gody01 Objavljeno Junij 4, 2010 Opozori Objavljeno Junij 4, 2010 ... Mater ste maratonci. Letos še nisem 500km fure naredil, tak da je 800km+ za mene preveč Me pa vedno bolj mika kam s KTMom odrinit :naughty:
MowzancR Objavljeno Junij 4, 2010 Opozori Objavljeno Junij 4, 2010 Pismo se fajn sliši za nedeljo.. Jutri(danes) jo sekam proti primorski, v nedeljo bi pa pasala ena taka tura.. Samo sem verjetno malo prepočasen za vas davidg 1
davidg Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 Sem o nečem takem ramzišljal ... Mi gremo nekaj podobnega, samo da bomo štartali malo kasneje, ker eni še zavarovalne agente iščejo da moped registrirajo . Mogoče se vidimo . D.
Mohorko Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 Moja povezava Destinacija Dinko: tref punkt potrjen ? Ob kolkih ?
Beco Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 Destinacija Dinko: tref punkt potrjen ? Ob kolkih ? tudi jaz se vam pridružim. :surrender: Dogovorite se do večera kje se dobimo pa kdaj? :closedeyes: :closedeyes: Mohorko 1
ataIBA Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 ..................................... Padel je dogovor, da sem jutri doma, pojutrišnjem pa zaran Dinko (zna se ). Tref punkt s kavico bo pri meni , skočim še volit ob 7h in gasa. Torej predlagam ob 7,30 (tudi malo počakamo, če bo kdo , pardon, šel volit ob 7h) in gasa do Bistrice. Predlagam klasiko: - Brežice - Novo Mesto via Kostanjevica - Metlika - Černomelj - Delnice - za vodo do Dinka , nato okoli čez Obrovac - Plitvice - ZG - Ptuj - dom. Če nam bo cajt hodo knap, bomo od Karlovca dunili na AC, če ne vzporednica preko Jaske ..... Stvar dogovora. Torej gremo: - ataIBA -
Ice Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 Sem o nečem takem ramzišljal ... bi odsvetoval, ker so doloceni prelazi zaprti - zaradi SNEGA. :surrender: @ ataIBA: bi se -pod pogoji da mi vse znese- lahko priklopil se en severni stajerc?
ataIBA Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 @ ataIBA: bi se -pod pogoji da mi vse znese- lahko priklopil se en severni stajerc? Normalno . Torej gremo po referendumu: - ataIBA - ICE -
Mohorko Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 (popravljeno) Normalno . Torej gremo po referendumu: - ataIBA - ICE - Ja vsekakor po referendumu, ampak dovolj hitro, da še spodaj ne zvejo, kao smo glasovali ! Torej gremo po referendumu: - ataIBA - ICE - Mohorko - Popravljeno Junij 5, 2010. Popravil Mohorko
Barracuda Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 Mater ste maratonci. Letos še nisem 500km fure naredil, tak da je 800km+ za mene preveč Me pa vedno bolj mika kam s KTMom odrinit :naughty: KTM je tak sam za v brege... ker ko crkne se pol domu sam spustiš ne rabiš tišet... Bolš da vzameš nevozno sranje, pa se odpelaš ta krok z nami...
Barracuda Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 (popravljeno) Aja pa doli po hrvačkem bomo stali vsake tolko da bom markiral do kot je našo!!! Popravljeno Junij 5, 2010. Popravil Barracuda
Ice Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 .....Dinko (zna se ). Tref punkt s kavico bo pri meni , skočim še volit ob 7h in gasa. ahem, se pardoniram, ker se zopet vmesavam, vendar....... a. kdo (ali kaj ) je dinko (dingac vem kaj je) in b. ki te to je "s kavico pri meni"? in hvala vam lepa sem sele sedaj pogledal keko to je kilometrof. matr sn butl....... 1000+ km zame. ampak sn ded in pridem. raje probam in ne zdrzim kot rep med noge in ne pridem. za lepoto je treba tud trpeti. :xx: se zahvaljujem vnaprej za vse koristne napotke in informacije.
Motorist76 Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 ahem, se pardoniram, ker se zopet vmesavam, vendar....... a. kdo (ali kaj ) je dinko (dingac vem kaj je) in b. ki te to je "s kavico pri meni"? in hvala vam lepa sem sele sedaj pogledal keko to je kilometrof. matr sn butl....... 1000+ km zame. ampak sn ded in pridem. raje probam in ne zdrzim kot rep med noge in ne pridem. za lepoto je treba tud trpeti. :xx: se zahvaljujem vnaprej za vse koristne napotke in informacije. Bos dobo verjetno natancne informacije še, ampak okvirno pod a.) gostila s pravimi specialitetami z žara, bom se tudi jaz enkrat pridružil "krdelu" pa šel zraven, samo vedno kaj vmes pride pod b.) v slovenski bistrici pr Ata IBA, na istem križišču kot bi zavil za gamsa kjer se zavije desno boš zavil levo, verjetno pa ma Ata IBA tui telefonsko v profilu, tak da bo verjetno že kak motor tam, cca 300 m od križišča na desni strani boš našo familijo IBA. Lp. D.
