BREITNER Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 tud bejbo se mu vsiljuje (slabo bereš) Nisem se hotel spuščat v podrobnosti, mislil pa sem si svoje. motozajebant 1
krucymucy Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Par minut rekreacije, ko imaš prakso, ni nek problem. Ne, sej po moje je res fino ves premocen sotor postavljat, it premocen spat, ponoci te itak zebe, zjutraj se pa za bonus obleces nazaj mokre cunje. hiske/sobe s kaloriferjem oz. toplim radiatorjem so vredne tistih 50€/noc po osebi. Fazer03, trebor in sohen 3
MARJA Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Tudi mene tja ne vlece, ko pa prides na cilj pa samo klif, nic posebnega. Vecina tako govori, ki so bili gori. Da bi kdo ponovil? Najbz nikoli. Bi pa morda sel edino z avtodomom. Sem bil pred 9 leti pa bi šel še. Ni vse samo Nordkapp, ja je samo klif, imaš pa med potjo kar dosti zanimivosti za pogledat ( razni muzeji .... ). Spal pa smo gor samo po hiškah oziroma bungalovih. Ja in bilo je drago. cikadina in krucymucy 2
Tedybear Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 (popravljeno) Če res koga zanima Nordkapp, gospod Pavle iz Ljubljane je na Srbskem forumu zadevo lepo opisal in poslikal. Oziroma oba z ženo. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/91501-skandinavija-2013/ Popravljeno Oktober 21, 2013. Popravil Tedybear skalaprava in Terier 2
Terier Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Če res koga zanima Nordkapp, gospod Pavle iz Ljubljane je na Srbskem forumu zadevo lepo opisal in poslikal. Oziroma oba z ženo. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/91501-skandinavija-2013/ Ga poznam osebno,super človek
Snečer Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Ne, sej po moje je res fino ves premocen sotor postavljat, it premocen spat, ponoci te itak zebe, zjutraj se pa za bonus obleces nazaj mokre cunje. hiske/sobe s kaloriferjem oz. toplim radiatorjem so vredne tistih 50€/noc po osebi. Za nekatere tudi vožnja po dežju ni fina, ljudje so različni. Če fejst vliva pol greš ziher pod streho, sicer postaviš.
pajkica Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 za vse k jim je iskalnik crknu : http://www.motosvet.com/tabla/topic/1660-nordkapp/page-30?hl=nordkap
Zivnorc Objavljeno Oktober 22, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2013 Ga poznam osebno,super človek ... pa sej je tudi na našem forumu....samo ga ne gleda več
Terier Objavljeno Oktober 22, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2013 ... pa sej je tudi na našem forumu....samo ga ne gleda več Že ve zakaj! BREITNER 1
BREITNER Objavljeno Oktober 22, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2013 (popravljeno) Že ve zakaj! Kako pravjo? Pametnejši odneha! Popravljeno Oktober 22, 2013. Popravil BREITNER Terier 1
skalaprava Objavljeno Oktober 22, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2013 (popravljeno) Če res koga zanima Nordkapp, gospod Pavle iz Ljubljane je na Srbskem forumu zadevo lepo opisal in poslikal. Oziroma oba z ženo. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/91501-skandinavija-2013/ Odličen potopis V bistvu dva potopisa iz dveh ločenih potovanj. Prvi govori iz perspektive voznika (na poti dva solo motorista ), drugi iz perspektive sovoznice, oboje pa prebral na mah...še enkrat, odlično branje - priporočam Aja, pa motorčki, ki nastopajo so tudi po mojem okusu Popravljeno Oktober 22, 2013. Popravil skalaprava
Popularna objava trebor Objavljeno Oktober 22, 2013 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 22, 2013 Včeraj sem bil fraj, zato sem izkoristil še zadnje vroče dneve za en kratek krogec. Okoli pol devetih sem se spravil na moped in poizkusil srečo proti primorskemu koncu. Po AC sem šel do Postojne, a je že na Vrhniškem klancu postalo fajhtno zaradi oblakov. Tako kilavo vreme, ko ni bilo za deževnika, niti za brez, je bilo do Reke, potem pa se je počasi otoplilo in tudi sonček se je začel kazati med oblaki. Od Senja naprej pa se je začela poezija . V Karlobagu sem se ustavil na kofetu, malo naprej sem markiral Kmetov ovinek in izmed kamenja, ki je ležalo tam izbral en primerek, da mu ga prinesem za spomin na njegov izlet čez ograjo :grim . Potegnil sem do Paklenice, obrnil in na mojem placu parkiral moped za cesto in šel do plaže. Itak, da sem šel v vodo, celo za 20 sekund, potem sem pa čisto majhen ven zlezel, ker je morje tako hladno . Ob 15:26 sem odpeketal nazaj proti domu. V Karlobagu sem spet tankal, ker je prejšnje polnjenje rezervoarja zdržalo samo od Ilirske bistrice, celih 242 km. Domov sem uspel priti malo pred osmo uro, po prevoženih malo čez 600 km. Aja, pa okrogla številka se je prikazala na mopedu :yes: . LP Robert Kmetica2, suzuki, motozajebant in 25 others 28
DAMI34 Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Ej, vsak k gre mimo Z.O. naj se na tablo podpiše....tak zaradi woodooja pik1 in BREITNER 2
VS800 Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Uffff....mogoče je pa zdej mčkn preveč tole, da skor katero koli temo odprem je ista debata... :yawn: BREITNER, pik1 in basbas 3
pik1 Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Uffff....mogoče je pa zdej mčkn preveč tole, da skor katero koli temo odprem je ista debata... :yawn: .... ja, .... je kar orng bolel, veš ....
