JureSmJaz Objavljeno Marec 31, 2011 Opozori Objavljeno Marec 31, 2011 Zdravo. Tudi jaz tako kot mnogi iščem garažo. Po možnosti bi najraje najel garažo z lokacijo Dravlje, Šentvid ali Pržanj (v Ljubljani). Oziroma bi se ponudil kot cimer z nekom, ki že ima morda garažo. Hvala
stankolovski Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 (popravljeno) Ena povezujoča na tole temo.. http://www.zurmal24....i-209295/clanek Ps: Nemesto m vpisi n.. Lp,S. Popravljeno April 13, 2011. Popravil stankolovski
Spade Objavljeno April 14, 2011 Opozori Objavljeno April 14, 2011 (popravljeno) Ena povezujoča na tole temo.. http://www.zurmal24....i-209295/clanek Ps: Nemesto m vpisi n.. Lp,S. To sem jaz slikal in tudi posredoval na žurnal...ampak žal 20€ nisem videl :S upam pa da sem vsaj nekomu odprl oči ...če pogledaš temo policija kaznuje boš videl sliko ki je identična LP Popravljeno April 14, 2011. Popravil Spade
Yunksi Objavljeno April 17, 2011 Opozori Objavljeno April 17, 2011 Pozdravljeni! Pa nej bo to tema v kateri bom začel pisat =) Zanima me, če bi bil kdo pripravljen sherat(delit) garažo v LJ za 1 moped za 3 dni do petka? Lp, Yunksi
rokc Objavljeno April 17, 2011 Opozori Objavljeno April 17, 2011 Zdravo! Jaz pa bi najel garažo s še kakim motoristom, da bi si delila stroške najema. Lokacija Vič, Reška ulica, oz. nekje blizu.
Keiko Objavljeno Maj 14, 2011 Opozori Objavljeno Maj 14, 2011 Pozdravljeni, iščem oz. najamem garažo na Vrhniki (po možnosti v bližini Vrtnarije). Če kdo potrebuje sonajemnika, ali oddaja garažo, prosim pišite na mail ali ZS. Hvala in LP Keiko
Andrejek Objavljeno Maj 31, 2011 Opozori Objavljeno Maj 31, 2011 Iscem garazo za moped v LJ. Ce ma kdo kake informacije bi bil zelo vesel. Hvala, lp
rmarin Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 Hij, Andrejek, tudi sam iščem garažo za moped v LJ čez sezono. Zanima me Center-Bežigrad. Cene se gibljejo okoli 60-70 € na mesec tako da mi je samemu malo preveč, sem pa za španovijo. V LJ sem si ogledal nekaj kar fantje nudijo pa me niso prepričali, ne glede na ceno, tako da bi sam šel iskat kaj bolj varnega. LP Rok
Thor Objavljeno Julij 4, 2011 Opozori Objavljeno Julij 4, 2011 Na voljo souporaba garaže za bežigradom. Več na pm.
rmarin Objavljeno Julij 5, 2011 Opozori Objavljeno Julij 5, 2011 Na voljo souporaba garaže za bežigradom. Več na pm. Hej, thor, v primeru, da nisi dobil ps se ti še tule javim, da me stvar zanima. LP Rok
SuziQ Objavljeno Julij 20, 2011 Opozori Objavljeno Julij 20, 2011 Pozdravljeni! V Ljubljani se odpirajo garažni prostori za motorje, kjer boste lahko vsi motoristi shranili svoje jeklene konjičke. Možnost celoletnega garažiranja, polletnega ali samo zimskega parkiranja. Prostori bodo ogrevani in varovani! Dobrodošla mnenja potencialnih strank! Lep pozdrav vsem! S.K. GrCaR in daneb 2
nsignific Objavljeno Julij 20, 2011 Opozori Objavljeno Julij 20, 2011 Če prav razumem gre bolj za daljša obdobja garažiranja, ne vsakodnevni dostop?
