Popularna objava GETRIEBE Objavljeno Oktober 27, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 če bi pa to vedu, da se po naši današni trasi sprehajaš, bi ti dal pa tkoj za grande kawo. Čeprav sem mel občutek, da sem ene par znanih vidu :glare: . Drugač pa tud jest sprehodu mojga Darčka dons in to v dobri družbi. Zbor Maln-Tržišče, čez Senovo-Podsreda-Podčetrtek-via Šentjur na Jurklošter izvoz Rimske toplice in v Sevnico na jedačo. Najinih je blo cca 180 km, ostali nardil mal veeč. Ostale pikantne podrobnosti bo pa raj kdo od družbe razložu pa mogoč kej prlimal . no pikantnih podrobnosti ni bilo razen če jaz kaj ne vem. tole je bilo pa po papici... :hooray: Dejči, igorkr, gregorjanc in 7 others 10
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 27, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 Jaz se tud vsak dan vozm,po zadnem z rokami prvo pomoč mam pa čist zraven skoz Maximus, maus, gsxf750 in 9 others 12
TakeALookAround Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 (popravljeno) Danes pa mal drugače ... Ljubljana - Litija - Hrastnik - Rimske Toplice - Senovo - Podsreda - Štore - Prebold - Marija Reka - Prebold - Trojane - Domžale - Ljubljana ... cca 270 km ... sonce, lepo vreme ... yuhuuuu ne in nism se zgubu Slik ni ... trpte :krneki: Maus pol smo se pa srecal bliz Senovga, za enim potovalcem al kva je bil si vozil... Drgac pa ta vikend 830km....g Vreme hvala ti za hud oktober! :notworthy: Zdej pa kot kaze je bl konc.... Popravljeno Oktober 27, 2013. Popravil DIN maus, DAMI34 in MihaGS 3
maus Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 Maus pol smo se pa srecal bliz Senovga, za enim potovalcem al kva je bil si vozil... Drgac pa ta vikend 830km....g Vreme hvala ti za hud oktober! :notworthy: Zdej pa kot kaze je bl konc.... :yes:
Popularna objava kaca1 Objavljeno Oktober 27, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 Štart v lepem sončnem vremenu - pogled na Kamniško Savinjsko hribovje , čez meglene Domžale, Litijo in naprej ob Savi , kjer je veter razkadil meglo in oblake in postalo je spet toplo. He he, tale je bila zasačena malo pred Zidanim mostom - težko zgrešiš, a ne? V Sevnici sem se odločil za bližnjico do Štajerske, zato sem se moral sprijaznit tudi z nekaj makadama proti Planini. No, ni blo hudo - cca 1 km, pol pa spet asfalt. V Grobelnem obrnem proti Rogaški in se v Rogatcu ustavim, da poberem tale jajca To so jajca indijanskih Araukana kur, katere, baje, edini goji na čisto naraven način (res je!) tod okoli, gospod v Rogatcu. Jajca so zelene barve in, baje, ne vsebujejo holesterola :yes: Malo EPPja - mogoče pa komu prav pride. Aja, moram povedat, da sem ta tri jajčka CELA! pripeljal do doma (cca 250 km) Očitno imajo dobro tudi lupino! Nadaljeval sem proti štajerskemu Triglavu , srečal pa , ki so lepo pozdravli. Konec koncev...saj vsi jahamo, a ne? ...čez Žetale, Podlehnik,...preko Drave na Ptuj Če bi na Barcolani v Trstu imeli toliko vetra, kot ga je bilo čez Hajdoše, Zlatoličje, Starše do Miklavža, se najbrž ne bi nič pritoževali. V Mariboru je bilo že bolje. Kar nekako se nisem mogel ločit od Drave, zato sem ob njej nadaljeval do Radelj, kjer sem zapustil našo Kuro. Nekje okoli Breznega, če se ne motim, so se, poleg krajanov in gasilcev, na cesti zabavali tudi Modri možje s pištoljiranjem in radariranjem. Kar dve "štoparici" v cca enem kilometru! :angry: (eno uspešno prevozil, drugo pa ) Kot že rečeno, v Radljah prestopil mejo in se mimo vsem znanega jezera zapeljal čez Golico na drugo stran, od koder je prav lep razgled ...v Griffen Ves čas sem imel tudi spremljevalca, ki pa je bil čedalje večji , saj je soncu tudi že zmanjkovalo moči in se ni moglo več držati visoko na nebu. Prav zato je bilo na trenutke prav težko voziti Ker pa je v rezervarju nastajala čedalje večja zračna luknja in je v Celovcu bencin, brez kakšnih popustov ali pik, točk, nalepk itd. po takihle cenah , sem poskrbel še za žejo moje Lubce, potem pa res še zadnjič danes, še enkrat čez Dravo Nabralo se je nekaj čez 450 km-jčkov Lubikaa Rozzica, Nikii, Keiko in 19 others 22
Popularna objava Cartman Objavljeno Oktober 28, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 28, 2013 (popravljeno) Vikendaški vroom z Burgamanom. Časa za eno fajno furo ni blo, zato samo skokec ali dva. Prot Gorenjski za soncem v soboto srečat JValanta in pred dežjem v nedeljo do Cerknice, Cerkniškega jezera pa čez ride do Razdrtega in via Orehek domow. Ovinkarjenje tudi po cesticah kjer se z motorjem (meni) ni lepo vozit. Še posebej v takih....diskutabilnih pogojih. Skuter z veliko mero prijaznosti pusti uživanje čist drugače. Zelo sproščujoče in udobno ropotanje na dveh kolesih. Števca nism gledal, tankal sem cca 16 litrov. edine ovce ki u nedeljo niso tekale po Ljubljani Popravljeno Oktober 28, 2013. Popravil Cartman MihaGS, pik1, trebor in 15 others 18
Popularna objava ciciban Objavljeno Oktober 29, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 Vstal ob pol petih zjutri. Roštilj v hladilniku prazen, tistih kosmiču se mi pa ni dal jest. Zuni 18 stopinj.... grem jst kr z motorjem. Ob petih že tankam v Krškem. Čez dobro uro sem že v Vrhniki pa čeprav delam v Lj. Končam v eni Pečjakovi pekarni in jem navihančke thumper, gandi, Kmetica2 in 9 others 12
Kmet2 Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 Vstal ob pol petih zjutri. Roštilj v hladilniku prazen, tistih kosmiču se mi pa ni dal jest. Zuni 18 stopinj.... grem jst kr z motorjem. Ob petih že tankam v Krškem. Čez dobro uro sem že v Vrhniki pa čeprav delam v Lj. Končam v eni Pečjakovi pekarni in jem navihančke :notworthy: Lubikaa Rozzica 1
maus Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 Vstal ob pol petih zjutri. Roštilj v hladilniku prazen, tistih kosmiču se mi pa ni dal jest. Zuni 18 stopinj.... grem jst kr z motorjem. Ob petih že tankam v Krškem. Čez dobro uro sem že v Vrhniki pa čeprav delam v Lj. Končam v eni Pečjakovi pekarni in jem navihančke Dj .. po pravic povej .. v LJ si začel bremzat in se na Vrhniki šele ustavu ciciban, trebor, gandi in 4 others 7
ciciban Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 Jebiga Kawasaki pač. Še dobr, da nism bil z Švistom, bi se šele v Postojni ustavu. gandi, maus, Maximus in 4 others 7
maus Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 (popravljeno) Jebiga Kawasaki pač. Še dobr, da nism bil z Švistom, bi se šele v Postojni ustavu. ... bi mel vsaj bolj popestrene vtise dnevne vožnje in črtico več na gatah Popravljeno Oktober 29, 2013. Popravil maus thumper, gandi, ciciban in 4 others 7
kaca1 Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 Vtis ni lih od dons (ga je blo treba še mal obdelat), je od sobote..... http://vimeo.com/78069611 ciciban, MihaGS in gsxf750 3
