Fakin Objavljeno Marec 17, 2010 Opozori Objavljeno Marec 17, 2010 Navijamoooooooooooo..................
Vanga Objavljeno Marec 17, 2010 Opozori Objavljeno Marec 17, 2010 (popravljeno) Boobies&Kittens Med tem ko nestrpno čakamo na poročanje iz Slov. Bistrice. Popravljeno Marec 17, 2010. Popravil Vanga
Mohorko Objavljeno Marec 17, 2010 Opozori Objavljeno Marec 17, 2010 Boobies&Kittens Med tem ko nestrpno čakamo na poročanje iz Slov. Bistrice. Za mleko, kakor zgleda, ne bo problema ! AtaIBA, porodničar, ti pa kako travaričko obrni, da bo naraščaj zdrav ! brbranka 1
Igorr Objavljeno Marec 17, 2010 Opozori Objavljeno Marec 17, 2010 Za tebe, najmlajša legenda, je lahko samo to kul! ( To govori najhitrejšejši kletnimopedist z naših koncev ) :boobies: vem, vem
ataIBA Objavljeno Marec 17, 2010 Opozori Objavljeno Marec 17, 2010 Kolko tac je zdaj pri hiši? Kronologija: od začetka - navajanja na porodni boks, pomoči Snežke (vrhunska babica ) do konca!? No, konca menda še ni . ... Trenutni rezultat: 4 x , 2 x .... brbranka 1
ataIBA Objavljeno Marec 17, 2010 Opozori Objavljeno Marec 17, 2010 Kronologija: od začetka - navajanja na porodni boks, pomoči Snežke (vrhunska babica ) do konca!? No, konca menda še ni . ... Trenutni rezultat: 4 x , 2 x .... brbranka 1
Mohorko Objavljeno Marec 17, 2010 Opozori Objavljeno Marec 17, 2010 UuuuuAaaaUaaaaaa ! Čestitke ! Če sem dobro videl, je pa vmes ena črna ofca ali podtaknjenec !? brbranka 1
Marvin2 Objavljeno Marec 17, 2010 Opozori Objavljeno Marec 17, 2010 Kaj oni f kavbojkah danes ni šel v službo
alkatraz Objavljeno Marec 17, 2010 Opozori Objavljeno Marec 17, 2010 (popravljeno) ataiba... Popravljeno Marec 17, 2010. Popravil alkatraz
wewerca Objavljeno Marec 17, 2010 Opozori Objavljeno Marec 17, 2010 Čestitke medicinskemu osebju za uspešno opravljen porod
Marvin2 Objavljeno Marec 17, 2010 Opozori Objavljeno Marec 17, 2010 (popravljeno) ataiba... Čestitam familiji IBA za novorojene člane familije! Še dobro da niste v Lj. ko. (katastrski občini), kajti po pričevanju Darka3g, je bilo v prestolnici povedano, da bi sicer morali zamenjati vsebino opozorilne table "Pozor hud pes" z navedkom "NE me jebat". :boobies: Sedaj pa lahko ostanejo zadeve v zatečenem stanju, saj to območje ni tako "kul" Živeli Bajstričanski malamuti!!!! Popravljeno Marec 17, 2010. Popravil Marvin2 ataIBA 1
Fakin Objavljeno Marec 17, 2010 Opozori Objavljeno Marec 17, 2010 Čestitam familiji IBA za novorojene člane familije! Še dobro da niste v Lj. ko. (katastrski občini), kajti po pričevanju Darka3g, je bilo v prestolnici povedano, da bi sicer morali zamenjati vsebino opozorilne table "Pozor hud pes" z navedkom "NE me jebat". Sedaj pa lahko ostanejo zadeve v zatečenem stanju, saj to območje ni tako "kul" Živeli Bajstričanski malamuti!!!! Čestitke mami Delti in pomočnici Snežki, pa seveda "porodničarju" ataIbeji!!! V Bistrici se je že začela "Delta baby`s fešta" Delta dance.wmv ataIBA 1
ataIBA Objavljeno Marec 17, 2010 Opozori Objavljeno Marec 17, 2010 (popravljeno) UuuuuAaaaUaaaaaa ! Čestitke ! Če sem dobro videl, je pa vmes ena črna ofca ali podtaknjenec !? He-he! Tista črna ofca je naša Mica maca. Ljubezen da te kap . Zadeva je končana, porod uspel, končni rezultat je 4 : 2 za babe. Čeprav moja pravi, da je 3 : 3. Jutri damo piceke na pregled. Danes je bilo na programu samo cartanje. Popravljeno Marec 17, 2010. Popravil ataIBA
Electric Objavljeno Marec 17, 2010 Opozori Objavljeno Marec 17, 2010 He-he! Tista črna ofca je naša Mica maca. Ljubezen da te kap . Zadeva je končana, porod uspel, končni rezultat je 4 : 2 za babe. Čeprav moja pravi, da je 3 : 3. Jutri damo piceke na pregled. Danes je bilo na programu samo cartanje. Čestitke! Sploh ataiba da je prestal vse muke. Kako dolgo bodo minimuti pri mami?
ataIBA Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 Čestitke! Sploh ataiba da je prestal vse muke. Kako dolgo bodo minimuti pri mami? Nisi daleč od resnice. Zamujala je 2 dni (vse v mejah normale). Zjutraj preverjeni in je imela prav. Stane v leglu je 3 x in 3 x . Pri mami pa bodo 2 meseca in 3 tedne.
Furioso Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 Kako dolgo bodo minimuti pri mami? Mutika, mi lahko tole razložiš, prosim??? :fredy:
Furioso Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 ataIBA, Kava s pragozdom - danes enkrat?
Mohorko Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 Pri mami pa bodo 2 meseca in 3 tedne. Če ne morte sami skrbet za njih, jih dajte pa v jaslice ! drzni14 in brbranka 1 1
Mutika Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 Jooooj, kakšna super novica! BRAVOOOOO, ataIBA in mamaIBA & Co.! Pa še tista v kavbojkah, pa črna mačja radovednost, pa vsa kosmata kompanija! Komaj čakam, da bote sprejemali obiske! Mutika, mi lahko tole razložiš, prosim??? Pojma nimam, Furi, kaj je hotel Electric s tem povedat - verjetno da so malamuti tak mali, da jim ne moreš rečt malimuti ampak minimuti? Tebi, stari bimbo, pa grejo same neumnosti po glavi!
Electric Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 Hvala Mutika da si me rešila pred Furioso-m. Mislim sem mladiče od delte, ne kar koli z Mutiko. Sem se pa spomnil da bi se lahko počasi spet videli na mopedih, že lep čas ko smo se skupaj peljali, upam da se vidimo
Kamikazica Objavljeno Marec 19, 2010 Opozori Objavljeno Marec 19, 2010 Kako so majhni in majhne... bravo MamaIba za določitev spola. Ataiba bi rajši imel same babe okoli sebe . Joj, moški! PETEK JE! Pazite nase, toplo bo.
Furioso Objavljeno Marec 19, 2010 Opozori Objavljeno Marec 19, 2010 Tebi, stari bimbo, pa grejo same neumnosti po glavi!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se