ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 Zanimivo, samo bom še kar nekaj časa s temle letel... V ponedeljek v Debrecenu: Teoretično, če bi mene hotel kam peljat - kaj me moraš spodaj kot atomsko bombo privezat? ataIBA, MowzancR in domina 3
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 Vsa letala pridejo enkrat na vrsto... Na koncu pa Boing, model "brez pristajanja"?
Furioso Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 Idi raje na Utvo, zgleda bol zabavna . Ko sem se vozil s Petro me je vedno blo strah ko pes...... :surrender: D. Petra je ja tak fajn! Za 4 je, pa še avtopilota ima!
Furioso Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 Teoretično, če bi mene hotel kam peljat - kaj me moraš spodaj kot atomsko bombo privezat? Ne, samo goriva bi moral manj natankat, da ne bi bila pretežka... MowzancR 1
hilton Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 Ne, samo goriva bi moral manj natankat, da ne bi bila pretežka... hahahahaha SCORPIONS, MowzancR, Marvin2 in 2 others 2 3
Mohorko Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 Furči, da nisi ti slučajno malo zgrešil foruma ? Bi ti prijazno predlagal, da svoje fotke zložiš v kak album, pa naj si jih pogleda vsakdo, ki ga zanima, kaj pač počne Furioso. Nekako se mi ne zdi OK, da se na forumu, kjer bi pričakoval poste v zvezi z motoriranjem, prebijam in preglejujem neke slikce, ki so precej "nad motoristi". Pa brez zamere, Robert M. domina, davidg, Igorr in 6 others 5 4
STAR Objavljeno Avgust 26, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2010 Furči, da nisi ti slučajno malo zgrešil foruma ? Bi ti prijazno predlagal, da svoje fotke zložiš v kak album, pa naj si jih pogleda vsakdo, ki ga zanima, kaj pač počne Furioso. Nekako se mi ne zdi OK, da se na forumu, kjer bi pričakoval poste v zvezi z motoriranjem, prebijam in preglejujem neke slikce, ki so precej "nad motoristi". Pa brez zamere, Robert M. Pod to zelo vljudno napisano pripombo se tudi jaz podpišem. OK, fotko ali dve na mesec, za "lušt", pa le prilimaj. Fakin in Pips 2
hilton Objavljeno Avgust 26, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2010 Furči, da nisi ti slučajno malo zgrešil foruma ? Bi ti prijazno predlagal, da svoje fotke zložiš v kak album, pa naj si jih pogleda vsakdo, ki ga zanima, kaj pač počne Furioso. Nekako se mi ne zdi OK, da se na forumu, kjer bi pričakoval poste v zvezi z motoriranjem, prebijam in preglejujem neke slikce, ki so precej "nad motoristi". Pa brez zamere, Robert M. kaj pa če so slike ostalim všeč aja Motosvet krožek Maribor ni nekako ful dotično povezan samo z motoriranjem :closedeyes: ali...... pol AtaIba tudi kuzekov ne bi lepil itn..... naprimer....... lp Hilton MowzancR, Izek, Pips in 3 others 2 4
ataIBA Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 (popravljeno) Dobro jutro ... ??? Popravljeno Avgust 27, 2010. Popravil ataIBA
hilton Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 (popravljeno) Dobro jutro ... ??? jutroooo očitno je treba malo.................... zgelda dolgcajt pa to Popravljeno Avgust 27, 2010. Popravil hilton Izek in domina 1 1
Darko3g Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 Ja bi blo treba malo pa imam same težave. Htel sem na kratek skokec v morje preko vikenda (Stinica) pa so me veslači spet ... Moram v nedeljo sprejeti prve slovenske mladinske olimpijske prvake (ki so čisto po naključju spet veslači) in tokrat celo iz Maribora. Teško je biti veslaški funkcionar - kak te naj hujšam, če mi pa samo špeh raste od tega (no malo tudi od pogostitev). Mašina pa na servisu (Tecumseh 6,0). Sem že nervozen - trava čaka. Še dobro, da je danes dan po malem petku. Mejte se
davidg Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 Ja bi blo treba malo pa imam same težave. Htel sem na kratek skokec v morje preko vikenda (Stinica) pa so me veslači spet ... Moram v nedeljo sprejeti prve slovenske mladinske olimpijske prvake (ki so čisto po naključju spet veslači) in tokrat celo iz Maribora. Teško je biti veslaški funkcionar - kak te naj hujšam, če mi pa samo špeh raste od tega (no malo tudi od pogostitev). Mašina pa na servisu (Tecumseh 6,0). Sem že nervozen - trava čaka. Še dobro, da je danes dan po malem petku. Mejte se Darko, da nisi ti slučajno malo zgrešil foruma ? Bi ti prijazno predlagal, da takšne poste napišeš na kak drug forum, pa naj si jih pogleda vsakdo, ki ga zanima, kaj pač počne Darko. Nekako se mi ne zdi OK, da se na forumu, kjer bi pričakoval poste v zvezi z motoriranjem, prebijam in preglejujem neke poste, ki s slednjim nimajo nobene veze. Pa brez zamere, David. :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Darko, ne mi zamerit, nisem se mogel zadržat . MowzancR, domina in Fakin 1 2
aero Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 1481 strani preveč, da bi šel vse brat... se kje kaj zbirate?
