matejap Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 Štart v megli pri 10 stopinj ob 8.00 (Podpeč). Oblečen tipitopi, kot sredi zime, ogrevanje ročk na I in gasa v Pijavo Gorico. Štirje frčoplani na kavico v Kočevje, kjer se nam pridruži še šest gum. Osilnica nas je kmalu dočakala. Nekateri kasneje desno, ostale ketne in kardan pa čez Rakitno v Ljubljansko kotlino. Lepih 220km ob dobri družbi. Seveda je Gregorjanc je tolk tišu, da še čelade ni mogu snet... Super je bilo. V prvih dveh ovinkih proti Osilnici me je stisnilo, adrenalin je špricnil, potem sem pa z vsakim ovinkom bolj začel uporabljati vso tisto teorijo iz kupa prežvečenih knjig tudi v praksi, mišice pa so se tudi začele spominjati kar so nekoč v nastniških letih že počele.(Sicer bolj po polžje, vendar sem užival ) Z veseljem ponovim kako furco v vaši družbi. MihaGS, GETRIEBE in gregorjanc 3
Popularna objava Nikii Objavljeno September 23, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno September 23, 2013 (popravljeno) Sezona se počaaaaasi poslavlja, napovedan je bil lep vikend ... in sva šla. V petek malo prej iz službe do Senja na kavico, spat nazaj v Povile pri Novem Vinodolskem. V soboto iz Povil do Vodic na ribjo juho in hobotnico na žaru in nazaj v Povile. V nedeljo pa do Paklenice in nazaj v Ljubljano. Skupaj 1050 km. Ja, če si na The Magistrali, je treba šibat gor in dol, da imaš kaj od nje Razen naših tablic, ki jih je bilo res ogromno, je bilo ostalih le za vzorec. Tile so naši mimovozeči (če se kdo najde ... za tri vem, da se bodo ) Bo pa treba ponoviti. Upam, da še letos Popravljeno September 23, 2013. Popravil Nikii aders, Keiko, Schultz in 18 others 21
Popularna objava vandrovec Objavljeno September 23, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno September 23, 2013 V petek po šihtu zajaham "kljuse" in odrajžava proti Dalmaciji. Ko se začne mračiti začnem iskati table za kampe. Grem že mimo Klenovice pa se vrnem...lep kamp blizu Klenovice z majhnim otokom. V soboto zjutraj grem na sprehod ob morju, je dolga sprehajalna pot in v bližnji kraj na kavo in rogljiček. V tem kraju je tudi zastonj Wi-fi, lepe plaže, ...edino morje je bilo mrzlo zjutraj, niti na misel mi ni prišlo, da bi se zmočil. Okrog 9 ure že prične grmeti zgoraj po cesti, najprej dve skupini, kmalu za njimi pa sirena, to je na tistem delu, kjer so cesto preplastili. Tudi sam potem krenem dalje in z motorja stopim šele pred paškim mostom ...grem na Pag in opazim, da bo kmalu zmanjkalo bencina. Do Paga je bilo še več kot 30 km, črpalke pa nikjer v bližini. Tudi na navigaciji mi ni hotelo dobite nobene ali nisem znal poiskati, zato obrnem nazaj in proti Zadru. Črpalke pa še vedno nikjer...v Zadru zavijem v smeri Nin-a in šele malo pred Ninom ali Privlako se pojavi ob cesti...včasih gre motor tudi na hlape .) , me je že kar malo skrbelo, kam so hrvati skrili vse črpalke. Grem naprej do Privlake ...in Vira tam obrnem in se ustavim v Nin-u ...kjer poiščem kamp in za ta dan je bilo dovolj motorja. grem raziskovat mesto in okoliške peščene plaže kjer najdem skrivališče gusarjev sama mivka in rahel vetrič, raj za surfarje...tudi morje je v tistih zalivih precej toplejše kot pod Velebitom. Lepi kraji, tudi zanimivi ljudje...zvečer obhodim celo mesto. V nedeljo zjutraj spet v mesto na kavo in sprehod potem pa počasi nazaj proti domu. Domov sem prišel zvečer po 7 uri, (kapo dol pred Keiko, ki je v enem dnevu šla do Zadra in nazaj, med potjo sem se ustavljal za fotografiranje, kosilo... še na enem obisku v Sežani...vsega skupaj je bilo nad 900km, sem spet pozabil doma dat števec na nulo...še vedno sem poln vtisov, kot bi se vrnil z dopusta. igorkr, jami65, markII in 23 others 26
Snatcher Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 Mislim, da ja. No lepo haha ko bo na youtubu video povej da se vidim