Popularna objava Keiko Objavljeno Oktober 29, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 (popravljeno) Včeraj nisem več zdržala bit med štirimi stenami (v službi) zato sem si vzela ta dva dni dopust … Zjutraj poležavanje in prav počasno napravljanje, zato sem od doma štartala šele ob 11h Da sem ogrela sebe in motor sem šla po ta stari do Brezovice, tam pa na AC in ven na Dolenjsko cesto - čez Škofljico, Turjak in Ribnico do Kočevja (do sem je bilo vreme kar OK, cesta kolikor toliko suha, le malo je pihalo – ma ni blo sile), naprej čez Livold in Štalcerje do Fare – tam je bil še sonček in večinoma suha cesta… v Petrini naravnost čez Grivac in naprej ob Kolpi … nato malo navzgor … in spet navzdol … nad vasjo Grintovec … in naprej čez Osilnico, v Selih desno čez Podvrh (kjer je bila mokra cesta ) … čez Medvedje ride … navzgor … na drugo stran … čez Borovec pri Kočevski Reki in tam na sever čez Kočevsko Reko … in Gotenico do Ribnice – okras na eni hiši Pred Žlebičem levo in čez Sodražico, čez Bloke … Tam en ovinek do Bloškega jezera … Od tam naprej čez Bloško Polico do Grahovega, tam pa na jug čez Žerovnico do Gorenjega Jezera … in k Jezerščici na zasluženo pavzo in malico … ^_^ Po kratki pavzi še en hiter skok malo naprej – razgled iz Laz pri Zgornjem Jezeru … Od tam nazaj čez Grahovo, vmes tankat, v Cerknici pa spet levo proti Dolenjem Jezeru … Kwaki in moj drugi dom v ozadju Od tam čez Unec do Planine in ker se mi še ni dalo takoj domov, enkrat gor in dol čez Ride – prazne … In čez Logatec nazaj domov. Par km čez 300 in super izkoriščen dan za relaksacijo Popravljeno Oktober 29, 2013. Popravil Keiko Mia, a79, krucymucy in 36 others 39
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 31, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2013 Končno mal sonca tudi za Vipavce. Jebeš burjo sm si mislil in sportski lagano ubral: Ajdovščina-Preserje-Branik-Štanjel-Tomačevica-Gorjansko-Dutovlje-Viki-Osp-Postojna-Home lepih 180kmjčku Keiko, skalaprava, Lubikaa Rozzica in 15 others 18
Popularna objava krucymucy Objavljeno Oktober 31, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2013 Po kosilu proti Postojni in do Crnega kala na kofe, pa nazaj v Postojno na se enega. Doma oblacno in dokaj hladno pri 10°C, v Ospu pa 21°C in brez oblacka. gsxf750, vandrovec, Kmet2 in 10 others 13
Popularna objava basbas Objavljeno Oktober 31, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2013 in k Jezerščici na zasluženo pavzo in malico … ^_^ Keiko...drugič ,ko boš na moji klopci poklič ti bom čaj prnesu. Kmetica2, Kmet2, Damy in 7 others 10
Popularna objava vandrovec Objavljeno Oktober 31, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2013 Po kosilu skok na Mangartsko sedlo, Pobiralcev taks (taksistov) ob cesti ni bilo, je bila pa megla in listje na cesti. Prav toplo na vrhu ni bilo, kar lahko ponazorijo ledene rože, ampak mraza nisem občitil. Pod vrhom je bila tako gosta megla, da sem moral odpreti vizir in zmočilo me je, kot na dežju. Na vrhu pa končno nad oblaki. SLVR, basbas, Kmetica2 in 16 others 19
