Mutika Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 Mutiki za današnjo pomoč Ni zakaj, soncy, rade volje ... če le lahko! Marsikaj je mogoče izvedeti, le pravi telefon moraš obrnit. Drugače pa ... danes je tule pri nas pravo zatišje, ufff! Očitno je bil vikend naporen ... jaoooj, zame že. Še danes me pisker boli (torej ni čisto prazen, saj luft ne boli). Lep popoldan želim!
T-boy Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 Očitno je bil vikend naporen ... jaoooj, zame že. Še danes me pisker boli (torej ni čisto prazen, saj luft ne boli). Lep popoldan želim! Sefica, ga bo treba v bodoce manj zret, zaj ko si ze prek polovicke. :naughty: :evilgrin: :naughty: (za popravo vtisa, s Sefico se ni prevec za zajebavat)
davidg Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 Easy nedeljska furca...;-)po jodlariji. Dezju smo se uspesno izogibali..razen par kapljic med zasluzenim pocitkom na Gaberlu in mokre ceste v Labotu / Lavamundu. Spoznala sva par novih motoristov, se popeljala prvic z starimi znanci, po dooolgem casu sem spet v vzvratnem ogledalu videl Varaderota + njegovega pilota. Skoda da ni blo se kopilotke zraven. Na orglice oz. FZ1 v vzvratnem ogledalu pa sem se ze navadil Hoj! Meni je bilo všeč, samo malo me je zeblo . Lepo na easy, Vuk pa je lepo poskrel za nas, čeprav... smo tokrat podirali rekorde in se ustavljali na cca. 40-50km . D.
Barracuda Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 Haha... Tisto podčrtano, me je kr konkretno nasmejlao sovaščani.bmp
Mohorko Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 Haha... Tisto podčrtano, me je kr konkretno nasmejlao Hm, jaz sem si vedno želel 6-valjnika .. Če sta tu še dva valja OK, se bom mogoče zmenil z njim...
ataIBA Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 Lep večer po popoldanskem polnjenju baterij . Vikend preživel v Stinici s prijatelji na motofešti v Lord & Lady apartmaju. Zbrala se je lanskoletna ekipa albanske fure za prvi maj in letošnje Sicilije. Mnogo dobro. V soboto krenil od doma v dežju, moja z avtom, opremo v družbi IBICE v Pivko do Bice, kjer je prevzela otroško vozilo . Krenil klasično ruto čez Brežice - Plešivico - Jastrebarsko za Karlovac - Senj do Stinice. Morje od burje kar vrelo, cesta zaprta za kamperje, motorje... razen KTM-of . V nedeljo 5 motorčkov + 1 x avto na Velebit v Krasno pogledat medvede, dalje za Otočac - Ogulin v Črnomelj na pujčeka. V Žužemberku midva desno za Trebnje - Celje - domov. Vikend za prste polizat. Ta vikend pa se začeee dopuuust .
Marvin2 Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 Haha... Tisto podčrtano, me je kr konkretno nasmejlao Dobro da je ded celi. Meni je zanimiv pripis, da bi najraje prodal moped v celoti
Marvin2 Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 (popravljeno) Lep večer po popoldanskem polnjenju baterij . Vikend preživel v Stinici s prijatelji na motofešti v Lord & Lady apartmaju. Zbrala se je lanskoletna ekipa albanske fure za prvi maj in letošnje Sicilije. Mnogo dobro. V soboto krenil od doma v dežju, moja z avtom, opremo v družbi IBICE v Pivko do Bice, kjer je prevzela otroško vozilo . Krenil klasično ruto čez Brežice - Plešivico - Jastrebarsko za Karlovac - Senj do Stinice. Morje od burje kar vrelo, cesta zaprta za kamperje, motorje... razen KTM-of . V nedeljo 5 motorčkov + 1 x avto na Velebit v Krasno pogledat medvede, dalje za Otočac - Ogulin v Črnomelj na pujčeka. V Žužemberku midva desno za Trebnje - Celje - domov. Vikend za prste polizat. Ta vikend pa se začeee dopuuust . MamaIBA, ti posodim zic od Triumpha, da se boš normalno pelala na KTM-u. AtaIBA, dobro da si treniral na burji, če vaju zahakla kakšen puščavski vihar. Samo odojka pa ne bo tam doli (lahko te še samo obrežejo, pa onda frigani lignji :trance_33_sleep: ) Popravljeno September 7, 2009. Popravil Marvin2
Barracuda Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 Dobro da je ded celi. Meni je zanimiv pripis, da bi najraje prodal moped v celoti Ja sam potem mu še nekaj fali!
