Popularna objava SharpNinja Objavljeno Oktober 19, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 19, 2013 Danes je bla pa vrjetno ena zadnjih letos, je rahlo preveč mraz že zame....sam na sladoled je blo pa treba it, pa sprot še en fotošuting užgat za oglasne namene in seveda sprobat kako je dr Ohlins naštelal vzmetenje ....cel dopoldan sva čakala, da se megla dvigne in da se vsaj mal segreje pol pa via Portorož iz Domžal do Vrhnike po AC potem pa Logatec, Ride, Postojna (mraz k svina), Črni Kal kjer smo poziral v zadnjih sončnih žarkih , končno sladoled in hitr nazaj... .za nazaj sm osedlala Kamelo hija :grim ...sm gretje ročk pa indikator prestav je pa zakon na Kameli , v Postojni še na hitr tankat (tud kamela je bla žejna), na Ridah, ki so samevale spet zamenjala žvali pod sabo pa gas domov. Motoristov pa dns k toče, sm d se segreje prlezemo vn k une pikapolonce . DAMI34, Schultz, thumper in 18 others 21
Popularna objava pik1 Objavljeno Oktober 19, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 19, 2013 ... no, dons pa še z mojimi "morskimi" prijateljčki na en giro s hondicami .... ....Opatija ... :kava: ... takoj za Plominom sem prvič opazil tudi "zajčkovo deželo" ... ... postanek na naši plaži ... ... idealni pogoji za smučanje na vodi .... .... Vrsar ... "kava sa šlagom i jedna Žuja" .... ... še en fishburger pr Vikiju, pol pa domov .... :yes: ... na koncu ... 400+ ... zelo lepih in toplih km-jev a79, Keiko, maus in 22 others 25
Popularna objava GSdreamer Objavljeno Oktober 20, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 20, 2013 Včeraj popoldne sm šel malo na potep, sicer sem pričakoval nekaj makedama, ne pa toliko kot sm ga pol prevozu Okoli dveh sm štartu iz LJ proti Horjulu, naprej Vrhnika+vrhniški klanec, čez Zaplano v Žiri, nato proti Idriji in naprej na Oblakov vrh , prvi odsek makedama proti Dolenji Trebuši, zavijem nazaj v klanc in makedam proti Čepovanu skozi tunel v Čepovanu zavijem proti Lokvam , kjer je spet makedam. V Lokvah proti Predmeji je po 1 km asfalta spet makedam, v Predmeji se ustavim malo razgledam po oblakih in vipavski dolini , nato pa pičim domov skozi Col, Kalce, Logatec in ko pridem v Vrhniko , spet čez Horjul in Podutik pridem domov po cca 190 km. Če vam makedam ne predstavlja težav toplo priporočam tale majhni krogec. Od Predmeje pa do Kalc je pa itak žurka. Vrjetno je bil to letošnji zadnji izlet, zaenkrat naredu dobrih 7000 km, drugače pa v 26 mesecih(dve zimi je treba odštet) 20,000 Naslednje leto če bodo finance pa upam na prvi eno ali dvotedenski izlet (upamo na Nordkapp če najdemo sponzorja ) igorkr, skalaprava, markII in 15 others 18
Rogi1975 Objavljeno Oktober 20, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2013 (popravljeno) Danes popoldan: Novo mesto - Metlika - Semič - Novo mesto, preko Gorjancev... Ufff je pasalo... Popravljeno Oktober 20, 2013. Popravil Rogi1975 BREITNER, DAMI34, igorkr in 6 others 9
motozajebant Objavljeno Oktober 20, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2013 Naslednje leto če bodo finance pa upam na prvi eno ali dvotedenski izlet (upamo na Nordkapp če najdemo sponzorja ) Pol si vsaj tri tedne rezerviri Terier 1
GSdreamer Objavljeno Oktober 20, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2013 Naslednje leto če bodo finance pa upam na prvi eno ali dvotedenski izlet (upamo na Nordkapp če najdemo sponzorja ) Pol si vsaj tri tedne rezerviri če bodo finance za Nordkapp si bom rezerviru ceu mesec BMWRIDER 1
motozajebant Objavljeno Oktober 20, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2013 če bodo finance za Nordkapp si bom rezerviru ceu mesec dva jurja če si šparovc
Terier Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 dva jurja če si šparovc Ja in če bo spal v šotoru,pa bolj mal jedu.....3876km je od Lj do tam........če ma zelo varčen motor bo to 500 l pa računaj ,da je tam vse x2 ali mogoče celo x3 gledano na ceno!
