BREITNER Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 ... stari, lepe fotke, čeprav bi pa mogoče tist tvoj filter za jakost barve vseen mal zaprl ... ????? Hvala! Sem slikal z telefonom, pa sem se z eno aplikacijo malo poigral, in so barve bolj izrazite, tako da .... pik1 1
Popularna objava cikadina Objavljeno Oktober 2, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Topli jesenski žarki, so obljubljali dovolj toplote tudi za bolj zmrzljena bitja, zato sva se z BeloStrelo odločili, da jih izkoristiva za motoristično kofetkanje na toplem obalnem sončku. Zborno mesto je bilo ob čaju na postonjskem omw-ju (nobenga ni blo k bi kej plaču :jezen ) Na obali sva se nastavljali sončku, na Tartinijevem trgu. Si privoščili sladoled in kawo (ker če nisi kawo pil pa sladoleda jedu to sploh ne velja za ta prav kofi rejsing). Škoda le, ker sončku že kmalu začenja pojenjati moč in se je bilo treba dokaj zgodaj odpraviti domov. Mogoče pa bo okrober postregel še s kakšnim podobnim dnevom, ki ga ne bo veljalo zamuditi. spaceback, izibajker, Kmet2 in 15 others 18
Kmet2 Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Topli jesenski žarki, so obljubljali dovolj toplote tudi za bolj zmrzljena bitja, zato sva se z BeloStrelo odločili, da jih izkoristiva za motoristično kofetkanje na toplem obalnem sončku. Zborno mesto je bilo ob čaju na postonjskem omw-ju (nobenga ni blo k bi kej plaču :jezen ) cajcek.jpg Na obali sva se nastavljali sončku, na Tartinijevem trgu. Si privoščili sladoled in kawo (ker če nisi kawo pil pa sladoleda jedu to sploh ne velja za ta prav kofi rejsing). jst&pavli.jpg puko&dayonca.jpg Škoda le, ker sončku že kmalu začenja pojenjati moč in se je bilo treba dokaj zgodaj odpraviti domov. Mogoče pa bo okrober postregel še s kakšnim podobnim dnevom, ki ga ne bo veljalo zamuditi. Ne bosta vrjeli,ampak te slikce,no slikco sem pa dons že vidu,pr enmu mojmu prjatlu BelaStrela in Lubikaa Rozzica 2
cikadina Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Ne bosta vrjeli,ampak te slikce,no slikco sem pa dons že vidu,pr enmu mojmu prjatlu ja lej gospod Živnorc ima posebne privilegije trebor in Kmet2 2
pik1 Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 (popravljeno) Topli jesenski žarki, so obljubljali dovolj toplote tudi za bolj zmrzljena bitja, zato sva se z BeloStrelo odločili, da jih izkoristiva za motoristično kofetkanje na toplem obalnem sončku. Zborno mesto je bilo ob čaju na postonjskem omw-ju (nobenga ni blo k bi kej plaču :jezen ) cajcek.jpg Na obali sva se nastavljali sončku, na Tartinijevem trgu. Si privoščili sladoled in kawo (ker če nisi kawo pil pa sladoleda jedu to sploh ne velja za ta prav kofi rejsing). jst&pavli.jpg puko&dayonca.jpg Škoda le, ker sončku že kmalu začenja pojenjati moč in se je bilo treba dokaj zgodaj odpraviti domov. Mogoče pa bo okrober postregel še s kakšnim podobnim dnevom, ki ga ne bo veljalo zamuditi. .... a sta bile vidve res na tapravem OMV-ju dons, al sta ga zgrešile ????? .... ker glih prov prazen se mi ni zdel .... :krneki: Popravljeno Oktober 2, 2013. Popravil pik1 BelaStrela, jmaster, Kmet2 in 6 others 9
BelaStrela Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Mene so se načrtno vsi izognil k so se bal da bo treba rint! :wacko: V zadnjem momentu smo namreč z GSA odšraufal akumulator, ker je moj odpovedu. GS je pa pač pregovorno nezanesljiv. A kko? R-u je odpovedu doma, intimno. GSu bi seveda pred polno gostilno. KLK KLK. K bi snecer vedu kašn užitek je tišat bokserja po mrazu. K je enomestna na termometru, mu vadiš dušo brez strahu, da se bo pregrel, zaribal... Včer ni blo nobenga! Ride: 12:30 prazno, 17:00 prazno. Postojna: 12:45 prazno, 16:45 prazno. Softići. Še posebi Miškolinček je zataju, čist. Na cilju je blo prijetnih 20. MihaGS, trebor in maus 3
