Fakin Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Kot kaže s slikami ne bo nič; možni so trije vzroki: 1. DedaIba ne zna slikat 2. Jaz ne znam slikat 3. Fotoaparat mi je "sklumpal" pes, ki je v navalu veselja in navdušenja z repom tak zažgal po kablu za prenos, da je fotoaparat poletel čez jedilnico!!! Grem poskusit reši, kar se rešit da (če se da???) ps: Mohorko si že kdaj pesa pripravljal??? T-boy 1
Mohorko Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 ps: Mohorko si že kdaj pesa pripravljal??? Ja, belega višavskega terierja na kopanje ... T-boy 1
Mohorko Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 (popravljeno) Mislim, oz. prepričan sem, da te drugo leto nekaj čaka .... Te pa na še ene Dolomite. Sveže naložene .... Ti pa res nimaš toplega doma, he he .. Sem si od skomin moral takoj avatar zamenjat ! Popravljeno December 2, 2009. Popravil Mohorko
Fakin Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Deda IBA, pa zakaj nam to delaš ? Ko sem gledal album, sem takoj dal termometer na okno, da vidim, če bi šlo vsaj par sto kilometrov ... Sicer pa sva z bila pred 4. leti v Švici za en teden: z avtom sva jo prekrižarila podolgem in počez, srečala mali milijon motoristov, ampak takrat me to ni ganilo. Sedaj pa, ah, bolje da ne črhnem nobene več ! Skomine, da te kap ! Jaz sem tudi eno leto v Švici vido motoriste.............. Mohorko, ataIBA, Mutika in 1 other 4
Mohorko Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Jaz sem tudi eno leto v Švici vido motoriste.............. Pa ti si za ubit !
Barracuda Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Ojla toteki... Do malo prej sem bil spet v ibercugu, zahvala gre tistim ki delajo kanalizacijo po ulici, ker so mi prekopali vse pred delavnico in ne moram not z avtom, sicer bi še zdaj šraufal neko francozko garo:whistle: Žal, žal včeraj ni šlo, morem še te lepe dneve pokoristit, ker sem celo leto raje z motorom okoli lutal, in prelagal na jesen... ker je bila jesen za motor, pa še iz jeseni na zimo... lp
Mohorko Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Jaz sem tudi eno leto v Švici vido motoriste.............. Pa to ja menda ni dedaIBA, ki rad malo zacuma po kosilu in travarici ...
Fakin Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 "TOTEK PREDNOVOLETNA ČAGA", 01.12. 2009 FrOGGY in ataIBA 2
šokac Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 (popravljeno) Škoda, da nekaterih ni bilo in super, da ste bili vsi tisti, ki ste prišli! "Luzeri", jaz bom "prišo, ko bom prišo"! Enkrat v decembru, pa čisto zares. :yes: Popravljeno December 3, 2009. Popravil šokac
Mutika Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Ojla, Šokac! Glavno, da boš. Sicer pa si v mislih ves čas z nami, kajne? Pozdravi Lumpiko! šokac 1
vapotek Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Sicer pa si v mislih ves čas z nami, kajne? Zakaj že? Jaz pa res nikoli ne pomislim nanj... Furioso in šokac 2
Mutika Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Zakaj že? Jaz pa res nikoli ne pomislim nanj... Vapo, ON je v mislih z nami, ON! Ma pa rumena strela luškan zadek ... .
vapotek Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Vapo, ON je v mislih z nami, ON! Črtaj "mislih" in napiši "sanjah", ker.....pač ker. Ma pa rumena strela luškan zadek Kot so že stari Grki govorili, kakšen zadek lastnika, takšen zadek avtomobila... Furioso 1
šokac Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Ojla, Šokac! Glavno, da boš. Sicer pa si v mislih ves čas z nami, kajne? Pozdravi Lumpiko! Bom, bom. Hvala Zakaj že? Jaz pa res nikoli ne pomislim nanj... Mucek, zato pa jaz večkrat na tebe. .)
vapotek Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Mucek, zato pa jaz večkrat na tebe. .) Saj jaz na tebe tut, ampak nočem preglasn bit... Furioso 1
ataIBA Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Pa to ja menda ni dedaIBA, ki rad malo zacuma po kosilu in travarici ... Misliš iz časov, ko sem imel daljše lase in brado? O cumanju pa maš praf. Slikice pa so mnogo dobre in vidim, da bo treba drugo meso za golaž
Rocky Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 "Luzeri", jaz bom "prišo, ko bom prišo"! Enkrat v decembru, pa čisto zares. :yes: Šokac, da te ne bo strah pridem tudi jaz.
Mutika Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 (popravljeno) Točno tak je! Ti že maš v'lko srce, ker si mi rekla naj najine kremšnite odnesem domov . Človeku zaupaš! Pa nisem ostal danes zato doma. . Zdaj sem zvedel, da mora IBA junior še malo pod lučko in pride domov jutri. Babica pa koristi že drugi dan dopust... . Predlagam, da pridete po kremšnite + ..... zna se . Aja, naložo sn malo slikic za sline... Slikice so kul! Pa smo prišli! Najboljše so kremšnite, pa črnogorski pršut in klepetanje s familjo IBA ... ... ko bo mali domov prišel, bo v tako simpatično pozitivni familji zrasel v (skoraj) takega carja, kot si ti, ataIBA! Hehe, na dušo pa znam pihat, ha? Popravljeno December 3, 2009. Popravil Mutika
Marvin2 Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Slikice so kul! Pa smo prišli! Najboljše so kremšnite, pa črnogorski pršut in klepetanje s familjo IBA ... ... ko bo mali domov prišel, bo v tako simpatično pozitivni familji zrasel v (skoraj) takega carja, kot si ti, ataIBA! Hehe, na dušo pa znam pihat, ha? Kaj ti sploh veš, komu na dušo pihaš, AtaIba je sedaj malo zašiftan za 26 let in boš imela probleme z IBICO! :unsure:
Mutika Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Kaj ti sploh veš, komu na dušo pihaš, AtaIba je sedaj malo zašiftan za 26 let in boš imela probleme z IBICO! Pa kaj ti nisi v kleti?
šokac Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 (popravljeno) Saj jaz na tebe tut, ampak nočem preglasn bit... Šokac, da te ne bo strah pridem tudi jaz. Se slišiva. Popravljeno December 3, 2009. Popravil šokac
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se