Mohorko Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Nedelja OK ! Začetek okrog 12 h? Da je papica okrog 13 h ...... kavica ob 16h, ..... po 20. uri + = KJE? Lokacija - kjer je zunaj dovolj placa: - Mohorko (lahko se igramo s klobasami ) Meni termin odgovarja, bi pa predlagal eno nevtralno lokacijo, da nikogar s tem ne obremenjujemo. Dejansko bi bil flugplatz dobra varianta.
Mohorko Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Pa še ena ideja: ob kakih devetih se dobimo trije ali štirje kuharski "talenti" pri meni, v kleti skuhamo golaž in klobase, potem pa vse skupaj ob kakih enih dostavimo na flugplatz ...
Mutika Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Me zelo veseli da ste za! Lahko začnemo pri prvem glasovanju, torej datum. Predlagam nedelja 27.12.2009 AD. Sredi dneva, ko je še najbolj toplo, pa dokler ne bo začelo še najbolj vztrajne mraziti. Ko bomo to določili, bom spisal predlagane mmenuje, pol pa se bomo zagrebli, keri bo kaj od menujev prinesel. Sicer pa je za predlagano totek frozen picnic nedeljo napovedanih 10 stopinj C in verjetno ne bo problema. Zaključne korake lahko pa dorečemo na totek torku pri Aliju. Superrrrrrrrr! Ojla, toteki! Datum je špica!!!! Marvin, razturaš! Torej, imamo datum in sicer: "Totek Frozen Picnic" bo v nedeljo, 27. 12. 2009. Še naš španski potepuh, tokrat brez drekpumpe, se nam bo lahko pridružil ... se je ketna malo natrgala? Nimamo pa še lokacije in ure. Flugplatz se mi ne zdi primerna lokacija, razen, če se ne bo kdo, recimo IBA, tam res zmenil, kje smo lahko in da nam ne bo kdo kaj jamral, kaj smemo in česa ne smemo zraven prinest ... ataIBA je dal super ideje, lahko pa tudi nevtralno področje najdemo, vendar brez nevarnosti, da neo keri tam preveč pameten in nam po glavi skakal (slabe izkušnje, saj se spomnite!) Predlagam, da lokacijo dorečemo v živo v torek pri Aliju - brez veze, da pisarimo tukaj, vsak bo neki drugi predlog dal, te pa bomo samo za lokacijo natiplali več strani, kot jih Štamprli ob jutranjem pozdravljanju! Jaz prinesem VINO - dobro, vrhunsko, domače, belo in rdeče, kolikor želite. Torej, ta probljem je rješen! Yes! Marvina za župana! Barracudika in ataIBA 2
Fakin Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Yes! Marvina za župana! Ja samo Lenarta!!!!!
Vanga Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Ja samo Lenarta!!!!! Pa Kungote, Kozjaka pa tam okoli!
ataIBA Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Ja samo Lenarta!!!!! Pa na pol ga bomo rezali in še kako občino naredli, če bo treba. Lahko pa prideš tudi v Bajstrico ..... ... nebi meli nič proti
Marvin2 Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 (popravljeno) Pa na pol ga bomo rezali in še kako občino naredli, če bo treba. Lahko pa prideš tudi v Bajstrico ..... ... nebi meli nič proti Ojla, ne mi srat in me rezat. Flugplaz se meni tudi zdi dobra ideja, samo s krčmarjem se morata naša 'fligera' zmeniti. Mohorko, pridi v torek, pa se bomo dogovorili kako in kaj. Ideja dobra! En roštilj pa prinesem na prizorišče frozen picnica, da še kaj spečemo. :naughty: Mutika, če prineseš vino , jaz prinesem klinčke, cimet pa cuker in limono, veliki pisker in gorilnik, da nam bo toplo! Vseh idej pa ne bomo dajali na forum, da nam kdo v celoti ne spi....di podrobnosti, ki dajejo čar. Popravljeno December 18, 2009. Popravil Marvin2
Mohorko Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Ja, flugplatz je zanimiv, ker je za objektom piknik-plac z mizami in klopmi. Pa zraven je gostilna, kjer si lahko še kdo privošči kaj, kar je izven naše ponudbe. Pa vsi brez problema najdejo ta plac in tudi parkinga je dovolj. In če še kdo (IBA, FURY, moja malenkost) uspe odgovornim na flugplatzu pojasnit, da nismo navadna banda in da lahko še od tega kaj zaslužijo, bi se stvar načelno lahko končala brez nepotrebnih zapletov. IBAjunior 1
Mohorko Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Aja, še to: za v torek ne morem jamčiti prisotnosti, ker sem na prednovoletnem-terenu cel naslednji teden in se mi lahko kaj "zalomi".
