Fakin Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Ej, geniji !!!! Že tak mam rahel želodček od dopoldanskega .... zaj mi je pa še na mehur vdarlo, ko sem prebral nakladače .... Taki pač smo in prav je tak . Aja, zaj grem pa počivat z babico ...... Kamikazica 1
Mutika Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 MamaIBA, HVALA, da si se spomnila name ... prej sploh ni bilo cajta pogledat sem gor, po tvojem sms-u pa sem pa čisto happy - ISKRENE ČESTITKE, kompletna familja IBA! S štirimi tacami vred! Prava blagovna znamka ste ratali. Toteki, mamo podmladek. Čistokrvni motorist je privekal na svet. Kot blisk bo cajt minil in kmalu bo z nami ob nedeljah ob 9h na Tuš pumpi ... Zdravo šalabajzari ! Kaj je v ponedeljek ali torek kaka fura v planu ? CAR, mali Niko! Super, mojo priljubljeno besedo šalabajzeri že znaš uporabljat! Fakin, tole pa ti je ratalo. Bravo! Pa še kak je res ... poglej ataIBO!
IBAjunior Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Ohjoj, so me na silo zbudli .. Banda, vam povem, tu v bolnci je za znoret ! Hrana je še kar ok, hvala moji mamici ! Žal pa nimam sogovornika: nobeni sestri se niti ne sanja, kaj je dukate ! Same stare babe ! Toteki! Vi poznate dedeja IBO že dalj časa kot jaz: v ponedeljek gre kupit motor za mene in ne dajte, da bi ravno na meni šparal ! Hočen rdečega dukateja, al pa nič ! ninjaxx, hilton, Barracuda in 3 others 3 3
IBAjunior Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Ej, geniji !!!! Že tak mam rahel želodček od dopoldanskega .... zaj mi je pa še na mehur vdarlo, ko sem prebral nakladače .... Taki pač smo in prav je tak . Aja, zaj grem pa počivat z babico ...... Eh, dediIBA, saj se boš porihtal do ponedeljka, potem pa prideš po mene v bolnico in grema po dukateja, pol pa eno furo okoli Velebita .. Pa k Dinkotu na lignje ! Mam totega mleka že pun k____ .. Saj zastpoiš. ne ? Barracuda, hilton, motogp1999 in 3 others 3 3
Igorr Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Čestitke Mamici in Ateju, pa Nonotu in Noni tudi.
Barracuda Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 ojojojjj ki te sn??? grem pa na kafe k Bokiju ps: KAFE nič drga!!! ataIBA 1
ataIBA Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 ojojojjj ki te sn??? grem pa na kafe k Bokiju ps: KAFE nič drga!!! Jas tut .....
Marvin2 Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 (popravljeno) Seos banda. Pohvalno, da imamo že prvo babico in dedija v družbi. Pa ne glede na to, bodo jutri take temperature (12°C) da se grem nekam pelat, ker imam končno čas. Gre kdo zraven? (DediIBA, saj te ne bo po kosteh sekalo, ker bo kar toplo, pa pridi zraven) Ob 10:00 se bom dobo na Tuš pumpi. :krneki: Pa še vreme za jutri! Popravljeno November 28, 2009. Popravil Marvin2
ataIBA Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Seos banda. Pohvalno, da imamo že prvo babico in dedija v družbi. Pa ne glede na to, bodo jutri take temperature (12°C) da se grem nekam pelat, ker imam končno čas. Gre kdo zraven? (DediIBA, saj te ne bo po kosteh sekalo, ker bo kar toplo, pa pridi zraven) Ob 10:00 se bom dobo na Tuš pumpi. Pa še vreme za jutri! moglo bi....
IBAjunior Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Jas tut ..... Kaj je dedi IBA ? Kaj te danes zvija ? Mene tudi .. malo travarice prešvercaj v bolnico ! hilton, maus, halls in 5 others 4 4
ataIBA Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Kaj je dedi IBA ? Kaj te danes zvija ? Mene tudi .. malo travarice prešvercaj v bolnico ! A te mama šunta ? Saj bo dobila pivo! Moramo samo tvojega atija najt, ker se je od včeraj zgubo. Pa ne mami povedat .
IBAjunior Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 (popravljeno) A te mama šunta ? Saj bo dobila pivo! Moramo samo tvojega atija najt, ker se je od včeraj zgubo. Pa ne mami povedat . Nena se hecaj, deda. Tri dni star, pa že sirota ? :unsure: Popravljeno November 28, 2009. Popravil IBAjunior zika, ninjaxx, motogp1999 in 5 others 4 4
IBA Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Nena se hecaj, deda. Tri dni star, pa že sirota ? :unsure: Evo mene....sem se našel Mater, mali je že glasen po forumu he he he Hvala za lepe želje Zdaj pa na kislo župo v spodnji štok pol pa v UKC...Junior ti si ga pa še na jeb.. z totim mlekom nekaj cajta... no ti bo pol vsaj pir bolj pasal... hilton 1
Beco Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 IBA Family čestitke še v mojem imenu!!! IBAjunior tebi pa želim, da bi te mami in ati čim bolj ubogala ... za dedija in babi tak ni dvoma zika in xceno 1 1
Marvin2 Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Evo mene....sem se našel Mater, mali je že glasen po forumu he he he Hvala za lepe želje Zdaj pa na kislo župo v spodnji štok pol pa v UKC...Junior ti si ga pa še na jeb.. z totim mlekom nekaj cajta... no ti bo pol vsaj pir bolj pasal... AtaIBA, čestitke!! Naspi se sedaj, polj je za dve leti adijo spanje :glare:
gody01 Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 kai pusiji ste Ne pusiji, pujsi
Barracuda Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Jaz sem danes zjutraj hotel z svojim TOMOSom na pohorje... Zaradi dežja in hude slabosti sem to prestavil na jutri. Drugače pa je moj moped #1 že nared za zimo in ga letos nebom več ven vlačo. Kam pa mate namen it?
STAR Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 (popravljeno) ... jutri bodo take temperature (12°C), da se grem nekam peljat, ker imam končno čas. Gre kdo zraven? (DediIBA, saj te ne bo po kosteh sekalo, ker bo kar toplo, pa pridi zraven) Ob 10:00 se bom dobo na Tuš pumpi. :krneki: Pa še vreme za jutri! Kam bi se peljali? Popravljeno November 28, 2009. Popravil STAR
Fakin Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 kai pusiji ste Še eno tako, pa pridem v klet pa te ziher dvakrat na oko vžgem!!!
IBAjunior Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 kaki dolgcajt .. Grem zaj :zzz: . Jutri je nouvi den ! xceno 1
IBAjunior Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Evo mene....sem se našel Mater, mali je že glasen po forumu he he he ...Junior ti si ga pa še na jeb.. z totim mlekom nekaj cajta... no ti bo pol vsaj pir bolj pasal... Ooooohhhhh, ata, samo da so te našli... Mama je že misla vložit papire za dodatek za enostarševsko družino ... (noooo, kaj se pa pira tiče, te pa držim za besedo !) xceno 1
Marvin2 Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Kam bi se peljali? Očitno ni nekaga zanimanja, se slišiva jutri zjutraj.
STAR Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Očitno ni nekaga zanimanja, se slišiva jutri zjutraj. OK. Se slišiva jutri zjutraj (na GSM). Če ne bo predolga tura, bi lahko štartali ob 11h?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se