Furioso Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 Jutro že keri auf? eee.... te pa grem nazaj ležat Ustaj vojsko! :krneki:
Vanga Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 Morgen :evilgrin: Kaj pa danes ko je Toti Torek ataIBA 1
Marvin2 Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 Hola amigos! Que tal? :winkiss: Pred nekaj urami sem prišla domov iz Havane, s Fidelove Kube, kjer je Che glavni - vsaj v La Habani. Malo Fidela, ogromno Che-ja! Jooooj, Kuba je ... tako posebna! A sesuta. Siromašna, opešana, pohojena, zabita v tla. Pustimo turistični Varadero, ki sploh ni Kuba, z realnostjo nima nikakšrne veze! Kuba je podeželje, odmaknjeno od Havane in sveta, Kuba je stari, turističnim očem skriti del Havane. Kakšno fascinantno, prekrasno mesto! Ampak ... zmahano, utrujeno ter propadajoče. Vsa tista kolonialna lepota, še vedno mogočna skozi bedo, ki kriči iz vsake opeke, se izgublja za vedno. Potrebovali bi sto let in bilijone dolarjev, da bi mesto obnovili. Prejšnji teden in tudi včeraj sem hodila po teh ulicah, ki jih vidite v filmu. Ry Cooder se je vozil po Havani leta 1998. In včeraj dopoldan je bil pogled na havanske ulice, trge in njihov vozni park še vedno popolnoma enak. Le nenehnega, kiselkastega smradu ni mogoče pokazati skozi film. Vse je enako, le še malce bolj propadajoče. Pa valovi so z manjšo silo butali v obalo. Odlične glasbenike srečaš povsod. In tudi tole pesem Chan Chan, s katero so po zaslugi Ryja Cooderja bivši člani Buena Vista Social Cluba zasloveli po vsem svetu, sem slišala v živo. Noro! In nekaj je gotovo res ... tujci zelo drago plačujemo njihovo nepopisno revščino. Lahko noč, dragi toteki! Utrujena sem, od včeraj popoldan nisem niti zatisnila očesa. Če bom le zmogla, pridem jutri. Ry Cooder & Buena Vista Social Club, La Habana Dobro jutro popotnik! Prespi celi dan, se odpočij, zvečer pa se le oglasi na (čaju).
vapotek Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 Prespi celi dan, se odpočij, zvečer pa se le oglasi na (čaju). A ti upaš, da ti je kako darilo prinesla?
hilton Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 A ti upaš, da ti je kako darilo prinesla? daj raje pir plačaj pa tiho bodi
vapotek Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 daj raje pir plačaj pa tiho bodi Ti pa pir!? A res ne bi raje en Pago banana? Ziher je ziher...
Marvin2 Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 A ti upaš, da ti je kako darilo prinesla? Če se da videti in pove kak se je imela, je to to, kar upam! Če pa še tebe žena odhakla s ketne in si daš kakšno izvirno majico na svoj telešček, pa bo večer popoln :naughty: ataIBA 1
Marvin2 Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 Zaj pa gem Husko tankat za jurja in se odpeljem en krog! :krneki:
Fakin Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 Te pa pridi na pir........itak veš ki sn!!!!!!!!!!
Fakin Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 Zaj pa gem Husko tankat za jurja in se odpeljem en krog! Al pa tebe in Huso peljeva midva s "pomarančo" malo v "teren" Če si upata...........
ataIBA Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 Morgen Kaj pa danes ko je Toti Torek I'll be back! Pa mojo bom coj prpelo .
Marvin2 Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 I'll be back! Pa mojo bom coj prpelo . Lejpo, mi pa je padlo na pamet, da vaju (torej IBA in AtaIBA) moramo kmalu preimenovati :krneki: IBA --> AtaIBA AtaIBA --> OtaIBA
ataIBA Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 Lejpo, mi pa je padlo na pamet, da vaju (torej IBA in AtaIBA) moramo kmalu preimenovati IBA --> AtaIBA AtaIBA --> OtaIBA Malo počakaj, da vidimo kaj bo spesnila IBICA
Marvin2 Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 (popravljeno) Malo počakaj, da vidimo kaj bo spesnila IBICA Ona ima samo da rodi jedno vredno dete! pa lejko noč! Popravljeno November 17, 2009. Popravil Marvin2
danci1973 Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 Malo počakaj, da vidimo kaj bo spesnila IBICA Če bo spesnila vnukinjo, boš postal nonaIBA? D. Igorr 1
riderrgirl Objavljeno November 18, 2009 Opozori Objavljeno November 18, 2009 Maribor je poniknil...le kaj se dogaja....:unsure:?(Vsi kopačke gor pa tut če doma na sedežni...):OK:!
hilton Objavljeno November 18, 2009 Opozori Objavljeno November 18, 2009 godbay Raša and welcom J.A.R vuk76, halls in Furioso 1 2
Fakin Objavljeno November 18, 2009 Opozori Objavljeno November 18, 2009 Imeli smo pa tudi rezervni plan za Ruse............ Kamikazica, Mohorko in casper7 3
casper7 Objavljeno November 18, 2009 Opozori Objavljeno November 18, 2009 Imeli smo pa tudi rezervni plan za Ruse............ HAHAHAHahha dobra dobra :evilgrin:
Mohorko Objavljeno November 19, 2009 Opozori Objavljeno November 19, 2009 Kaj se gre keri malo pelat ? Zdaj je 12 stopinj, opoldan jih bo pa že ziher 15. Kaka kratka varianta do murske, ljutomera, ormoža, ptuja ...
hilton Objavljeno November 19, 2009 Opozori Objavljeno November 19, 2009 kafe mogoče??? pivo al pa kaj kratkega??? lokacija kje??? vuk76, Furioso in halls 1 2
hilton Objavljeno November 19, 2009 Opozori Objavljeno November 19, 2009 kafe mogoče??? pivo al pa kaj kratkega??? lokacija kje??? no opažam da en anonimnež tako zvesto spremlja vse moje povste in mi tala minuse. no ah žile si bom rezal zaradi tega. ampak zaradi dobrih poznanstev bom vseeno zvedel kdo si in ti bom zlomil mogoče kakšen nos, rebro, zob odvisno kaksno bo moje razpoloženje definitivno pa zaradi pritiskov ki jih vršijo v službi zadnje čase , ne bom pretirano ravnodušen tako da aja zaj pa grem pir spit danci1973, Peci, SCORPIONS in 3 others 2 4
Fakin Objavljeno November 19, 2009 Opozori Objavljeno November 19, 2009 Kaj se gre keri malo pelat ? Zdaj je 12 stopinj, opoldan jih bo pa že ziher 15. Kaka kratka varianta do murske, ljutomera, ormoža, ptuja ... Pa kak si lahko taki? Pa zakaj provociraš? Pa ti je tega treba? Pa veš da moramo eni delat? No vseeno daj si duška in uživaj maximalno!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se