Snečer Objavljeno Avgust 6, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2013 Danes, nazaj grede iz Romunije Zivnorc, pajkica in rumenicestak 3
motozajebant Objavljeno Avgust 6, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2013 Danes, nazaj grede iz Romunije dej ti men zdej Snecer povej, kakšen je to vtis z dnevne vožnje??? Nalimaš slikco in napišeš neumnost zraven? Me zanima, a se bojo zdej tut oglasil tisti osebki, ki so par strani nazaj jamral da je to privat fotogalerija.... ps. nadležni ste s to Romunijo! sorry za off topic DAMI34, Kmet2, Zivnorc in 2 others 5
Popularna objava krucymucy Objavljeno Avgust 6, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 6, 2013 Vceraj sem pobegnil iz vroce Slovenije, cez 45. vzporednik, proti ekvatorju do Karlobaga, kjer sem se oskrbel z monopoly denarjem na lokalnem bankomatu, spil kavo in se zapletel v prepir z natakarjem, ki je dejal da navadno dobi od bmflarju vecjo napitnino, tako da sem mu potem se tisto kuno vzel. Ob kavi sem uzival v razgledu, pa ne na tisto pustinjo z imenom Pag. Po odmoru pa naprej do Maslenice, kjer je sledil pregled vitalnih delov motocikla, predvsem pogonskega sklopa in pnevmatik. Kardan je bil v vrhunskem stanju, kotni prenos tudi, na pnevmatikah pa je Jadranka terjala svoj davek. Ker se nisem zelel kuhati cez Zadar in potem naprej ob morju proti Sibeniku, sem se raje kuhal se malo bolj cez Obrovac, kjer sem zabelezil rekordno temperaturo, ki je ne pomnijo niti najstarejsi motosvetovci, se maus ne. Potem sem pa iskal samo se morje, med potjo med Sibenikom in Splitom sem iskal neko odrocno plazo, pa sem nasel samo eno kjer so bli vsi nagi, sem ze mislil da se prisel v Rovinj. No samo tile so se samo kopali, noben ni vleku, tako da sem si reku "kurc grem pa se jst" Po ohladitvi pa naprej cez Split, v Omisu je blo ze samo 35°C, in proti Makarski ... Ker pa v taki vrocini priporocajo pitje velikih kolicin tekocin, sem spil 12 pirov in sel spat. igorkr, Schultz, JONI 46 in 18 others 21
DAMI34 Objavljeno Avgust 6, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2013 Navadi se koristne napotke dajati na zacetek vsebine! Samo dobronameren nasvet ... boli mene đjoka..nej trpijo do konca Zivnorc 1
pajkica Objavljeno Avgust 6, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2013 ni panike, bom jaz vsak dan eno iz romunije napopala,.... da vam nau dolgcajt :yawn:
Popularna objava krucymucy Objavljeno Avgust 6, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 6, 2013 (popravljeno) Danes je blo prevoce da bi se vozil resno, pa sem sel mal se nag vozit ... Ozgal me je, pa ribe sem lovil ... Ampak je bla pa kapitalna tale riba ... Pol smo se pa z lokalci za ulov leta zapil z gemištom ... Zivljenje je lepo! Popravljeno Avgust 6, 2013. Popravil krucymucy HyperJack, Kmetica2, Kmet2 in 13 others 16
pik1 Objavljeno Avgust 6, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2013 .... res, da sem videl na displeju napisano že tud višjo temperaturo .... ....ampak tud pri tej številki danes, nisem pogrešal zimske podloge v oblačilih .... ps. .... a mi je res treba tega ?????? Kmet2, igorkr, DAMI34 in 4 others 7
Popularna objava krucymucy Objavljeno Avgust 6, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 6, 2013 Jst sem mel pri 36 gretje ročk prižgano ... maus, BelaStrela, Gasperr in 8 others 11
Kmet2 Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 Jst sem mel pri 36 gretje ročk prižgano ... Pussy ,jaz sem mel tud gretje sedežev .) pik1, igorkr, maus in 3 others 6
pikolo Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 a v tej temi vela če fotka ni iz Romunije? maus, Kolen, nxyz in 5 others 8
Fantocci Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 Vela, če je zanimiva, če poveš, od kod je, pa kaj si tam doživel. Sicer je malo b.v., kot večina prepucavanja in drkanja na temo RO iz zadnjih strani. Izguba našega časa, ki iščemo kaj zanimivega. dromomaniac 1
Zivnorc Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 ... pa sej, a ni vse brez veze kar delamo....če ležiš doma, brez veze cajt zabijaš.... če delaš kej je brezveze, ker delaš škodo... al pa drugi tega ne cenijo... ... če se greš z motorjem peljat je spet brez veze, ko samo gorivo za brez veze trošiš pa gume... pa gužvo na cesti delaš...če piješ je brezveze pol, ko si že spet žejen čez nekaj časa... ... skratka... brezveze se je rodit, k pol te itak enkrat čez 100 let pobere... pet123, shark90, igorkr in 4 others 7
igorkr Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 ... k pol te itak enkrat čez 100 let pobere... pa še to brez veze Kmet2, gasperX, Zivnorc in 2 others 5
Popularna objava cb1300 Objavljeno Avgust 7, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 na hladno na krvavc, me je vožnja tako utrudila, da sem si mogu večerjico spečt, katero sem ujel v zbirnem bazenu na vrhu zvoha, seveda sem na poti narabutal še koruzo za sladičko :-) Nikii, motozajebant, Rokxy in 14 others 17
Zivnorc Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 katero sem ujel v zbirnem bazenu na vrhu zvoha, ... ... dokaži!!
