Jetam Objavljeno Julij 7, 2013 Opozori Objavljeno Julij 7, 2013 Prav pogosto ne pišem tu gor ampak vseeno. Vtis današnje vožnje! Ponoči gredo otroci na morja, jaz im moja boljša polovica pa z motorjem do slovenske obale JUHU. Planiramo že 14 dni Zjutraj se ustaneva, pregledava vse kvremenske karte in ne kaže nevem kako hudo. :grim Pogled skozi okno kaže oblačno ampak suho. Ja nič, GREMO Naloživa kufer, se nabaševa na motor in poglej...prve kaplje padejo. :glare: :glare: Gremo dalje Do Tepanja najo je že dvakrat rahlo namočlo. Tankam in kavica. Rečem moji, greva na drugo stran Konjiške gore, da vidima kakšno je proti Celju :glare: . Na drugi strani še slabše. Rahlo dežuje in ceste vse bolj mokre. Pokličem sestro, ki živi v Ljubljani in glej ga zlomka, se ne javi. :jezen :jezen :jezen Na poti proti Celju razmišljam. Vremenska je govorila, da bo dopoldne lepo vreme, popoldne bo pa scalo. Odločitev je padla. OBRNI nazaj proti domu, spotoma v trgovino in kosilo pripravljat. Popoldne pa.... niti kaplje, ker se je zjasnilo . Jebemti, pa je lep izlet šel po gobe. BinaBana, DAMI34, BlondDiversion in 4 others 7
igorkr Objavljeno Julij 7, 2013 Opozori Objavljeno Julij 7, 2013 Prav pogosto ne pišem tu gor ampak vseeno. Vtis današnje vožnje! Ponoči gredo otroci na morja, jaz im moja boljša polovica pa z motorjem do slovenske obale JUHU. Planiramo že 14 dni Zjutraj se ustaneva, pregledava vse kvremenske karte in ne kaže nevem kako hudo. :grim Pogled skozi okno kaže oblačno ampak suho. Ja nič, GREMO Naloživa kufer, se nabaševa na motor in poglej...prve kaplje padejo. :glare: :glare: Gremo dalje Do Tepanja najo je že dvakrat rahlo namočlo. Tankam in kavica. Rečem moji, greva na drugo stran Konjiške gore, da vidima kakšno je proti Celju :glare: . Na drugi strani še slabše. Rahlo dežuje in ceste vse bolj mokre. Pokličem sestro, ki živi v Ljubljani in glej ga zlomka, se ne javi. :jezen :jezen :jezen Na poti proti Celju razmišljam. Vremenska je govorila, da bo dopoldne lepo vreme, popoldne bo pa scalo. Odločitev je padla. OBRNI nazaj proti domu, spotoma v trgovino in kosilo pripravljat. Popoldne pa.... niti kaplje, ker se je zjasnilo . Jebemti, pa je lep izlet šel po gobe. In nauk zgodbe ... Sreča je na strani pogumnih Se poletje se je šele začelo, bo še priložnosti ....
