ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 13, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2010 če je kdo ki danes zvečer za pirček (ne verjamem, da bo Vapotu zneslo), naj se mi javi na 070 844 398 ... za one, ko niso za pirček, pa en videospot presežek
ataIBA Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 (popravljeno) Že tretji dan roštiljadaaaa. Pa to je življenje: ... Moram pa se pohvalit, da japka ne pade daleč od dreve: Popravljeno Avgust 14, 2010. Popravil ataIBA MowzancR in Barracuda 2
Barracuda Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 Na tem mestu moram pohvaliti čevapčiče in peka le teh, namreč bili so strašno slastni, cela kila ki sem jo zmazal Vedno znova sem vzel novega, ker sem se hotel prepričati, če so res vsi tak dobri Lep pozdrav iz Houče... ataIBA 1
hilton Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 Že tretji dan roštiljadaaaa. Pa to je življenje: ... Moram pa se pohvalit, da japka ne pade daleč od dreve: jaz revež sem pa slivove knedle mogo doma jest pa kisl kompot hcoj lahko pridem saj bom čisto malo pojedel Izek, domina, Jozeee in 1 other 2 2
ataIBA Objavljeno Avgust 15, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 jaz revež sem pa slivove knedle mogo doma jest pa kisl kompot hcoj lahko pridem saj bom čisto malo pojedel Ta prava čaga šele pride! To je bilo malo za pokušino "kar tak mimigrede"! Sem pa bil včeraj gost na dolenjski roštiljadi. Mnogo dobro, da ne govorimo o cvičku... He-he! Prijetno presenečenje sta pripravila naša Krovec in Krovka. Nazaj sta sicer plavala, ampak za ase ni blema:
Furioso Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 V četrtek sem izkoristil lepo vreme... Marina v Zadru, v ozadju letališče Zadar: Mesto Hvar: Dubrovnik, v ozadju letališče Dubrovnik: Dubrovnik: Na letališču v Dubrovniku: Sali, Dugi otok: Gajac, Pag: Novalja, Pag: Alla, domina, MowzancR in 4 others 6 1
hilton Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 furi kaki taxi pa to :closedeyes: plačam kosilo pa pijačo z lahkoto Izek, Jozeee in domina 1 2
Pervy Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 furi greš te dni kaj proti lošinju??? bi moral po ženo pa se mi z avtom ne da! krijem kake sorazmerne stroške. resno mislim!
Marvin2 Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 (popravljeno) V četrtek sem izkoristil lepo vreme... Marina v Zadru, v ozadju letališče Zadar: Lepo, samo marina je Sukošan :closedeyes: Pa vidim, da brezročno tudi znaš. :notworthy: Popravljeno Avgust 16, 2010. Popravil Marvin2
ataIBA Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 Lepo, samo marina je Sukošan :closedeyes: Pa vidim, da brezročno tudi znaš. :notworthy: Zna on tudi leđno, bočno, rikverc, ... :evilgrin: majstor od majstora .... Barracudika 1
Furioso Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 Lepo, samo marina je Sukošan :closedeyes: Pa vidim, da brezročno tudi znaš. :notworthy: So me dokaj hitro "razsvetlili", samo nisem mogel več popravit... Ma ne, to Desanka fotka, Levanka pa vozi. O:-)
Darko3g Objavljeno Avgust 17, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2010 Bo danes kakšen toti torek in kje ?
Barracuda Objavljeno Avgust 17, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2010 Bo danes kakšen toti torek in kje ? bo ja... kje? boki hoče predem? ja sam z čim? mogoče z gokartom
Barracuda Objavljeno Avgust 18, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2010 Kaj zaj delate vsi, nič nima noben časa pisat al kaj?
ataIBA Objavljeno Avgust 18, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2010 Kaj zaj delate vsi, nič nima noben časa pisat al kaj? Dobro jutro ....
Marvin2 Objavljeno Avgust 18, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2010 Hojla asi, ali ima kdo na zalogi dobrega popravljalca zadrg na usnjenih jaknah za mopede? Potrebna je zamenjava zadrge pod hitno. :surrender:
danci1973 Objavljeno Avgust 18, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2010 Hojla asi, ali ima kdo na zalogi dobrega popravljalca zadrg na usnjenih jaknah za mopede? Potrebna je zamenjava zadrge pod hitno. :surrender: Čevljarstvo Saša Kovačev (041 262 911) Kako hitno pa je? D.
