matjazslo Objavljeno Januar 22, 2013 Deli Objavljeno Januar 22, 2013 rabil bi uplinjač za am6 mašino reblenega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Januar 22, 2013 Deli Objavljeno Januar 22, 2013 rabil bi uplinjač za am6 mašino reblenega Zakaj pa rabiš celega saj se ga da popravit,če je vtrgan kak navoj ti jaz popravim z Helicol orodjem,sicer pa se oglasi z vplinjačem en dan pri meni imam tukaj enga soseda,ki se ukvarja s Spački mogoče bi on kaj imel ! Moj GSM imaš v avtarju ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Januar 23, 2013 Deli Objavljeno Januar 23, 2013 Tole ni Citroen, ampak moped. Ponavadi se ne splača popravljat. Poglej na kakšnem moped forumu. lp Franc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazslo Objavljeno Januar 23, 2013 Avtor Deli Objavljeno Januar 23, 2013 ta t bakren je zlomlen pa nevem če se ga da zamenat zato bi rabu kasnga druzga lp. Matjaž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se