Marvin2 Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 Kak me je pa danes pralo, pa zeblo... , če Marvin reče, da bo sonce... ostanite doma. AtaIba, kak so luštni, pa toplo zgledajo... Rđavemu ku.... svaka dlaka smeta! :evilgrin:
Barracuda Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 Kaj pa ko sem si moped spuco!!! Prvič prav od kar je v garaži... Komaj čakam torek, pa ne sam zato da vas vidim ampak tudi zato ker dobi Šiler dele zame, in ker ga bom lahko osrečil s tem da bom še več naročil... Originalizacija mopeda se bliža koncu Danči kak je z tregeri???
Jozee Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 Ni problema. Če bo kaka fura na vidiku, se bom spomnil nate in ti kaki dan prej javil. Lahko pa prideš jutri pomahat, pa se mogoče z nami zapelješ kaki kos poti. Saj tu je problem jutri ful zaseden se nikak ne izide... pa bi rade rade volje... v glavnem fajn furico ti želim, lepljive gume in da max uživaš... se vidima ob drugi priliki .)
svarun13 Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 He-he! Ni blema. Dva samčka in ena samička so še neoddani . sem napisal bi mel, sam pa ne morem.. ( ni placa trenutno, pa to še niti ne bi bil tak problem, cajta je bolj malo, da bi se pa tak pes vsaj enkrat na dan ne pošteno razgibal, pa tud ni prav.. tej ga rajši nimam, kot pa da slabo skrbim zanj
ataIBA Objavljeno April 19, 2010 Opozori Objavljeno April 19, 2010 sem napisal bi mel, sam pa ne morem.. ( ni placa trenutno, pa to še niti ne bi bil tak problem, cajta je bolj malo, da bi se pa tak pes vsaj enkrat na dan ne pošteno razgibal, pa tud ni prav.. tej ga rajši nimam, kot pa da slabo skrbim zanj To je beseda!!!! Termite sem nahranil že tretjič to noč. Sedaj bo verjetno mir do 5h .
Marvin2 Objavljeno April 19, 2010 Opozori Objavljeno April 19, 2010 Izjava tedna: Citat brazilskega onkologa Drauzia Varelle: "V današnjem času se petkrat več investira v zdravila za moško potenco in silikone za ženske kot za zdravljenje Alzheimerjeve bolezni. Tako bomo čez nekaj let imeli stare babe z ogromnimi joški in stare dedce s trdimi tiči, ampak nihče od njih se ne bo spomnil, za kaj je to dobro in čemu služi ..." :trance_27_notworthy: Barracudika in ataIBA 2
ataIBA Objavljeno April 19, 2010 Opozori Objavljeno April 19, 2010 (popravljeno) Izjava tedna: Citat brazilskega onkologa Drauzia Varelle: "V današnjem času se petkrat več investira v zdravila za moško potenco in silikone za ženske kot za zdravljenje Alzheimerjeve bolezni. Tako bomo čez nekaj let imeli stare babe z ogromnimi joški in stare dedce s trdimi tiči, ampak nihče od njih se ne bo spomnil, za kaj je to dobro in čemu služi ..." Kaj si htel z gornjim povedat Nekaj se mi sveti...., ne morem se spomnit ... jebi ga, bom pa mel še dalje vlke zize Zjutraj oz. ob 9 h sem pičil do TUŠA Hoče na obljubljeno Mohorkotovo travarico . Pa tudi sem jima na odhodu..... Doma čakam, da se termiti zbudijo in jih nahraniva z Delto, pol pa popoldanski počitek. Popravljeno April 19, 2010. Popravil ataIBA
tati Objavljeno April 19, 2010 Opozori Objavljeno April 19, 2010 Izjava tedna: Citat brazilskega onkologa Drauzia Varelle: "V današnjem času se petkrat več investira v zdravila za moško potenco in silikone za ženske kot za zdravljenje Alzheimerjeve bolezni. Tako bomo čez nekaj let imeli stare babe z ogromnimi joški in stare dedce s trdimi tiči, ampak nihče od njih se ne bo spomnil, za kaj je to dobro in čemu služi ..." :trance_27_notworthy: ti termit in vsi ostali.....prav en lep pozdravček, da ne boste rekli, da me je pobralo ali da sem zmrznila čez zimo, in da se nič ne spomnim na MB....se velikokrat, samo je tko, ko je čas ki ga sploh ni takrat sem odsotna, drugače pa upam ,da bo kmalu lepše vreme, ker se letošnji kilometrčki neki počasi vrtijo, pač zaradi slabega vremena.... :unsure: :unsure: vsem želim čim bolj varno sezono in seveda veliko lepih in nepozabnih trenutkov na vaših ljubljenčkih, mogoče se pa kje srečamo, čeprav mene ponavadi nese vedno preko meje proti jugu, kjer so boljše ceste in manjše kazni, tako da..... srečno vsem.......... :naughty: :naughty:
Fakin Objavljeno April 19, 2010 Opozori Objavljeno April 19, 2010 Izjava večera Verižna reakcija: . jabolka dajo vitamine . vitamini dajo moč . moč da slavo . slava prinese denar . denar pritegne ženske . ženske prinesejo sex . sex prinaša AIDS . AIDS prinaša smrt PA ZDAJ TI JEJ JABOLKA!!!