Marvin2 Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Hej Mutika, vrhunskega vina ni za kuhati, popravljam, ima kdo kaj kvinte, ta je s svojo aromo v kuhani obliki najtaboljšiša! Predlagam pa še za na roštilj: - Pasja radost (kilometer vuršt), narezana na kolobarje s kislo vloženo papriko (saj vam je dal kaj sindikat za ozimnico) (za na roštilj, brez paprike) - Pravi bosanski čevapiči od Sarajeva na Gosposvetski, menda jih se da dobiti nepečene, (za na roštilj) - zraven seveda malo kajmaka, ki je v Lenartu pri Kekecu (ni za na roštilj) - Malo domače prekajene šunke iz domače mesarije nad Trnovsko vasjo, gor pa Paški sir iz mojega hladilnika (skupaj na roštilj, verjemite slastno) - Nekaj komadov škampov direkt za na roštilj - Nekaj jadranskih lignjev, da si pričaramo Dinkota iz Paklenice (krompir bo kuhan takoj za prvo rudo kuhane kvinte:-), blitvo pa ne vem kje dobiti) - Za piko na i, pa še nekaj steak-ov premazanih z mešanico medu in konjaka - medium!!! in gor jajco na oko :-) :naughty: Predpredpripravljena pa ena enolončnica, predlagam Pohorski lonec Mohorko, da se za neučakane kuharje začne dogajanje že pred glavnim dogajanjem. JIPI. Za neučakane jedce pred prvo roštilj rundo, pa seveda za naše otrokece, ki morajo biti prvi siti. Da ne bomo jedli iz plastike, kot neki bumbari, si mora vsak prinesti zraven svoj 'talar in peštek', šalco za kuhano in en kozarec (1dl) na peclju, za Mutikino vino. Srečneži , ki ste bili v JNA, pa porcijo. To je tudi v skladu najnovejše okloljske konference. Dokažemo lahko, da ne bo nič odpadkov, razen praznih vračljivih steklenic. Vsake pohotne jedi mora biti samo za vzorec, da se note nažrli že pasje radosti, ki je moram priznati, če je dobro zapečena (na meji ocvirkov), fenomenalna! Celi nabor jedi ni namenjen za vsakega udeleženca ( ki je tako ali tako malo čuden, če gre sredi zime na picnic ), ampak si vsak po malo vzame recimo 50% nabora, ničesar se pa ne sme nažreti, ker bo potem tečen, ko bo novi hod!! :fredy: Zadnji bo namreč steak, za vsakega polovička Seveda bomo kuharji nasilni, če prejšnjih 'vsebin hodov' ne boste pojedli, kot se spodobi! To je nekaj izhodišč za torkovo vročo debato. Vseeno sem napisal kar mislim, saj to kar daje čar smo mi (ki smo pač vsak po svoje pribiti in bomo meli pač picnic), ne pa sam picnic. BRAVO toteki! ataIBA, MowzancR in Mutika 3
Marvin2 Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Aja, še to: za v torek ne morem jamčiti prisotnosti, ker sem na prednovoletnem-terenu cel naslednji teden in se mi lahko kaj "zalomi". Ok, te pa te določimo, da pridemo k tebi 3 ure prej skuhat v torek dogovorjen kompromis, ki se mu bo reklo enolončnica - to je aintopf po štajersko.
Mohorko Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Pa bo za roštilj dovolj toplo vreme (temperatura) ? Sam imam izkušnjo, da je roštilj težko dovolj zagreti, če je temperatura pod 5 stopinj ?
