ludiluka Objavljeno Oktober 31, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2013 Zakon je blo sonček toplo prazna cesta razen par japoncev
igorkr Objavljeno Oktober 31, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2013 (popravljeno) nimam pojma kaj so tukaj iskali - verjetno kak del od Yamahe KM 004.jpg To pa mamo zdej za zahvalo , ka smo ti šraufali nazaj odpadel šrauf iz kawe :grim Popravljeno Oktober 31, 2013. Popravil igorkr
Popularna objava igorkr Objavljeno Oktober 31, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2013 Skratka, ker je danes tudi državni praznik, smo motorirali tudi malo v barvah Slovenske zastave Polna posatka Je pa danes prišla še ena kartolina iz Paklenice. Zgleda so se s prejšnjo eni malo pohecali. Danes je prejeta uradna o dogajanju na ovinku .... Pa lej tega kmeta. Dokler smo bli mi se je delal neki bogega Baje, da pa ko ni nobenega se pa neki čudnega dogaja v sobi ... Dokaz prilagam posnetek skrite kamere ... http://www.youtube.com/watch?v=J15iPWbADfs gandi, gregorjanc, maus in 12 others 15
krucymucy Objavljeno Oktober 31, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2013 Se mi je zdel, da si se ravno odpravljal od Vikija. No pa kdaj drugič. Drgač pa danes mal cik cak po Krasu. Na konc pa še na en krajši postanek k' Vikiju Trst je naš Sej men se je pa zdel da si ti, sam nisem hotu tam sprasevat ce si ti viski DAMI34 1
Whiskey Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Sej men se je pa zdel da si ti, sam nisem hotu tam sprasevat ce si ti viski Damija sem samo 1x sreču, tko da nisem bil čist siguren. Pa še čelado si je ravno gor dal. Škoda, ker ti je blo nerodn, bi lahk še kako lovsko rekl Bmwraiderka, Igorkr, Dami 34, al pa kdo drugi s primorskega konca. Učeri nism meu fotija sabo, so pa krasni motivi teranove trte: rdeče-rumeno-rjavi listi. Če je še ozadje ta pravo, bi se dal narest kako dobro fotko. DAMI34 in Kmet2 2
krucymucy Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Damija sem samo 1x sreču, tko da nisem bil čist siguren. Pa še čelado si je ravno gor dal. Škoda, ker ti je blo nerodn, bi lahk še kako lovsko rekl Bomo pa drugic, zdej te poznam.
Whiskey Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Bomo pa drugic, zdej te poznam. Obvezno me pocuki!
motozajebant Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 dons spet en hiter krog z motorjem :grim za el finito pa še obisk Kmeta in prerekanje z varnostnikom, da ni čas obiskov.... Ampak on ne more bit tok vztrajen, kokr sem jaz lahko tečen :grrr slik nema DAMI34, spaceback, krucymucy in 2 others 5
Popularna objava krucymucy Objavljeno November 1, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 1, 2013 (popravljeno) Start pri 8°C do Postojne gs-ko tankat in pocakat gospoda primorca. OMV Postojna Pocasi se je vendarle prvleku in ker naju kelnarca na OMV ni kej dost mela za mar, sva sla brez kofeta cez Knezak proti meji in po magistrali D8 do Bakra. Bakar Tanker Pa naprej cez Bakarac in proti Krku. Tam sem v muto dal 21 kun To se placa Potem pa pred zracno luko levo in v kroznem se enkrat levo proti kamnolomu v kraju Voz. Kamnolom Ta model je skor cel dan vozu za mano. Sem se ga komaj otresu. Spomenik Jugoslovanski gradbeni panogi Mopedki Edina bejba na plazi Dimnik Za nazaj sva se pa pred Bakrom locila, on po AC domov, jaz pa cez Gorski kotar SM vozit... 290km za 1. november sploh ni slabo. Popravljeno November 1, 2013. Popravil krucymucy spaceback, Lubikaa Rozzica, vandrovec in 19 others 22
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 1, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 1, 2013 Ajej, je Kruci tok gnal čez delnice, sam, da bi pred mano fotke objavu No kratek povzetek izletka na Krk 1.11.13 blak ninđa na Bakrom en romun spet isti Romun na Krku <3 Romun je hotu Bmflo kr v vodo porint romantika za nosilc mostu bi bil dober umetniška delavnica moustiček lakota panorama Bijutiful nekaj čez 300km tintin, BMWRIDER, spaceback in 26 others 29
