pajkica Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 današnji vtisi vožnje..... kratko a sladko.... Maximus, Schultz, Lubikaa Rozzica in 3 others 6
igorkr Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 Mogla in bila Kje si bil pa ti? Upam, da nisem tudi tebe spregledala na bencinski (se je Maus pridušal da je skregan ker sem ga ignorirala - nehote seveda ^_^ ) Pa dobro si ti to letela po magistrali ... :grim Sem bil incognito
Popularna objava avtomoto Objavljeno November 2, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 2, 2013 Kratko - makedamsko . . . DAMI34, Maximus, MiNa in 18 others 21
poggy Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 Kratko - makedamsko . . . DSCN1140_resize.jpg DSCN1142_resize.jpg DSCN1150_resize.jpg DSCN1177_resize.jpg Kje si se pa to premetaval?
avtomoto Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 Kje si se pa to premetaval? http://sl.wikipedia.org/wiki/Menina_planina
Popularna objava SharpNinja Objavljeno November 2, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 2, 2013 Včer pa res po moje zadnja za letos, vsaj glede na vreme.Štart iz Domžal proti Dolenjski, prižgat svečko in na kosilo.Potem pa čez Trebnje, Veliki Gaber do Bogenšperka, tam pogruntala, da mi je uspel doma pozabit denarnico, tako da sva še enkrat letela po ovinkih nazaj domov in še enkrat čez Bogenšperk do Preske nad Kostrevnico, mal offroada in čaj (je pasal, ker je že mal zahladilo v prste).Potem pa po hitrem postopku čez Litijo proti Domžalam, nek vmes je ratal res mraz, tko d sm nažicala menjavo motorja, k ma gretje ročk (sicer je bemf, ampak v sili še hudič.... ). Neki čez 200 sva jih pa napraskala za finiš. Kmetica2, Keiko, BIZIXXX in 14 others 17
Mavti Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 V nedeljo sem jo mahnil proti Murski Soboti in prekmurju kar tako brez določenega cilja , nato sem se po poti nazaj v Ptuju pri ulični prodajalki založil z kostanjem na celjskem pa ulovil tole cifro ,doma pa poizkusil kostanj in :beer1: in že je bilo konec dneva Kmet2, DXR16, trebor in 6 others 9
Popularna objava motofrik Objavljeno November 2, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 2, 2013 Danes je bil lep dan, škoda ga zabiti doma. Pa sem šel na popoldansko potepanje, kar za nosom. Brez cilja. Gradovi so me že od nekdaj privlačili, ta je malo pred Vojnikom nekje... izibajker, Schultz, DAMI34 in 25 others 28
sayo Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 (popravljeno) A je bil kdo iz MS prvega novembra na Lubenicah na Cresu (GS - LJ tablca) Popravljeno November 3, 2013. Popravil sayo Kmet2 in umetnica51 2
lynyrd Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 današnji vtisi vožnje..... IMG_7042.JPG kratko a sladko.... vau..lepi slapovi..kje je to..hvala za odgovor!
pajkica Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 vau..lepi slapovi..kje je to..hvala za odgovor! Skradinski buk http://www.npkrka.hr/#/prirodna-bastina/slapovi/skradinski-buk/?lang=hr spaceback in basbas 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 6, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 6, 2013 Današnji: 125€+100km Lubikaa Rozzica, malakai, gsxf750 in 9 others 12
hector Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 ....maš kamen al žebelj v gumi? Malo me že emšo matra in slabo vidim....
DAMI34 Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 ....maš kamen al žebelj v gumi? Malo me že emšo matra in slabo vidim.... kamen-ček (vsaj upam)
Borutt Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 Upam, da si tistih 125€ koristno porabil .
DAMI34 Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 Upam, da si tistih 125€ koristno porabil . jp, nova gumica, ta tretja letos igorkr in gsxf750 2
logarr Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 (popravljeno) 125€ = nova guma? me je že dami prehitel Popravljeno November 6, 2013. Popravil logarr DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 125€ = nova guma? T30 z montažo.
pik1 Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 Jooooj, sorči ... .... sem mislu, da sem u temi "dnevni vtisi"
gsxf750 Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 jp, nova gumica, ta tretja letos jesen bo zgleda mokra DAMI34 1
cisco Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 T30 z montažo. boš poročal kako se obnesejo...verjetno šele spomladi sam vseeno...nisem še zasledu vtisov
DAMI34 Objavljeno November 7, 2013 Opozori Objavljeno November 7, 2013 boš poročal kako se obnesejo...verjetno šele spomladi sam vseeno...nisem še zasledu vtisov da naum smetil: http://www.motosvet.com/tabla/topic/64-gume-pnevmatike/page-785 tu sm vse napisal.
