Vanga Objavljeno Februar 10, 2010 Opozori Objavljeno Februar 10, 2010 (popravljeno) Vanga? Jas sem pa mislu da nas ma Papež rad... :evilgrin: Vanga al pa Papež to ti je isto. O:-) Sem se malo zadržal ampak mi je ratalo naložit Toti 2. zmržjen piknik Popravljeno Februar 10, 2010. Popravil Vanga Fakin in Mutika 2
Mutika Objavljeno Februar 10, 2010 Opozori Objavljeno Februar 10, 2010 Vanga? Jas sem pa mislu da nas ma Papež rad... Vanga al pa Papež to ti je isto. Sem se malo zadržal ampak mi je ratalo naložit Toti 2. zmržjen piknik Hihihi, Gixxerček, ti je že Vangec sam odgovoril ... U, super slikice!!! Zdaj še samo Dejvove čakam. Hehehe, sodelavka in njen mož sta na Mauriciusu. Tole slikico mi je s komentarjem poslal po FB: evo najbolj pogosto vozilo na Mauriciusu.....Nissan March...ali po domače FUGLY
Guest GixxerPilot Objavljeno Februar 10, 2010 Opozori Objavljeno Februar 10, 2010 Vanga al pa Papež to ti je isto. O:-) Sem se malo zadržal ampak mi je ratalo naložit Toti 2. zmržjen piknik Grrr. meni pa vedno reče "You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1" ko hočem kak album odpret
Guest GixxerPilot Objavljeno Februar 10, 2010 Opozori Objavljeno Februar 10, 2010 Hehehe, sodelavka in njen mož sta na Mauriciusu. Tole slikico mi je s komentarjem poslal po FB: Srečne barabe :naughty: kaj bi dal da bi bil tam... Nissan March? Ni to Nissan MICRA? Fugly pa je res, ja, že dolgo govorim da je Nissanu s to serijo uspelo nemogoče: čisto vsak update je še grši, nikoli še ni bla kaka Micra lepa. Pa ne zamerit, morebiten Micra lastnik/-ca. darkie 1
Vanga Objavljeno Februar 10, 2010 Opozori Objavljeno Februar 10, 2010 Grrr. meni pa vedno reče "You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1" ko hočem kak album odpret Ko ti to napiše klikni gumb osveži, potem pa ponavadi gre. :naughty:
Guest VisualID Objavljeno Februar 10, 2010 Opozori Objavljeno Februar 10, 2010 (popravljeno) Ko ti to napiše klikni gumb osveži, potem pa ponavadi gre. :naughty: E, glej, pa dela. Hvala, Vanga! Hm, zdaj pa kdo je kdo na tej skupni sliki... Za vango lahko uganem ker ma predpasnik... Popravljeno Februar 10, 2010. Popravil VisualID darkie 1
Guest VisualID Objavljeno Februar 10, 2010 Opozori Objavljeno Februar 10, 2010 Vanga, to ste meli na tvojem dvorišču al na kakem športnem placu? kjer je fejst dosti placa, pa veliki parkirplac, velka lesa, itd...
Fakin Objavljeno Februar 10, 2010 Opozori Objavljeno Februar 10, 2010 Zato, ker je ta znak na splošno skrajno nesimpatičen! In zato, ker Vanga ma nas rad!
Fakin Objavljeno Februar 10, 2010 Opozori Objavljeno Februar 10, 2010 Vanga al pa Papež to ti je isto. Sem se malo zadržal ampak mi je ratalo naložit Toti 2. zmržjen piknik Papež Vanga Kurent XIV. za fotke, kurente, organizacijo, dobro voljo in ker si "ded beseda" ti stisnem en plus!!! Kušno pa te nebom, pa naj Mutika reče kaj če!!!!!
Guest VisualID Objavljeno Februar 10, 2010 Opozori Objavljeno Februar 10, 2010 Papež Vanga Kurent XIV. za fotke, kurente, organizacijo, dobro voljo in ker si "ded beseda" ti stisnem en plus!!! lol, kurenti so se pa kr v kripi tovornjaka pripeljali, hehe
Marvin2 Objavljeno Februar 10, 2010 Opozori Objavljeno Februar 10, 2010 E, glej, pa dela. Hvala, Vanga! Hm, zdaj pa kdo je kdo na tej skupni sliki... Za vango lahko uganem ker ma predpasnik... Napača, vangec nima predpasnika, to je AtaIBA! Kdo je kdo, ti v bistvu nemremo tak razložiti. K vsaki faci na sliki, spada njegov nick, kar pa je najpomembneje, pa seveda njegov karakter. En od vseh pa je žabar, ki si zasluži vso štajersko spoštovanje. Bravo Maus! V prvi vrsti pa so na štirih tacah Delta, Snežka in Žuža, ki niso motoristi, na riti pa je sam gazda. , ki mirno prenaša Vangecove 'cele krompirje'
Guest VisualID Objavljeno Februar 10, 2010 Opozori Objavljeno Februar 10, 2010 Napača, vangec nima predpasnika, to je AtaIBA! Kdo je kdo, ti v bistvu nemremo tak razložiti. K vsaki faci na sliki, spada njegov nick, kar pa je najpomembneje, pa seveda njegov karakter. En od vseh pa je žabar, ki si zasluži vso štajersko spoštovanje. Bravo Maus! V prvi vrsti pa so na štirih tacah Delta, Snežka in Žuža, ki niso motoristi, na riti pa je sam gazda. , ki mirno prenaša Vangecove 'cele krompirje' Okay, hvala, Marvin.