Popularna objava MiNa Objavljeno November 1, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 1, 2013 Mi2 pa proti "severu". Na Pavličevem sedlu je bilo samo 7,5o C pa ni bilo občutiti. V dolini ob Savinji se je pa mrazek kar zalezel pod rokavice in v čevlje. Whiskey, Lubikaa Rozzica, gandi in 14 others 17
Popularna objava Damy Objavljeno November 1, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 1, 2013 Domžale - Postojna - Kazlje - Ponikve - Štanjel - Kobjeglava - Komen - Pliskovica - Tomaj - Sežana - Lipica - Divača - Vipava - Ozeljan - Postojna - Ride - in pa domov ^_^ . 330 km Tak lep dan, žal bi mi bilo, če ga ne bi izkoristila. Sicer sem ugotovila, da ni ravno primerno za letne rokavice -_- , ampak vseeno, je bilo fino. Nanos, tokrat s strani, ki je nisem vajena Končno sem našla RUJ :hooray: , je bilo potrebno iti malo off road, a se je izplačalo ^_^ Oblački so bili bolj za okras (da fotka dobro izpade .) ) Štanjel Pri kraju Križ se poleg mene vstavi starejši motorist in me povpraša, če je vse v redu. Lepo hvala. Vse ok, je bila le kratka pavza. Ker pa sem bila že pošteno lačna, sem verjetno izgledala kot kup nesreče . Pliskovica Lipica Zanimivo mi je, da imajo na Primorskem kakije, kot pri nas jabolka na dvorišču ^_^ Kakor se kwak ne premakne brez bencina, se jaz ne, brez hrane -_- . Saj sem že prej vedela, da je Slovenija lepa, ampak vedno znova najdem kak košček, ki me očara. TakeALookAround, DXR16, aders in 32 others 35
igorkr Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Domžale - Postojna - Kazlje - Ponikve - Štanjel - Kobjeglava - Komen - Pliskovica - Tomaj - Sežana - Lipica - Divača - Vipava - Ozeljan - Postojna - Ride - in pa domov ^_^ . 330 km Ta Ozeljan prav seka malo vn iz poti :grim Nekaj posebnega te je moralo tja pregnat Maximus 1
Damy Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Ta Ozeljan prav seka malo vn iz poti :grim Nekaj posebnega te je moralo tja pregnat Ja, hrana. Grem kot osliček za korenčkom gandi, Scarlett, Maximus in 1 other 4
igorkr Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Plan za naslednji izlet Domžale - Koper - Plovanija - Buje - Pazin - Plomin - Opatija - Starod - Kozina - OZELJAN - Postojna - Ride - Domžale
Kmet2 Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Plan za naslednji izlet Domžale - Koper - Plovanija - Buje - Pazin - Plomin - Opatija - Starod - Kozina - OZELJAN - Postojna - Ride - Domžale Te bom popravu ...Domžale-Koper-Plovanija-Buje-Pazin-Plomin-Opatija-Starod-Kozina-Ozeljan-Postojna-Ride-Trauma-Domžale DAMI34, gandi, TOMCAT in 4 others 7
Whiskey Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 V četrtek bo po Acc-ju jasno brez oblačka. Gre kdo mal fotkat po starih istrskih mestih? (Postojna -> Reka -> Plomin -> (Pazin? - Vodnjan?, Motovun, Grožnjan) -> na pizzo v Rustiko -> Viki -> dam)
Popularna objava hajoktejn Objavljeno November 1, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 1, 2013 (popravljeno) po doooolgi abstinenčni krizi (od offroad-a) danes spet mal življenja na motorju; 35 kilometrov: gmajna, blato, travnik, blato ... nepopisno slikc razen tehle nimam, ker med uživanjem ni blo postankov no ja, pa tud terena da bi motor postavu ne Popravljeno November 1, 2013. Popravil hajoktejn lajbn, MihaGS, DAMI34 in 11 others 14
Popularna objava basbas Objavljeno November 1, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 1, 2013 Bavarien horse and Lipizzan horses. Kdor se pa danes ni vsaj malo zapeljal pa res ne vem ,če je motorist. igorkr, DAMI34, Schultz in 13 others 16
krucymucy Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Prejsnji vikend sem bil dva dni v Lipici pa nisem videl enega lipicanca. basbas in maus 2
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno November 1, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 1, 2013 (popravljeno) Summertime ob 12ih na Grobniku ob 14ih pri Vikiju ob 16 na Ridah ob 1800 na Traumi Povzetek: mega dan za vozit,eni skrivaj trenirajo na Grobniku, Viki Burger poln kot sredi poletja, Kačje Ride pa polne mausa :grim trauma pa polna Kmeta držimo pesti da te dohtarji naštimajo da boš k nov Popravljeno November 1, 2013. Popravil BIZIXXX maus, gandi, Maximus in 10 others 13
