Zivnorc Objavljeno Januar 25, 2013 Opozori Objavljeno Januar 25, 2013 Pozdravljeni! Sodelavec se zanima za nakup omenjenega skuterja in me je prosil za pomoč... pa ne najdem nikjer na forumu teme o njemu... .. ga ima kdo, da pove kaj več? Je vreden nakupa, ali za isti denar dobiš kaj boljšega... ... vzdržljivost, max hitrost, poraba... ...in... ali se gre lahko s tem skuterjem na AC? Hvala!
Kmet2 Objavljeno Januar 25, 2013 Opozori Objavljeno Januar 25, 2013 Če bi tega sodelovca res zanimal ta scooter bi šel do prodajalca pa bi zvedel vse tehnične podatke...poraba,cena...itd... No drgač pa,da ne kritiziram še mal pomagam.... :grim http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/moto-testi/tomos-twister-125/
maxiscooter Objavljeno Januar 25, 2013 Opozori Objavljeno Januar 25, 2013 Če bi tega sodelovca res zanimal ta scooter bi šel do prodajalca pa bi zvedel vse tehnične podatke...poraba,cena...itd... No drgač pa,da ne kritiziram še mal pomagam.... :grim http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/moto-testi/tomos-twister-125/ p.s. Morda pa bi gospod kupil zase skuterja, pa ne ve kako bi pristopil k nam, da ga motoriti ne bi požrli :grim :grim Mavti in hoyla 2
Kmet2 Objavljeno Januar 25, 2013 Opozori Objavljeno Januar 25, 2013 p.s. Morda pa bi gospod kupil zase skuterja, pa ne ve kako bi pristopil k nam, da ga motoriti ne bi požrli :grim :grim Pošlji mu kakšen namig na PM
Zivnorc Objavljeno Januar 25, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2013 (popravljeno) ... sem se že odločil.... 125 ccm bo občutno preveč zame.... .. edino po AC ga ne bom mogu nažigat... se bom mogu čez Ride vozit na morje Popravljeno Januar 25, 2013. Popravil Zivnorc maxiscooter 1
xmen Objavljeno Januar 29, 2013 Opozori Objavljeno Januar 29, 2013 (popravljeno) jaz prodajam suzukija burgmana 650 ex z nekaj dodatne opreme... ce koga zanima naj me poklice na 040 526 338 .... crne barve,.... al pa na pogleda na avto netu za 4,200,cena pa ni zadnja! Popravljeno Januar 29, 2013. Popravil xmen
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se