Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Pozdravljeni, Imam Piaggio Nrg Power in včeraj sem dal na ta skuter Malossi Multivar, Malossi bela povratna in 6g valjčke, že prej pa sem imel izpuh Leovince ZX. No in motor gre zelo slabo pospeške ima skoraj slabše kot pri originalnem variomatu, končna se je znižala pa za celih 20km/h. Saj ga nisem po dolgi ravnini spavil čez 65km /h. Kaj bi bil problem če mi lahko poveste? :angry:

Že vnaprej se zahvaljujem.

Objavljeno

Valčke daj not 4,5g pa bo problem rešen :DD (preizkušeno)

LP

Objavljeno

Sem že imel notri valjčke 5g pa so bili pospeški malo boljši, končna pa še vedno slaba.

Valčke daj not 4,5g pa bo problem rešen :DD (preizkušeno)

LP

Objavljeno (popravljeno)

Daj valčke not met 4 in 4.5, verjemi ko si reko da so bli 5g , 0.5g na en valjček je veliko, glede na to da jih je 6!

Tako da probaj z 4, 4.25, pa 4.5, pa neboŠ mel kaj za zgrešit.

LP

Popravljeno . Popravil fico182
Objavljeno

Evo do zdaj sem se matral in kombiniral valjčke.. Na koncu sem pa pogledal svečko in vido da je cela mokra in zalita, tako da jutre dam original dizo(53), in vzemem iz fergazerja dizo velikost 65. Mislim da je to, krivo da je skuter potegno ampak končne hitrosti ni imel višje kot 70km/h. Vaše mnenje je isto?

Objavljeno

Ne, tvoje mnenje je napačno, če maš ti vse blokade vun pa športn izpuh, daj dizo od 72 do 75, zato ker si mel zaj 60 al kolko ti ni potegno ker ni dobil dovolj bencina in zraka!

Lp

Objavljeno

Ja zakaj pa pol zaliva motor, da je svečka cela mokra? Torej po svečki sodeč ma motor preveč bencina in ga nekje zaliva to se na svečki vidi.

Ne, tvoje mnenje je napačno, če maš ti vse blokade vun pa športn izpuh, daj dizo od 72 do 75, zato ker si mel zaj 60 al kolko ti ni potegno ker ni dobil dovolj bencina in zraka!

Lp

Objavljeno

Tukaj imam posnetek kako se obnaša moj skuter:

Kje se tu dogaja kaj nenavadnega ??

Objavljeno

hehe, bela povratna vzmet je premočna in ti ne pusti da bi se jermenica raztegnila do konca. dej not originalno al pa maksimalno rumeno in bo v redu.

Objavljeno

Sem imel malossi belo pa sm dau original pa ni velike razlike.

hehe, bela povratna vzmet je premočna in ti ne pusti da bi se jermenica raztegnila do konca. dej not originalno al pa maksimalno rumeno in bo v redu.

Objavljeno (popravljeno)

glej, takole je: povratna definitivno ni nič kriva, ker je original zraven multivara, tak da jo kar obdrži, poskusi spredaj pri sorniku dati zraven eno tanko podložko istega premera kot je sornik od variomata, boš videl razliko...ker men so tule zdi, da ti preveč stisne jermen spredaj zto maš skos iste obrate....lahko da se motim...poskus pa boš vidu.

Lp

aja pa še nekaj o povratnih:

bela najmehkejša

rumena srednje

rdeča najtrša°

Velja za malossi

Popravljeno . Popravil konkreten
Objavljeno (popravljeno)

.

Objavljeno (popravljeno)

.

Aja hotel sem še reči to, da ti sam vario ne bo prinesel nič sam končna bo višja za cca. 10km/h. Tist k pravijo, da ti izniči luknje v pospeških je larifari- tak da če že menjaš kej menjaj use- vario, jermen,sklopko, povratno. pa absolutno dizo vsaj 75

Objavljeno

kaj ve kiri ki bi lahko kupo belo prevleko pa piaggio mc2 nrg

post-29916-0-94880900-1288918156_thumb.jpg

post-29916-0-04526900-1288918168_thumb.jpg

Objavljeno

skuterist*.si

Cilinder*.si

luluscooter*.si

Brez zvezdic(cenzura)

• 2 let pozneje...
Objavljeno

imam piaggio nrg power silver bullet....

menjal sem auspuh( leovince ZX) vzeu ven blokade ter dal noter druge valjčke.... sedaj pa se peljem okrog 60-65 in skuteru zmanjka moči oz. več negre in km/h kr padajo....

zanima me kaj v tem primeru naret kaj je potrebno menjat?

LP. :D

Objavljeno

menjal sem auspuh( leovince ZX) vzeu ven blokade ter dal noter druge valjčke.... sedaj pa se peljem okrog 60-65 in skuteru zmanjka moči oz. več negre in km/h kr padajo....

LP.  :D

Objavljeno

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

probi lažje valjčke

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!