Mohorko Objavljeno Avgust 23, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2010 Mohorkoooo! Kak je blo? Kak je blo ? Hudiča, crkjen sem kot star, garjav pes ! Krenil ob osmih, prispel ob sedmih zvečer, naklepal pa 730 km... Je blo pa lepo videt otročke, ko jih ata preseneti s kunami, ha ha ...... ataIBA in gody01 2
Marvin2 Objavljeno Avgust 24, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2010 Kak je blo ? Hudiča, crkjen sem kot star, garjav pes ! Krenil ob osmih, prispel ob sedmih zvečer, naklepal pa 730 km... Je blo pa lepo videt otročke, ko jih ata preseneti s kunami, ha ha ...... Kaj tvoji kune jejo? Jaz mojih ne morem prepičati, da bi činčile pojedli ataIBA 1
davidg Objavljeno Avgust 24, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2010 :worship: Si vido ti to???? Pa to so naše punce. Veš kak bo zgledlo, ko boš kupo pravi motor:evilgrin: ? Nebo htela dol:whistle: .... He, he! Tudi moja bi šla že danes spet kam..... Mohorkoooo! Kak je blo? Še jaz malo pokažem . ataIBA 1
ataIBA Objavljeno Avgust 24, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2010 Še jaz malo pokažem . Bravo Davidku :notworthy: . Vidim, da je bilo orgazmično motoriranje, kar se vidi po cigari :evilgrin: ..... Sta šla vsak s svojim motorčkom?
ataIBA Objavljeno Avgust 24, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2010 Kaj tvoji kune jejo? Jaz mojih ne morem prepičati, da bi činčile pojedli Segreješ olje, dodaš čebulo, jo spražiš na rumeno, dodaš na kockice narezano meso, potreseš s currijem, posoliš, popopraš, dodaš riž, serviraš domačim za kosilo in "spizdiš" v klet. Ne se pozabit zaklenit !!! Če jim bo teknilo ....... začneš lovit sosedovo muco O:-) .... Danes je toti toreeeekkk.
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 24, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2010 V četrtek sem izkoristil lepo vreme... Heilige fliegende Furioso! Echt Klasse!!! BTW, da ne bo kdaj tak, ko se je z Erazmom B. Pintarjem zgodilo ...
ataIBA Objavljeno Avgust 24, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2010 nedelja: Starigrad - Obrovac - Kistanje - Knin - Grahovo - Drvar - Bihać - Karlovac - Ozalj - po cesti 505 - Žumberak - Bregana - Brežice - Slovenjska bistrica - Hoče ps: Sem na Googlu pogledal ki nas je garmin vodil .... . Celo cesto 505 smo dunili. Okoli riti v žep. Zaj mi je jasno, zakaj Kraš dela bombone 505 sa crtom :yes: .
davidg Objavljeno Avgust 24, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2010 Bravo Davidku :notworthy: . Vidim, da je bilo orgazmično motoriranje, kar se vidi po cigari :evilgrin: ..... Sta šla vsak s svojim motorčkom? Seveda, vsak na svojem sva uživala . D.
maus Objavljeno Avgust 24, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2010 oj toteki, da vas mal pozdravim :naughty:
Furioso Objavljeno Avgust 24, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2010 (popravljeno) Včeraj sem ga mahnil v Debrecen. Lepo. http://eng.debrecen.hu/ Toooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeek? :naughty: Popravljeno Avgust 24, 2010. Popravil Furioso
Marvin2 Objavljeno Avgust 24, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2010 Ali bo kdo prišel kam? :unsure:
danci1973 Objavljeno Avgust 24, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2010 Ali bo kdo prišel kam? :unsure: Jaz bi... :yes: D.
Peci Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 Danes sem se spomnil na enga "letečega" toteka...http://www.terrafugia.com/Montage.html
Furioso Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 Danes sem se spomnil na enga "letečega" toteka...http://www.terrafugia.com/Montage.html Zanimivo, samo bom še kar nekaj časa s temle letel... V ponedeljek v Debrecenu:
davidg Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 (popravljeno) Zanimivo, samo bom še kar nekaj časa s temle letel... V ponedeljek v Debrecenu: Meni je pa 'toti' ful bolši: Popravljeno Avgust 25, 2010. Popravil davidg
Furioso Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 (popravljeno) Meni je pa 'toti' ful bolši: Bratec od tvoje? Popravljeno Avgust 25, 2010. Popravil Furioso
davidg Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 Bratec od tvoje? Jap.... Na 'stick' je ful bol fajn . Sploh toti Cub je kul . D.
Furioso Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 Jap.... Na 'stick' je ful bol fajn . Sploh toti Cub je kul . D. Eh, mene tale bolj zanima - jih gre več not...
Furioso Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 Jap.... Na 'stick' je ful bol fajn . Sploh toti Cub je kul . D. Naslednji (kmalu) bo pa tale...
davidg Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 Naslednji (kmalu) bo pa tale... Idi raje na Utvo, zgleda bol zabavna . Ko sem se vozil s Petro me je vedno blo strah ko pes...... :surrender: D.
Furioso Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 Idi raje na Utvo, zgleda bol zabavna . Ko sem se vozil s Petro me je vedno blo strah ko pes...... :surrender: D. Vsa letala pridejo enkrat na vrsto...
Peci Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 :naughty: ...meni je pa ono najbolj všeč, ko lahko z njega vun skočiš...:evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se