Barracuda Objavljeno Februar 7, 2010 Deli Objavljeno Februar 7, 2010 Vreme bo in to celo dobro: Klik Vreme Prinesite zraven kopalke in brisače za kakšen beach volley. (brez brisače se tako ali tako ne smete odpravljati od doma!) Jaz pokrivam ono blontno, pa full kontakt se špila!!! ataIBA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Februar 7, 2010 Deli Objavljeno Februar 7, 2010 He, he, he, ... če si mislo to, kar jaz mislim, da si mislo, pol si prav mislo! Mislil sem na ugled v profilu ( v višini pa ga sigurno ne bom dohitel ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Februar 7, 2010 Deli Objavljeno Februar 7, 2010 He-he, malo za rajcanje. Masa zmešana s specialnim dodatkom . Po tem receptu so čevapi izredno sitostni , saj nihče ne poje več ko enega. Nagradno vprašanje: "Kaj je dodatek?" Pa da neoš res dal sardine za dodatek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Februar 7, 2010 Deli Objavljeno Februar 7, 2010 Jaz pokrivam ono blontno, pa full kontakt se špila!!! OK! Prinesem zraven en surov stejk, ker na plavo oko dobro dene . (fullkontaktodBaracudike presssss) Marvin, maso sn testiro in je .... nekaj sn zajebal. Misliš, da je slivova marmelada viška? Čez noč se bo vležala, zjutraj pa bom za razblažitev dodal malo praška za puding z okusom vanile . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Februar 7, 2010 Deli Objavljeno Februar 7, 2010 To, da boste uživali in se lepo imeli itak ni dvoma, pa vseeno vam želim maksimalno odličen, superski, tanartaboljši žmržjeni piknik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Februar 7, 2010 Deli Objavljeno Februar 7, 2010 OK! Prinesem zraven en surov stejk, ker na plavo oko dobro dene . (fullkontaktodBaracudike presssss) Marvin, maso sn testiro in je .... nekaj sn zajebal. Misliš, da je slivova marmelada viška? Čez noč se bo vležala, zjutraj pa bom za razblažitev dodal malo praška za puding z okusom vanile . Predlagam, da močno popraš, soliš pa dosti česna, pol je vseeno kaj daš notri, še stare zokne lahko! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Februar 7, 2010 Deli Objavljeno Februar 7, 2010 (popravljeno) Jutri bo to tako: Tako pa Tavče Gravče hehe Popravljeno Februar 7, 2010. Popravil Marvin2 Mutika in ataIBA 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Jutri bo to tako: Tako pa Tavče Gravče hehe Grem preventivno na travaričko k Baldotu, da se pripravim na dobrote . Aja, dobro jutro zaspanci!!!! Pri meni doma je ko v sanatoriju. Še vedno vse v komi. Grem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 (popravljeno) Huh, čisto sem v ku*cu. V grlu mi gori, pa pod lopatico me je tak štihnlo, da se niti premikat ne morem. Pride kdo po mene? :unsure: Popravljeno Februar 8, 2010. Popravil Furioso hilton 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Huh, čisto sem v ku*cu. V grlu mi gori, pa pod lopatico me je tak štihnlo, da se niti premikat ne morem. Pride kdo po mene? reci kam pa kdaj? pridem komot u mam pravo vino za vas bomo vidli kdo je jači Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Ojla, banda šalabajzerska! Danes pa je dan D! Gremo, banda totekovska! Nič nas ne ustavi, niti marmelada in sardine v masi za čevape nam ne morejo do živega! ataIBA, kuj + sn ti stisnla! Marvin, tebi pa tudi, ... če že zaradi drugega ne zato, ker se ti ljubi tolko kuhat, hehe! :OK: To, da boste uživali in se lepo imeli itak ni dvoma, pa vseeno vam želim maksimalno odličen, superski, tanartaboljši žmržjeni piknik Ooo, ja, Lenči, brez skrbi! Še dobro, da je Prešeren na ta dan umrl, saj Slovenci lahko praznujemo smrt našega najboljšega poeta, kar se odlično ujema z našo vsesplošno svetoboljno in morbidno naturo (no ja, glede na tole ugotovitev smo Toteki vse prej, kot tipični Slovenci!)! Ampak, praznujemo pa še s toliko večjim veseljem, ker je dela prost daaaan! Živeli pikniki! Sploh Kulturni(o) zmržjeni pikniki! