Popularna objava igorkr Objavljeno Avgust 5, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Nedelja, ura 8.30, rezervoar polen, temperature rastejo. Gremo .... Najprej v Ljubljano se prepričat če je ubežnik iz Romunije še pri zdravi kmečki pameti. Potrjujem. Kmetica2 pogostila z nadvse odličnim kfetom, tako kot Buh zapove. Tako je pašalo, ker sem jutrane kfe preskočil .... Ko smo se pod klimo malo ohladili se s kmetom2 odpraviva proti Bloškemu jezero. Kar naenkrat sedei poti proti Sodražici on meni nič, tebi nič na travnik in gas čez. Ko je videl, da mu Yamaha sledi se niti ustavit ni hotel, da bi to dokumentirali. Tako nimam dokazov, priča pa je bil samo en začuden avtomobilist, ko je zagledal rdečo Yamaho kako je iz travnika prišibala No pa smo le čez drn in strn ter čez oba ovinka (lev in desen) prišli do Bloškega jezera. Kup ljudi, spila vsak pol litra tekočini in gas do Postojne čez ride, ki so opoldanski pripeki samevale. Natankat žejne motorčke in nazaj proti Cerknici, kjer smo zavili na Rakitno. Postanek, kfe (niti senca jutranje kave pri kmetovih ), sendvič in vija proti Ljubljani Na Jurčkovi cesti (tista ki gre iz Murgel proti Rudniku) malo powerslida in vrtenja gum v prazno. Jiha No kmet pod klimo, jst pa naprej v dobri veri in želji se it ohladit na Belopeška jezera al pa Rablejsko jezero Miljontavžnt Taljanov tako, da je od včerajšnjega potepa nastala samo ta fotkica Soča tudi vsa okupirana, in ker se je popoldan tudi začel nagibat, sem jo mahnil čez Idrijo še na Ride pogledat. Tako videna Ursikaa s kolegico pa dva Čeha, ka sta si večerjo na gorilniku pripravila. Mausa nikjer. Na hruševju pa se osvežil s sladoledom s smetano, poklepetal s Keiko ter zmedel kelnrco, ko sem jo vprašal za papir in kozarc vode, da čelado očistim. Ob sončnem zahodu in čisti čeladi še zadnji kos poti do doma. Prečil Rebrnice do Vipave, pole pa čez Ajdovščino, Dobravlje, Selo in Šmihelj do doma. Stric Google pravi da sem naklepal 575 km Keiko, Schultz, HyperJack in 10 others 13
Zivnorc Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 ... C E N Z U R I R A N O .... ... zaradi neprimernih posnetkov za mladostnike 18- je prikazano samo shematsko: in DAMI34, igorkr, cedevita in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 ... C E N Z U R I R A N O .... ... zaradi neprimernih posnetkov za mladostnike 18- je prikazano samo shematsko: in A mislš da jih Suzuki ne naštela preden jih posede na motor Zivnorc, trebor, DAMI34 in 1 other 4
ForU2 Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Helow, Jaz vtise zbiram na neke vrste blogu. Platforma sicer OK, sam programerji so se križali s polži in lenivci, tako da je "ozadje" še v pred-beta fazi in posledično kaj tudi ne deluje. Link: https://blooki.st/Blook/Show/360/tdm-road-trips-2013 https://blooki.st/Blook/Show/360/tdm-road-trips-2013 Najboljš se odpira v FireFox-u in IE 10. V Chromu deluje, ampak precej počasi (rabi svoj čas, da se naloži). Za IE 9 ne vem, v IE8 pa ne dela spljoh. Prav tako NE dela na nobeni od Androidnih naprav in tudi na Win8 mobilnih napravah. Ja, tole je pa samo za tiste z dobrimi živci! Free blogi so mal omejeni, ne moreš se veliko razmetavat z velikimi fotkami...tekst, kakšna fotka in to je to. Če bi rad samo delil vtise...je ta portal čisto ok, če pa hočeš svoje, pa nekaj več.... Poglej si tu..... http://www.manta-web.net/ Tole je moja stran, ki malo miruje, ker delam prenovo v Joomli (ta je v Drupal-u)..... http://www.moto-potepuh.si/ Če rabiš pomoč me kontaktiraj, pa se vse zmenva :yes: Kmet2 in Wurm 2