krucymucy Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Ga poznam osebno,super človek Pa njemu si osebno povedal da je za v plenice, pa da se ti smili?
Terier Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Pa njemu si osebno povedal da je za v plenice, pa da se ti smili? On ne vozi boxerja.
krucymucy Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 On ne vozi boxerja. Ga je nedolgo nazaj... si mu takrat povedal?
LK64 Objavljeno Oktober 24, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2013 Uffff....mogoče je pa zdej mčkn preveč tole, da skor katero koli temo odprem je ista debata... :yawn: Skoraj vsaka tema... Romunija ni nasmetena Guess why
BREITNER Objavljeno Oktober 24, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2013 Skoraj vsaka tema... Romunija ni nasmetena Guess why Počakaj še malo! Hehehe .... VS800 ima prav. Vsepovsod isto .....
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Oktober 25, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 25, 2013 Oj! Grem včeraj iskat vtise na dnevni vožnji... in doživim totalen šok vmes se ustavim še doma (na kmetiji), da vprašam, če grem lahka še en krog, ker je lepo vreme... in ko uletim v dnevno sobo vidim, da se dogajajo neke čudne reči.. Prižgem luč in PANIKA!!!!... občutek tak, ko da bi bil lisjak in da bi uletel v kurnik.. Po tleh, po lustru, po mizi.. skratka povsod modrci, tange, f. štunfi...perje, bele dlake, črne dlake, črnobele dlake... skratka KAOS! .. preden padem iz šoka, da kolkor tolko pridem k sebi, da potegnem telefon iz žepa, uspem poslikat tole sceno.... ..ej se naštimata, ko da ni neč... ene nisem uspel ujet... ... no pol so pa se naštimale, da je zgledalo malo lepše, ne ko v kurniku.... zgledovale so se po Sulejmanu Veličastnem... ..edino ne vem, zakaj so ga hotle mumificirat..... desno nogo so mu že povile v povoj... hja.. .no ja... jest sem pršu h kmetu gledat televizijo... to da BABE RAUS! JE*TE SE.... pejte v kuhinjo... midva bi gledala Hisory channel.... "Kuhajmo z Đejmi Oliverjem" .. no tko... zaprla vrata od kuhinje.... sam tolko sva slišala, da se nekaj pogovarjajo od sexa... ampak koga še to sploh zanima.... .. tko .. tolko sem si uspel vtisnit... maus, motozajebant, Mia in 15 others 18
Snečer Objavljeno Oktober 25, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2013 "Romunska" kmetija umetnica51, trebor, DAMI34 in 1 other 4
gregorjanc Objavljeno Oktober 25, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2013 Ejga Zivnorc, ka si ti že vsak dan tam, ker se mi zdi, da se te je tud Bibi že naveličala . Drugač pa dobr to, da nadomeščaš Kmeta pr njemu doma pri vsakodnevnih opravilih, bi res lahko posneli kako kardansko-Romunsko farmo. trebor, MihaGS, maus in 1 other 4
Popularna objava Kmetica2 Objavljeno Oktober 25, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 25, 2013 Ma tko je blo fajn. Tolk smeha pa že dolgo ne. Zivnorc, DAMI34, jami65 in 7 others 10
Tedybear Objavljeno Oktober 25, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2013 Ma hebe se tebi za kmeta....vedu si, da so tam okol fejst dečve. I tata bi, sine... DAMI34, pik1, trebor in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se