Popularna objava Damy Objavljeno Julij 7, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 7, 2013 Štart, Logatec Solkanski most Nekaterih smo se želeli znebiti po hitrem postopku 3 pikice na mostu so pa igorkr, Keiko in še nekdo, katerega imena pa žal nisem ujela Priprave na kopanje ^_^ Naravni kamniti most (in mrzla voda -_- ) Skok Tokratne dobrote: ruske kapice in biskvit s čokolado Višnjevi in čokoladni mini mafini ^_^ Mavrica na poti proti Cerknem Sladoledni postanek v Idriji pri Gabronu (njami sladoled ) Obvezen pofočk na ridah -_- In dan smo zaključili z nameškom .) Luštni kilometri in dobra družba. Keiko, BlondDiversion, Kmet2 in 17 others 20
Popularna objava Rokxy Objavljeno Julij 7, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 7, 2013 Evo danes lepa turca do nassfelda in nazaj. Prva fura po opravljenem servisu na 1000km na novmu vojvodi. Motor se je lepo umiru, tresljajev je znatno manj, kot pa je bilo od začetka. Je že skoraj tako udoben kot je bil GS :yes: Zjutraj je kazalo slabo, še ob 5 ga je nalivalo ko iz škafa, potem pa je blo megleno in je rosilo. Ampak kot rečeno, sreča spremlja hrabre. Počakal sem do pol 10, potem pa odrinil. Malo je rosilo, ampak samo do meje, potem pa se je začelo jasniti in je sonce vztrajalo do nassfelda in nazaj domov. Na poti tja sem se ustavil ene 5x, predvsem zaradi čekiranja zemljevida, ker sem se skos zgubljal na enostavni poti. MEd enim postankom sem odkril lepo klopco, kjer se bom ob vsaki mimovožnji ustavil, saj je zelo prijazna Zraven je tudi breza, ki sem jo zalil, da se ne osuši reva. V hermagorju sem ustavil na OMV in nalil do vrha mašino (bencin) in sebe (kufe) in se zapodil na vrh. Zal je trajalo samo kakih 10 min in sem že bil na vrhu . Je res tako kratka cesta??? Kakorkoli, dobro sem ulaufal mašino, na vrhu je malce smrdelo po novem zasmojenem. Pa nvem al je to dobr al slabo :krneki: Na vrhu sem razmišljal ali bi šel dol po italijanski strani in se potem zapodil nazaj gor, ampak se nisem odločil za to, ker je mati zjutri rekla, da bodo kao nevihte popoldne pri nas. Sm reku, da nam zgublu cajta da ne bom potem moker. No pol se je izkazalo, da je blo samo sonce Ali bilo kako bilo, šel sem nazaj po isti poti in se ustavil pri klopci in pojedel kosilo. Nazaj grede sem zalutal samo dvakrat in nardil viška ene 10 km, nič več. Na koncu je blo ene 450 km vseskup. Lepa fura. :hooray: Kmetica2, trebor, DAMI34 in 11 others 14
Popularna objava pik1 Objavljeno Julij 7, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 7, 2013 ... današnji vtisi ob sončnem zahodu .... Kmet2, igorkr, BMWRIDER in 13 others 16
Popularna objava gasperX Objavljeno Julij 7, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 7, 2013 Pozabila si napisat, da je fantič s 125ccm tomosom vprašal čigav je tisti lep GS 1200. Fant nima okusa drugače bi yamaho hvalu haha :D Evo tkole je maus men uniču lepe nove drsnike diujak Danes pa po dolgih obljubah peljal kolegico na izlet do morja po ovinkih. Štart Godešič, Škofja loka, Dolenja vas, Most na soči Tuki sva mal pauze naredila mal kofetkala, potem pa dalje Kanal, nova gorica, Ajdovščina Vipava.. pihal kr vredu prvič pelu mal pod kotom Potem pa na debeli rtič se vršt v morje in potem standard nazaj do postojne na ride pofočkat in domov. Glede nato da sem prvič peljal nekoga tako daleč in da se je ona prvič peljala tako daleč z motorjem Sva se peljala zelo lepo. Luštnih cca 370km igorkr, jami65, cikadina in 8 others 11
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 9, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 Vtisi iz Jadrana....srečali smo dva indijanca plemena Apači,na desni strani je poglavar Gola Glava na levi pa njegova desna roka Mala Ušesa Jutranje tihožitje Romantika....edine dve ki so mi zlezle pod kožo Z Zivimnorcem pa smo Bibi tudi naučila kajtat :lol: HyperJack, Damy, TakeALookAround in 20 others 23
BREITNER Objavljeno Julij 9, 2013 Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 A pustijo kurt u kempu? Pustijo, ampak samo indijancem. BMWRIDER, pik1, Kmet2 in 6 others 9
Popularna objava OrangePower Objavljeno Julij 9, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 A pustijo kurt u kempu? Pustijo, ampak samo indijancem. Sej nista kurila, to sta telefonirala DRVOWP, maus, MARE 65 in 10 others 13
motozajebant Objavljeno Julij 9, 2013 Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 Vtisi iz Jadrana....srečali smo dva indijanca plemena Apači,na desni strani je poglavar Gola Glava na levi pa njegova desna roka Mala Ušesa Jutranje tihožitje Romantika....edine dve ki so mi zlezle pod kožo Z Zivimnorcem pa smo Bibi tudi naučila kajtat :lol: joj norc, kaj ti počneš v teh prikolah... bom vse mami povedal trebor in Kmetica2 2
igorkr Objavljeno Julij 9, 2013 Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 Sej nista kurila, to sta telefonirala Meni se po dimu zdi, da sta slike na MS upload-ala BREITNER, Kmet2, Kmetica2 in 4 others 7
Whiskey Objavljeno Julij 9, 2013 Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 K2: A mate to fiksno postavljeno v Stupicah? Večkrat na sezono se tm mimo pelem na Kamenjak.
