Fakin Objavljeno November 25, 2009 Opozori Objavljeno November 25, 2009 Ko ste slišali za drugi teden in kremšnite, ste se vsi začeli šparat in danes niste bili prisotni. Še žal vam bo.
ataIBA Objavljeno November 25, 2009 Opozori Objavljeno November 25, 2009 kaj bi sedaj ti rad? Vse napisano, pa tudi o Petri, je čisto res! Ko ste slišali za drugi teden in kremšnite, ste se vsi začeli šparat in danes niste bili prisotni. Še žal vam bo. Moja Kolpa ! Včeraj zvečer se je dogajalo: prižgana TV, zraven kavča mizica s čajčkom, v kaminu prasketa ogenj, prijetna toplota, nežni pogled moje ... ups, moje, da o 2 x 4 tacah ne govorimo, ki sta imeli program cartanja. Tak fajn je blo doma po celodnevni gužvi.... Zaj pa grem na .
Sanda7 Objavljeno November 25, 2009 Opozori Objavljeno November 25, 2009 še dve noči do tretjega SHADOWS PARTYa v HOTedršici.....za zabavo bos taskrbela dva odlična benda,ena teta bo imela en spešl šov s tremi izhodi,......za vas pa bomo pripeljali exkluzivno tudi presenečenje.....za pit bo za jest pa tud............tko da še enkrat vabljeni ta PETEK...v vroče HOTeje
Mohorko Objavljeno November 25, 2009 Opozori Objavljeno November 25, 2009 (popravljeno) Pa da ne bomo Moto-toteki vedno tekmovali v tem, kdo zjutraj prej vstane in pošlje post na forum, odpiram tekmovanje, kdo gre zvečer prej spat .. Sedaj je uraj 21.45, ampak to niti slučajno ni moj rekord ! Ta se giblje tam okoli 20.00 - 20.30. Tako me je naučil deda: zvečer hitro spat, vjutro pa zgodaj auf ! Popravljeno November 25, 2009. Popravil Mohorko IBAjunior 1
gody01 Objavljeno November 25, 2009 Opozori Objavljeno November 25, 2009 Pa da ne bomo Moto-toteki vedno tekmovali v tem, kdo zjutraj prej vstane in pošlje post na forum, odpiram tekmovanje, kdo gre zvečer prej spat .. Sedaj je uraj 21.45, ampak to niti slučajno ni moj rekord ! Ta se giblje tam okoli 20.00 - 20.30. Tako me je naučil deda: zvečer hitro spat, vjutro pa zgodaj auf ! amater Jaz sploh nimam rekorda, ker zaspim kjerkoli, kadarkoli, kakorkoli ... (najbolj zabavno je to početi na avtocesti ) Samo da noben ne stopi 51m v mojo bližino, ker potem se pa v trenutku zbudim in nemrem več nazaj zaspat.
hilton Objavljeno November 25, 2009 Opozori Objavljeno November 25, 2009 amater Jaz sploh nimam rekorda, ker zaspim kjerkoli, kadarkoli, kakorkoli ... (najbolj zabavno je to početi na avtocesti ) Samo da noben ne stopi 51m v mojo bližino, ker potem se pa v trenutku zbudim in nemrem več nazaj zaspat. me naučiš kak se da tako hitro zaspat ker mene jebe nespečnost ze cel mesec
vapotek Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 me naučiš kak se da tako hitro zaspat Vsak dan spij gajbo pira, pa boš spal kot dojenček...
Mohorko Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 Vsak dan spij gajbo pira, pa boš spal kot dojenček... Točno ! V tem je skrivnost: prideš iz službe scagan, ob šestih zvečer poješ kosilo, spiješ pivo, se zvališ na kavč in ga ni junaka, ki bi ti lahko preprečil dober spanec ! To je zimska varianta. Poletna se razlikuje samo v tem, da spiješ dve pivi ... IBAjunior 1
Furioso Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 Točno ! V tem je skrivnost: prideš iz službe scagan, ob šestih zvečer poješ kosilo, spiješ pivo, se zvališ na kavč in ga ni junaka, ki bi ti lahko preprečil dober spanec ! To je zimska varianta. Poletna se razlikuje samo v tem, da spiješ dve pivi ... ...in če po vsem tem še ena "izsesa življenje" iz tebe, se do jutra prav gotovo ne prebudiš več...
