Skoči na vsebino

Piaggio X9 kazalci goriva, temperature in hitrosti - problem

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Zdravo,

Imam maxi skuterja Piaggio X9 250 letnik 2005 in imam stalne probleme s kazalci goriva, temperature in hitrosti. Najprej mi je napačno začel kazati nivo gorivo, kar je bilo na servisu porihtano, kasneje se mi je snel kazalec za temperatura in tudi to je serviser porihtal, sedaj pa imam težave z kazanjem hitrosti. Včasih kaže hitrost, včasih sploh nič ne kaže ali pa kar skače gor in dol, kot da bi nekje izgubljal stik. Ali je še kdo imel podobne težave in zakaj so te težave tako pogoste. Ali ima morda tale Piaggio X9 bolj slabo izdelane ali imam pa imam samo jaz nesrečo. Menda pa, da je cena novega noro visoka.

Če ima kdo kakšno idejo glede možne rešitve naj prosim napiše.

LP Martin

Popravljeno . Popravil dibatist
Objavljeno

Na vezni plošči in kontakti na zadni strani števca imaš slab stik, bolezen teh motorjev , eni delajo skozi eni pa  nagajajo !!!

Objavljeno

Hvala za odgovor. In kako je možno to popravit? Kaj pa senzor pri kolesu.

LP

Objavljeno

Ttreba je snet števec ga odpret pregledat vse kontakte in vezi , po potrebi tudi kje prelotat ali podložit vezje in bo delal kot mora.  Lp.

Objavljeno

Ko bo spet sezona in, ko bo skuter spet v fukciji sem bom malo bolj poglobil v ta problem in upošteval vaš nasvet. Upam, da bom uspešen.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!