Virko Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Letos sem zamenjal že peto Yamaho. Nikoli nisem imel nobenih problemov, zato bo tudi naslednji motor zagotovo YAMAHA! igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Seveda bi jo imel in jo imam, že tretjo! Sej tud jst poznam enga tipa ki je kupil ze tretjega renoja. Od yamahe imam sam receiver. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Kdo pravi, da ne bi imel Yamaho ? Jaz jo imam in to že drugo. Hec mora biti. Vsak izbere, kar mu paše. Lahko tudi bicikel. Lahko je teb ko maš službeno in te boli za gume in bencin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Lahko je teb ko maš službeno in te boli za gume in bencin Moram popraviti lanski zapis. Sedaj imam že četrto :grim . Najboljše pri tem pa je, da tukaj sploh ne štejem službene :grrr . Če bo koga potolažilo; v službi najraje vozim eno staro škatlo s še bolj staro tehniko in vsakodnevnim preverjanjem količine motornega olja. krucymucy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Moram popraviti lanski zapis. Sedaj imam že četrto :grim . Najboljše pri tem pa je, da tukaj sploh ne štejem službene :grrr . Če bo koga potolažilo; v službi najraje vozim eno staro škatlo s še bolj staro tehniko in vsakodnevnim preverjanjem količine motornega olja. Aha pol je pa to za drugo temo vemo katero.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Mam že tretjo Yamaho. Od tega sem prvo (skuter) in tretjo kupil novo. Druga (XT 600) pa je bila 12 let stara, ko sem ju kupil. In najverjetneje bom še kdaj kako nabavil Ni razloga, da je ne bi imel. igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
R6ER Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 moti me edino ker R6 nima prikazanega stanja goriva...drgač je pa superduper . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Ugibas nivo goriva? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
R6ER Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Ko zasveti lučka za rezervo greš pač na pumpo...pred tem je pa vse po filingu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 No ja, vsaj lucko ima. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 Jamahe neb meu zato, ker: se na kawo pičke dosti lepše lepijo maus in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 Jamahe neb meu zato, ker: se na kawo pičke dosti lepše lepijo Aja? To sklepaš po tvojih prijateljih, ki vozijo kawe?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 Aja? To sklepaš po tvojih prijateljih, ki vozijo kawe?? Moji prjatli več al manj vozijo krawe in kozolce pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 Moji prjatli več al manj vozijo krawe in kozolce ... bod zadovoln, da imaš fajn prjatle ... ... k imajo dost dnarja .... .... da lahko povsod naročuješ, kar ti srce poželi .... igorkr, DAMI34 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 Zakaj ne bi imel Yamahe , aja zato, ker imamo že dve v garaži . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 (popravljeno) Aja? To sklepaš po tvojih prijateljih, ki vozijo kawe?? Haha ..... v mojem odgovoru ni bilo nič slabo mišljenega. Verjetno me nista (Dami34 in pik) razumela. Hotel sem povedat, če to vidiš pri tvojih prijateljih, ker so vsi lepši od tebe, zato imajo več p**k! Drugače pa: zvestoba do groba ..... YAMAHA. Vozimo jo že od leta 1825. Popravljeno April 7, 2014. Popravil BREITNER Matej207 in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 Jamahe neb meu zato, ker: se na kawo pičke dosti lepše lepijo Jaz sem imel od Yamahe klarinet kvaliteten izdelek res. DAMI34, igorkr in maxxa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 YAMAHA je zakon igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 Jaz sem imel od Yamahe klarinet kvaliteten izdelek res. Jst pa moped, in sploh ni bil slab maus in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 (popravljeno) Haha ..... v mojem odgovoru ni bilo nič slabo mišljenega. Verjetno me nista (Dami34 in pik) razumela. Hotel sem povedat, če to vidiš pri tvojih prijateljih, ker so vsi lepši od tebe, zato imajo več p**k! Drugače pa: zvestoba do groba ..... YAMAHA. Vozimo jo že od leta 1825. ma jst razumem vse, več ko ga popijem več razumem, stari, ko sm pijan ko krava, razumem tut kozolce p.s. Pik pa niti samga sebe ne razume, kaj šele dab kakega jamaharja Popravljeno April 7, 2014. Popravil DAMI34 igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 Yamaha je dolgocasna. gregorjanc in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno April 8, 2014 Deli Objavljeno April 8, 2014 Jaz sem imel od Yamahe klarinet kvaliteten izdelek res. Ker si klavirja nis mogu prvoščit :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno April 8, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2014 Ker si klavirja nis mogu prvoščit :grrr A klavirje pri BMFl fabrk delajo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 8, 2014 Deli Objavljeno April 8, 2014 Aja? To sklepaš po tvojih prijateljih, ki vozijo kawe?? Zih si mislu na mojga prijatla Sykesa ... Yamico bi pa meu .. sm jo imeu in sem biu zadovoln ... zaenkrat sm na kwakicah igorkr, trebor, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno April 8, 2014 Deli Objavljeno April 8, 2014 Neb jo mel zato ker jo ima IgorKr, pa Breitner pa MZ pa še en kup drugih.... v bistvu cel orkester sintisajzerju mamo že tle gor igorkr, DAMI34, BREITNER in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se