Marvin2 Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 (popravljeno) Prvi, ki mi bo jutri reko dedaIBA, bo dobo .... ta mladi so šli za Maribor, z mojo sva si natočla travaričko, če bo dete meni podobno nebo nič hudega, samo da bo zdrav .... . Zaj pa grema z mojo dalje grist nohte in zijat telefon Hej, želim mnogo sreče, v bistvu IBI, ker baje dedi bolj trpijo, ko so tak dolgo lačni. Podoben bo pa ziher tebi, saj ti IBA tudi je. (saj si ti bil pred 30l poštar? :unsure: ) Pa kaj si ti nor, Boki bo jutri pokal po šivih. :naughty: Popravljeno November 26, 2009. Popravil Marvin2 ataIBA 1
Furioso Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Hej, želim mnogo sreče, v bistvu IBI, ker baje dedi bolj trpijo, ko so tak dolgo lačni. Podoben bo pa ziher tebi, saj ti IBA tudi je. (saj si ti bil pred 30l poštar? :unsure: ) Pa kaj si ti nor, Boki bo jutri pokal po šivih. :naughty: IBA je pa ja cela mama... :evilgrin: :fredy:
ataIBA Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Hej, želim mnogo sreče, v bistvu IBI, ker baje dedi bolj trpijo, ko so tak dolgo lačni. Podoben bo pa ziher tebi, saj ti IBA tudi je. (saj si ti bil pred 30l poštar? ) Pa kaj si ti nor, Boki bo jutri pokal po šivih. He-he!!!! Točno tak! Ob 23,33 sem postal deda. Dečko je že po nekaj sekundah zatulo, ker mu niso dali male travarice ali malega pira. Dedijev vnuk !!!! Čez 15 minut pa se je že čulo, ko je delal brmbrmbrmbrm.... hilton 1
Motorist76 Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 (popravljeno) He-he!!!! Točno tak! Ob 23,33 sem postal deda. Dečko je že po nekaj sekundah zatulo, ker mu niso dali male travarice ali malega pira. Dedijev vnuk:OK: !!!! Čez 15 minut pa se je že čulo, ko je delal brmbrmbrmbrm.... Čestitke vsem skupaj z najine strani! :worship: :worship: :worship: :worship: :yea1: :yea1: :yea1: :OK: :OK: :OK: :OK: Popravljeno November 27, 2009. Popravil Motorist76
Vanga Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 He-he!!!! Točno tak! Ob 23,33 sem postal deda. Dečko je že po nekaj sekundah zatulo, ker mu niso dali male travarice ali malega pira. Dedijev vnuk !!!! Čez 15 minut pa se je že čulo, ko je delal brmbrmbrmbrm.... Deeeeeddaaaaaa IIIIIIBBBBAAAAA, kaj bom dobo pir? :beer2: Iskrene četstitke vsem, še posebaj mamici, babici, ateju, dedeju pa kakšen dan dva ali tri ne bo lahko. Nazdravje na IBA Junior!!
gody01 Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 He-he!!!! Točno tak! Ob 23,33 sem postal deda. Dečko je že po nekaj sekundah zatulo, ker mu niso dali male travarice ali malega pira. Dedijev vnuk !!!! Čez 15 minut pa se je že čulo, ko je delal brmbrmbrmbrm.... Čestitke IBI, mamici pa dediju in babici. Najbolj pa malemu korenjaku ...
BremzPenzl Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 He-he!!!! Točno tak! Ob 23,33 sem postal deda. Dečko je že po nekaj sekundah zatulo, ker mu niso dali male travarice ali malega pira. Dedijev vnuk !!!! Čez 15 minut pa se je že čulo, ko je delal brmbrmbrmbrm.... Čestitamo dedaIBA, pa novopečeni ataIBA pa seveda maliIBA , pa da na boljše polovice in mamice ne pozabim ... ...to pomeni vreme danes: vlažno , mokro , nestabilno , ...
davidg Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 (popravljeno) He-he!!!! Točno tak! Ob 23,33 sem postal deda. Dečko je že po nekaj sekundah zatulo, ker mu niso dali male travarice ali malega pira. Dedijev vnuk:OK: !!!! Čez 15 minut pa se je že čulo, ko je delal brmbrmbrmbrm.... Čestitke mamici, novemu AtaIBA in pa seveda DedaIBA in njegovi !!! :OK: :OK: :OK: D. Popravljeno November 27, 2009. Popravil davidg
ZD€N€ Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Čestitam deda IBA moj poklon vsem in veliko zabave ob previjanju,......
