Mutika Objavljeno Februar 4, 2010 Deli Objavljeno Februar 4, 2010 Pa nena se mi s kavo oglašaj, ker itak nimaš nikol cajta! Maš prav ... če pa me vedno natrofiš, ko mam kup sestankov in dela! Naslednji teden pa ziher ... se zmeniva v ponedeljek "uživo". uh nasel staro sodbo ki bo rok trajanja kmalu potekel( 3 leta( tak da se brise 5 pik marvin prijem z emparami jagerteja Hilton, očitno bo najbolje, da čim prej sprejmeš dejstvo, da ti bo vsak policaj drugače naračunal, tako, kot imajo aparature +- odstopanja, jih imajo tudi policaji. Veliko si na cesti in očitno se ti zmeraj mudi, se pravi, da boš vedno potencialni kandidat za pike in kazni. Pravzaprav se ti ni treba posebej razburjat, saj če zavestno voziš 50 km/h več na že dovoljenih 130 km/h podlage in praviš, da se zavedaš svojega dejanja, potem se zavedaj tudi tega, da ti bi lahko nekega lepega dne zaradi tega tudi vozniško spipali in boš spet stal v vrsti pred kako avtošolo ter obujal spomine za nazaj, ker boš ponovno izpit delal. Sicer zaradi mene voziš tudi 280 km/h, pa je to čisto tvoja stvar, upam le, da ne bom takrat slučajno kje na isti avtocesti. Sem imela dobrega prijatelja, ki se je večno vsajal nad policaji in se mu 180 ali pa celo 200 km/h na avtocesti ni zdelo nič takega ... potem pa so ga s špahtlom dol s ceste strgali, najbolj žalostno pa je bilo to, da hkrati z njim tudi 3 sopotnike, med njimi dvanajstletnega otroka ... mogoče pa raje usmeri energijo v razmišljanje, ZAKAJ te je policaj oglobil, ne pa KAKO te je oglobil. Pa se v ponedeljek vidimo! Fakin 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 4, 2010 Deli Objavljeno Februar 4, 2010 Aja, skoraj sem pozabla ... NOVA LISTA Kulturno zmržjenega piknika v ponedeljek, 8. 2. 2010, ob 13h pri Vangecih: Mutika, Vanga, gospa Varadero, davidg, Lady Marmelade, Gody, Vapo, ataIBA, mamaIBA (+2x4tace), Beco (x2), Furioso, Marvin, Kamikazica, Mala Mutika. Še kdo? Nekam malo nas je ... . Pa lahko noč, banda! :PB) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 Pa lahko noč, banda! Spat idi, Mootika! :P :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopek Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 . NOVA LISTA Kulturno zmržjenega piknika v ponedeljek, 8. 2. 2010, ob 13h pri Vangecih: Mutika, Vanga, gospa Varadero, davidg, Lady Marmelade, Gody, Vapo, ataIBA, mamaIBA (+2x4tace), Beco (x2), Furioso, Marvin, Kamikazica, Mala Mutika,mopek(x2) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 Kaj je zaj banda?? Trenirate kaj za 27.2.2010, al nej?? Veleslalom se bliža, tak da ne bo pol kakih izgovorov... Ker mi pridemo....in to direktno iz treninga v Italiji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 Eto da se jaz zaj potrditev naredim Mutika, Vanga, gospa Varadero, davidg, Lady Marmelade, Gody, Vapo, ataIBA, mamaIBA (+2x4tace), Beco (x2), Furioso, Marvin, Kamikazica, Mala Mutika,mopek(x2), Hilton( 1 x) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 Eto, še jaz dodam: Mutika, Vanga, gospa Varadero, davidg, Lady Marmelade, Gody, Vapo, ataIBA, mamaIBA (+2x4tace), Beco (x2), Furioso, Marvin, Kamikazica, Mala Mutika,mopek(x2), Hilton( 1 x), 2 x Krovec iz Benedikta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 vsi toti bote smučali... kaj si nor te ba bo to mala lisica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest GixxerPilot Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 count me out . smučal nisem od osnovne šole odkar sem se na partizanki skoraj ubil. me je takrat za vekomaj minlo smučanje. kar pomeni da niti opreme nimam. lahko pa ob progi stojim pa navijam za ta team. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 count me out . smučal nisem od osnovne šole odkar sem se na partizanki skoraj ubil. me je takrat za vekomaj minlo smučanje. kar pomeni da niti opreme nimam. lahko pa ob progi stojim pa navijam za ta team. Ne pozabit, da je še pred smučanjem piknik, ki se približuje z meteorno hitrostjo, vreme baje bo. Pa verjamem, da tudi zeblo nebo nobenega, ženski del bi prosil, da ima zraven kakšen robček iz blaga, ker obstaja velika možnost da nas pridejo obiskati odganjalci zime in če ne dobijo robčka so zelo slabe volje, zato se na njihovih ježevkah nemalokdaj znajdejo tudi tangice, modrci,itd.,itd. Aha, ja pa vinčeka bomo tudi kuhali, eni so mi sicer tudi obljubljali ''rdečko'', zdaj pa nevem če bo kaj s tega, pa novo leto je tudi že davno mimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wewerca Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 Ne pozabit, da je še pred smučanjem piknik, ki se približuje z meteorno hitrostjo, vreme baje bo. Pa verjamem, da tudi zeblo nebo nobenega, ženski del bi prosil, da ima zraven kakšen robček iz blaga, ker obstaja velika možnost da nas pridejo obiskati odganjalci zime in če ne dobijo robčka so zelo slabe volje, zato se na njihovih ježevkah nemalokdaj znajdejo tudi tangice, modrci,itd.,itd. Aha, ja pa vinčeka bomo tudi kuhali, eni so mi sicer tudi obljubljali ''rdečko'', zdaj pa nevem če bo kaj s tega, pa novo leto je tudi že davno mimo. ........ kak pa cajt leti....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 ........ kak pa cajt leti....... Torej to pomeni, da jo bomo vseeno kuhali, ''rdečko'' mislim? :010 :010 :010 :010 :010 Moja gsm cifra je v profilu, pa te usmerimo na pravi naslov. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wewerca Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 Torej to pomeni, da jo bomo vseeno kuhali, ''rdečko'' mislim? Moja gsm cifra je v profilu, pa te usmerimo na pravi naslov. bomo probali natankat kanistro ........robčeka pa nimam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 bomo probali natankat kanistro ........robčeka pa nimam Jupi!!! Kaj se tiče robčka pa sem napisal kaj se vse znajde na ježevkah, tak da, nekaj od tega pa te verjetno maš. Kakšen fantastičen dan je pa danes, ko da bi nekdo vedel(oni stric tam gori) da grem v nočno. V ponedeljek pa že napovedujejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 Nekdo mi je ukradel praznik... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 mija z mojo tui prijema Kaj pa midva??? a nesmema prit, ker mama premalo kvoto postov? lep zasnežen pozdrav iz Hoč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 Kaj pa midva??? a nesmema prit, ker mama premalo kvoto postov? lep zasnežen pozdrav iz Hoč skopiraj 1 povst na tej strani pa sebe pa tvojo polek napisi saj bo mlad si še Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 Mutika, Vanga, gospa Varadero, davidg, Lady Marmelade, Gody, Vapo, ataIBA, mamaIBA (+2x4tace), Beco (x2), Furioso, Marvin, Kamikazica, Mala Mutika,mopek(x2), Hilton( 1 x), 2 x Krovec iz Benedikta, Baraccudeka 2x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DamijanMurko Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 Mutika, Vanga, gospa Varadero, davidg, Lady Marmelade, Gody, Vapo, ataIBA, mamaIBA (+2x4tace), Beco (x2), Furioso, Marvin, Kamikazica, Mala Mutika,mopek(x2), Hilton( 1 x), 2 x Krovec iz Benedikta, Baraccudeka 2x, Damijan Murko 2x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 Jaaaaaaaaaaaaaa, to mi delaj. Damjan pride!!!! :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 Ajde ludeki prijavite se na piknik, sam Damjan nas pride pozdravit, kakšna čast. Vapo prinesi kamero, moramo filmsko zabeležit, davidg prosim za profesionalne fotografije s tvoje strani. Ajdijo pepa, kr tremo sem dobil. Grem v trgovino, pa hitro na eno travaričko, da pridem k sebi. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DamijanMurko Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 (popravljeno) Jaaaaaaaaaaaaaa, to mi delaj. Damjan pride!!!! :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 Ajde ludeki prijavite se na piknik, sam Damjan nas pride pozdravit, kakšna čast. Vapo prinesi kamero, moramo filmsko zabeležit, davidg prosim za profesionalne fotografije s tvoje strani. Ajdijo pepa, kr tremo sem dobil. Grem v trgovino, pa hitro na eno travaričko, da pridem k sebi. .) Sem prav vesel, da ste me takoj tako TOPLO sprejeli. Bi takoj rad pozdravil svoje starše, še posebej mamo in očeta. Sicer pa, ne komplicirajte preveč, za dobrodošlico bosta dovolj rdeča preproga in šampanjec z jagodami. Za kurente bom pa prinesel robce in tangice... VELIKO tangic ! Popravljeno Februar 6, 2010. Popravil DamijanMurko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 Sem prav vesel, da ste me takoj tako TOPLO sprejeli. Bi takoj rad pozdravil svoje starše, še posebej mamo in očeta. Sicer pa, ne komplicirajte preveč, za dobrodošlico bosta dovolj rdeča preproga in šampanjec z jagodami. Za kurente bom pa prinesel robce in tangice... VELIKO tangic ! Pozdrav v 02 Vidim, da je pri vas kr pestro Sam Murko je aktiven http://www.youtube.com/watch?v=KvE_GUTnkWs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 Pozdrav v 02 Vidim, da je pri vas kr pestro Sam Murko je aktiven http://www.youtube.c...h?v=KvE_GUTnkWs Ej, dragi mi prijatelj!!! Imaš vso pravico se vpisat na seznam, priti do mene do 11h in pol gremo dalje fkup. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 (popravljeno) Sem prav vesel, da ste me takoj tako TOPLO sprejeli. Bi takoj rad pozdravil svoje starše, še posebej mamo in očeta. Sicer pa, ne komplicirajte preveč, za dobrodošlico bosta dovolj rdeča preproga in šampanjec z jagodami. Za kurente bom pa prinesel robce in tangice... VELIKO tangic ! Adijo, kaki car si!!!! :worship: Vse te bo čakalo, že delam vse perajt. P.S., Ja, grem še vun malo šauflat,ja. Popravljeno Februar 6, 2010. Popravil Vanga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 (popravljeno) Evo, je malo bolj pregledno: Mutika, Mala Mutika Vanga, gospa Varadero, davidg, Lady Marmelade, Gody, Vapo, ataIBA, mamaIBA (+2x4tace), IBA, IBICA, IBAjunior, Beco (x2), Furioso, Marvin, Kamikazica, mopek(x2), Hilton( 1 x), 2 x Krovec iz Benedikta, Baraccudeka 2x P.S.: ki je Danči? Se šverca kot Mala Mutika ? Popravljeno Februar 6, 2010. Popravil ataIBA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se