Popularna objava Kmet2 Objavljeno September 23, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno September 23, 2013 No tudi mi smo se mal dričkali po Jadranki,Pik1 je bil v Paviljonu že ob 6h,nervozno mi je pošiljal sms....kje si,prid jaz sem že tuki,.....zmenjeni pa smo bili 7.15h,ja z leti je več tableti pa malo manj spanja Na Vrhniki je tankal in smo šli do OMW kjer je že čakal Dami34,jaz sem natankal sebe z kavo saj sem bil še ves kermežlav,Pik1 pa spet motor.Ma Snecer včasih prov ,da je GSA kot tank,al mu pa kje pušča :lol: Ilirsko Bistrška dolina je bila polna snega Ob 9h smo bili že Bakarcu,mal pomezili in se odtajali od Ljubljanskih temperatur Na Jadranki pa je blo tako dobro,da sta ga Pik in Dami na hitr švrcnla :lol: V Senju srečamo še Jamija65 in Mio,gremo na zastonj piškote in ne zastonj pijačo Potem smo se mal razkropil,a spet vsi na kupu pr Dinkotu,prbremzal je še Sohen ......... ........debata je bila zelo konstruktivna Takle smo mel pa pol na mizi ^_^ Par gostiln nazaj pa poberemo še Jozejxf in DIN-a in malo naprej poslikamo še Paški most,ki se skoraj ne vidi,ja mam en hud fotkič ko vidi prav tako ko jaz v temi.........2m pred sabo Se mi zdi da vodstvo skupine prevzeme Joze,no nisem zdržu,k mi je un Leo piskal v ušesa,prevzemem vodstvo in lepo po omejitvah naprej O:-) .............ostali pa čisto lagano sportski za nami,ko se naenkrat zavem,da ni več nobenega za mano,se ustavim v Karlobagu,mal počakam,nobenega,pokličem Damija............no naprej pa veste .....takoj sem dobil nov nadimek :glare: no ne povem! Konec je bil dober in to je najvažnejše takoj sem užgal še eno panoramsko Zavijemo še na en hribček kjer se res lepo vidi daleč naokrog Od tam pa špura domov,vmes vidimo še Keiko na sendviču.Pridemo v Postojno pr Čuku pojemo in se z Damijem takoj dogovorimo še za after party pri njemu.Stric Pik je pobegnil domov,pravi ,da nas ma polno pi..... K Damiju prideva ob 21.30h kjer že čakajo spremne žene spijeva 3 šljive pa mal pira,ja pol pa spet ko otroci same neumnosti,ko sem se stuširal sem dobil zadnji krik bokserce,bele štumfe in cigaro v gobec :surrender: no mal za to fotko sem padu dol,do zjutraj.... Zjutraj vstanemo,žene z kužki na sprehod,midva pa na čiščenje plastike.Dami mi je pokazal nov način pranja kawe,samo mal meglice v zrak,pa obrišeš,drugače vse zarusta pravi Pokličemo še IgorjaKR in gas na izvir Hubla.Tiramisu smo napadl ko Termiti Iz tam pa kam drugam ko na Ride,kjer nam Črna strela postreže z čokolado,tintin pa s piškoti. Je pa Igorjakr tolk zvijal v črevih,da revež tud normaln ni mogu hodit,vrjetn je alergičen na Tiramisu :lol: Vikend je minil kot bi mignil,tud nekaj čez 1kkm tako da bom šihte čez teden lažje prenesel.Mogoče sem kaj pozabil,men je blo fajn v družbi ljudi ,ki ne mislijo slabo in so šaljivci,ocena +10. Za koristne informacije se obrnite na Damija34,če pa se želite izgubiti od Postojne do črnega Kala pa bo pravi naslov Pik1 Lp do naslednjič Mia, jami65, BREITNER in 25 others 28
GETRIEBE Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 Super je bilo. V prvih dveh ovinkih proti Osilnici me je stisnilo, adrenalin je špricnil, potem sem pa z vsakim ovinkom bolj začel uporabljati vso tisto teorijo iz kupa prežvečenih knjig tudi v praksi, mišice pa so se tudi začele spominjati kar so nekoč v nastniških letih že počele.(Sicer bolj po polžje, vendar sem užival ) Z veseljem ponovim kako furco v vaši družbi. Jest pa tudi obljubim, da se bom pobolšal in vam bom drugič sledil... :oops: MihaGS 1
motozajebant Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 No tudi mi smo se mal dričkali po Jadranki,Pik1 je bil v Paviljonu že ob 6h,nervozno mi je pošiljal sms....kje si,prid jaz sem že tuki,.....zmenjeni pa smo bili 7.15h,ja z leti je več tableti pa malo manj spanja Na Vrhniki je tankal in smo šli do OMW kjer je že čakal Dami34,jaz sem natankal sebe z kavo saj sem bil še ves kermežlav,Pik1 pa spet motor.Ma Snecer včasih prov ,da je GSA kot tank,al mu pa kje pušča :lol: Ilirsko Bistrška dolina je bila polna snega Ob 9h smo bili že Bakarcu,mal pomezili in se odtajali od Ljubljanskih