MowzancR Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Woohoo!! Čestitke familiji IBA Čez dve leti bo že IBAjr na minimotu via Velebit
Marvin2 Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 He-he!!!! Točno tak! Ob 23,33 sem postal deda. Dečko je že po nekaj sekundah zatulo, ker mu niso dali male travarice ali malega pira. Dedijev vnuk !!!! Čez 15 minut pa se je že čulo, ko je delal brmbrmbrmbrm.... Čestitke vsem skupaj! Tak, sedaj pač morate šiftat predpone pred IBA, da bo plac za malega IBEKA!!
Furioso Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 He-he!!!! Točno tak! Ob 23,33 sem postal deda. Dečko je že po nekaj sekundah zatulo, ker mu niso dali male travarice ali malega pira. Dedijev vnuk !!!! Čez 15 minut pa se je že čulo, ko je delal brmbrmbrmbrm.... Čestitkam!
maus Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 ataIBA ... čestitam dobro jutro vsem totekom
vapotek Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 He-he!!!! Točno tak! Ob 23,33 sem postal deda. Dečko je že po nekaj sekundah zatulo, ker mu niso dali male travarice ali malega pira. Dedijev vnuk !!!! Čez 15 minut pa se je že čulo, ko je delal brmbrmbrmbrm.... Čestitke vsem, najbolj pa tebi, ker vem da nisi škrtica in boš obrno ene par rund!!! Še enkrat, čestitke!!!
Fakin Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 DedaIba ziba............. Čestitke in veliko lepih trenutkov!!! Kamikazica 1
GRUNF Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Čestitke dedku za vnukca....Lahko pa daš za kaki pir dans...z Vapekom sva vedno za.....mislim žajna grepavl 1
Kamikazica Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 DedaIba ziba............. Čestitke in veliko lepih trenutkov!!! Sem vedela, da moram na Fakina počakati... in sploh danes na forum pogledat, kaj se dogaja. KONČNO JE MED NAMI. KAKO MU JE IME?? In dajte mu lupčka na lička v mojem imenu. ČESTITKE še BABICI in MAMICI ter ATIJU. IBAjunior 1
Mohorko Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Čestitke celi familiji IBA ! Ker so IBA-familija fajn ljudje , bi samo reko, da jih ni nikol preveč ! ataIBA in IBAjunior 2
IBAjunior Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Zdravo šalabajzari ! Kaj je v ponedeljek ali torek kaka fura v planu ? motogp1999, maus, Kamikazica in 7 others 7 3
GRUNF Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Zdravo šalabajzari ! Kaj je v ponedeljek ali torek kaka fura v planu ? Ka je zaj pubec, kak si?? Ti bo deda KTM-a kupo, al boš rajš BMW-ja vozo?? motogp1999, hilton, grepavl in 1 other 2 2
IBAjunior Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Ka je zaj pubec, kak si?? Ti bo deda KTM-a kupo, al boš rajš BMW-ja vozo?? Eeeeehhh, penfeji pa katejemi so za stare dedeje. Jaz bi dečega dukateja. Grem zaj ajo-ajo. Barracuda, ninjaxx, hilton in 4 others 4 3
maus Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Eeeeehhh, penfeji pa katejemi so za stare dedeje. Jaz bi dečega dukateja. Grem zaj ajo-ajo. pubec, IBAđunior ... ne verjamet tem starim dedom, ko boš mel Yamaho, boš zadovoljen, plenice ti dol potegne in hkrati rit obriše, tok šiba T-boy, Barracuda, hilton in 2 others 4 1
ataIBA Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Ej, geniji !!!! Že tak mam rahel želodček od dopoldanskega .... zaj mi je pa še na mehur vdarlo, ko sem prebral nakladače .... Taki pač smo in prav je tak . Aja, zaj grem pa počivat z babico ...... hilton 1
Barracuda Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Pa kaj si ti ja nor!!! Tak sn vesel... Babi in deda IBA zdaj pa bo veselje ha???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se