BREITNER Objavljeno Avgust 2, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2013 Ko se zbudimo standardna procedura,sranje,mečkanje,pranje in popravljanje BMW škornjev,ja tud z njih odpada..... :grim Sem bil prepričan, da ti dela prostor za nohte. A gre kej bolj po pasulju? Jaz bi rekel da ne, ker ti ventil "zjebe". Kmet2, trebor, Zivnorc in 2 others 5
igorkr Objavljeno Avgust 2, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2013 Spremljajo nas spet domače živali A poznaš ta občutek Déjà vu Kot bi te prizore že nekje nekoč videl cedevita, trebor, Zivnorc in 4 others 7
Popularna objava shibby Objavljeno Avgust 3, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 3, 2013 No še letos...moj priv potopis vse skup se je kar nahitro spletno, ko je ženkica rezervirala iz "zdele na zdele" "vikend paket" v bohinjski bistrici....hitr sklamfam eno kratko furco ki jo že dolg planiram...oz. sem hotel še ženo pelat pogledat lepe naše vrhove....slike sledijo. Štart iz dolenjske šele ob 12h, kar prijetne temperature Ivančna-Škofljica-Ig-Horjul- dolgo pričakovane Lučine in končno prva slikca. dobri ovinki dober asfalt, malo prometa,razmišlam al čem odložit ženo in it gor pa dol, pa sem se spremislu :grrr potem po lepi cesti do Škofje loke ker je bil potreben postanek oz malica in osvežitev in takle kapitalski cca.(5-7cm)črmlj,čebela,oz whatever je to že od golazni ti razpaca pool kombinezona in se potem še zdraven pelje, da ne govorim kok ene usrane tekočine je pustu gor na men in motorju aja to je obad kdo ne ve, žuželke ki napadajo konje,krave itd...baje tok sem bil podučen na poti... potem pičimo dalje mimo železnikov-soriška planina-nemški rovt-bohinja bistirca in zaslužen cilj vsaka čast gorenjcem lepo pedenajo svoje domove ob tistih dolinah, pa tud prijazni so, so mi koj priskočil na pomoč po prespani nočiva pa: Bohinj-Kranjska gora- IT Lago del Predil-Predel-Mangart-Vršič-Kranjska G.-Bled-Bohinj prečudovito jezero Lago del Predil in kle sva bla prav jezna ker nisva imela s sabo kopalk,naslednič definitivno... prečudovit Mangart 1906m nmv, ne nisem plačov 5eur za gor, tenks Kmet2 prenatrpan s turisti Vršič hiter wc postanek v Kranjski gori: Bled: kjer me je slikal en japonček,zgleda da ga je moj japonski motocikel zelo presenetil, a ker se mu je mudelo sem se pozabil da ga še jaz slikam ....eh pa drugič mogoče za nekatere nič posebnega za naju pa je bilo super, samo malo vroče sploh tretji del poti od Bohinja proti domu po stari cesti,ker sva se kuhala v usnju....ni slik....ker se vedno mudi domov skupno 450km.... Srečno BREITNER, Schultz, cedevita in 21 others 24
rookiee Objavljeno Avgust 3, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2013 (popravljeno) Podobno sem tudi jaz uzgal. Edino brez Vrsica! Dopoldne v Bohinj se namocit pol pa cez rovt, tolmin in dalje na Mangart, ja, placal 5 eur in ugotovil, da bi cesto za promet zaprl. Ni to to. Naslednjic z biciklom. Potem na lago di predil se spet mal namocit in cez kranjsko nazaj v lj. Super turca, lepi kraji, ne rabis hodit v tujino. Aja, pa v tolminu in tam okol se mi je zdelo vroce dokler se nisem v lj kotel pripeljal. Gor je lagano, mangart pa sploh za dihat! Aja, pa prejle videl, da se je ocitno nekdo skantal pri koroski beli, ceprav sem sel skozi baje za dogodkom pa ni bilo ne duha ne sluha, vsaj na glavni ne, v kriziscu za belo. Popravljeno Avgust 3, 2013. Popravil rookiee igorkr 1
