davidg Objavljeno Avgust 6, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2010 Ali gre kdo kam v nedeljo. Malo ste tiho :unsure: Midva imava plan... Maribor -> Colfosco -> Vaduz -> Bodensee -> ? To je plan do nekje srede, pol pa po občutku naprej . D.
Rocky Objavljeno Avgust 7, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2010 Midva imava plan... Maribor -> Colfosco -> Vaduz -> Bodensee -> ? To je plan do nekje srede, pol pa po občutku naprej . D. Da se malo pohvalim. Nekje sredine 80-tih sem to turo prevozil s biciklom :naughty: Jasno v obe smeri. Nazaj po drugi ruti.
Snečer Objavljeno Avgust 7, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2010 Ali gre kdo kam v nedeljo. Malo ste tiho :unsure: Eno "rahlo" se bom zapeljal po Jodlariji, malo do Gaberl-a, pa nazaj (za 6km ne vem če je asfalt Okoli deveti ko vstanem. 320km
ataIBA Objavljeno Avgust 7, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2010 Ali gre kdo kam v nedeljo. Malo ste tiho :unsure: Maš idejo? Sedaj sem prišel s svakovega rojstnodnevnega praznovanja. Jutri pa bi bilo dobro kam dunit. Recimo okoli Balatona? ??
Mohorko Objavljeno Avgust 7, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2010 Eno "rahlo" se bom zapeljal po Jodlariji, malo do Gaberl-a, pa nazaj (za 6km ne vem če je asfalt Okoli deveti ko vstanem. 320km To bi meni tudi odgovarjalo ...
Fakin Objavljeno Avgust 7, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2010 To bi meni tudi odgovarjalo ... Morti jaz tudi!!!!
ataIBA Objavljeno Avgust 8, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2010 Morti jaz tudi!!!! Jaz bi tudi, pa moram bit z mojo prisoten: http://forum.opensoaring.com/viewtopic.php?f=5&t=56&start=20 Greva pa z dvokolesnikom .
Furioso Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 Toooooooooooreeeeeeeeeeeeeeeek! :music3:
Furioso Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 Sem videl, da se pri Bokiju nekaj pripravlja za danes zvečer?? :naughty: :music3:
hilton Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 Sem videl, da se pri Bokiju nekaj pripravlja za danes zvečer?? :naughty: :music3: bo kdo kaki gril často :naughty: jaz ful lačen že zdaj :closedeyes: Izek, mojamiska, Jozeee in 1 other 2 2
Furioso Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 bo kdo kaki gril často :naughty: jaz ful lačen že zdaj :closedeyes: Fino, boš potem še bolj!
ataIBA Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 (popravljeno) bo kdo kaki gril často :naughty: jaz ful lačen že zdaj :closedeyes: He-he!! Z ozirom na bližajočo okroglo obletnico, sem se danes dogovoril z šefom Bokija . Roštiljaaaadaaaa! Ne bomo komplicirali! Čevapčiči + pijača. Sex (to je ono med pet in sedem) pa doma. Pričetek po 19h uri, da nemo meli preveč punih vampov prepozno, ker potem nea gre . So mi tak povedali O:-) . Popravljeno Avgust 10, 2010. Popravil ataIBA
Barracuda Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 He-he!! Z ozirom na bližajočo okroglo obletnico, sem se danes dogovoril z šefom Bokija . Roštiljaaaadaaaa! Ne bomo komplicirali! Čevapčiči + pijača. Sex (to je ono med pet in sedem) pa doma. Pričetek po 19h uri, da nemo meli preveč punih vampov prepozno, ker potem nea gre . So mi tak povedali O:-) . Jaz pa zmenjen ob 19:00 za gokarde na E-parku, da mi bote kaj pusli, pridema z barracidiko!!!
Marvin2 Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 He-he!! Z ozirom na bližajočo okroglo obletnico, sem se danes dogovoril z šefom Bokija . Roštiljaaaadaaaa! Ne bomo komplicirali! Čevapčiči + pijača. Sex (to je ono med pet in sedem) pa doma. Pričetek po 19h uri, da nemo meli preveč punih vampov prepozno, ker potem nea gre . So mi tak povedali O:-) . To pa lepo pade! Kaj misliš da se reče okrogla zato, ker je nosilec obletnice bolj okrogel? Pol mam jaz zmeraj okrogle! Te pa okroglo vse naj!!!
Marvin2 Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 Jaz pa zmenjen ob 19:00 za gokarde na E-parku, da mi bote kaj pusli, pridema z barracidiko!!! Nič! Ta gokart je za otroke, pomisli kako bodo jokali!
Mutika Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 He-he!! Z ozirom na bližajočo okroglo obletnico, sem se danes dogovoril z šefom Bokija . Roštiljaaaadaaaa! Ne bomo komplicirali! Čevapčiči + pijača. Sex (to je ono med pet in sedem) pa doma. Pričetek po 19h uri, da nemo meli preveč punih vampov prepozno, ker potem nea gre . So mi tak povedali O:-) . AtaIBA, obvezno pridemo! To pa lepo pade! Kaj misliš da se reče okrogla zato, ker je nosilec obletnice bolj okrogel? Pol mam jaz zmeraj okrogle! Te pa okroglo vse naj!!! Jaz jih mam zadnjih 5-6 let ...
Igorr Objavljeno Avgust 12, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2010 ataIBA in vuk76, vse najboljše in še mnogo lepih kilometrov vama želim!
BremzPenzl Objavljeno Avgust 12, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2010 ataIBA in vuk76, vse najboljše in še mnogo lepih kilometrov vama želim! Od mene tui fse najboljše!
Mutika Objavljeno Avgust 12, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2010 Vse najtaboljšejšeeeee, ataIBA in Vuk, še veliko zabavnih voženj, dogodkov in vsega dobrega!
davidg Objavljeno Avgust 12, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2010 Tud jaz in moja 'zena' se pridruzujeva cestitkam. Lepo praznujta in uzivajta!!!!
Mohorko Objavljeno Avgust 12, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2010 Dr. AtaIba, vse najboljše in želim, da postaneš zares star motorist ! Madonca, ko si pa poskušam predstavljat torto s tolko svečami ... pa saj to je kot Las Vegas ! brbranka in ataIBA 2
Vanga Objavljeno Avgust 12, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2010 Ata IBA in vuk76 vse naj, naj, še na mnoga leta in veliko varno prevoženih km.
ataIBA Objavljeno Avgust 12, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2010 Dr. AtaIba, vse najboljše in želim, da postaneš zares star motorist ! Madonca, ko si pa poskušam predstavljat torto s tolko svečami ... pa saj to je kot Las Vegas ! He-he! Hvala za dobre želje. Mimogrede, torta je cenejša ko sveče ...
Fakin Objavljeno Avgust 12, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2010 AtaIba in Vuk Vse najboljše!!!! :010 :010 ataIBA in brbranka 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se