Barracuda Objavljeno Februar 10, 2010 Opozori Objavljeno Februar 10, 2010 Kaj je banda, ki smo ta vikend? Gremo skijat?
Mutika Objavljeno Februar 10, 2010 Opozori Objavljeno Februar 10, 2010 Srečne barabe :naughty: kaj bi dal da bi bil tam... Nissan March? Ni to Nissan MICRA? Fugly pa je res, ja, že dolgo govorim da je Nissanu s to serijo uspelo nemogoče: čisto vsak update je še grši, nikoli še ni bla kaka Micra lepa. Pa ne zamerit, morebiten Micra lastnik/-ca. Čuj, keri šalabajzer ti je te plus stisno za tole objavo ?!!?? #%&$#/$%$%&/ No, jaz sem lastnica Fuglyja, če te že zanima ... in to prelestno zelenega! A neeeee, Dančiiii? Kušno pa te nebom, pa naj Mutika reče kaj če!!!!! Fakin, ti si en bimbo. Kaj pa, če je Vangec s tistim poljubčkom mislo na koga drugega, ne na tebe? Saj tvoje žene tud ni blo na pikniku! :xx:O:-) Lahkooooooooooooooo noooooooooooooooooč, knedli!
Fakin Objavljeno Februar 11, 2010 Opozori Objavljeno Februar 11, 2010 Čuj, keri šalabajzer ti je te plus stisno za tole objavo ?!!?? #%&$#/$%$%&/ No, jaz sem lastnica Fuglyja, če te že zanima ... in to prelestno zelenega! A neeeee, Dančiiii? Fakin, ti si en bimbo. Kaj pa, če je Vangec s tistim poljubčkom mislo na koga drugega, ne na tebe? Saj tvoje žene tud ni blo na pikniku! :xx: Lahkooooooooooooooo noooooooooooooooooč, knedli! Boljše njo 100x, kot mene 1x!!!!!
Guest VisualID Objavljeno Februar 11, 2010 Opozori Objavljeno Februar 11, 2010 Čuj, keri šalabajzer ti je te plus stisno za tole objavo ?!!?? #%&$#/$%$%&/ Kot kaže nekdo, ki ima okus za avtomobile. No, jaz sem lastnica Fuglyja, če te že zanima ... in to prelestno zelenega! Moje sožalje. :naughty: Samo, saj veš kaj pravijo: nekoga pač mora zadeti.
ataIBA Objavljeno Februar 11, 2010 Opozori Objavljeno Februar 11, 2010 Kaj je banda, ki smo ta vikend? Gremo skijat? A nebi pasali kaki lignji pri Dinkotu? Grem na z .....
Barracuda Objavljeno Februar 11, 2010 Opozori Objavljeno Februar 11, 2010 A nebi pasali kaki lignji pri Dinkotu? Grem na z ..... Zdaj sem lih celo dvorišče skidal, doma, pa še pr babici, kjer se je kidalo prvič letos, pa je enih 200m2, skupaj torej 400m2 tak da veš kak sem se nametal... Trenutno razstavljam kuhno, režem na kose dnevno sobo, in zazidavam vrata... ČIST SE MI JE ZMEŠALO!!! Lahko prideš na pivo, drugo je že sfalilo...
Mutika Objavljeno Februar 11, 2010 Opozori Objavljeno Februar 11, 2010 Kot kaže nekdo, ki ima okus za avtomobile. Moje sožalje. Samo, saj veš kaj pravijo: nekoga pač mora zadeti. Nea se špilaj, froc ... Zdaj sem lih celo dvorišče skidal, doma, pa še pr babici, kjer se je kidalo prvič letos, pa je enih 200m2, skupaj torej 400m2 tak da veš kak sem se nametal... Trenutno razstavljam kuhno, režem na kose dnevno sobo, in zazidavam vrata... ČIST SE MI JE ZMEŠALO!!! Lahko prideš na pivo, drugo je že sfalilo...
Guest VisualID Objavljeno Februar 11, 2010 Opozori Objavljeno Februar 11, 2010 Nea se špilaj, froc ... Hehe. Si kaj bolj zadovoljna z dolžino zadnega mejla?
Mutika Objavljeno Februar 11, 2010 Opozori Objavljeno Februar 11, 2010 Hehe. Si kaj bolj zadovoljna z dolžino zadnega mejla?
Fakin Objavljeno Februar 11, 2010 Opozori Objavljeno Februar 11, 2010 Seos Toteki!! Mi smo odrezani od sveta..........snega je tolko da danes nisem mogel z brega, kidal sem tako da mi je hrbtenica umrla in od sile si je še pes začel iglu delat!!!!
Fakin Objavljeno Februar 11, 2010 Opozori Objavljeno Februar 11, 2010 Seos Toteki!! Mi smo odrezani od sveta..........snega je tolko da danes nisem mogel z brega, kidal sem tako da mi je hrbtenica umrla in od sile si je še pes začel iglu delat!!!! Evo dokaz ataIBA 1
Snečer Objavljeno Februar 11, 2010 Opozori Objavljeno Februar 11, 2010 Evo dokaz to si pes garažo dela?
maus Objavljeno Februar 11, 2010 Opozori Objavljeno Februar 11, 2010 čer tote totekice in toteki slike so
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se