T-boy Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 Sir Hilton. All the best for your B-day, youngster. And here is a B-day song for U: http://www.youtube.com/watch?v=QSnJ5uoyptY
Vanga Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 Sir Hilton. All the best for your B-day, youngster. And here is a B-day song for U: http://www.youtube.c...h?v=QSnJ5uoyptY Hilton vse naj, naj!
Mutika Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 Oooooj, srčeki! Kaj delate lepega? Hilton, VSE NAJTABOLJŠEJŠE! Sicer sem ti pa že na fejsbuku čestitala! @:T-boy, a-a, ni bilo tako, kot si mislil, da je bilo ... mene pisker boli že po enem dcl alkohola, ker ga sploh ne pijem, na čagi pa sem popila cela dva deci ... te pa mam, kar mam! Kak danes zvečer? Kam? Kje? Ne pozabite, da je že fejst mrzlo ... brrr!
Mutika Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 Ludeki, ni več heca! Po telefonskem posvetovanju in razglabljanju se nas je nekaj (Vangec, Dejv, jaz, ataIBA, ki je, če mimogrede povem, na Golici, kjer malemu IBI lufta gume na mopedu ...) strinjalo, da se danes dobimo spet pri Aliju! Ker je ob večerih že ful mrzlo, pa bi nam na flukplatzu lahko krila zmrznla, pri Gojzaru pa bi ozebline dobli. Pri Aliju nas pričakujejo, sn preverla! T-boy, prideš?
T-boy Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 T-boy, prideš? Noup :grrr , danes foter zalaufa novi grill. :evilgrin: Moram skrbet, da me cisto ne vzame. Vletim enkrat oktobra, ce se me boste se spomnili. :krneki: Pa tradicionalno bograc furo bo treba organizirat nekje na zacetku oktobra ali (ze) konec septembra. Ne dovolite, da pozabim... :trance_33_sleep: šokac 1
maus Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 T-boy, prideš? za ostale Ptujčane se ti pa jebe :glare: Pa tradicionalno bograc furo bo treba organizirat nekje na zacetku oktobra ali (ze) konec septembra. Ne dovolite, da pozabim... :trance_33_sleep: .... pridem ....
vapotek Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 za ostale Ptujčane se ti pa jebe :glare: Ne, to pa ni res!!! Nam se jebe za vse po vrsti... Furioso, T-boy, pajkica in 1 other 3 1
vapotek Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 tradicionalno bograc furo bo treba organizirat nekje na zacetku oktobra ali (ze) konec septembra. Ne dovolite, da pozabim... :trance_33_sleep: A k Rajhu? Spet nucaš nove gume, je tak? pajkica, Furioso in šokac 2 1
vapotek Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 Aja, skoraj sem pozabo...Hilton, vse najboljše. No ja, skoraj vse, ker mene ne morš dobit Furioso 1
Fakin Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 Zdravo! Če bi se keri jutri peljal na Golico tak fajn na "easy" bi šel jaz zraven - nisem še bil, pa me "full" zanima!!! Ampak kot "rookie" ne divjam , ampak se lepo fajno peljem. Če je kak interesent naj se javi!!! Lp
Mohorko Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 Če bi se keri jutri peljal na Golico ... Kaj si že krenil ? Ob kakih desetih bi jo jaz mogoče mahnil s tabo. LP
Fakin Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 Kaj si že krenil ? Ob kakih desetih bi jo jaz mogoče mahnil s tabo. LP Če si za akcijo, kje in kdaj??? lp
Mohorko Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 Če si za akcijo, kje in kdaj??? lp Na petrolovi pumpi pri rondoju na koncu Gosposvetske ob 10 ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se