cb1300 Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Mene so se načrtno vsi izognil k so se bal da bo treba rint! :wacko: V zadnjem momentu smo namreč z GSA odšraufal akumulator, ker je moj odpovedu. GS je pa pač pregovorno nezanesljiv. A kko? R-u je odpovedu doma, intimno. GSu bi seveda pred polno gostilno. KLK KLK. K bi snecer vedu kašn užitek je tišat bokserja po mrazu. K je enomestna na termometru, mu vadiš dušo brez strahu, da se bo pregrel, zaribal... Včer ni blo nobenga! Ride: 12:30 prazno, 17:00 prazno. Postojna: 12:45 prazno, 16:45 prazno. Softići. Še posebi Miškolinček je zataju, čist. Na cilju je blo prijetnih 20. sej.....ta novi bojo pa kmal zamrznl k so na vodo :-)
Snečer Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Mene so se načrtno vsi izognil k so se bal da bo treba rint! :wacko: V zadnjem momentu smo namreč z GSA odšraufal akumulator, ker je moj odpovedu. GS je pa pač pregovorno nezanesljiv. A kko? R-u je odpovedu doma, intimno. GSu bi seveda pred polno gostilno. KLK KLK. K bi snecer vedu kašn užitek je tišat bokserja po mrazu. K je enomestna na termometru, mu vadiš dušo brez strahu, da se bo pregrel, zaribal... Včer ni blo nobenga! Ride: 12:30 prazno, 17:00 prazno. Postojna: 12:45 prazno, 16:45 prazno. Softići. Še posebi Miškolinček je zataju, čist. Na cilju je blo prijetnih 20. Če me spomin ne vara, si že spomladi imela težavi z akujem, a bila prepametna, da bi takrat kupila novega?
Popularna objava Damy Objavljeno Oktober 3, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Ker je bil napovedan en sončen dan in ker sem morala sama sebe malo nagradit (za en velik uspeh), sem sklenila, da peljem nove gume na izlet . Iz Domžal do Brezovice me je že nazeblo ko psa. Napaka št 1.: poletne rokavice (optimist ). Zamenjam rokavice. Do Logatca me še vedno zebe. Napaka št. 2 (ventili na čeladi odprti - talent). Nekje na poti do rid ugotovim napako št. 3: delno odpeta bunda. Do OMW Postojna sem bila že skoraj kocka ledu. Nikjer nikogar, da bi me pogrel. (vsi so se skrili pred menoj -_- ). Ker pomislim, da huje že ne more biti, sklenem zapeljati do Vikija, na čaj (če že ne drugega) Kakšno uro sem uživala v sončku in razgledu Nato pa ugotovim, da ne bi bilo slabo iti nazaj proti domu. Seveda en hiter fočk spet na ride In ker gledam vse naokoli, samo tja ne, kamor bi bilo treba (na cesto), ni dosti manjkalo in bi pristala v kakšnem grabnu/malinah . Tokrat sem razmišljala kaj neki so bile nekoč tele ruševine : In pa še zadnji fočk dneva . Rakitna, Jezero Pojma nimam koliko km, lahko pa samo povem, da me je kar nazeblo In doma ugotovim še napako št. 4 poletne nogavičke (se niso izkazale za najboljšo izbiro dneva, pa čeprav so modre barve). Ampak je bilo luštno :hooray: . PURPLE, trebor, Schultz in 19 others 22
BREITNER Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Napaka št 1.: poletne rokavice (optimist ). Zamenjam rokavice. Do Logatca me še vedno zebe. Napaka št. 2 (ventili na čeladi odprti - talent). Nekje na poti do rid ugotovim napako št. 3: delno odpeta bunda. Do OMW Postojna sem bila že skoraj kocka ledu. Nikjer nikogar, da bi me pogrel. (vsi so se skrili pred menoj -_- ). še napako št. 4 poletne nogavičke (se niso izkazale za najboljšo izbiro dneva, pa čeprav so modre barve). Ampak je bilo luštno :hooray: . Hehehe ... glede na "napake" predlagam, da si omisliš takšno "take off checklist". Narediš eno poletno in eno zimsko, pa greš lepo po vrsti, preden se odpelješ. Važno je, da je luštn.