Popularna objava Damy Objavljeno Oktober 31, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2013 Spet eden tistih dni, ko se megla zjutraj ne razkadi. Vsaj ne takoj. Nato objavi gasperx post na FB in ne morem, da ne bi komentirala. Nekje vmes se zmenim s treborjem za sladkor, da bo lažje oddelal šiht. Iz Domžal skočim na Bokalce kjer s treborjem malo zamenjava prevozna sredstva: ... sledi čaj v Svetilniku z motozajebantom: Nato pa se odpeljem naprej na OMW Postojna, kjer me že čakata gasperx in Din. Povem, da bi šla rada pogledat grad Socerb in poiskati ruj... Več glav, več ve. Za nas ne drži Smo pa našli grad Socerb, gasperx pa še novo prijateljico Trst Ne vem kaj je natakarji pri Vikiju dogajalo ob mojem Fišburgerju :glare: In pa obvezen fočk na ridah Glede na to, da sem zjutraj razmišljala a bi šla na motor ali ne, mi res ni bilo nič žal. Super vreme, dobra družba. :hooray: Edino tale ruj, tega pa še vedno nisem našla. Se pa lahko končno pohvalim, da je fura minila brez horizontalnega parkiranja ^_^ . Niti doma pred garžo ga ni bilo. BIZIXXX, MihaGS, Schultz in 16 others 19
igorkr Objavljeno Oktober 31, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2013 Spet eden tistih dni, ko se megla zjutraj ne razkadi. Vsaj ne takoj. Nato objavi gasperx post na FB in ne morem, da ne bi komentirala. Nekje vmes se zmenim s treborjem za sladkor, da bo lažje oddelal šiht. Iz Domžal skočim na Bokalce kjer s treborjem malo zamenjava prevozna sredstva: DSC_0295.JPG DSC_0296.JPG ... sledi čaj v Svetilniku z motozajebantom: DSC_0297.JPG DSC_0301.JPG Nato pa se odpeljem naprej na OMW Postojna, kjer me že čakata gasperx in Din. Povem, da bi šla rada pogledat grad Socerb in poiskati ruj... DSC_0302.JPG Več glav, več ve. Za nas ne drži Smo pa našli grad Socerb, gasperx pa še novo prijateljico DSC_0310.JPG DSC_0312.JPG Trst DSC_0314.JPG Ne vem kaj je natakarji pri Vikiju dogajalo ob mojem Fišburgerju :glare: DSC_0318.JPG In pa obvezen fočk na ridah DSC_0322.JPG Glede na to, da sem zjutraj razmišljala a bi šla na motor ali ne, mi res ni bilo nič žal. Super vreme, dobra družba. :hooray: Edino tale ruj, tega pa še vedno nisem našla. Se pa lahko končno pohvalim, da je fura minila brez horizontalnega parkiranja ^_^ . Niti doma pred garžo ga ni bilo. Drugič, (beri v zelo kratkem času se zapelji - JUTRI če maš čas) iz Senožeč pred Štorjami zavi v smeri Kazlje, Ponikve, Kobdilj. Barve čudovite
Popularna objava Whiskey Objavljeno Oktober 31, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2013 (popravljeno) Končno mal sonca tudi za Vipavce. Jebeš burjo sm si mislil in sportski lagano ubral: Ajdovščina-Preserje-Branik-Štanjel-Tomačevica-Gorjansko-Dutovlje-Viki-Osp-Postojna-Home lepih 180kmjčku Se mi je zdel, da si se ravno odpravljal od Vikija. No pa kdaj drugič. Drgač pa danes mal cik cak po Krasu. Na konc pa še na en krajši postanek k' Vikiju Trst je naš Popravljeno Oktober 31, 2013. Popravil Whiskey igorkr, Schultz, Kmet2 in 9 others 12
Popularna objava Keiko Objavljeno Oktober 31, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2013 Keiko...drugič ,ko boš na moji klopci poklič ti bom čaj prnesu. Velja sej bi res pasal čaj zadnjič ker je bilo že kar hladno Za danes sem mela spet visokoleteče plane - Jadranka :grrr Včeraj sva bila v navezi z Igorjem, se zmeniva da se slišimo še danes zjutraj da vidimo kako bo z burjo. Vstala celo zgodaj, ob pol sedmih medtem ko ravno že sama (še v upanju) berem vremensko, dobim sms da je Magistrala zaprta zaradi burje -_- Potem se zmenimo za drugačen plan - gremo ovinkarit po Sloveniji. Dobimo se malo čez pol deseto na Vrhniki, z Igorjem pride še kolega, po AC se odpeljemo mimo LJ in ven