Snečer Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 malo na plavanju Pips, igorkr, Keiko in 4 others 7
Cartman Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Krk via Rab do Zadra, usega skup ene 150Km. Trplenje, kljub zelo prazni cesti. Ultra vroce. DAMI34 in rumenicestak 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Tako smo se znajdli v Turdi(rudniku soli),prizor me je spominjal na otok Krk,vsi se mažejo z blatom in ležijo na žgočem soncu za nekaj že mora bit dobro,če ne za drugega pa za glavobol in opekline Hm no ja...a rabmo spet nekaj koristnih napotkov: 1. izhod iz rudnika soli Turda je vedno v kontra smeri kot si not pršu 2. ne sili Kmeta laufat po podzemlju ker postane lačen 3. kave nimaš kaj šraufat, sam božaš jo lahko da ti oprosti vse makedame in luknje (o KTM vijakih mau kasneje ) pa še nekaj mojih utrinkov: (na relaciji, kar je Kmet do sedaj objavil): okvirni plan poti krampek v akciji etno selo Stanešiči za večerjo je bilo poskrbljeno "ciklistiki" na donavi Pitesti jezero Vidraru (Transfagarasan) jezero Balea (vrh Transfagarasana) mau po Branu Rusinjo ulovil nemoj mimo rudnika v Turdi, če nimaš kulija lakote ni bilo I lakote ni bilo II Toliko zaenkrat, nadaljevanje prihodnjič...... Kmetica2, Ozzie, vencel in 9 others 12
motozajebant Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 dobra ciklistika, ni kaj Kmetica2, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 4
pajkica Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 kva ste tečni... pa sej obstaja tema romunija al kaj?? pa sej že vsi vemo da ste bli tam no :closedeyes: pa ja no sej smo vam fouš ... a zdej bo dost ? aja dans jih je blo ene 300 pa je šlo kr hitr, s parimi ovinki, postanki... kavo in sladoledom važn je cilj.... nxyz in shark90 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 kva ste tečni... pa sej obstaja tema romunija al kaj?? pa sej že vsi vemo da ste bli tam no :closedeyes: pa ja no sej smo vam fouš ... a zdej bo dost ? aja dans jih je blo ene 300 pa je šlo kr hitr, s parimi ovinki, postanki... kavo in sladoledom važn je cilj.... Tema ima naslov: VTISI Z DNEVNIH VOŽENJ 2013 Jaz sm se vozu samo PODNEVI Kmet2, igorkr, Kmetica2 in 1 other 4
shark90 Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Tema ima naslov: VTISI Z DNEVNIH VOŽENJ 2013 Jaz sm se vozu samo PODNEVI pa v enem dnevu si celo romunijo prevozo, vsaka ti čast... kaj pa tema romunija? aja ni tolko ogledov.. pajkica in nxyz 2
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 5, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 pa v enem dnevu si celo romunijo prevozo, vsaka ti čast... kaj pa tema romunija? aja ni tolko ogledov.. S spoštovanjem g.Shark90 Prečil sem 5 držav in res se mi ne da iskat za vsako državo teme po kateri sem vozil in drobit vtise,prav tako se mi zdi neumno odpirat novo temo. Moti vas pa itak samo ene par,pajkici itak ne zamerim ker je stalno pod dozo ostali pa imate možnost moderatorje opozorit pa naj objave izbrišejo oziroma ih premaknejo oziroma me izključijo(kaznujejo) kar mislim ,da se ne bo zgodilo saj ne delam nič narobe. Jaz rad pogledam vsako sliko,ki jo kdo objavi,saj se je že stem dovolj potrudil,da forum živi. Pajkica pa naj naprej objavlja kavice in kolačke,vsekakor pa bi bilo zaželjeno ,da se briga za sebe,pa še mal pomete pred svojim pragom,ker svinjarije je dovolj. Pajkica,tud z enim postom se ne spotikam v tebe pa veliko svinjaš,počas bi blo higijensko da se mi odstraniš iz vrata,da ne bo spet potem jokcanja moderatorjem -_- Resnično se trudim biti spoštljiv,toda vse ima svoje meje!! Kmetica2, HyperJack, shibby in 10 others 13