Marvin2 Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 ...in če po vsem tem še ena "izsesa življenje" iz tebe, se do jutra prav gotovo ne prebudiš več... Samo pol ona ne more spati, ali pa ima slab zadah.
hilton Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 Samo pol ona ne more spati, ali pa ima slab zadah. SharpNinja 1
Mohorko Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 Zdaj sem komaj videl, 10€? GROZNOO nea pridem! Čuj, sem mogoče našel neko rešitev ... Mene je tudi cuknilo, ko sem videl 10€, pa sem si mislil, kak bi blo fajn, če bi kdo imel rojstni dan 1.12. .. Pa pogledam po forumu za eno leto nazaj in ... bingo ! IBAjunior 1
vapotek Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 Samo pol ona ne more spati, ali pa ima slab zadah. Če da kaj na sebe, pol si zadah itak takoj popravi s pirom, pariško in trdokuhanimi jajci...
Fakin Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 Samo pol ona ne more spati, ali pa ima slab zadah. In kdaj smo se po "izsesavanju življenja" vprašali, kak se pol "one" počutijo.....boli nas k....
Fakin Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 Čuj, sem mogoče našel neko rešitev ... Mene je tudi cuknilo, ko sem videl 10€, pa sem si mislil, kak bi blo fajn, če bi kdo imel rojstni dan 1.12. .. Pa pogledam po forumu za eno leto nazaj in ... bingo ! Zdaj pa si se "vsral" ko si vido 10€|???
ataIBA Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 In kdaj smo se po "izsesavanju življenja" vprašali, kak se pol "one" počutijo.....boli nas k.... ....... Kaj zaj moram pisat? Kdaj grem v pojstlo ali spat
Barracuda Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 Kak ste brezvezni! Uživate, medtem ko eni delamo:( Rabim dva kubika šodra, če ma kdo kake veze VANGA? Pa pol čez vikend betoniram štenge ... Lepo se mejte, pa uživajte namesto mene
ataIBA Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 Kak ste brezvezni! Uživate, medtem ko eni delamo:( Rabim dva kubika šodra, če ma kdo kake veze VANGA? Pa pol čez vikend betoniram štenge ... Lepo se mejte, pa uživajte namesto mene Kaj nimaš ti zraven hiše šoderjame? Aja, sem že nazaj...
wewerca Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 In kdaj smo se po "izsesavanju življenja" vprašali, kak se pol "one" počutijo.....boli nas k.... saj tu ni vprašanja....."one" se počutijo tako ......... vi še 10 minut po akciji približno tak zgledate ........je pa čisto normalno, da vas potem vsaj en dan boli k....
Mutika Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 (popravljeno) Ne bom komentirala medvedjega spanca dotičnih, v glavnem, opažam, da vam beseda teče ... pri totekih očitno prednjačijo klepetuljci. ... kake stipse ste ... skrbi vas 10€? Pa sem le pavšalni znesek omenila, v resnici bo ceha velikooo višjaaaa ... ). Kakorkoli že, 1. december se bliža. Lahko noč, banda razturana! Popravljeno November 26, 2009. Popravil Mutika
hilton Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 Ne bom komentirala medvedjega spanca dotičnih, v glavnem, opažam, da vam beseda teče ... pri totekih očitno prednjačijo klepetuljci. ... kake stipse ste ... skrbi vas 10€? Pa sem le pavšalni znesek omenila, v resnici bo ceha velikooo višjaaaa ... ). Kakorkoli že, 1. december se bliža. Lahko noč, banda razturana! židi SharpNinja 1
BremzPenzl Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 Kaj sn ču da bom za 10 ojrof dobo gajbo pira, liter šnopsa, polovjak vina pa pol pujčeka , čebulo si bom pa sebo prneso ... zaj se samo hitro zmente keri mi je vse gnar dužn, da pol neo gužve ko bo treba plačat . Upam da ste celi pajzl rezervirali, ker ftisti lukji itak neo placa za fse Pa še neke... Da neo keri hantle delo predn jaz priem ataIBA 1
ataIBA Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 .................... Da neo keri hantle delo predn jaz priem Prvi, ki mi bo jutri reko dedaIBA, bo dobo .... ta mladi so šli za Maribor, z mojo sva si natočla travaričko, če bo dete meni podobno nebo nič hudega, samo da bo zdrav .... . Zaj pa grema z mojo dalje grist nohte in zijat telefon hilton 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se