cb1300 Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 ... ... dokaži!! maš slikco bazena pa ribco na žaru...... :grim A misliš da bi v hribe ribe vleku.... :grrr Zivnorc 1
Popularna objava igorkr Objavljeno Avgust 7, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 Plani za Dolomite padli v vodo pa sem šel, ker je bilo zjutraj še prav prijetno sveže, samo na kfe do Vikija .... Ko enkrat pustiš za sabo Volčjo Drago in čez železniški nadvoz uletiš v Dombravo ter za sabo pustiš še Dormberk, je jutranjega prometa konec in pot čez Kras te kot brhka gospodična vabi v svoj objem pri čemer ti nežno šepeta "samo tvoja sem" Skozi zračnike kombinezona še vedno prijetno hladi in vendar piš pod čelado že oznanja dvig temperatur. Nakar te spust proti križišču za Klanec pri Kozini (pod viaduktom) popelje za par ur v preteklost in v hlad prvega jutra in še prijetnih temperatur. Adrenalin se stopnjuje čim se dvigam proti Kastelcu nakar sledi še spust v objem desnega in nato levega ovinka. Obrnit na križišču in nazaj gor na kfe. Tam me pričaka kelnrca, čeprav še z eno nogo in pol pogleda v postelji, še vedno luštna in me postreže z odlično črno kavo in zvrhanim kozarcem vode z ledom. Piškotka pa nisem dobil, ker je pa rekla, da jih špara za strica Mausa ... Na zdej ... Pa še slikca ... Kava spita, kozarec vode tudi spraznjen in se lepo odpravim domov .... Na poti domov pa so nastale še te fotografije No Treborja sem srečal, pa sva šla še na eno kafe, kjer sva spoznala luštno gospodično, pa sva še z njo naredila eno fotografijo To sem pa specialno za LudiLukca slikal Medtem, ko sem na poti domov zagledal lepotico R1 z glanc novo gumo se pojavi njen lastnik. Kr zasmilal se mi je Yamaha Samo možicl, lej ga ti njega je bil moderen model s klimo. Blagor njemu Ker je bilo pa obema s Treborjem že pošteno vroče, sva jo po najkrajši možni poti ucvrla domov. No vmes sva sli lih malo časa v senčki vzela pa frutabelo pojedla za prvezat dušo (Trebor hvala) Lih ko sem odpravljam ujamem Treborja, kako s brusnim papirjem P80 radira gume Postanek za se odžejat In spet. Trebor ponovno zasačen kot otrok z roko v škatli bonbonov Domov prišel še z enim spoznanjem, da je od Nove Gorice do Vikija in nazaj 593 km Človek vsak dan zve kej novega. Tako kot gumam, ka se jim po 8.500 km posveti p.s. Kmetu in Kmetici nadvse hvala za pogostitev, ki je v prijetni klimi in vzdušju prijala bolj kot mrzla voda puščavniku v Sahari. krucymucy, markII, pik1 in 15 others 18
igorkr Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 Še to sm pozabil objavit Zivnorc, Kmetica2, trebor in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 Jst sem mel pri 36 gretje ročk prižgano ... sej nisi čutil
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 7, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 Tole se mi je vtisnilo poleg ostalih pritiskov BelaStrela, trebor, gift in 8 others 11
basbas Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 maš slikco bazena pa ribco na žaru...... :grim A misliš da bi v hribe ribe vleku.... :grrr Lansko leto sm tud jaz na zvohu enga brancina z harpuno ruknu . :yes: Kmet2, cb1300, Zivnorc in 1 other 4
krucymucy Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 Tole se mi je vtisnilo poleg ostalih pritiskov O lej, kawasaki versysi ... Kmet2, Damy, Žan96 in 6 others 9
Snečer Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 4x4 model Zivnorc, BelaStrela, pik1 in 1 other 4
gift Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 O lej, kawasaki versysi ... ne vem če ima kawasaki tak kljun Kmet2 1
cb1300 Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 Vtisi včerajšne vožnje: prižgal gretje ročk.....baje na prvi stopnji greje na 36 stopinj.....potemtakem.....če je zunaj 40.....pomeni da bi moglo ohladit za 4 stopinje....zgleda imam pokvarjeno, ker ni blo razlike.....na meji odprem vizir....in mi prileti en projektil in me useka v čelo in v oko.....super, to se pomoje vsak dan dogaja.....aja.....antihistaminike sem doma pozabil......končno morje......grem zaplavat.....kera juha.....sem čist zašvical not.....to ne gre nikamor.....grem v mantovo na sladoled, bo najpametnej :-) Damy, igorkr, krucymucy in 6 others 9
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se