Popularna objava SharpNinja Objavljeno Avgust 4, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 Zjutraj štart do Brežic (iz Domžal, čez Trojane, Zidani most in mimo Krškega) na masažo .Ker sva bila ravno v tistih koncih sva šla malo v Kumrovec pogledat...druže Tito pa to .....zanimiv muzej na prostem, čeprav pri 38+ je bilo mal mučno hodit od hiške do hiške :blink:., gužve pa ni blo.....le zakaj hahahah. Potem pa nazaj čez mejo in na hladno na Roglo. Čez Celje sva se na semaforjih skor skuhala :surrender: , vožnja z odprtim vizirjem tud ni prou veliko pomagala, k bi s fenom v faco šopal .....ampak je blo vredno, na Rogli 25 stopinj, senca in rahlo pihljanje, luksuz , folka pa k toče, vse zaparkiran. Po kosilu (njamnjam pohorski lonec) sva se počla na dekco pod smreko in z zaprtimi očmi gledala v luft ene 2 urce.....pasal.Pol pa nazaj v dolino v pekel ...od Žalca do Trojan po dežju , sm sonce je vseen žgal...čudn vreme-....sm mal čez 300km je pa blo v lastnem soku. aders, rumenicestak, DAMI34 in 10 others 13
Rokxy Objavljeno Avgust 4, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 Včeraj dobra furca...od doma proti velenju in potem preko mozirja do pavličevega sedla in potem še na jezersko, tam sma si s kolegom prvošla hladilno pijačo. Štart je bil ob 9 ujutro in se je do gor dalo lepo vozit, ni še blo vročine. Potem pa po avstrijski strani do Golice. Takoj ko sma pršla v dolino je začelo sekat in do lavamunda mi je v glavi že blinkala lučka za pregretje motorja :surrender: Ampak takoj ko sva se dvignila se je ohladilo, potem pa naju je presenetil celo oblak in dež...verjetno edini oblak v evropi ob tisti uri. Jezero napakirano do amena...le zakaj, voda je bila tako prijetno mrzla da človek sploh neb šel več dam. No dež je hitr zginu, in smo se mal namočil, potem pa je vzadi pršu nov temn oblak tako da sma šibnila hitr nazaj do slovenj gradca, kjer sma se ustavla v šparu in si privoščla kosilo. klima je sedla. Nato še do celja in po eni limonadi laganac domov. Vožnja nad 1000 m je bila prijetna, vse kar je blo nižje je blo ko v ventilacijski pečici. Kot da nebi imel dovolj toplote, sem šel zvečer še na basket tekmo v celje, kjer so organizatorji prijazno razlagali da "septembra bo klima že delala". Nism vedu al naj se smejim al razjočem, da bi ga pa na guobc užgal sm bil pa preveč utrujen.... A slučajno kdo ve če na golici računajo kopanje v jezeru na tisti strani k je plaža pa restavracija. S kolegom sma se ustavla namreč tu na začetku, kjer je bla senca ampak neurejeno. Med potjo sma se namreč ustavla še na enem manjšem jezeru pa so meli "kasse"...seveda sma šla takoj dalje igorkr, Kmet2, Zivnorc in 1 other 4
Wurm Objavljeno Avgust 4, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 Helow, Jaz vtise zbiram na neke vrste blogu. Platforma sicer OK, sam programerji so se križali s polži in lenivci, tako da je "ozadje" še v pred-beta fazi in posledično kaj tudi ne deluje. Link: https://blooki.st/Blook/Show/360/tdm-road-trips-2013 https://blooki.st/Blook/Show/360/tdm-road-trips-2013 Najboljš se odpira v FireFox-u in IE 10. V Chromu deluje, ampak precej počasi (rabi svoj čas, da se naloži). Za IE 9 ne vem, v IE8 pa ne dela spljoh. Prav tako NE dela na nobeni od Androidnih naprav in tudi na Win8 mobilnih napravah.