motozajebant Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Prejsnji vikend sem bil dva dni v Lipici pa nisem videl enega lipicanca. Si tak romun, da so se te ustrašl krucymucy in DAMI34 2
Popularna objava Keiko Objavljeno November 1, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 1, 2013 No - danes ni blo ne burje, ne zapore - poskus številka dva uspešen Uspelo mi je štartat pet čez pol deveto. Zadekana kot mumija sem se kar po AC prestavla do Kozine (rabim sploh pisat kako mrzlo je bilo - tudi od gretja ročk ni bilo haska :grrr ). No - kolikor me še ni zbudil sibirski mraz, me je zbudilo bližnje srečanje z nončkom v avtu, ki je iz neprednostne ceste (kolovoza) na levi strani zavil ravno takrat, ko sem bila na tem istem pasu tudi jaz - prehitevala sem (vse po kot mora bit - z žmigavcem, preko črtkane) že nevemkaterega mencajočega Italijana. Pa smo malo zvadli nek napol izogib oviri in kako biti super-šlank-in-ozek-in-se-zmuzniti-med-dvemi-vozili-in-ostati-cel-in-živ. Seveda sem nadaljnjih nekaj minut malo vadla tudi vse sočne besede bližnjih in tudi daljnjih sosedov. No ja - zeblo me res ni več V glavi se mi je odvrtel lanski film (ali je bilo predlani ^_^ ) ko sem se na ta isti dan vozila po Italiji in se cel dan izogibala takšnim in drugačnim projektilom, ki so na cesto pristreljali z vseh možnih in nemožnih stranskih cest in pokopališč... Zato sem naprej vozila še bolj z očmi na pecljih in v pripravljenosti - je danes res bil prvi november in malo več prometa tudi tam, kjer ga sicer ni. Pred mejo strandardno tankat - stric se mi je seveda spet smejal in povprašal da kam grem pa danes in dobil enak odgovor kot vsakič do zdaj - po Jadranki seveda Do meje spet cel regiment Italijanov - danes so meli prav invazijo. Naprej klasika - mimo Reke, ven za Bakar, v Novem Vinodolskem kar konkretno dolga kolona, ki se je začela že na vrhu hriba, pred krožnim. Lepo počasi malo po malo mimo kolone. Naprej pa se je dalo prav lepo vozit. Ne vem a sem bila jaz tako zmrznjena še od včeraj zvečer in danes zjutraj, ma meni se je od Senja naprej zdelo bolj hladno kot od Reke do Senja. Kljub ne ravno prijetnim temperaturam je šlo lepo v ovinke tja do Karlobaga Tam sem bila po malo več kot treh urah - malo pred 12h sem parkirala ob pomolu v Karlobagu. Najprej malo fotografiranja ... ... potem je bil čas za malico. Sedela sem par minut ko zaslišim zgoraj dva motorja, potem govorjenje - ooo še eni naši. Na koncu ugotovim, da je to Izzi, s katero sva se prek foruma menili za furo, a se nama do danes ni uspelo dobit - no pa sva se vsaj spoznali Rekli smo par besed, potem sta s prijateljem šibala naprej do Paklenice, jaz pa sem dokončala tisti sendvič in uživala na sončku (kolikor ga je posijalo čez oblake). Vse lepo itak prehitro mine - ne vem, kam je šla slaba ura Danes sem bila pa verjetno res zadnjič letos z motorjem v Karlobagu Še zadnji pogled v daljavo, potem je blo treba it počasi nazaj -_- Najprej še tankat, potem pa uživancija v ovinkih še v drugo smer Spet čez Starod, a v Kozini kar na ta staro cesto (hvala motoristoma, ki sta opozarjala na modro kontrolo), naprej mimo Divače, kratka pavza pri mojih da sem navlekla nase ta toplo podkapo, v Postojni še tankat in čez Ride domov. Danes cca 550 kilometrov - pasalo, ma teh jutranjih in večernih zmrzali se ne grem več! Scarlett, markII, krucymucy in 20 others 23
igorkr Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Danes sem bila pa verjetno res zadnjič letos z motorjem v Karlobagu Še zadnji pogled v daljavo, potem je blo treba it počasi nazaj -_- Zarečenega kruha se največ poje. Mene še čaka letošnji zadnji obisk magistrale .... Samo pole nisi mogla bit ti skozi postojno okrog 15.30 ...
Keiko Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 (popravljeno) Mogla in bila Kje si bil pa ti? Upam, da nisem tudi tebe spregledala na bencinski (se je Maus pridušal da je skregan ker sem ga ignorirala - nehote seveda ^_^ ) Popravljeno November 1, 2013. Popravil Keiko
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se