temperatur Na Jadranki pa je blo tako dobro,da sta ga Pik in Dami na hitr švrcnla :lol: V Senju srečamo še Jamija65 in Mio,gremo na zastonj piškote in ne zastonj pijačo Potem smo se mal razkropil,a spet vsi na kupu pr Dinkotu,prbremzal je še Sohen ......... ........debata je bila zelo konstruktivna Takle smo mel pa pol na mizi ^_^ Par gostiln nazaj pa poberemo še Jozejxf in DIN-a in malo naprej poslikamo še Paški most,ki se skoraj ne vidi,ja mam en hud fotkič ko vidi prav tako ko jaz v temi.........2m pred sabo Se mi zdi da vodstvo skupine prevzeme Joze,no nisem zdržu,k mi je un Leo piskal v ušesa,prevzemem vodstvo in lepo po omejitvah naprej O:-) .............ostali pa čisto lagano sportski za nami,ko se naenkrat zavem,da ni več nobenega za mano,se ustavim v Karlobagu,mal počakam,nobenega,pokličem Damija............no naprej pa veste .....takoj sem dobil nov nadimek :glare: no ne povem! Konec je bil dober in to je najvažnejše takoj sem užgal še eno panoramsko Zavijemo še na en hribček kjer se res lepo vidi daleč naokrog Od tam pa špura domov,vmes vidimo še Keiko na sendviču.Pridemo v Postojno pr Čuku pojemo in se z Damijem takoj dogovorimo še za after party pri njemu.Stric Pik je pobegnil domov,pravi ,da nas ma polno pi..... K Damiju prideva ob 21.30h kjer že čakajo spremne žene spijeva 3 šljive pa mal pira,ja pol pa spet ko otroci same neumnosti,ko sem se stuširal sem dobil zadnji krik bokserce,bele štumfe in cigaro v gobec :surrender: no mal za to fotko sem padu dol,do zjutraj.... Zjutraj vstanemo,žene z kužki na sprehod,midva pa na čiščenje plastike.Dami mi je pokazal nov način pranja kawe,samo mal meglice v zrak,pa obrišeš,drugače vse zarusta pravi Pokličemo še IgorjaKR in gas na izvir Hubla.Tiramisu smo napadl ko Termiti Iz tam pa kam drugam ko na Ride,kjer nam Črna strela postreže z čokolado,tintin pa s piškoti. Je pa Igorjakr tolk zvijal v črevih,da revež tud normaln ni mogu hodit,vrjetn je alergičen na Tiramisu :lol: Vikend je minil kot bi mignil,tud nekaj čez 1kkm tako da bom šihte čez teden lažje prenesel.Mogoče sem kaj pozabil,men je blo fajn v družbi ljudi ,ki ne mislijo slabo in so šaljivci,ocena +10. Za koristne informacije se obrnite na Damija34,če pa se želite izgubiti od Postojne do črnega Kala pa bo pravi naslov Pik1 Lp do naslednjič A Romunije pa nič? igorkr in DAMI34 2
Kmet2 Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 A Romunije pa nič? Stari,smo jo zgrešli,kot ti Piran DAMI34, trebor in igorkr 3
igorkr Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 Iz tam pa kam drugam ko na Ride,kjer nam Črna strela postreže z čokolado,tintin pa s piškoti. Je pa Igorjakr tolk zvijal v črevih,da revež tud normaln ni mogu hodit,vrjetn je alergičen na Tiramisu :lol: Ni bila to reakcija na tiramisu. To je bila reakcija na pogled na Kawasakija. Naj pa si vsak sam razlaga reakcijo po svoje :grim he he DAMI34 in Kmet2 2
gsxf750 Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 Jutri se bom zapeljal do Murterja, seveda prek Senja in Paklenice. Še kdo? Štart ko se ogreje. Zimljak mi ni interesanten. DAMI34 1
ton Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 (popravljeno) Sobota in nedelja preko Lentija do mesteca Balatonlelle. Ogled Blatnega jezera in lokalnih znamenitosti in nato po AC nazaj v SLO, ogled broda na Muri, skok na otok ljubezni in nazaj domov. Pregovorno lepih Madžark pa ta vikend ni bilo na spregled . Popravljeno September 24, 2013. Popravil ton
Popularna objava pik1 Objavljeno September 24, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno September 24, 2013 ... dons pa še ena kavica s prjatlom v Piranu ... ... od vsega se mi je najbolj vtisnil v spomin tale "pogled" na prjatlov pouhn tošl .... ps. .... ha, mogoče gre pa recesija res že proti koncu .... DAMI34, Kmet2, jakATV in 9 others 12
TakeALookAround Objavljeno September 25, 2013 Opozori Objavljeno September 25, 2013 Ah ne, zadeve so tok pocen ratale, da dons za kovance clo neki dobis...
