Mutika Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 Vapo ne bo dal nič!!! Vapo vas bo počastil s svojo družbo, "ponucal" kar bote zbrali in potem odšel domov. Seveda bote pol vsi veseli in vzhičeni, tak da bom vsakemu pustil listič s št.svojega TRR, da mi nakažete kake prostovoljne prispevke, al pa se bomo zadnjič vidli...in ne, to ni bla obljuba, ampak grožnja!!! Vapo, ti si en taki bimbo ... !
hilton Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 kot je zgresen nakup onega smešnega malega rumenega avta in kafe mlinčka ki mo nekateri pravijo aprilija se globoko opravičujem za te moje ostre besede se ti odolzim pa ti bom enega zlatoroga časo
GRUNF Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 Vapeja si pa zaj direkt v srce trofo.... hilton in grepavl 1 1
hilton Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 Vapeja si pa zaj direkt v srce trofo.... če pa mam še doma en 6 pak( tačrnih pločevink kozla) pa saj vapo pir je pir
vapotek Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 se ti odolzim pa ti bom enega zlatoroga časo Spijem karkoli ti častiš, še one "4 ase" za wc pucat, če je treba...ampak mislim, da ni neke blazne šanse da pride do tega, škrtica škrta. GRUNF 1
hilton Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 Spijem karkoli ti častiš, še one "4 ase" za wc pucat, če je treba...ampak mislim, da ni neke blazne šanse da pride do tega, škrtica škrta. ok pa bomo pili, kaj bom jaz častil me prav zanimam kako kaj zganjarej preneseš)1000 rozo, encijan ......
GRUNF Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 ok pa bomo pili, kaj bom jaz častil me prav zanimam kako kaj zganjarej preneseš)1000 rozo, encijan ...... Cintauer z jabolčnim sokom in ledom je zakon
vapotek Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 me prav zanimam kako kaj zganjarej preneseš)1000 rozo, encijan ...... Me kr hitro primejo. Nazadnje sem po 2 litrih bil kr fajhtn, tak da sem se komaj domov pripelo...
hilton Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 Me kr hitro primejo. Nazadnje sem po 2 litrih bil kr fajhtn, tak da sem se komaj domov pripelo... vapo se kaj prej vidimo . da si malo podlage naredimo
vapotek Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 vapo se kaj prej vidimo . da si malo podlage naredimo Nisem še čist ziher, kdaj bom fraj. Ti javim pravi cajt, da boš lahko še delujoči bankomat našo...
hilton Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 Nisem še čist ziher, kdaj bom fraj. Ti javim pravi cajt, da boš lahko še delujoči bankomat našo... hahahahaha. aja upam da ne dela na jodlarske kartice pol bom moral do graza, pa se zna zgodit da ne najdem vec nazaj
Mohorko Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 (popravljeno) Včeraj sem bil cel dan pri zdravniku in na raznih testih... Ugotovili so, da ne morem dobiti prašičje gripe... Ne me jebat ! Cel dan so porabli zato ? Kaki amateri ! Popravljeno December 1, 2009. Popravil Mohorko
tati Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 kot je zgresen nakup onega smešnega malega rumenega avta in kafe mlinčka ki mo nekateri pravijo aprilija
Mohorko Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Kaj se vi malo hecate ? Ura je deset, pa se še nihče ni niti javil ? Vas je pa včerajšnja čaga dobro zdelala !
Fakin Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Kaj se vi malo hecate ? Ura je deset, pa se še nihče ni niti javil ? Vas je pa včerajšnja čaga dobro zdelala ! Evo mene...............zdaj si me zbudo kak sem lepo dremo za monitorjev v službi!!! Fajn je blo kako rečt! Mohorko 1
Fakin Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Evo mene...............zdaj si me zbudo kak sem lepo dremo za monitorjev v službi!!! Fajn je blo kako rečt! ZA slovničaste napače ne odgovarjam; ova 2 (z besedo DVA) Smilea sta me ubila!!! Jeb... alkohol.