Marvin2 Objavljeno Avgust 18, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2010 Čevljarstvo Saša Kovačev (041 262 911) Kako hitno pa je? D. Hvala Danči, ni tako hitno, ampak drugače me ne bi resno jemali
Mohorko Objavljeno Avgust 22, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2010 .. da malo presekam sivino, katera se je naselila v naš "krožek" ! Torej, jutri zjutraj, cca. ob 9 uri, krenem proti morju. Cilj je Poreč in ob približno 13 uri obisk otrok, ki v Poreču letujejo preko ZPM-ja. Potem še malo vija-vaja po Istri in počasi domov. Prihod domov načrtovan okrog 8 ure zvečer. Morda kak sopopotnik ?
Marvin2 Objavljeno Avgust 23, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2010 Kaj ste vsi pomrli? :surrender:
danci1973 Objavljeno Avgust 23, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2010 Kaj ste vsi pomrli? :surrender:
Barracuda Objavljeno Avgust 23, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2010 Kaj ste vsi pomrli? :surrender: - 3 dni - 3 države - 1700 kilometrov petek: Hoče - Piran - Hoče (V Piran na :beer1:) sobota: Hoče - Slovenjska bistrica - Brežice - Črnomelj - Delnice - Kraljevica - Karlobag - Gospič-Gračac - Starigrad (K Dinkotu na lignje) nedelja: Starigrad - Obrovac - Kistanje - Knin - Grahovo - Drvar - Bihać - Karlovac - Ozalj - Žumberak - Bregana - Brežice - Slovenjska bistrica - Hoče (V Bihać na čevape) ps: Danes pridema z skup po šihtu in ona meni :unsure: jaz bi šla jutri še kr enkrat tako turo :notworthy: Barracudika in ataIBA 2
Barracudika Objavljeno Avgust 23, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2010 - 3 dni - 3 države - 1700 kilometrov petek: Hoče - Piran - Hoče (V Piran na :beer1:) sobota: Hoče - Slovenjska bistrica - Brežice - Črnomelj - Delnice - Kraljevica - Karlobag - Gospič-Gračac - Starigrad (K Dinkotu na lignje) nedelja: Starigrad - Obrovac - Kistanje - Knin - Grahovo - Drvar - Bihać - Karlovac - Ozalj - Žumberak - Bregana - Brežice - Slovenjska bistrica - Hoče (V Bihać na čevape) ps: Danes pridema z skup po šihtu in ona meni :unsure: jaz bi šla jutri še kr enkrat tako turo :notworthy: Če pa je blo tak fajn! Če bi meli še en dan zraven bi pa blo že kičasto! Jutri pa TOREK!!! ataIBA 1
ataIBA Objavljeno Avgust 23, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2010 .............. Danes pridema z skup po šihtu in ona meni :unsure: jaz bi šla jutri še kr enkrat tako turo :notworthy: :worship: Si vido ti to???? Pa to so naše punce. Veš kak bo zgledlo, ko boš kupo pravi motor:evilgrin: ? Nebo htela dol:whistle: .... He, he! Tudi moja bi šla že danes spet kam..... Mohorkoooo! Kak je blo?
alkatraz Objavljeno Avgust 23, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2010 - 3 dni - 3 države - 1700 kilometrov petek: Hoče - Piran - Hoče (V Piran na :beer1:) sobota: Hoče - Slovenjska bistrica - Brežice - Črnomelj - Delnice - Kraljevica - Karlobag - Gospič-Gračac - Starigrad (K Dinkotu na lignje) nedelja: Starigrad - Obrovac - Kistanje - Knin - Grahovo - Drvar - Bihać - Karlovac - Ozalj - Žumberak - Bregana - Brežice - Slovenjska bistrica - Hoče (V Bihać na čevape) ps: Danes pridema z skup po šihtu in ona meni :unsure: jaz bi šla jutri še kr enkrat tako turo :notworthy: Še sreča, da sta dva brancina ostala nepoškodovana
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se