Furioso Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 Zaj mi pa še povej, KAJ ti mora jutri ratat, da vsaj približno ocenim, ali bomo pili ali ne ? PPL/A skill test, oz. izpitni let...
davidg Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 PPL/A skill test, oz. izpitni let... Sploh ne dvomim, da ne boš opravil . Tisti, ki boste prisotni, spijte še kakšno pivo v imenu moje žene in mene prosim . D.
Mohorko Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 PPL/A skill test, oz. izpitni let... Če prav razumem BOMO pili, ampak vsak za svoj dnar ! Mimogrede, pa veliko sreče, ker jo boš rabil !
Furioso Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 Sploh ne dvomim, da ne boš opravil . Tisti, ki boste prisotni, spijte še kakšno pivo v imenu moje žene in mene prosim . D. Hvala! :music3: No, ko se že ravno pogovarjamo, a vajino poroko smo že zapili?
davidg Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 Hvala! :music3: No, ko se že ravno pogovarjamo, a vajino poroko smo že zapili? D.
Furioso Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 Če prav razumem BOMO pili, ampak vsak za tvoj dnar ! :grim
ataIBA Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 PPL/A skill test, oz. izpitni let... Hvala na obvestilu! Na streho firme sem ti zmontiral puščice, ki kažejo proti pisti, da se neoš zgubo . Firmo sem dol zaprl, sosede obvestil kaj naj delajo v primeru čudnih zvokov....
Furioso Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 Hvala na obvestilu! Na streho firme sem ti zmontiral puščice, ki kažejo proti pisti, da se neoš zgubo . Firmo sem dol zaprl, sosede obvestil kaj naj delajo v primeru čudnih zvokov.... Če bo sila, priletim direkt v Bokija. Dobesedno. :evilgrin:
Mohorko Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 PPL/A skill test, oz. izpitni let... Brez heca: ti privoščim da položiš ta nesrečni PPL, ker mam že "pun k____ vajencof", ki mi frčijo nad bajto ! Če rabiš, še ti jaz kake znake namalam na dvorišče, samo da ti bo uspelo ! Zaj pa res brez heca: ob kolkih pri Bokiju ?
Furioso Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 Zaj pa res brez heca: ob kolkih pri Bokiju ? Okoli 14. ure? Potrdim prej.
ataIBA Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 Okoli 14. ure? Potrdim prej. Kolko okoli? Jaz grem že zaj tja. Kaj bo, bo. Da neboš kaj za . dela do 14 ure .
Mohorko Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 Okoli 14. ure? Potrdim prej. Potrdim riziko: če jutri položiš, častiš rundo ti, če ne položiš, častim rundo jaz. Če pa jaz kaj položim, pa itak častim jaz Matersemprevzelvelkirizikopress ataIBA in brbranka 2
Barracuda Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 Zgleda da bo jutri prvič srečanje motoristov motosvet, krožka Maribor v Bokiju pri Hočah??? Al flugplatz??? Jaz se za lokacijo nekje ODZUNAJ, da izkoristimo tople večere!!! Za obe lokaciji lahk zorganiziramo kak gril, nekaj čevapov! (jaz lahk dam kugel-grill pa pečem lahko) Poberemo po 100€/glavo od tega 5% porabimo za hrano, preostanek ostane meni za enosmerno karto na otok Susak ogled tekme: torek, 20:30 Skupina G, Brazilija - Severna Koreja (Johannesburg) ???? YuLady, ataIBA in Barracudika 3
hilton Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 Zgleda da bo jutri prvič srečanje motoristov motosvet, krožka Maribor v Bokiju pri Hočah??? Al flugplatz??? Jaz se za lokacijo nekje ODZUNAJ, da izkoristimo tople večere!!! Za obe lokaciji lahk zorganiziramo kak gril, nekaj čevapov! (jaz lahk dam kugel-grill pa pečem lahko) Poberemo po 100€/glavo od tega 5% porabimo za hrano, preostanek ostane meni za enosmerno karto na otok Susak ogled tekme: torek, 20:30 Skupina G, Brazilija - Severna Koreja (Johannesburg) ???? glej za bokija se zmenite, da se kajčiju prej reče( porcija mešanega je 3€........) tak da. če hočete bit na terasi, al pa vip sedežih pred platnom al pa v klimatiziranem delu..... Jozeee in Izek 2
MowzancR Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 PPL/A skill test, oz. izpitni let... Vso srečo!