Damy Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Mislim, da me je izučilo :grim (glede na to kako me je zeblo )
TakeALookAround Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Sprjaznte se, konc sezone je! :evilgrin: BelaStrela 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Sprjaznte se, konc sezone je 31.12....ZAČETEK PA 02.01, ker prvega pa počivam! :evilgrin: Kmet2, črna strela, Damy in 6 others 9
c3c Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Sprjaznte se, konc sezone je! :evilgrin: oooooooooooooooooooo se se bomo fural
Popularna objava krucymucy Objavljeno Oktober 3, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 (popravljeno) Sprjaznte se, konc sezone je! :evilgrin: Sezona se nikoli ne konca! Popravljeno Oktober 3, 2013. Popravil krucymucy CeneR, pik1, spaceback in 9 others 12
basbas Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 In ker gledam vse naokoli, samo tja ne, kamor bi bilo treba (na cesto), ni dosti manjkalo in bi pristala v kakšnem grabnu/malinah . Tokrat sem razmišljala kaj neki so bile nekoč tele ruševine http://sl.wikisource.org/wiki/Planinski_grad Enkrat si ga pobliže oglej te bo presenetila njegova velikost
Damy Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Opa, hvala. Zdaj vem kaj grem raziskovat ob naslednjem lepem vremenu basbas 1
TakeALookAround Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Sezone ni nikol konc, sam ni vec lustn, k zebe k prasica. :grim DAMI34, TOMCAT in Snatcher 3
BelaStrela Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Če me spomin ne vara, si že spomladi imela težavi z akujem, a bila prepametna, da bi takrat kupila novega? Ne, to pa nisem bla js ... pametna sem pa toliko, da imam 2 BMWja doma, da se lahko skoraj v vsakem primeru peljem
Robson Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Planinski grad malo bliže... Kmet2, rumenicestak, vandrovec in 1 other 4
motozajebant Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Ne, to pa nisem bla js ... pametna sem pa toliko, da imam 2 BMWja doma, da se lahko skoraj v vsakem primeru peljem o si bla bla ti, tukaj pa se moram s Snečijem strinjat :grim Kmet2 1
BelaStrela Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 No, pa sm vama dala prilko, da se objameta :P Ja, res ga je sral, pa smo očitno začasno odpravl napako. Ni blo sile, 10 min, pa je bil GSAjev accu notr in sm že letela za Postojno. Majo pa zdej akcijo, grem kr jutr po druzga.
Popularna objava pik1 Objavljeno Oktober 3, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 . . .... no, pa je bil še en lep dan na dveh kolesih .... ... najprej mal menjave valute .... ... v Opatiji obvezna kavica .... še mal "slatkišev", pol pa gasa čez Plomin u Vrsar .... ... pregled plaže ..... :krneki: ... pogled na Vrsarsko cerkvico ... .... in na moj zapuščeni poletni "buf" .... zato pa še vedno živa "Batana" ... pa še vprašanje za milijon dolarjev ... kje smo se ustavli, ko smo se vračali domov ???? ... in še podvprašanje - kje je bil še zadnji postanek pred vrnitvijo domov ???? . . ... sicer pa, za tok dnarja, je to to .... igorkr, Kmet2, Damy in 18 others 21
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se