Snečer Objavljeno Avgust 4, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 Po moje je fora v tem, da hoče naložit vse slike naenkrat, kar pa jemlje resurse. Bolje, da si kaj takšnega omisliš, če želiš, da bi tudi drugi kaj videli http://picasaweb.google.com/ gratis, google, dela...
Wurm Objavljeno Avgust 4, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 Po moje je fora v tem, da hoče naložit vse slike naenkrat, kar pa jemlje resurse. Bolje, da si kaj takšnega omisliš, če želiš, da bi tudi drugi kaj videli http://picasaweb.google.com/ gratis, google, dela... Ni ideja v nalaganju slik, kadar mi zapaše slike naložit jih dam na Picaso ali Dropbox. Zavestno uporabljam blooki.st, če ne drugega lahko developerjem vsakič sproti razložim kako jim stvari ne delajo...in tudi zakaj jim stvari ne delajo... Neglede pa sem pripisal opozorilo...ker vem da je kar nekaj folka še na IE8, pa da brezveze ne klikajo na varnostna opozorila...
Snečer Objavljeno Avgust 4, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 Imam dokaj solidno povezavo 25Mbit download (teoretično) in soliden računalnik pa je žal blog negledljiv v Chrome, Firefoxu. Obupno dolgo nalaga, nakar je tudi prehod med slikami porazno počasen. Boš moral drugam, če hočeš, da še drugi kaj vidijo, kar je najbrž namen bloga a ne? Po tem kar sem videl, ti picassa ponuja enako in še več (geotaging+komentarji, video itd.). Damy 1
BREITNER Objavljeno Avgust 4, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 Sem pogledal, ampak v čemu je fora? Jaz nisem našel nobenega teksta! Slike se premikajo iz desne na levo in to je vse.
Wurm Objavljeno Avgust 4, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 Sem pogledal, ampak v čemu je fora? Jaz nisem našel nobenega teksta! Slike se premikajo iz desne na levo in to je vse. Če klikneš na sliko jo odpre (ker pri pregledu pokaže nek random izsek)...če klikneš na "zemlevid" je napisana razdalja + link do poti (Ovi);
Popularna objava SharpNinja Objavljeno Avgust 4, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 Danes je bil pa končno time to fly .....zjutraj v hladu štart proti Bovcu, čeprav sem bla na vrsti za v luft šele ob enih....iz Domžal do Kranjske Gore, čez Predel v Bovec in v senčki hangarja čakanje pr 30 stopinjah. Pol pa v luft, s 4 kilometrov se super vidi vse vrhove, celo dolino Soče....hudoooo, še bl pa pol, k so me iz aviona vrgl ...končni rezultat zasvojenost še z enim adrenalinskim športom :grim . Potem pa proti Trenti se mal hladit v Sočo....pasaaaal in pa še skok na Mangart, ker je bilo v dolini še zmer prevroče za domov, gor pa celih 19 stopinj, čeprav za gor in dol človk po tistih kozjih stezah kr zašvica . Proti večeru pa nazaj domov, vsega skup samo 300km, adrenalina pa do neba . markII, nxyz, Fantocci in 20 others 23
Damy Objavljeno Avgust 4, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 Če klikneš na sliko jo odpre (ker pri pregledu pokaže nek random izsek)...