Mohorko Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Ok, te pa te določimo, da pridemo k tebi 3 ure prej skuhat v torek dogovorjen kompromis, ki se mu bo reklo enolončnica - to je aintopf po štajersko. Ja, to se meni zdi OK varianta, enostavno zato, ker je (skoraj) ziher. Skuhamo golaž, lahko bograč golaž, lahko pohorski pisker, lahko kaj v zvezi z divjačino... Mater, saj na obljubljene klobase bojo itak vsi pozabli ! IBAjunior 1
Marvin2 Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 (popravljeno) Pa bo za roštilj dovolj toplo vreme (temperatura) ? Sam imam izkušnjo, da je roštilj težko dovolj zagreti, če je temperatura pod 5 stopinj ? Moj plinski ima 8kW. S tem ti zgrejem bajto, ne pa čevapčiče! Če pa Vanga prinese svojega, pa flugplac ne bo mel leda na pisti celo zimo! (Kaj šele, če pride z grtalico ) Popravljeno December 18, 2009. Popravil Marvin2
Mohorko Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Moj plinski ima 8kW. S tem ti zgrejem bajto, ne pa čevapčiče! Če pa Vanga prinese svojega, pa flugplac ne bo mel leda na pisti celo zimo! (Kaj šele, če pride z grtalico ) Cool ! Te smo pa tak vse probleme rešli ! Vanga pride z frejzo in z lepo sosedo ? Torej: foršpajz rihtunga iz piskra, potem pa še dobrote, ki si jih naštel ... Dobro bi bilo še zvedet, kolko se nas zares misli udeležit totek-frozen-picnic-a.
gody01 Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Cool ! Te smo pa tak vse probleme rešli ! Vanga pride z frejzo in z lepo sosedo ? Torej: foršpajz rihtunga iz piskra, potem pa še dobrote, ki si jih naštel ... Dobro bi bilo še zvedet, kolko se nas zares misli udeležit totek-frozen-picnic-a. Jaz pridem degustirat
Jozee Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Jedilnik se tak dobr čita da še jaz razmišljam da bi prišel degustirat... ... ne ne saj se hecam
ataIBA Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 Pa še ena ideja: ob kakih devetih se dobimo trije ali štirje kuharski "talenti" pri meni, v kleti skuhamo golaž in klobase, potem pa vse skupaj ob kakih enih dostavimo na flugplatz ... Pridem..... ! Kaj pa kaka fura danes? Jaz sem od 6,30 zjutraj že naredo krog okoli SB z 2 x 4 tace,... + 2 x travarička.
ataIBA Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 Jaz pridem degustirat Najbali smo ga...
ataIBA Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 Hej Mutika, vrhunskega vina ni za kuhati, popravljam, ima kdo kaj kvinte, ta je s svojo aromo v kuhani obliki najtaboljšiša! Predlagam pa še za na roštilj: - Pasja radost (kilometer vuršt), narezana na kolobarje s kislo vloženo papriko (saj vam je dal kaj sindikat za ozimnico) (za na roštilj, brez paprike) - Pravi bosanski čevapiči od Sarajeva na Gosposvetski, menda jih se da dobiti nepečene, (za na roštilj) - zraven seveda malo kajmaka, ki je v Lenartu pri Kekecu (ni za na roštilj) - Malo domače prekajene šunke iz domače mesarije nad Trnovsko vasjo, gor pa Paški sir iz mojega hladilnika (skupaj na roštilj, verjemite slastno) - Nekaj komadov škampov direkt za na roštilj - Nekaj jadranskih lignjev, da si pričaramo Dinkota iz Paklenice (krompir bo kuhan takoj za prvo rudo kuhane kvinte:-), blitvo pa ne vem kje dobiti) - Za piko na i, pa še nekaj steak-ov premazanih z mešanico medu in konjaka - medium!!! in gor jajco na oko :-) Predpredpripravljena pa ena enolončnica, predlagam Pohorski