Barracuda Objavljeno Junij 29, 2010 Opozori Objavljeno Junij 29, 2010 Jaz pa par dni pred tabo do Nassfelda pa nazaj :naughty: Rabil 6ur (ni blo neke gužve) pa čez hribe sem šel :evilgrin: je bližje samo 393km tja in nazaj :naughty: pa skoraj nič bencina nena potrošiš posnetek ko si gural skor celo pot
danci1973 Objavljeno Junij 29, 2010 Opozori Objavljeno Junij 29, 2010 posnetek So te policaji ganjali, a? D.
IBA Objavljeno Junij 29, 2010 Opozori Objavljeno Junij 29, 2010 So te policaji ganjali, a? D. Veš kak je fajn, ko nena doben z liziko pred tabo skače
danci1973 Objavljeno Junij 29, 2010 Opozori Objavljeno Junij 29, 2010 Veš kak je fajn, ko nena doben z liziko pred tabo skače A te niso uspeli prehitet? Ker sirena se precej dobro sliši... D.
IBA Objavljeno Junij 29, 2010 Opozori Objavljeno Junij 29, 2010 A te niso uspeli prehitet? Ker sirena se precej dobro sliši... D. totim sem pobegno :fredy: vedno jih dobim na isto finto... ko delajo pip pip pip jim pobegnem gor, ko pa piiiiiiiiiiii pa jim pobegnem dol. pa vedno mi rata
Marvin2 Objavljeno Junij 29, 2010 Opozori Objavljeno Junij 29, 2010 Ali danes pri Bokiju drži? (mislim glede narezka in nove kelnerce )
ataIBA Objavljeno Junij 29, 2010 Opozori Objavljeno Junij 29, 2010 Ali danes pri Bokiju drži? (mislim glede narezka in nove kelnerce ) ... Tudi TV je gratis. Pa povedo bom kak sta igrala JPN in PAR ...če še kdo nebo vedo
Marvin2 Objavljeno Junij 29, 2010 Opozori Objavljeno Junij 29, 2010 ... Tudi TV je gratis. Pa povedo bom kak sta igrala JPN in PAR ...če še kdo nebo vedo Kelnerca se pa je res trudila, pa tudi narava.
ataIBA Objavljeno Junij 29, 2010 Opozori Objavljeno Junij 29, 2010 Kelnerca se pa je res trudila, pa tudi narava. Lepo je bilo! Kapo dol pred šefom . Bil je še boljši kot španci . Kelnarca pa taka, kot si reko. Cukerček . Lahko nooooč .
Furioso Objavljeno Junij 30, 2010 Opozori Objavljeno Junij 30, 2010 Jaz pa par dni pred tabo do Nassfelda pa nazaj :naughty: Rabil 6ur (ni blo neke gužve) pa čez hribe sem šel :evilgrin: je bližje samo 393km tja in nazaj :naughty: pa skoraj nič bencina nena potrošiš Eh, sem samo 289 km preletel in višje od 750 metrov nadmorske se mi ni dalo it... :fredy: Bencina sem enih 40 litrov sküro. Že razmišljam, kam bi ga v nedeljo zvizno...
ataIBA Objavljeno Junij 30, 2010 Opozori Objavljeno Junij 30, 2010 Eh, sem samo 289 km preletel in višje od 750 metrov nadmorske se mi ni dalo it... Bencina sem enih 40 litrov sküro. Že razmišljam, kam bi ga v nedeljo zvizno... ........ Željava... ......??????????? http://www.zeljava-lybi.com/
Furioso Objavljeno Junij 30, 2010 Opozori Objavljeno Junij 30, 2010 ........ Željava... ......??????????? http://www.zeljava-lybi.com/ Z lahkoto in veseljem! Še kakšnega ex. Mig-21 pilota bi zraven vzel, ki je včasih bil tam stacioniran. Samo nazaj bi verjetno zelo dolgo rabil...
Strominator Objavljeno Julij 2, 2010 Opozori Objavljeno Julij 2, 2010 Pannonia: lepo spomini na 18.5.2010, ko sem se prvič srečal z dirkališčem.... le škoda, da ni bilo topleje, da bi si morda upal več kot sem si
gody01 Objavljeno Julij 3, 2010 Opozori Objavljeno Julij 3, 2010 Mene nekam vleeeče.... Jaz grem toto Čez kake pol ure krenem
gody01 Objavljeno Julij 3, 2010 Opozori Objavljeno Julij 3, 2010 Nastala pa je tota So nama pa v HG z oljem in filtrom postregli kar nekaj po delovnem času, ker sva baje dobre stranke ataIBA 1
ataIBA Objavljeno Julij 4, 2010 Opozori Objavljeno Julij 4, 2010 Nastala pa je tota So nama pa v HG z oljem in filtrom postregli kar nekaj po delovnem času, ker sva baje dobre stranke Lepo, lepo. Po tvojem receptu in poznavanju severne sosede sem vžgal po lokalnih cestah proti Linzu, pred njim obrnil in čez Judenburg - Labot - Golico naredil krog. Bi bi malo večji, vendar je bila pred Linzem zaprta cesta zaradi nesrečnika z motorjem. Opralo me je temeljito eno tri krat... Danes bi tudi nekam šel, ker sem vrt že zalil, sedaj peljem ..(alias ) in pese na .
Electric Objavljeno Julij 4, 2010 Opozori Objavljeno Julij 4, 2010 AtaIba me veseli da ti moped dihta, pa da si prišel domov :naughty:
Barracuda Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 V soboto sem ga "vžgal" v Pécs...
ataIBA Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 AtaIba me veseli da ti moped dihta, pa da si prišel domov Pa to je ja stroj.... Torej prijatelji! Jutri ga že spet žingamo!!! Spet pri Bokiju ! Praznujemo Lent in Mutikin rojstni dan. Zadolžila me je, da uredim pri šefu roštilj (čevapi, ražnjiči in obvezen del picekof!) in pijačo. Začetek po 19 uri.... Mutiki najlepše darilo je družba prijateljev in dobra volja, kot je po navadi ob naših druženjih . Zaj pa grem k Bokiju na pir!
Furioso Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 (popravljeno) Pa to je ja stroj.... Torej prijatelji! Jutri ga že spet žingamo!!! Spet pri Bokiju ! Praznujemo Lent in Mutikin rojstni dan. Zadolžila me je, da uredim pri šefu roštilj (čevapi, ražnjiči in obvezen del picekof!) in pijačo. Začetek po 19 uri.... Mutiki najlepše darilo je družba prijateljev in dobra volja, kot je po navadi ob naših druženjih . Zaj pa grem k Bokiju na pir! Pridem! Jutri in zdaj! Popravljeno Julij 5, 2010. Popravil Furioso
ataIBA Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 (popravljeno) Pridem! Jutri in zdaj! Si mož beseda ! Ja, taki popoldnevi kot je bil danes (uvertura za jutrišnjo "čago"), človeku res napolnijo baterije in mehur . Baterije so pune, mehur prazen, ledvičke stestirane , zaj pa pod tuš. da se znebim vonja po roštilju. Mi že gre malo na živce, da me pesi ližejo ko da sn šnicl..... Lahko noč... (kaj te to pomeni ?) Popravljeno Julij 5, 2010. Popravil ataIBA
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se