če klikneš na "zemlevid" je napisana razdalja + link do poti (Ovi); Daleč od tega, da bi želela biti nesramna. Ampak tole dejansko traja (mogoče celo penzijo prej dočakam ). Sicer kakor komu paše, samo zakaj bi klikali nek počasen link, če se pa lahko ti vtisi dnevnih voženj (fotke, opis, zemljevidi itd.) tu pogledajo? So pa nekatere tvoje fotke, zanimive ^_^ . SLVR 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 4, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 Tako smo se znajdli v Turdi(rudniku soli),prizor me je spominjal na otok Krk,vsi se mažejo z blatom in ležijo na žgočem soncu za nekaj že mora bit dobro,če ne za drugega pa za glavobol in opekline Vstop v rudnik ujamemo zadnje sekunde,plačamo, ne dobimo pa kart,saj smo uradno že zamudili za kakšno minutko zadnji dnevni ogled spustimo se po hodniku,ki me spominja na film Vojno zvezd zunaj 35stopinj,notri 10 :notworthy: Strop in stena ,prečudovita mešanica barv.... Rokxy, pik1, motozajebant in 11 others 14
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 4, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 Se opravičujem in prosim moderatorje da združijo poste,sem narobe kliknil Tako nekako zgleda iz vrha,no v živo je dosti lepše Pravijo da je v temi vsaka ovca črna....tu je dokaz :lol: Še ena z vrha... Notri je tudi koncertna dvorana,ravno smo ujeli vaje kmečkega pevskega zbora :lol: V samem rudniku imajo tudi romantične prevoze z čolni,organizacijo porok...... Zmešanci Skratka čudovita stvaritev ljudi in narave.Toplo priporočam ogled.Za info pa zadnji ogled dneva je 14.30h Ko odhajamo sledimo našega navigatorja Damija34 ki nas je popeljal na izhod za katerega še Romuni niso vedeli Hodili smo cca 2km ko pridemo na izhod pa se znajdemo v vasi,daleč stran od blišča kjer smo prišli.Varnostnik nas prijazno pouči,da imamo natanko 10min,da se vrnemo do naših motorjev ,drugače lahko prespimo notri...brrr...me je kar stresel. Mim so udarili tudi neki turisti ki so zdaj z nami vred tekli nazaj do vhoda(recepcije) kjer smo v varovanje pustili tudi vse vredne stvari! Uspelo nam je,sem bil pa moker bolj kot na 40ih stopinjah zunaj . Kasneje je Dami povedal ,da skrbi tudi za našo telesno kondicijo med potovanjem,hvala Dami,zdej vem kako je mojim strankam Ker je ura že pozna iščemo pred vzponom na Transalpino prenočišče. Najdemo lep obcestni hotel za 50€ na noč z zajtrkom, naredima inšpekcijski pregled,olje,vijaki,tekočine ,ja po pravic sem to delal jaz Dami je samo božal svojo Kawo Gremo na večerjo,nisem pa mogel vrjet ko sem videl Mausove otroke ,ki žicajo za kavo ...od kje kako,pa sem se spomnil,da se je Mausi prejšnje leto potepal tod okoli Spavanac in jutri napad na Transalpino :naughty: spanje je bilo dobro kolkor ga je bilo krucymucy, malakai, rumenicestak in 17 others 20
krucymucy Objavljeno Avgust 4, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 Notri je tudi koncertna dvorana,ravno smo ujeli vaje kmečkega pevskega zbora :lol: :lol1: Kmetica2, igorkr, Zivnorc in 3 others 6
Danilo D Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Tudi jaz sem imel včeraj eno dost zanimivo turco .... Štart zjutraj ob 06:15 v Šoštanju, proti Logarski dolini, čez Pavličevo sedlo do Železne kaple, naprej proti Volkemarktu (sj en vem če prav napisu :grim), no eno manjši krog naokol še naredu mimo St. Primoža, potem pa do Lavamunda, seveda na Golico, in čez Radlšpas :grim do Radelj ob Dravi. Tam sem imel planiran postanek za pico, ampak ne morem drugega rečt k da u zabačenem kraju še ene kurčeve picerije nimajo, al pa sem jo spregledu . Potem se vrnem po isti poti nazaj do jezera, kjer je bilo polno naroda. Še sam sem se imel namen it kopat, pa ne vem zakaj se nisem. Ko je nekoga zanimalo če kasirajo, vsaj na tem delu od restavracije tja nisem videl kakega inkasanta da bi kje hodu. No potem s evrnem dol do Lavamunda, in preko Pliberka čez Mežico do Črne na Koroškem, kjer sem si pri Rešerju prvošču en hladn radler rdeča pomaranča ter eno pic Kralj matjaž . Potem pa čez Sleme nazaj do Šoštanja, oz. do Velenja do garaže, in z kolesom nazaj do Šoštanja :grim. 328km DAMI34, Zivnorc, trebor in 5 others 8