Barracuda Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 glej za bokija se zmenite, da se kajčiju prej reče( porcija mešanega je 3€........) tak da. če hočete bit na terasi, al pa vip sedežih pred platnom al pa v klimatiziranem delu..... Ja p*zda kak bom pa jaz na Susak prišo jeb0te??? Barracudika 1
IBA Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 Furry....holding on Delta report PPL established Waiting for Bravo Echo Echo Romeo. ataIBA 1
Furioso Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 Furry....holding on Delta report PPL established Waiting for Bravo Echo Echo Romeo. Continue holding until PPL established. Wilco. Expect late clearance. Put Bravo Echo Echo Romeo into Known Icing Condition. ataIBA 1
Furioso Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 Eh, saj res, jutri je torrrrrrrek! Potem pa se kar zvečer dobimo. :music3:
Igorr Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 Če mi jutri rata, zvečer pijemo... ;) odlično ataIBA 1
ataIBA Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 Zgleda da bo jutri prvič srečanje motoristov motosvet, krožka Maribor v Bokiju pri Hočah??? Al flugplatz??? Jaz se za lokacijo nekje ODZUNAJ, da izkoristimo tople večere!!! Za obe lokaciji lahk zorganiziramo kak gril, nekaj čevapov! (jaz lahk dam kugel-grill pa pečem lahko) Poberemo po 100€/glavo od tega 5% porabimo za hrano, preostanek ostane meni za enosmerno karto na otok Susak ogled tekme: torek, 20:30 Skupina G, Brazilija - Severna Koreja (Johannesburg) ???? Jaz sem za Bokija + fuzbal + roštilj + Furya (mislim Bravo Echo Echo Romeo in Ice kondicion ). Roger? Za rezervacijo mize bi bilo dobro vedeti število.
ataIBA Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 Potrdim riziko: če jutri položiš, častiš rundo ti, če ne položiš, častim rundo jaz. Če pa jaz kaj položim, pa itak častim jaz Matersemprevzelvelkirizikopress ... kaj to mislijo... .... spomni se .... ... da ni to ..ali ... zaradi ... IBA in brbranka 1 1
hilton Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 Jaz sem za Bokija + fuzbal + roštilj + Furya (mislim Bravo Echo Echo Romeo in Ice kondicion ). Roger? Za rezervacijo mize bi bilo dobro vedeti število. ataiba zunaj ma gasilske klopi, tako da mislim da ne bo težav z rezervacijo aja pa na ju3 kavici šefici reči, da nas bo zvečer malo več, ki bomo lačni wedco, Jozeee in Izek 1 2
Mohorko Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 ... kaj to mislijo... .... spomni se .... ... da ni to ..ali ... zaradi ... Eh, AtaIBA, nikar se ne sekiraj ! Sem položil par kvadratov keramike na terasi. To je to ! Nisi valjda mislo kaj drugega ! Sicer bi bilo boljše, če bi položil par ovinkov ali pa celo položil kaj v smismlu ... Samo če bi čakal na take prilike, nebi mogel nikoli častit runde, he he ... ataIBA in brbranka 2
Ski_Fanatic Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 Kot drugo pa se zamisli in se vprašaj, zakaj se na strani MB krožka več ne pojavljajo ali zelo malo naslednji člani, ki so nekoč krojili to stran? Lindau, Uti, Bauca, Elbarto, Dašenka, Alka Rocky, Ico, Ike, DrBig, Ski fanatic, Pupa, Lobo, Provokator, Stigmata, Mačica, Wind,, Hals, T Boy in mnogi drugi. Nekaj o tem ti je povedal tudi Vuk. Kaj, kje, zakaj....me je kdo klical? Mislim da ne.....pa kdaj drugič. Zzzzzzeeeeeeehhhhhhhh..........:zzz: . . . . . . . . . . . . . Skijali pa bomo skoro!:grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se