za Lavrico, kjer na domu poberemo Živganorca. Od njega spet po AC šibamo do Ivančne Gorice, tam nam po ene 10-15 minutah čakanja na bencinski celo uspe tankat Malo naprej se na parkirišču dobimo še z dvema kolegoma od Živganorca. Na hitro dorečemo da šibamo v smeri proti Kočevju. Nadaljujemo mimo Trebnjega do Novega mesta, od tam čez Stražo do Dvora na kafe, vmes Igor pošlje sms Hyperjacku če pride na kafe ... potem pa gasa čez ovinke na jug - če Smuko do Kočevja, kjer se na pijači dobimo z Hyperjackom v civilu Hvala še enkrat za rundo! Hyperjacku se je mudilo na drugo pijačo, mi pa smo se tudi kaj kmalu spet spravli na motorje - nimam pojma kaj so tukaj iskali - verjetno kak del od Yamahe Da slučjano komu ne bi blo dolgčas so tudi malo menjali motorje ... Vreme ni blo nič kaj prijetno, še manj toplo, zato smo se odločli da se gremo še malo pogret na ovinke čez Mozelj, nekje na poti je moški del začutil željo po stiku z naravo - eni so s sabo prinesli tudi spominke in spet je bilo nekaj za študirat ... Od tam čez čez Dobliče do Črnomlja, kjer se je Živnorc prijazno spomnil še na ženski del populacije - kratka pavza na bencinski Malo joge - je cel dan jamral da ga nekaj v križi ščipa - mislim, da je oponašal eno ptico .) Ne vem katera vaja je bila pa to - ne vem a je hotel zaprosit Kwakija al je to imitacija kakšne postrani hodeče živali? Po jogi je bil že čas da gremo naprej - iz Črnomlja čez Primostek in Metliko, pa spet malo bolj živahno do (se mi zdi da) Zgornje Težke Vode na kosilo - spet večje oči kot želodčki čeprav eni so bli kar pridni! Ker smo bili že kar pozni, smo na hitro spili še kafe za energijo do doma. V Novem mestu smo napojili še motorje, potem pa šibali nazaj mimo Trebnjega, kjer smo pomahali v slovo prvemu odhajajočemu, potem smo se prestavli kar na AC in do Ljubljane sta nas zapustila še dva - Živnorc in kolega, Igor, njegov kolega in jaz pa smo se ustavli še v Ljubljani. Šli smo pozdravt in malo nasmejat spreobrnjenega KTM-ovca - baje je kriv Hrabri mišek ^_^ Kmet drži se! Držimo pesti za ponedeljek! Ker je bil že čas za večerjo, smo ga počasi zapustili in se odpravli proti domu kar po AC. Nabralo se je cca 340 zabavnih kilometrov. Fantje - super družba ste bili, se je blo luštno nasmejat z vami! tintin, Damy, gasperX in 28 others 31
Snečer Objavljeno Oktober 31, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2013 Kmet je zajcka zamenjal za japonskega grizlija Kmet2 1
gregorjanc Objavljeno Oktober 31, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2013 V glavnem je Keiko vse pravilno napisala, tud sam zelo uzival v fajni druzbi. Pa po celi vecnosti sva z Norcem vendarle skupno kopitala. Drgac je pa Keiko res fejst punca. Pa se nove ljudi sem spoznal.
vandrovec Objavljeno Oktober 31, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2013 Drugič, (beri v zelo kratkem času se zapelji - JUTRI če maš čas) iz Senožeč pred Štorjami zavi v smeri Kazlje, Ponikve, Kobdilj. Barve čudovite Ja, :yes: najlepši ruj, vsaj kolikor sem sam videl, je od Štorji do Kazlje. V štorjah se zavije v smer proti Štanjelu.
HyperJack Objavljeno Oktober 31, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2013 Fantje in dekle, lepo vas je bilo vidt v takem številu, kljub slabšemu vremenu In vidim, da ste res cel dan sam po kofetkih hodil :grim igorkr 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se