motozajebant Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Ja in če bo spal v šotoru,pa bolj mal jedu.....3876km je od Lj do tam........če ma zelo varčen motor bo to 500 l pa računaj ,da je tam vse x2 ali mogoče celo x3 gledano na ceno! Šotor ja, gladovno stavkat pa ne :grrr Je šla kolegica letos gor in jo je 2k eur koštal vse skupaj, res pa je da za ta dnar ni preseravanja... ps. men bi motor spiu celih 380 litrou, pri tvojem "zelo" varčnem motorju pa poraba znaša 6,5 litra
Terier Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Šotor ja, gladovno stavkat pa ne :grrr Je šla kolegica letos gor in jo je 2k eur koštal vse skupaj, res pa je da za ta dnar ni preseravanja... ps. men bi motor spiu celih 380 litrou, pri tvojem "zelo" varčnem motorju pa poraba znaša 6,5 litra Vidim ,da si že bil ,pa ti ne bom več naprej nič govoril :grrr nxyz 1
motozajebant Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Vidim ,da si že bil ,pa ti ne bom več naprej nič govoril :grrr Ne nisem bil in tega ne trdim... Je pa šla letos kolegica gor in mi je prinesla takšne podatke Ni pa spala po hotelih in apartmajih ampak v šotoru, včasih kar tako ob cesti, za kakšno pumpo Tko da sem mu povedal tist minimalno kok mora našparat, seveda pa je pol odvisno od potreb in želja (na plus seveda )
franc Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Norveška ni poceni. Kampiranje ni problem, če je vreme "primerno" , drugače pa je zelo "polarno" in mokro. Bencin je šel čez 2€ (kakor sem zadnjič gledal) . Pivo je bilo v trgovini cca 3€ (v gostilni pa "ugodno" od 8€ naprej) . Kdor nima kakšnega "jurja" (poleg ostalih stroškov) odveč naj si raje izbere kakšno drugo destinacijo. lp Franc nxyz in Terier 2
Fantocci Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 (popravljeno) Mene bolj vleče v južne kraje kot na mrzli, mokri in dragi sever... Popravljeno Oktober 21, 2013. Popravil Fantocci krucymucy, Gasperr, vandrovec in 3 others 6
Snečer Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Tudi mene tja ne vlece, ko pa prides na cilj pa samo klif, nic posebnega. Vecina tako govori, ki so bili gori. Da bi kdo ponovil? Najbz nikoli. Bi pa morda sel edino z avtodomom. vandrovec 1
VS800 Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Oslo......pivo 8 eur v trgovini :beer1:
dromomaniac Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 dva jurja če si šparovc Kapo dol, če boš vsak dan po celodnevni furi v dežju postavljal šotor.. krucymucy 1
BMWRIDER Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Norveška ni poceni. Kampiranje ni problem, če je vreme "primerno" , drugače pa je zelo "polarno" in mokro. Bencin je šel čez 2€ (kakor sem zadnjič gledal) . Pivo je bilo v trgovini cca 3€ (v gostilni pa "ugodno" od 8€ naprej) . Kdor nima kakšnega "jurja" (poleg ostalih stroškov) odveč naj si raje izbere kakšno drugo destinacijo. lp Franc Zdej mi je pa še bolj jasn,zakaj se Norvežanom smeji,ko v Slovenijo pridejo..Pa tud dam jih težko spraviš.Kr nočjo it. Norveško lajkam edin če podatke o cenah skrijem... MihaGS 1
motozajebant Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Kapo dol, če boš vsak dan po celodnevni furi v dežju postavljal šotor.. kdo je reku da grem jaz na Nordkapp??? kje si to prebral? jaz sem vam podal podatke od ene kolegice ki je bila letos gor in je zapravila okoli 2k eur....
dromomaniac Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 (popravljeno) Naslednje leto če bodo finance pa upam na prvi eno ali dvotedenski izlet (upamo na Nordkapp če najdemo sponzorja ) nevem no.. Popravljeno Oktober 21, 2013. Popravil dromomaniac MihaGS 1
BREITNER Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 nevem no.. Tu se zdaj vidi, zakaj je toliko podj*******a na tem forumu ....samo zato, ker ljudje iz posta preberejo to, kar želijo prebrat. Tukaj moram stopit na stran @motozajebanta, ker vidim, da se mu že nekaj postov "vsiljuje" da je on napisal, da gre na Nordkapp. @dromomaniac, če bi dobro prebral vse, bi videl, da je motozajebant, CITIRAL besede GSdreamerja, kateri je omenil to, za eno ali dvo tedenski izlet na Nordkapp. motozajebant in Terier 2
Snečer Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Kapo dol, če boš vsak dan po celodnevni furi v dežju postavljal šotor.. Par minut rekreacije, ko imaš prakso, ni nek problem.
motozajebant Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 nevem no.. @dromomaniac, bo treba najprej fajn prebrat post Tu se zdaj vidi, zakaj je toliko podj*******a na tem forumu ....samo zato, ker ljudje iz posta preberejo to, kar želijo prebrat. Tukaj moram stopit na stran @motozajebanta, ker vidim, da se mu že nekaj postov "vsiljuje" da je on napisal, da gre na Nordkapp. @dromomaniac, če bi dobro prebral vse, bi videl, da je motozajebant, CITIRAL besede GSdreamerja, kateri je omenil to, za eno ali dvo tedenski izlet na Nordkapp. @BREITNER, se popolnoma strinjam s teboj.... Sem v zadnji strani dobil občutek, da se drugo leto na Nordkapp odpravljam
pikolo Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 . Tukaj moram stopit na stran @motozajebanta, ker vidim, da se mu že nekaj postov "vsiljuje" da je on napisal, da gre na Nordkapp. . tud bejbo se mu vsiljuje (slabo bereš) thumper in motozajebant 2
motozajebant Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 tud bejbo se mu vsiljuje (slabo bereš) ps. maš pivo v dobrem Kwakar :yes: pikolo 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se