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kadilec Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Ampak, praznujemo pa še s toliko večjim veseljem, ker je dela prost daaaan! Živeli pikniki! Sploh Kulturni(o) zmržjeni pikniki! ... Bog živi vas Slovenke, prelepe žlahtne rožice ... Mutika 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 (popravljeno) Mislil sem na ugled v profilu ( v višini pa ga sigurno ne bom dohitel ) Hehehe, ostane ti še ŠIRINA ... :naughty: Hoj! Da bodo tudi tisti, ki še prej nikoli niso našli do Vanga family, klikni tukaj . Sicer pa, ko enkrat najdeš v Dobrovce, slediš glavni cesti, dokler na levi strani ne vidiš ogledala in table za staro Vieno. Tam zaviješ desno potem pa naslednjo spet desno (pred bajto od Viene). 100m naprej pa se bomo itak že videli . D. Bravo, Dejv! Pohvale vredno. Popravljeno Februar 8, 2010. Popravil Mutika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 vanga rabiš pomoč moralno sem mel v mislih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Ooo, ja, Lenči, brez skrbi! ..............................................no ja, glede na tole ugotovitev smo Toteki vse prej, kot tipični Slovenci!)! Ampak, praznujemo pa še s toliko večjim veseljem, ker je dela prost daaaan! Živeli pikniki! Sploh Kulturni(o) zmržjeni pikniki! Dobro kažeš! Idem ja sada da još jednom smesim sjebane čevape i dodam još koju sitnicu: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Dobro kažeš! Idem ja sada da još jednom smesim sjebane čevape i dodam još koju sitnicu: AtaIBA, da neoš pozabu parklov pa čekanov bek dat. Nas je kar nekaj, ki mamo že stalne zobe! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 .... pridem .... ataIBA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Predlagam, da močno popraš, soliš pa dosti česna, pol je vseeno kaj daš notri, še stare zokne lahko! Ubogljivo poslušal, sedaj pa skapiral . Zoknof nisem narezal . Ok! Finiš je narejen, sedaj se vržemo v nobl cote in gasa. Edina rešitev mi je, da se ga ornk napijem preden postrežemo čevape . Naredo sem jih približno 36, tak da bo še repete za koga . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Ubogljivo poslušal, sedaj pa skapiral . Zoknof nisem narezal . Ok! Finiš je narejen, sedaj se vržemo v nobl cote in gasa. Edina rešitev mi je, da se ga ornk napijem preden postrežemo čevape . Naredo sem jih približno 36, tak da bo še repete za koga . Te pa vrži gor še tote..........za Kamikazico, ki je "vegeterjanka" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 AtaIba in Marvin pazita pri roštilju; baje je v Dobrofcah puno takih agresivnih zverin............. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest GixxerPilot Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 (popravljeno) baje je v Dobrofcah puno takih agresivnih zverin............. To pa lahko jas potrdim Vsakič ko grem skozi Dobrovce na treningu se vse za mano zapodi Od štirinožnih ki bi me radi zgrabli na neprijetn način, do dvonožnih ki bi pa me rade zgrable na prijetn način .) Skratka, prebivalci/ke Dobrovc so nevarni. Me pa zanima zakaj majo že nekaj let neke kepe gline al česa na prometnem znaku za kraj, iz smeri Marjete? Popravljeno Februar 8, 2010. Popravil GixxerPilot Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 AtaIba in Marvin pazita pri roštilju; baje je v Dobrofcah puno takih agresivnih zverin............. Priponka pa doma ostala.....evo je zdaj Lepo se imejte! Marder im Grill.MPG Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 jebenti odštevam minute do piknika NejcN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Beco Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Piknik, kot smo vedli.... bombastičen! Organizatorji! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 FOČK ... dobri ste hilton 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se