lonec Mohorko, da se za neučakane kuharje začne dogajanje že pred glavnim dogajanjem. JIPI. Za neučakane jedce pred prvo roštilj rundo, pa seveda za naše otrokece, ki morajo biti prvi siti. Da ne bomo jedli iz plastike, kot neki bumbari, si mora vsak prinesti zraven svoj 'talar in peštek', šalco za kuhano in en kozarec (1dl) na peclju, za Mutikino vino. Srečneži , ki ste bili v JNA, pa porcijo. To je tudi v skladu najnovejše okloljske konference. Dokažemo lahko, da ne bo nič odpadkov, razen praznih vračljivih steklenic. Vsake pohotne jedi mora biti samo za vzorec, da se note nažrli že pasje radosti, ki je moram priznati, če je dobro zapečena (na meji ocvirkov), fenomenalna! Celi nabor jedi ni namenjen za vsakega udeleženca ( ki je tako ali tako malo čuden, če gre sredi zime na picnic ), ampak si vsak po malo vzame recimo 50% nabora, ničesar se pa ne sme nažreti, ker bo potem tečen, ko bo novi hod!! Zadnji bo namreč steak, za vsakega polovička Seveda bomo kuharji nasilni, če prejšnjih 'vsebin hodov' ne boste pojedli, kot se spodobi! To je nekaj izhodišč za torkovo vročo debato. Vseeno sem napisal kar mislim, saj to kar daje čar smo mi (ki smo pač vsak po svoje pribiti in bomo meli pač picnic), ne pa sam picnic. BRAVO toteki! Marvina za precednika!!!!!!!!!! (...ker predsedniki so že dolgcajtni )
Marvin2 Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 (popravljeno) Jedilnik se tak dobr čita da še jaz razmišljam da bi prišel degustirat... ... ne ne saj se hecam Pridi, da te spoznamo! Vabljeni vsi, ki se bodo v torek obtačlali pri Aliju in rekli kaj prinesejo. Seveda pa so še zraven dobre volje! Popravljeno December 19, 2009. Popravil Marvin2
Marvin2 Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 (popravljeno) Pridem..... ! Kaj pa kaka fura danes? Jaz sem od 6,30 zjutraj že naredo krog okoli SB z 2 x 4 tace,... + 2 x travarička. Jaz sem danes že naredo 100 km (z avtom), ko sem testiral ASR, pa sem enemu pajacu skoraj vrata odneso. Popravljeno December 19, 2009. Popravil Marvin2
Mutika Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 In če še kdo (IBA, FURY, moja malenkost) uspe odgovornim na flugplatzu pojasnit, da nismo navadna banda in da lahko še od tega kaj zaslužijo, bi se stvar načelno lahko končala brez nepotrebnih zapletov. Jasno, da nismo navadna banda! Smo banda s pedigrejem! :evilgrin: V tem primeru sem tudi jaz za flukplatz. Hej Mutika, vrhunskega vina ni za kuhati, popravljam, ima kdo kaj kvinte, ta je s svojo aromo v kuhani obliki najtaboljšiša! Predlagam pa še za na roštilj: - Pasja radost (kilometer vuršt), narezana na kolobarje s kislo vloženo papriko (saj vam je dal kaj sindikat za ozimnico) (za na roštilj, brez paprike) - Pravi bosanski čevapiči od Sarajeva na Gosposvetski, menda jih se da dobiti nepečene, (za na roštilj) - zraven seveda malo kajmaka, ki je v Lenartu pri Kekecu (ni za na roštilj) - Malo domače prekajene šunke iz domače mesarije nad Trnovsko vasjo, gor pa Paški sir iz mojega hladilnika (skupaj na roštilj, verjemite slastno) - Nekaj komadov škampov direkt za na roštilj - Nekaj jadranskih lignjev, da si pričaramo Dinkota iz Paklenice (krompir bo kuhan takoj za prvo rudo kuhane kvinte:-), blitvo pa ne vem kje dobiti) - Za piko na i, pa še nekaj steak-ov premazanih z mešanico medu in konjaka - medium!!! in gor jajco na oko :-) :naughty: Predpredpripravljena