Popularna objava u-r-o-s Objavljeno September 25, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno September 25, 2013 Včeraj izkoristu lep dan in pihnil iz CE proti Kr. Gori, to Trbiža, čez Predel, na vrh Mangarta, Vršič, ter nazaj domov. Nekaj manj kot 400km se je nabralo... Kmet2, BREITNER, Schultz in 7 others 10
u-r-o-s Objavljeno September 25, 2013 Opozori Objavljeno September 25, 2013 Aja, GSov pa kolikor hočeš 3je v ospredju nemci, 2 z akrapoti brez dBK, jst se pa kr tresem če ga ni not... baje da avstrijci dost komplicirajo, ampak zgleda je tud odvisno kere table so na mopedu :jezen
Popularna objava Kmet2 Objavljeno September 25, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno September 25, 2013 Včeraj počakam ata Pika na Brezovici,po šihtu seveda,skupaj se odpraviva proti morju,na OMW obvezen postanek Veliki in mali bratec Veliki in mali stric Mal v Piran Kavica na Tartinijevem trgu ^_^ Še ena pod lepo verando Palace hotela v Portorožu Pa pogledat Pikov čoln,če so delo majstri dobro opravili .......marina Lucija. Ko sva pretaknila našo malo obalo pa Vikiju na burger Nazaj mim OMW na Ride prevladovali so bimerji :naughty: Prav tako na Ridah Lepa popoldanska furca,280km pa spat domov,danes pa na Golico Lp TakeALookAround, Nikii, BMWRIDER in 21 others 24
Popularna objava Ko-Ma Objavljeno September 25, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno September 25, 2013 Hojla 18.9.2013 - od doma - Kozina - Rijeka - Senj - Prizna - Žigljen (Pag) - Paški most - Zadar - Preko (Ugljan) - Kukljica 19.9.2013 - Kukljica - Tkon (Pašman) - Biograd na moru - Split - Slano 20.9.2013 - Slano - Dubrovnik - Cavtat - Slano 21.9.2013 - Slano - Metkovič - Medjugorje (BiH) - Makarska - Biograd na Moru 22.9.2013 - Biograd na moru - Zadar - Paški most - Žigljen (Pag) - Prizna - Senj - Rijeka - Ljubljana - do doma Skupaj malo manj kot 1800 km. Lp M malakai, Keiko, BREITNER in 22 others 25
Popularna objava Danilo D Objavljeno September 25, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno September 25, 2013 Bilo je zgodnjega jutra sredinega, ko je začeu telefon tulit ob 6:00, zunaj pa +10 stopinj celzijevih. Se je bilo treba podložit za turco, in ko je ura kazala 7:00 sem štartal proti Šentrupertu. Od Šmartnega ob Paki naprej pa megla taka, da je po vizirju kr tjekl. Pridem ob 7:30 na pumpo v Šetruperti, pa zupy199 že natanku svojga junca . In ga pičva po trdi megli naprej v smeri Vransko, Trojane, Lukovica, Trzin (tle sma menjala vrstni red, sm šu v zavetrje ), Brezovica, Vrhnika, Postojna, Trst, Nova Horica (z postankom za pupico in papico )Most na Soči, Podbrdo, Bohinjsko sedlo, Bohinjska Bistrica, Kranj, Kamnik, v Šentrupertu pa vsak v svojo smer, jaz proti Šoštanju, zupy pa proti Šentjurji . Meni se je nabralo 475km. Pa še par fotk Poziranje na Tržaški rivieri . Vreme je blo skoz mal čudno, važn sm da dježa ni blo . Sma še mal pogledla, da sva vedla spljoh kje sva Qlandia Nova Horica ..... restavracija Špar vedno polna samih dobrot v smeri proti Podbrdu ..... a so vsi Kawasakiji tok žejni? prou lep puzdrav iz jezera Blejskega ..... to je to iz moje strani . lp zupy199, igorkr, Ko-Ma in 16 others 19