Darko3g Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 1481 strani preveč, da bi šel vse brat... se kje kaj zbirate? V glavnem tu na forumu - in nakladmo o motorju, ribah, življenju in še čem. Pa tu pa tam kak torek ob osmih pri Bokiju, Aliju, Gojzerju, flukplacu ali pač kje se zmenimo. Zadnje čase v glavnem pri Bokiju - v Houčah, no v bistvu v Bohovi. @David in Mohorko: Je to dovolj motoristčna tema? . domina 1
davidg Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 @David in Mohorko: Je to dovolj motoristčna tema? . D. domina 1
Darko3g Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 Darko, da nisi ti slučajno malo zgrešil foruma ? Bi ti prijazno predlagal, da takšne poste napišeš na kak drug forum, pa naj si jih pogleda vsakdo, ki ga zanima, kaj pač počne Darko. Nekako se mi ne zdi OK, da se na forumu, kjer bi pričakoval poste v zvezi z motoriranjem, prebijam in preglejujem neke poste, ki s slednjim nimajo nobene veze. Pa brez zamere, David. :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Darko, ne mi zamerit, nisem se mogel zadržat . David pa ravno ti: Kako nekateri ne morejo razumeti, da razen motorja in veslanja ni nobene pomembne stvari na svetu (no morda še kdo na zadnjem sedežu - ampak tu pa je David malce hendikepiran) domina 1
davidg Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 David pa ravno ti: Kako nekateri ne morejo razumeti, da razen motorja in veslanja ni nobene pomembne stvari na svetu (no morda še kdo na zadnjem sedežu - ampak tu pa je David malce hendikepiran) Se oproščam, pa ravno pri tebi . Trenutek nezbranosti in nezrelosti... Iskreno se ti opravičujem. :surrender: D- domina 1
Furioso Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 Ker je ravno petek; je kdo mogoče žejen? :naughty:
ataIBA Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 Ker je ravno petek; je kdo mogoče žejen? :naughty: Yes! (angl.) Sedaj sem pripravljal cca 12 kg meseka za roštilj. IBA ima okroglih 31 let te pa bomo vrgli kaj na ojgn. Motora sn pospravo v klet neoprana :angry: in me je malo sram, ker cel teden nisem našel časa odstranit muh. Bom pa sedaj za dezinfekcijo najprej travaričko, pol pa eno pivce ..... Na obisek sem dobil sestrico od Cvička....Javim se kasnejeeee
Furioso Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 Na obisek sem dobil sestrico od Cvička....Javim se kasnejeeee A zato me danes nisi v goste povabil?? :evilgrin: :D
Snečer Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 (popravljeno) To je tudi hudi offtopic a ne? (zadnja dva "prispevka") Popravljeno Avgust 27, 2010. Popravil Snecer
davidg Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 (popravljeno) To je tudi hudi offtopic a ne? (zadnja dva "prispevka") Ja ful! D. Popravljeno Avgust 27, 2010. Popravil davidg domina 1
Barracuda Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 Predlagam da vsi udeleženci foruma nemudama opustite vse druge hobije razen motorja. Namreč ni priporočljivo da se tukaj piše o biločem drugem kot o motoriranju, saj to tu in tam koga zmoti... Snečer, Igorr, Fakin in 1 other 2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se