Marjanček Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 (popravljeno) Tudi jaz sem imel včeraj eno dost zanimivo turco .... Štart zjutraj ob 06:15 v Šoštanju, proti Logarski dolini, čez Pavličevo sedlo do Železne kaple, naprej proti Volkemarktu (sj en vem če prav napisu :grim), no eno manjši krog naokol še naredu mimo St. Primoža, potem pa do Lavamunda, seveda na Golico, in čez Radlšpas :grim do Radelj ob Dravi. Tam sem imel planiran postanek za pico, ampak ne morem drugega rečt k da u zabačenem kraju še ene kurčeve picerije nimajo, al pa sem jo spregledu . Potem se vrnem po isti poti nazaj do jezera, kjer je bilo polno naroda. Še sam sem se imel namen it kopat, pa ne vem zakaj se nisem. Ko je nekoga zanimalo če kasirajo, vsaj na tem delu od restavracije tja nisem videl kakega inkasanta da bi kje hodu. No potem s evrnem dol do Lavamunda, in preko Pliberka čez Mežico do Črne na Koroškem, kjer sem si pri Rešerju prvošču en hladn radler rdeča pomaranča ter eno pic Kralj matjaž . Potem pa čez Sleme nazaj do Šoštanja, oz. do Velenja do garaže, in z kolesom nazaj do Šoštanja :grim. 328km ... V Radljah so vsaj 3 pizzerije... Popravljeno Avgust 5, 2013. Popravil Marjanček
Kmetica2 Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 kmet2@ motor imaš za teren ja, samo ne za dve osebi+prtljaga. Ti ti kaj pa klobasaš :jezen ... A bi rad Kmetico 2 razjezu .---- no ti ne priporočam Kmet2, pik1, DAMI34 in 3 others 6
motozajebant Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Ti ti kaj pa klobasaš :jezen ... A bi rad Kmetico 2 razjezu .---- no ti ne priporočam suzukija vpraši.... ciklistika in te stvari mislim da bi se snecer in suzuki glih prou ujela Kmet2, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 4
Kmetica2 Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 suzukija vpraši.... ciklistika in te stvari mislim da bi se snecer in suzuki glih prou ujela JOJ SUZUKI in njegova teorija o ciklistiki ja ja ... ......... DAMI34, Zivnorc in malakai 3
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Js pa moram povedat, da ni boljših "ciklistik" kot so bile najine v teh 3.800 prevoženih kmjih. glede na to kaj vse so morale presedeti (luknje, makedam, prehitevanja, vročina) in prenesti (nervoza in sitnoba šoferjev) lahko samo rečem: BUKVALNO GLEDANO, KAPO DOL. jami65, Zivnorc, Kmet2 in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 ... glej... važno, da si ji vsak večer sproti ciklistiko naštelal, da ni naslednji dan postrani sedela... pa je blo čisto dovolj... Rokxy, DAMI34, Kmetica2 in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 ... glej... važno, da si ji vsak večer sproti ciklistiko naštelal, da ni naslednji dan postrani sedela... pa je blo čisto dovolj... Prosim slikco in vtis iz tega štelanja ciklistike :grim Gasperr, DAMI34 in pik1 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se