GregaSLO Objavljeno November 7, 2013 Opozori Objavljeno November 7, 2013 No - danes ni blo ne burje, ne zapore - poskus številka dva uspešen Uspelo mi je štartat pet čez pol deveto. Zadekana kot mumija sem se kar po AC prestavla do Kozine (rabim sploh pisat kako mrzlo je bilo - tudi od gretja ročk ni bilo haska :grrr ). No - kolikor me še ni zbudil sibirski mraz, me je zbudilo bližnje srečanje z nončkom v avtu, ki je iz neprednostne ceste (kolovoza) na levi strani zavil ravno takrat, ko sem bila na tem istem pasu tudi jaz - prehitevala sem (vse po kot mora bit - z žmigavcem, preko črtkane) že nevemkaterega mencajočega Italijana. Pa smo malo zvadli nek napol izogib oviri in kako biti super-šlank-in-ozek-in-se-zmuzniti-med-dvemi-vozili-in-ostati-cel-in-živ. Seveda sem nadaljnjih nekaj minut malo vadla tudi vse sočne besede bližnjih in tudi daljnjih sosedov. No ja - zeblo me res ni več V glavi se mi je odvrtel lanski film (ali je bilo predlani ^_^ ) ko sem se na ta isti dan vozila po Italiji in se cel dan izogibala takšnim in drugačnim projektilom, ki so na cesto pristreljali z vseh možnih in nemožnih stranskih cest in pokopališč... Zato sem naprej vozila še bolj z očmi na pecljih in v pripravljenosti - je danes res bil prvi november in malo več prometa tudi tam, kjer ga sicer ni. Pred mejo strandardno tankat - stric se mi je seveda spet smejal in povprašal da kam grem pa danes in dobil enak odgovor kot vsakič do zdaj - po Jadranki seveda Do meje spet cel regiment Italijanov - danes so meli prav invazijo. Naprej klasika - mimo Reke, ven za Bakar, v Novem Vinodolskem kar konkretno dolga kolona, ki se je začela že na vrhu hriba, pred krožnim. Lepo počasi malo po malo mimo kolone. Naprej pa se je dalo prav lepo vozit. Ne vem a sem bila jaz tako zmrznjena še od včeraj zvečer in danes zjutraj, ma meni se je od Senja naprej zdelo bolj hladno kot od Reke do Senja. Kljub ne ravno prijetnim temperaturam je šlo lepo v ovinke tja do Karlobaga Tam sem bila po malo več kot treh urah - malo pred 12h sem parkirala ob pomolu v Karlobagu. Najprej malo fotografiranja ... Kar 003.jpg Kar 006.jpg Kar 007.jpg Kar 010.jpg ... potem je bil čas za malico. Sedela sem par minut ko zaslišim zgoraj dva motorja, potem govorjenje - ooo še eni naši. Na koncu ugotovim, da je to Izzi, s katero sva se prek foruma menili za furo, a se nama do danes ni uspelo dobit - no pa sva se vsaj spoznali Rekli smo par besed, potem sta s prijateljem šibala naprej do Paklenice, jaz pa sem dokončala tisti sendvič in uživala na sončku (kolikor ga je posijalo čez oblake). Vse lepo itak prehitro mine - ne vem, kam je šla slaba ura Danes sem bila pa verjetno res zadnjič letos z motorjem v Karlobagu Še zadnji pogled v daljavo, potem je blo treba it počasi nazaj -_- Kar 019.jpg Najprej še tankat, potem pa uživancija v ovinkih še v drugo smer Spet čez Starod, a v Kozini kar na ta staro cesto (hvala motoristoma, ki sta opozarjala na modro kontrolo), naprej mimo Divače, kratka pavza pri mojih da sem navlekla nase ta toplo podkapo, v Postojni še tankat in čez Ride domov. Danes cca 550 kilometrov - pasalo, ma teh jutranjih in večernih zmrzali se ne grem več! Ja kako no? A sm vse falil? Jst sem bil v Paklenici ob 13:00 na kafet pa nbenga SLO nikjer. OK bla sta 2 ki sta šla še naprej na GS-ih
Popularna objava Damy Objavljeno November 7, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 7, 2013 Ker nikoli ne vem koliko bo letos še toplejših sončnih dni, se trudim vsakega izkoristit (če se le da). Do ene 13h sedim s tetko v Ljubljani na kosilu, vsako minuto bolj živčna. Sej imam rada svojo tetko, ampak ko je sončno vreme .... pa ne spet toliko . Nobena stvar ne more trajati večno si ponavljam, medtem ko sedim tam. Nato pa končno, ob 13:30 zapeljem v smeri Jezersko. Pridem v Senčur.... megla :glare: Ne vem zakaj, ampak prepričana sem bila, da bo sonce sijalo na polno. No, nekje na pol poti, v Preddvoru so me potem vseeno pozdravili sončni žarki ^_^ .... Jezersko Cesta je bila po večini suha. Namen sem imela iti čez Pavličevo sedlo, ampak ponavljam...... je bil samo namen ... bo drugo leto tudi še tam. Drugo leto pravim zato, ker me je zeblo in ne grem več v tiste konce za zdaj. Zadnje dni imam željo po hribih.... taka instant varianta bo tudi v redu Preddvor in grajski drevored. Pravijo, da jamčijo za 50 srečnih let, če se ženin in nevesta sprehodita skozi ta drevored. Kako primeren trenutek, da dobiš sms v katerem ti tvoj dragi pove, da te ne mara več (ane? ) Na poti domov skočim še z gasperx na čaj. Ker so dnevi vedno krajši in se stemni kar na 1x, sem vozila domov v temi in megli in letnih rokavicah! (očitno me še ni izučilo :grrr ). Sem pa ugotovila da je precej smotano vozit, če ti smrkelj teče iz nosa Scarlett, Mia, DAMI34 in 20 others 23
Keiko Objavljeno November 7, 2013 Opozori Objavljeno November 7, 2013 Ja kako no? A sm vse falil? Jst sem bil v Paklenici ob 13:00 na kafet pa nbenga SLO nikjer. OK bla sta 2 ki sta šla še naprej na GS-ih Hehe ja ne vem Jaz te tudi nisem vidla - pa drugič oz. bolj verjetno drugo leto
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se