Marvin2 Objavljeno April 19, 2010 Opozori Objavljeno April 19, 2010 Izjava večera Verižna reakcija: . jabolka dajo vitamine . vitamini dajo moč . moč da slavo . slava prinese denar . denar pritegne ženske . ženske prinesejo sex . sex prinaša AIDS . AIDS prinaša smrt PA ZDAJ TI JEJ JABOLKA!!! Sem imel občutek, da so jabolka nevarna! :closedeyes: Union je bolj po meri človeka, saj veš, kaj so vsemogočni naredili, ko je naš alpha samec vtrgal jabolko!
Fakin Objavljeno April 19, 2010 Opozori Objavljeno April 19, 2010 Sem imel občutek, da so jabolka nevarna! Union je bolj po meri človeka, saj veš, kaj so vsemogočni naredili, ko je naš alpha samec vtrgal jabolko! Evo za tebe.........UNIONBIKE!!!
hilton Objavljeno April 20, 2010 Opozori Objavljeno April 20, 2010 yUHEy! :naughty: a si se zgubila wedco, Jozeee in Izek 1 2
Rocky Objavljeno April 20, 2010 Opozori Objavljeno April 20, 2010 ti termit in vsi ostali.....prav en lep pozdravček, da ne boste rekli, da me je pobralo ali da sem zmrznila čez zimo, in da se nič ne spomnim na MB....se velikokrat, samo je tko, ko je čas ki ga sploh ni takrat sem odsotna, drugače pa upam ,da bo kmalu lepše vreme, ker se letošnji kilometrčki neki počasi vrtijo, pač zaradi slabega vremena.... :unsure: :unsure: vsem želim čim bolj varno sezono in seveda veliko lepih in nepozabnih trenutkov na vaših ljubljenčkih, mogoče se pa kje srečamo, čeprav mene ponavadi nese vedno preko meje proti jugu, kjer so boljše ceste in manjše kazni, tako da..... srečno vsem.......... :naughty: :naughty: Ja, ja, Facebook dela svoje!
SkySam69 Objavljeno April 20, 2010 Opozori Objavljeno April 20, 2010 Ja kaj danes ni nihče tukaj, elektronsko, z biti, z enkami in nulami čestital Kamikazici za rojstni dan??? WTF - po domače: u božjo mater (to po domače ni preveč politično korektno - saj vem) Torej Kamikazica, vse naj te je že doletelo (če se slučajno ne moreš spomniti, kaj to je - ja ko si spoznala Marvina :trance_27_notworthy: ) tako da mi preostane samo to, da ti želim oooooogromnooooo varnih in ne preveč hladnih kilometrov z enoslednim vozilom. :OK: :OK: :OK: SkySam Kamikazica 1
Kamikazica Objavljeno April 20, 2010 Opozori Objavljeno April 20, 2010 SkySam, sem ti kar en plus stisnila, ker si mi zaželel željene želje in spomnil na mojga vse naj.... Sem pa ti hvaležna, da tega nisi prej napisal, ker bi jih bilo danes pri Aliju preveč in bi pili kot žolne na moj račun... na koncu bi pa morala še kakšnega nacukanega domov vozit... Današnjim torkovim Totekom pa hvala za družbo in "vrečko" ... še nekaj minut pa bom lahko vse zmazala, ker bo ... CMOK in lahko noč . ataIBA 1
Kamikazica Objavljeno April 20, 2010 Opozori Objavljeno April 20, 2010 Juhej - Liga prvakov! Kje se skrivaš?
Fakin Objavljeno April 20, 2010 Opozori Objavljeno April 20, 2010 Kamikazica vse najboljše................sadno kupo boš mi pa drugič kupla!!!! Kamikazica 1
Kamikazica Objavljeno April 21, 2010 Opozori Objavljeno April 21, 2010 (popravljeno) Kamikazica vse najboljše................sadno kupo boš mi pa drugič kupla!!!! Ne kupla, naredila ti jo bom (ker bo boljša in večja), če se boš pa spotikal ob moja leta in norce bril, ti jo lahko nekam vrž... Popravljeno April 21, 2010. Popravil Kamikazica
hilton Objavljeno April 21, 2010 Opozori Objavljeno April 21, 2010 prejmite lepe pozdrave iz mercedes benz mesta saj so asi da majo na avtocesti vozni pas nur fur mercedes benz mitarbeitere wedco, Izek in Jozeee 1 2
Fakin Objavljeno April 21, 2010 Opozori Objavljeno April 21, 2010 Ne kupla, naredila ti jo bom (ker bo boljša in večja), če se boš pa spotikal ob moja leta in norce bril, ti jo lahko nekam vrž... Kaj agresivnost raste premosorazmerno z leti, al kak??? Mi jo lahko nekam vrž.... Koga ali kaj in kam??? Zelo dvoumno
Tomozuki Objavljeno April 21, 2010 Opozori Objavljeno April 21, 2010 Izjava večera Verižna reakcija: . jabolka dajo vitamine . vitamini dajo moč . moč da slavo . slava prinese denar . denar pritegne ženske . ženske prinesejo sex . sex prinaša AIDS . AIDS prinaša smrt PA ZDAJ TI JEJ JABOLKA!!! Mater, sem vedel. Zdaj je pa samo še vprašanje časa, kdaj se začne tretja stopnja/alineja in vse ostale naprej!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se