igorkr Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 (popravljeno) Quod medicina aliis, aliis est acre venenum. -- "Zdravilo enega človeka je drugemu strup." Popravljeno Avgust 5, 2013. Popravil igorkr Kmet2, Zivnorc, Kmetica2 in 1 other 4
shark90 Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 S spoštovanjem g.Shark90 Prečil sem 5 držav in res se mi ne da iskat za vsako državo teme po kateri sem vozil in drobit vtise,prav tako se mi zdi neumno odpirat novo temo. Moti vas pa itak samo ene par,pajkici itak ne zamerim ker je stalno pod dozo ostali pa imate možnost moderatorje opozorit pa naj objave izbrišejo oziroma ih premaknejo oziroma me izključijo(kaznujejo) kar mislim ,da se ne bo zgodilo saj ne delam nič narobe. Jaz rad pogledam vsako sliko,ki jo kdo objavi,saj se je že stem dovolj potrudil,da forum živi. Pajkica pa naj naprej objavlja kavice in kolačke,vsekakor pa bi bilo zaželjeno ,da se briga za sebe,pa še mal pomete pred svojim pragom,ker svinjarije je dovolj. Pajkica,tud z enim postom se ne spotikam v tebe pa veliko svinjaš,počas bi blo higijensko da se mi odstraniš iz vrata,da ne bo spet potem jokcanja moderatorjem -_- Resnično se trudim biti spoštljiv,toda vse ima svoje meje!! Torej je bolje ko bom jaz ali kateri koli član foruma iskal informacije o romuniji bo pogledal temo romunija in ne dnevnih voženj, pač moje mnenje je da se večdnevna potovanja nekako sortirajo... nxyz in pajkica 2
Vito23 Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Jest komi cakam da kmet da kaksno sliko gor sj ma najbol zanimiva potovanja in slike and i am not stalker or gay ) DAMI34, Kmetica2, wix in 2 others 5
Borutt Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Ne daj se Kmet. Kmetica2, Kmet2, DAMI34 in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Torej je bolje ko bom jaz ali kateri koli član foruma iskal informacije o romuniji bo pogledal temo romunija in ne dnevnih voženj, pač moje mnenje je da se večdnevna potovanja nekako sortirajo... Jaz vrjamem ,da je tam že dosti informaciji o neštetokrat prevoženi Transalpini in Transfaragarasan cesti,sam sem bolj šaljivec kot kaj drugega zato so moji potopisi tudi taki kot so...neresnni P.S. maš pa bukvalno gledano prav DAMI34 in Zivnorc 2
pajkica Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 (popravljeno) kmet dej si pa presegel prag in btw, metlo si kup... pa nehi mene skoz omenjat k jaz tut tebe ne! egota dobiš pa skor u vsak štacun, pa če treba ti ga bom jaz kupla, k itak maš mejhno plačo.... sam da si ga enkat nafilaš.... ka nimaš kerga druzga za pluvat? pa najt si temo v katero pašejo te tvoje fotke in vtisi... al pa napiš potopis če si tak frajer pa da bo cel forum vedu da si bil kjer si bil..... pa pejt preštet kolkrat sem tebe omenla, in kolkrat si ti mene v enem pof****** postu aja, za včer sem pozabla vtise napisat, šit, jih bom jutr.... da nau kdo prikrajšan..... o mater sem spregledala, da se itak šališ jaz tut ja Popravljeno Avgust 5, 2013. Popravil pajkica Kmet2 in nxyz 2