Kmet2 Objavljeno Julij 9, 2013 Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 K2: A mate to fiksno postavljeno v Stupicah? Večkrat na sezono se tm mimo pelem na Kamenjak. Ne.
Ice Objavljeno Julij 9, 2013 Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 dej mal vec socnosti napis no.. iz tega res ne vemo kaj se je dogajal se pridricam po klancu dol in par metrov pred motorjem mi skoci 6 otrok na cesto - na prehod za pesce. in zakaj? ker so bonbone pobiral, ki so bili raztreseni po cesti!
pik1 Objavljeno Julij 9, 2013 Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 se pridricam po klancu dol in par metrov pred motorjem mi skoci 6 otrok na cesto - na prehod za pesce. in zakaj? ker so bonbone pobiral, ki so bili raztreseni po cesti! .... a ti nisi maral bonbonov, k si bil otrok ???? krucymucy 1
pik1 Objavljeno Julij 9, 2013 Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 nope. :grrr .... a je bil tvoj fotr mogoče zobar ??? wix, BMWRIDER, pikolo in 3 others 6
domina Objavljeno Julij 10, 2013 Opozori Objavljeno Julij 10, 2013 (popravljeno) Včeraj sva pasla kravice... Vtis? Bilo je kratko, a sladko. Popravljeno Julij 10, 2013. Popravil domina DAMI34, pik1, trebor in 4 others 7
Fantocci Objavljeno Julij 10, 2013 Opozori Objavljeno Julij 10, 2013 se pridricam po klancu dol in par metrov pred motorjem mi skoci 6 otrok na cesto - na prehod za pesce. in zakaj? ker so bonbone pobiral, ki so bili raztreseni po cesti! Videl si kup otrok ob cesti, stopili so na prehod za pešce in sedaj so kao oni krivi, ker bi se kmalu zgodila nesreča? Bravo ti. Ko jaz vidim otroke ob cesti, zmanjšam na 20 in zapeljem vsaj do sredine ali pa tudi na nasprotni pas, če je prost. Če pa je bil še prehod tam, potem pa res ne vem, kaj si študiral. wix in gauloises 2
Popularna objava BREITNER Objavljeno Julij 11, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 11, 2013 Evo, vtis iz dnevne vožnje je fenomenalen. Zjutraj sva se z drago odpravla na izlet. Prispela sva na cilj, za nama pa je 350 prevoženih kilometrov. Med potjo sva se ustavila v Limskem kanalu, kjer sva si vzela čas za kosilo. Z polnimi trebuščki pa lepo "gemitlih" proti Puli. Tri slike današnjega vtisa. Toliko zaenkrat. Če bo jutri kaj zanimivega se ponovno oglasim. Lep pozdrav iz Pule , Breitner. Motorja od dveh iz MS (kdo od tukaj) Limski Kosilo ... ploča Fjord DAMI34, igorkr, JONI 46 in 15 others 18
DRVOWP Objavljeno Julij 11, 2013 Opozori Objavljeno Julij 11, 2013 Pa daj no malo milosti za vse nas ki še delamo...prav lušte si mi naredil da si bom privoščil en lep izlet čez vikend. Uživajta BREITNER in trebor 2