pa ena enolončnica, predlagam Pohorski lonec Mohorko, da se za neučakane kuharje začne dogajanje že pred glavnim dogajanjem. JIPI. Za neučakane jedce pred prvo roštilj rundo, pa seveda za naše otrokece, ki morajo biti prvi siti. Da ne bomo jedli iz plastike, kot neki bumbari, si mora vsak prinesti zraven svoj 'talar in peštek', šalco za kuhano in en kozarec (1dl) na peclju, za Mutikino vino. Srečneži , ki ste bili v JNA, pa porcijo. To je tudi v skladu najnovejše okloljske konference. Dokažemo lahko, da ne bo nič odpadkov, razen praznih vračljivih steklenic. Vsake pohotne jedi mora biti samo za vzorec, da se note nažrli že pasje radosti, ki je moram priznati, če je dobro zapečena (na meji ocvirkov), fenomenalna! Celi nabor jedi ni namenjen za vsakega udeleženca ( ki je tako ali tako malo čuden, če gre sredi zime na picnic ), ampak si vsak po malo vzame recimo 50% nabora, ničesar se pa ne sme nažreti, ker bo potem tečen, ko bo novi hod!! :fredy: Zadnji bo namreč steak, za vsakega polovička Seveda bomo kuharji nasilni, če prejšnjih 'vsebin hodov' ne boste pojedli, kot se spodobi! To je nekaj izhodišč za torkovo vročo debato. Vseeno sem napisal kar mislim, saj to kar daje čar smo mi (ki smo pač vsak po svoje pribiti in bomo meli pač picnic), ne pa sam picnic. BRAVO toteki! Marvin, od kdaj pa tebe taka sistematičnost grabi? Zgledno! Jedilnik je za bogove. V torek bo pri Aliju spet živahno ... bo o čem za debatirat! :naughty: Pa bo za roštilj dovolj toplo vreme (temperatura) ? Sam imam izkušnjo, da je roštilj težko dovolj zagreti, če je temperatura pod 5 stopinj ? Za Marvina ni ovir - še iz kleti vun prleze kdajsibodi! IN če poznaš Kamikazico, potem veš, da je to res podvig. Jedilnik se tak dobr čita da še jaz razmišljam da bi prišel degustirat... ... ne ne saj se hecam Zakaj bi se pa hecal? Dobrodošel! Sploh, če imaš rodovnik za toteka. Pridem.....O:-) ! Kaj pa kaka fura danes? Jaz sem od 6,30 zjutraj že naredo krog okoli SB z 2 x 4 tace,... + 2 x travarička. Ja, mia2 z Godyjem grema danes tud na furo. V Graz, gledat lučki, lučki. Z mopedi. V mislih ... Najbali smo ga... Hahahaaaaa, pa pozabo si na Dančija. :xx:O:-) Pridi, da te spoznamo! Vabljeni vsi, ki se bodo v torek obtačlali pri Aliju in rekli kaj prinesejo. Seveda pa so še zraven dobre volje! Se že veselim torka, yes! Kar pa se vina tiče, za kuhat je vsako vino dobro.
Furioso Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 (popravljeno) Ja, flugplatz je zanimiv, ker je za objektom piknik-plac z mizami in klopmi. Pa zraven je gostilna, kjer si lahko še kdo privošči kaj, kar je izven naše ponudbe. Pa vsi brez problema najdejo ta plac in tudi parkinga je dovolj. In če še kdo (IBA, FURY, moja malenkost) uspe odgovornim na flugplatzu pojasnit, da nismo navadna banda in da lahko še od tega kaj zaslužijo, bi se stvar načelno lahko končala brez nepotrebnih zapletov. Jasno, da nismo navadna banda! Smo banda s pedigrejem! :evilgrin: V tem primeru sem tudi jaz za flukplatz. Okej, bom poklical upravnika na flugplac in rezerviral prostor... Piknik plac ima celo nadstrešek, roštilj, hladilnik, klopi... :naughty: Popravljeno December 19, 2009. Popravil Furioso
Furioso Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 :fredy: Rezervirano. Prvi začuden pogled smo že pokasirali. IBAjunior 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se