Snečer Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Tema schtala bi bila prava. Lepo je zasmetil, škoda da ne objavi ločeno, urejeno. pajkica 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Tema schtala bi bila prava. Lepo je zasmetil, škoda da ne objavi ločeno, urejeno. O kolega sam še tebe sem čakal,a maš kakšen vtis al je to vse zan0088, igorkr in DAMI34 3
Kmet2 Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 kmet dej si pa presegel prag in btw, metlo si kup... pa nehi mene skoz omenjat k jaz tut tebe ne! egota dobiš pa skor u vsak štacun, pa če treba ti ga bom jaz kupla, k itak maš mejhno plačo.... sam da si ga enkat nafilaš.... ka nimaš kerga druzga za pluvat? pa najt si temo v katero pašejo te tvoje fotke in vtisi... al pa napiš potopis če si tak frajer pa da bo cel forum vedu da si bil kjer si bil..... pa pejt preštet kolkrat sem tebe omenla, in kolkrat si ti mene v enem pof****** postu aja, za včer sem pozabla vtise napisat, šit, jih bom jutr.... da nau kdo prikrajšan..... o mater sem spregledala, da se itak šališ jaz tut ja Lep vtis iz dnevne vožnje,sem te takoj lajkal......sploh mi je všeč tisto pof****** DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 kmet dej si pa presegel prag in btw, metlo si kup... pa nehi mene skoz omenjat k jaz tut tebe ne! egota dobiš pa skor u vsak štacun, pa če treba ti ga bom jaz kupla, k itak maš mejhno plačo.... sam da si ga enkat nafilaš.... ka nimaš kerga druzga za pluvat? pa najt si temo v katero pašejo te tvoje fotke in vtisi... al pa napiš potopis če si tak frajer pa da bo cel forum vedu da si bil kjer si bil..... pa pejt preštet kolkrat sem tebe omenla, in kolkrat si ti mene v enem pof****** postu aja, za včer sem pozabla vtise napisat, šit, jih bom jutr.... da nau kdo prikrajšan..... o mater sem spregledala, da se itak šališ jaz tut ja Hah, če bi foušija gorela bi nekateri že zdavnaj zgoreli...... Če bomo postali tako ozkogledni, bomo začeli počasi tut fočke na ridah sortirat, pa preverjat kavice s kakim motorjem al avtom so bile. Če te moje al pa Kmetovo objavljanje moti, ga preskoči....miška ma na sredi en kolešček, sam zavrtiš pa je. To je to od mene. Več se ne mislim prerekat in provicirat. Ajd zverac, Zivnorc in Kmet2 3
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 pa v enem dnevu si celo romunijo prevozo, vsaka ti čast... kaj pa tema romunija? aja ni tolko ogledov.. prjatu-množina.....dnevnih zverac 1
pajkica Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 (popravljeno) kaj dons nis šu še spat? pismo... eni ste čist spremenil navade mater neki so mi u sladoled uturil...... bemti zgleda da obvladam nevidno tipkanje, eni se povsod najdejo tut če jih tam ni..... Popravljeno Avgust 5, 2013. Popravil pajkica nxyz 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 kaj dons nis šu še spat? pismo... eni ste čist spremenil navade mater neki so mi u sladoled uturil...... bemti zgleda da obvladam nevidno tipkanje, eni se povsod najdejo tut če jih tam ni..... Zanimivo ni mene,ni damija34 pa samo pritoževanje nad posti ki so vezani na Romunijo. P.S. nauk te zmede.........................ne več jest sladoleda :grrr DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se