MARE 65 Objavljeno Julij 12, 2013 Opozori Objavljeno Julij 12, 2013 Videl si kup otrok ob cesti, stopili so na prehod za pešce in sedaj so kao oni krivi, ker bi se kmalu zgodila nesreča? Bravo ti. Ko jaz vidim otroke ob cesti, zmanjšam na 20 in zapeljem vsaj do sredine ali pa tudi na nasprotni pas, če je prost. Če pa je bil še prehod tam, potem pa res ne vem, kaj si študiral. Jaz pa naredim drugač, če vidim otroke po cesti k pobirajo bombone obvezno ustavim in se prerivam z njimi za zadnji bombon, ponavad zmagajo ker so bolj pri tleh. trebor, Lubikaa Rozzica, igorkr in 1 other 4
Popularna objava BREITNER Objavljeno Julij 12, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2013 (popravljeno) Pa daj no malo milosti za vse nas ki še delamo...prav lušte si mi naredil da si bom privoščil en lep izlet čez vikend. Uživajta Hahaha ..... hvala in tudi ti uživaj na izletu. Tako, drug dan je za nama ..... nič posebnega se ni zgodilo. Malo sva se zapeljala po centru Pule, nakar sva se malo odpravila v Premanturo. Zraven kopanja se je tudi jedlo in pilo. Drago sem razvajal in sem jaz kuhal, ob tem pa sem se trudil, da ne bi dehidriral. Slik hrane vam ne bom lepil, pokazal bom morskega psa in nekaj današnjih utrinkov .... Lep pozdrav z morja ... Na poti v Premanturo ... Stolp v Premanturi (GoPro) .. še 1x stolp ... Proti dehidraciji .... Morski pes Sveže nabrane na vrtu Popravljeno Julij 12, 2013. Popravil BREITNER Kmet2, PURPLE, trebor in 16 others 19
Popularna objava izibajker Objavljeno Julij 13, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 13, 2013 Mogoče tole ne spada stoprocentno v tole temo. V tem primeru prosim moderatorja da prestavi... Včerajšnja (popol)dnevna vožnja je obsegala tudi dokumentiranje MOTO parkirnih mest v Ljubljani. Se pravi, kdor se pripelje v mesto in bi rad svojega jeklenega konjička parkiral kje v centru oz. v bližini stare Lj lahko koristi sledeče brezplačne parkirne prostore. Ne vem pa, če so ob delavnikih vsi tudi dejansko prosti oz. če niso zabasani s kakšnim brihtnim avtomobilistom... TRŽNICA (Vodnikov trg). Nedaleč stran je Tromostovje, Zmajski most... Križišče Cankarjeve in Bethownove. Nedaleč stran je Cankarjev dom, Moderna galerija, Narodna galerija, Opera, park Tivoli... KONGRESNI TRG (pripelješ se mimo Križank pa naprej po Vegovi ulici). V neposredni bližini stavbe Univerze, Filharmonije... GOSPOSKA ulica (pred lokalom Bi Ko Fe). V bližini so Križanke... LEVSTIKOV TRG. V bližii je ŠKUC in lokali okrog Gornjega trga... BREG. Na levem bregu Ljubljanice. Ob nedeljah je tu Bolšji sejem... ŠPICA (kjer se Ljubljanica stika z Grubarjevim kanalom). Prostor za počitek... Če kdo ve še za kakšno drugo parkirno lpkacijo za motoriste pa naj pripiše... KeC, BREITNER, BinaBana in 23 others 26
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se