Luxxx7 Objavljeno Oktober 25, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2010 Pozdravljeni, Imam Piaggio Nrg Power in včeraj sem dal na ta skuter Malossi Multivar, Malossi bela povratna in 6g valjčke, že prej pa sem imel izpuh Leovince ZX. No in motor gre zelo slabo pospeške ima skoraj slabše kot pri originalnem variomatu, končna se je znižala pa za celih 20km/h. Saj ga nisem po dolgi ravnini spavil čez 65km /h. Kaj bi bil problem če mi lahko poveste? :angry: Že vnaprej se zahvaljujem.
konkreten Objavljeno Oktober 25, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2010 Valčke daj not 4,5g pa bo problem rešen :DD (preizkušeno) LP ninjaxx 1
Luxxx7 Objavljeno Oktober 25, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 25, 2010 Sem že imel notri valjčke 5g pa so bili pospeški malo boljši, končna pa še vedno slaba. Valčke daj not 4,5g pa bo problem rešen :DD (preizkušeno) LP
fico182 Objavljeno Oktober 25, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2010 (popravljeno) Daj valčke not met 4 in 4.5, verjemi ko si reko da so bli 5g , 0.5g na en valjček je veliko, glede na to da jih je 6! Tako da probaj z 4, 4.25, pa 4.5, pa neboŠ mel kaj za zgrešit. LP Popravljeno Oktober 25, 2010. Popravil fico182
Luxxx7 Objavljeno Oktober 26, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 26, 2010 Evo do zdaj sem se matral in kombiniral valjčke.. Na koncu sem pa pogledal svečko in vido da je cela mokra in zalita, tako da jutre dam original dizo(53), in vzemem iz fergazerja dizo velikost 65. Mislim da je to, krivo da je skuter potegno ampak končne hitrosti ni imel višje kot 70km/h. Vaše mnenje je isto?
fico182 Objavljeno Oktober 26, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2010 Ne, tvoje mnenje je napačno, če maš ti vse blokade vun pa športn izpuh, daj dizo od 72 do 75, zato ker si mel zaj 60 al kolko ti ni potegno ker ni dobil dovolj bencina in zraka! Lp
Luxxx7 Objavljeno Oktober 26, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 26, 2010 Ja zakaj pa pol zaliva motor, da je svečka cela mokra? Torej po svečki sodeč ma motor preveč bencina in ga nekje zaliva to se na svečki vidi. Ne, tvoje mnenje je napačno, če maš ti vse blokade vun pa športn izpuh, daj dizo od 72 do 75, zato ker si mel zaj 60 al kolko ti ni potegno ker ni dobil dovolj bencina in zraka! Lp
Luxxx7 Objavljeno Oktober 27, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 27, 2010 Tukaj imam posnetek kako se obnaša moj skuter:
fico182 Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 Tukaj imam posnetek kako se obnaša moj skuter: Kje se tu dogaja kaj nenavadnega ??
drjanez Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 hehe, bela povratna vzmet je premočna in ti ne pusti da bi se jermenica raztegnila do konca. dej not originalno al pa maksimalno rumeno in bo v redu.
Luxxx7 Objavljeno Oktober 29, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 Sem imel malossi belo pa sm dau original pa ni velike razlike. hehe, bela povratna vzmet je premočna in ti ne pusti da bi se jermenica raztegnila do konca. dej not originalno al pa maksimalno rumeno in bo v redu.
konkreten Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 (popravljeno) glej, takole je: povratna definitivno ni nič kriva, ker je original zraven multivara, tak da jo kar obdrži, poskusi spredaj pri sorniku dati zraven eno tanko podložko istega premera kot je sornik od variomata, boš videl razliko...ker men so tule zdi, da ti preveč stisne jermen spredaj zto maš skos iste obrate....lahko da se motim...poskus pa boš vidu. Lp aja pa še nekaj o povratnih: bela najmehkejša rumena srednje rdeča najtrša° Velja za malossi Popravljeno Oktober 30, 2010. Popravil konkreten
konkreten Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 (popravljeno) . Popravljeno Oktober 30, 2010. Popravil konkreten
konkreten Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 (popravljeno) . Aja hotel sem še reči to, da ti sam vario ne bo prinesel nič sam končna bo višja za cca. 10km/h. Tist k pravijo, da ti izniči luknje v pospeških je larifari- tak da če že menjaš kej menjaj use- vario, jermen,sklopko, povratno. pa absolutno dizo vsaj 75 Popravljeno Oktober 30, 2010. Popravil konkreten
hoolcmb Objavljeno November 5, 2010 Opozori Objavljeno November 5, 2010 kaj ve kiri ki bi lahko kupo belo prevleko pa piaggio mc2 nrg
konkreten Objavljeno November 5, 2010 Opozori Objavljeno November 5, 2010 skuterist*.si Cilinder*.si luluscooter*.si Brez zvezdic(cenzura)
sweetNRG Objavljeno Januar 13, 2013 Opozori Objavljeno Januar 13, 2013 imam piaggio nrg power silver bullet.... menjal sem auspuh( leovince ZX) vzeu ven blokade ter dal noter druge valjčke.... sedaj pa se peljem okrog 60-65 in skuteru zmanjka moči oz. več negre in km/h kr padajo.... zanima me kaj v tem primeru naret kaj je potrebno menjat? LP.
sweetNRG Objavljeno Januar 19, 2013 Opozori Objavljeno Januar 19, 2013 imam piaggio nrg power silver bullet.... menjal sem auspuh( leovince ZX) vzeu ven blokade ter dal noter druge valjčke.... sedaj pa se peljem okrog 60-65 in skuteru zmanjka moči oz. več negre in km/h kr padajo.... zanima me kaj v tem primeru naret kaj je potrebno menjat? LP.
sweetNRG Objavljeno Januar 19, 2013 Opozori Objavljeno Januar 19, 2013 imam piaggio nrg power silver bullet.... menjal sem auspuh( leovince ZX) vzeu ven blokade ter dal noter druge valjčke.... sedaj pa se peljem okrog 60-65 in skuteru zmanjka moči oz. več negre in km/h kr padajo.... zanima me kaj v tem primeru naret kaj je potrebno menjat? LP.
smeksyy Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 imam piaggio nrg power silver bullet.... menjal sem auspuh( leovince ZX) vzeu ven blokade ter dal noter druge valjčke.... sedaj pa se peljem okrog 60-65 in skuteru zmanjka moči oz. več negre in km/h kr padajo.... zanima me kaj v tem primeru naret kaj je potrebno menjat? LP. probi lažje valjčke
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se