Mohorko Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Evo, PLUS za Fakina ! Za predrznost ! V službi spi, pa še hvali se s tem ! Ti bom prilimal še eno vekarco ...
ataIBA Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 (popravljeno) Kaj se vi malo hecate ? Ura je deset, pa se še nihče ni niti javil ? Vas je pa včerajšnja čaga dobro zdelala ! Pa to ni res! Od ene čage se zrediš 2 kg . Same dobrote. Škoda, da me je jahal prehlad od petka (pomije mi zaenkrat še ne dišijo ), IBA nekajdnevno kronično neprespan,.... Danes ostal doma in delam v dnevni sobi ob čajčkih, česnu,... in čakam, da pripeljejo IBA juniorja domov . Popravljeno December 2, 2009. Popravil ataIBA
Fakin Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Evo, PLUS za Fakina ! Za predrznost ! V službi spi, pa še hvali se s tem ! Ti bom prilimal še eno vekarco ... Ti bom dal jaz vekarco; kavo mi kupi......vlko!!! Aja, vračam ti vekarco...............na tu maš!!!
Mutika Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Dragi moji toteki ... za včeraj lahko rečem le to, da je bilo super, super in hvala vsem, ki ste nas zalagali z izjemnimi dobrotami, o kremšnitah pa itak ne bi izgubljali besed. Škoda, da nekaterih ni bilo in super, da ste bili vsi tisti, ki ste prišli! Mislim pa, da lahko mirno rečem, da za nas Toteke velja to, kar je naš Zoki v svojem najnovejšem štiklu tako dobro povedal: Tisti z v'lkim srcem, polnim smeha in sonca, po svoje premaknjeni, tisti smo s Totega konca! ataIBA 1
Vanga Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Dragi moji toteki ... za včeraj lahko rečem le to, da je bilo super, super in hvala vsem, ki ste nas zalagali z izjemnimi dobrotami, o kremšnitah pa itak ne bi izgubljali besed. Škoda, da nekaterih ni bilo in super, da ste bili vsi tisti, ki ste prišli! Mislim pa, da lahko mirno rečem, da za nas Toteke velja to, kar je naš Zoki v svojem najnovejšem štiklu tako dobro povedal: Tisti z v'lkim srcem, polnim smeha in sonca, po svoje premaknjeni, tisti smo s Totega konca! :worship: :worship: :worship: Jp, res je bilo super, družba, hrana, pijača, eh, to moramo še ponovit. :OK: :OK: :OK: ataIBA 1
ataIBA Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 (popravljeno) .................. Mislim pa, da lahko mirno rečem, da za nas Toteke velja to, kar je naš Zoki v svojem najnovejšem štiklu tako dobro povedal: Tisti z v'lkim srcem, polnim smeha in sonca, po svoje premaknjeni, tisti smo s Totega konca! Točno tak je! Ti že maš v'lko srce, ker si mi rekla naj najine kremšnite odnesem domov . Človeku zaupaš! Pa nisem ostal danes zato doma. . Zdaj sem zvedel, da mora IBA junior še malo pod lučko in pride domov jutri. Babica pa koristi že drugi dan dopust... . Predlagam, da pridete po kremšnite + ..... zna se . Aja, naložo sn malo slikic za sline... Popravljeno December 2, 2009. Popravil ataIBA Mutika in Mohorko 2
Marvin2 Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 (popravljeno) Serbus požeruhi! Našel sem še eno dobro registracijo za naš krožek (seveda razen nekaterih korenjakov) Razlagate pa si jo lahko prosto po Prešernu. :closedeyes: Popravljeno December 2, 2009. Popravil Marvin2 Fakin 1
Mohorko Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Aja, naložo sn malo slikic za sline... Deda IBA, pa zakaj nam to delaš ? Ko sem gledal album, sem takoj dal termometer na okno, da vidim, če bi šlo vsaj par sto kilometrov ... Sicer pa sva z bila pred 4. leti v Švici za en teden: z avtom sva jo prekrižarila podolgem in počez, srečala mali milijon motoristov, ampak takrat me to ni ganilo. Sedaj pa, ah, bolje da ne črhnem nobene več ! Skomine, da te kap ! ataIBA in hilton 2
ataIBA Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Deda IBA, pa zakaj nam to delaš ? .................. Sedaj pa, ah, bolje da ne črhnem nobene več ! Skomine, da te kap ! Mislim, oz. prepričan sem, da te drugo leto nekaj čaka .... Te pa na še ene Dolomite. Sveže naložene .... hilton 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se