gody01 Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 bi odsvetoval, ker so doloceni prelazi zaprti - zaradi SNEGA. :surrender: Sem pravkar fizično preveril. Vse odprto Sem se še malo zgubljal in naklepal malo pod 700 km, tak da tudi dolžina ni problematična Je blo kak km makadama pri delu na cesti, ampak zaj ko mam ofroaderja to tak ni problem. Drugače pa v toti furi tud ene slabe ceste ni, 10 urc čistega užitka ataIBA 1
gody01 Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 a. kdo (ali kaj ) je dinko (dingac vem kaj je) in b. ki te to je "s kavico pri meni"? a. Gostilna v Starem gradu pri Paklenici. Majo prave in dobre jadranske lignije, ataIBA je pa tam inventar (ga najdeš zadaj levo pri hladilniku vedno b. Če si bil kdaj pri Perviju v Sl. Bistrici. AtaIBA hiša je ena pred Pervijevo ...
ataIBA Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 Sem pravkar fizično preveril. Vse odprto Sem se še malo zgubljal in naklepal malo pod 700 km, tak da tudi dolžina ni problematična Je blo kak km makadama pri delu na cesti, ampak zaj ko mam ofroaderja to tak ni problem. Drugače pa v toti furi tud ene slabe ceste ni, 10 urc čistega užitka . Bi se danes pridružil z veseljem, ker je res špica fura. Ni šlo, ker moram bit s Snežko. Jutri bo že boljše in me bodo lahko pogrešali. Na kombinezon sem si nalimal Jelinčiča .
gody01 Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 Torej predlagam ob 7,30 (tudi malo počakamo, če bo kdo , pardon, šel volit ob 7h) in gasa do Bistrice. Predlagam klasiko: - Brežice - Novo Mesto via Kostanjevica - Metlika - Černomelj - Delnice - za vodo do Dinka , nato okoli čez Obrovac - Plitvice - ZG - Ptuj - dom. Če nam bo cajt hodo knap, bomo od Karlovca dunili na AC, če ne vzporednica preko Jaske ..... Stvar dogovora. Torej gremo: - ataIBA - A ni boljše Novo Mesto - Dvor - Kočevje - Delnice ? Tam od Črnomlja proti Livodu ali pa ob Kolpi se precej vleče Če me ne premaga KTM se vam pridružim. Ni me pa treba čakat. Aja kaj zbor je pri Tuš pumpi ali kar pri Gamseji ?
gody01 Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 A ni boljše Novo Mesto - Dvor - Kočevje - Delnice ? Tam od Črnomlja proti Livodu ali pa ob Kolpi se precej vleče Če me ne premaga KTM se vam pridružim. Ni me pa treba čakat. Aja kaj zbor je pri Tuš pumpi ali kar pri Gamseji ? Tale je pa še 10km manj. Preko Laškega pa za Radečami desno po oni lepi cesti
Marvin2 Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 (popravljeno) Danes sem se najdel čevapov v Bihaču :trance_27_notworthy: in odpeljal cca 600 km. Prvič v življenju sem srečal prijaznega policaja na meji, ker sem pač šel čez Planino v CRO in nisem vedel, da je maloobmejni prehod. Rekel nama je, da lahko kar motorje ugasneva in počakava, da nama napiše maloobmejne dovolilnice za 7 dni. Sploh nisem vedel da obstajajo. (samo so drage, celih 75 centov) Sicer pa je doli še zmeraj lepo in imajo dobre čevape, benzin pa po 2KM. Jutri pa moram na športni vikend z otroci, da ima mama mir, torej za mene lignji odpadejo, imejte se fajn! Popravljeno Junij 5, 2010. Popravil Marvin2 ataIBA 1
Fakin Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 . Bi se danes pridružil z veseljem, ker je res špica fura. Ni šlo, ker moram bit s Snežko. Jutri bo že boljše in me bodo lahko pogrešali. Na kombinezon sem si nalimal Jelinčiča . Kerega? Totega? Bravo ataIBA!!!!
ataIBA Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 A ni boljše Novo Mesto - Dvor - Kočevje - Delnice ? Tam od Črnomlja proti Livodu ali pa ob Kolpi se precej vleče Če me ne premaga KTM se vam pridružim. Ni me pa treba čakat. Aja kaj zbor je pri Tuš pumpi ali kar pri Gamseji ? Može i tako . Zbor je pred Gamsejom levo pri meni doma. ... grem v perje .
Mohorko Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 Za jutri potrjeno ? Zbor med 7'30 in 8'00 v Potrčevi 14 v Sl. Bistrici ?
Beco Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 Za jutri potrjeno ? Zbor med 7'30 in 8'00 v Potrčevi 14 v Sl. Bistrici ? pridem!
Barracuda Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 ob sedmih obkrožim, pa prletm v pisterco pol pa ... Novo Mesto - Dvor - Kočevje - Delnice ... I LOVE
ataIBA Objavljeno Junij 6, 2010 Opozori Objavljeno Junij 6, 2010 Za jutri potrjeno ? Zbor med 7'30 in 8'00 v Potrčevi 14 v Sl. Bistrici ? Če bi znal nemško bi rekel YES! (nevemčenitofrancosko press ) Kirega naj vzamem?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se