daneb Objavljeno Julij 20, 2011 Opozori Objavljeno Julij 20, 2011 Pozdravljeni! V Ljubljani se odpirajo garažni prostori za motorje, kjer boste lahko vsi motoristi shranili svoje jeklene konjičke. Možnost celoletnega garažiranja, polletnega ali samo zimskega parkiranja. Prostori bodo ogrevani in varovani! Dobrodošla mnenja potencialnih strank! Lep pozdrav vsem! S.K. Ali se že kaj ve kakšne bodo cene? LP
SuziQ Objavljeno Julij 22, 2011 Opozori Objavljeno Julij 22, 2011 Če prav razumem gre bolj za daljša obdobja garažiranja, ne vsakodnevni dostop? Dostop bo omogočen tudi dnevno. Garažiranje je mišljeno dnevno, kjer pač motor parkiraš ko se ne voziš z njim in pa čez zimo. Pač stvar dogovora in najema. daneb 1
SuziQ Objavljeno Julij 22, 2011 Opozori Objavljeno Julij 22, 2011 Ali se že kaj ve kakšne bodo cene? LP Cena bo cca 30,00 eur na mesec. daneb in thumper 2
daneb Objavljeno Julij 23, 2011 Opozori Objavljeno Julij 23, 2011 Cena bo cca 30,00 eur na mesec. Hvala Ti za odgovor, da bi ta cena res držala držim pesti. LP
nsignific Objavljeno Julij 23, 2011 Opozori Objavljeno Julij 23, 2011 Sliš se uredu, ključna je seveda še lokacija (kar se mojega zanimanja tiče).
SuziQ Objavljeno Julij 23, 2011 Opozori Objavljeno Julij 23, 2011 Sliš se uredu, ključna je seveda še lokacija (kar se mojega zanimanja tiče). Če bo le dovolj interesentov, se bomo zelo hiter zorganizirali. Lokacija bo bližina centra Lj., sicer bom pa takrat tako ali tko še vse natanko posredovala. Do takrat bi bila pa dobrodošla mnenja in še kakšni predlogi. LP
zmilan Objavljeno Julij 23, 2011 Opozori Objavljeno Julij 23, 2011 Če bo le dovolj interesentov, se bomo zelo hiter zorganizirali. Lokacija bo bližina centra Lj., sicer bom pa takrat tako ali tko še vse natanko posredovala. Do takrat bi bila pa dobrodošla mnenja in še kakšni predlogi. LP To pomeni do tja z avtom in avto pustit tam nekje.
sergini Objavljeno Julij 23, 2011 Opozori Objavljeno Julij 23, 2011 A bo to klasični parkirni prostor ali bo mogoče kletka za posameznike (da ti kdo ne šari po mopedu)?
SuziQ Objavljeno Julij 23, 2011 Opozori Objavljeno Julij 23, 2011 A bo to klasični parkirni prostor ali bo mogoče kletka za posameznike (da ti kdo ne šari po mopedu)? Klasični parkirni prostor in dostop bodo imeli samo lastniki motorjev!
Matori Hanzo Objavljeno September 8, 2011 Opozori Objavljeno September 8, 2011 Pozdravljeni! V Ljubljani se odpirajo garažni prostori za motorje, kjer boste lahko vsi motoristi shranili svoje jeklene konjičke. Možnost celoletnega garažiranja, polletnega ali samo zimskega parkiranja. Prostori bodo ogrevani in varovani! Dobrodošla mnenja potencialnih strank! Lep pozdrav vsem! S.K. Dan. Potencialno stranko zanima, če je že kak napredek.
kekec III Objavljeno September 8, 2011 Opozori Objavljeno September 8, 2011 Dan. Potencialno stranko zanima, če je že kak napredek. Je,Gagarin trdi,da v vesolju ni angelov...
Matori Hanzo Objavljeno September 8, 2011 Opozori Objavljeno September 8, 2011 Je,Gagarin trdi,da v vesolju ni angelov... Gagarin ni uporabljal http://www.youtube.com/watch?v=NA5tvCyjRpc.
lima Objavljeno Oktober 10, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2011 Mogoče komu prav pride http://www.vsikuponi.si/koots/showDeal.php?deal_id=95f8d9901ca8878e291552f001f67692
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se