Popularna objava Kmet2 Objavljeno September 26, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno September 26, 2013 Tud včeraj sem kolovratil okrog,sej si vsak dan rečem,še mal pa bo konec luštnega Šli smo pa stari cesti iz LJ proti Celju,vmes zavili na Slovenjgradec,ko nas pričaka jezen policaj,Živimnorcem se takoj začneva pogajat in imava monolog,policaj je mutast in meri naprej no vsaj posluša te ko mu nabijaš V Črni na Koroškem postanek za malco,Tine nismo vidl .) Smo pa vidli pacienta ko je z glavo žleb ravnal :lol: ku pr norcih Gremo proti Golici,pr jezeru zaprta gostilna,na vratih pa piše.........zaprto zaradi bogatije Zato se spustimo malo nižje na kavo,kjer so lepo narisali izletno linijo na cesto Nazaj se vračamo čez Jezersko in pri bajerju naredimo še eno pavzo Ura je bila šele 16h pa smo rekli,gremo še mal čez Rakitno pogledat,cesta na ljubljanski strani naravnost čudovita,nobenga peska in prazno,mal pobrusmo tačke in upamo na pizzo Baje imajo pizzo samo ob določenih dnevih..........po bojnem posvetu jo zarežemo nazaj po ovinkih in na Brezovico v Paviljon na čvape in pir.En ne more škodit če si 2km od doma ^_^ Koristne informacije 1. če hočte zivganorca utišat mu dajte za jest al pa babo :lol: 2.ne hodit z modelarji na furo,cel dan se boste mogli pogovarjat o aviončkih in drugih igračah 3,če hočte utišat kmeta2 ga pošljite z modelarji na furo,jebga sem enostavno vse pozabu,ko sem bil 5 let star in sem se igral z aviončki Padlo 400km in za ta teden mislim,da bo to vse od vožnje -_- Lp gregorjanc, Keiko, Kmetica2 in 19 others 22
motozajebant Objavljeno September 26, 2013 Opozori Objavljeno September 26, 2013 spet nič Romunije? DAMI34 1
pikolo Objavljeno September 26, 2013 Opozori Objavljeno September 26, 2013 spet nič Romunije? sam res ... vsaj ena fotka bi prou sedla Kmet2, DAMI34 in motozajebant 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 26, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno September 26, 2013 spet nič Romunije? tle jo maš Kmetica2, DXR16, Mia in 11 others 14
Popularna objava BREITNER Objavljeno September 26, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno September 26, 2013 Zaključna tura najine letošnje moto sezone. Žena je v štirih mesecih od kaj ima izpit naredila 4500km, zdaj jih bo še enih 900, tako za letos bo dovolj. Torej, od doma v lahkem galopu do Rijeke in naprej do Prizne, kjer se vkrcava na trajekt. Novi Vinodolski Pogled z terase. Voda je za kopanje v kolikor človek ni mehkužen. Naredil sem par potopov, ampak je voda na globini 8m tako svinjsko mrzla, da ni za vzdržat. Po kosilu se odpraviva malo na sprehod in sicer malo višje od koder si pogledava najin zaliv ... ko se obrnem pa desno, pa še drug ... Na poti do trgovine naredim še par HDR slik ... V nedeljo pa nazaj proti domu. vandrovec, aders, BMWRIDER in 23 others 26
Danilo D Objavljeno September 26, 2013 Opozori Objavljeno September 26, 2013 glede izletne linije na golici ...... po moje je to ostalo od nekaj časa nazaj, ko je bila verjetno prometna tam, in so bli na asfaltu tm okol ograje fulj madeži. Bil pa tudi jaz danes v Črni, mater sem fajn rezu ovinke navzgor, navzdol ne tolk
Borutt Objavljeno September 26, 2013 Opozori Objavljeno September 26, 2013 Mene bolj na Pipija in Melkijata spominjata . pik1, DAMI34, Kmetica2 in 5 others 8
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se