hilton Objavljeno November 2, 2010 Opozori Objavljeno November 2, 2010 lepe pozdrave iz Voralberga natančneje Bregenza .. in servus vsem :naughty: uzivajte se vidimo enkrat aprila ps vam bom redno slike pošiljal kje smučam( aja ne znam še ) bom se pa mel priloznost na vrjetno daleč najlepšis smučiščih naučit :naughty: Jozeee 1
ataIBA Objavljeno November 2, 2010 Opozori Objavljeno November 2, 2010 lepe pozdrave iz Voralberga natančneje Bregenza .. in servus vsem :naughty: uzivajte se vidimo enkrat aprila ps vam bom redno slike pošiljal kje smučam( aja ne znam še ) bom se pa mel priloznost na vrjetno daleč najlepšis smučiščih naučit :naughty: Ej, dragi prijatelj. Vidim, da je ratalo. Boš pa moral le pred aprilom kako kartico štemplat pri Bokiju . Si pišemo. Danes, ko je toti torek je moja nekam lena in jo tiši v pojstlo . Zgleda, da jo je ura zmešala. Priznam, da mene tudi .
Marvin2 Objavljeno November 2, 2010 Opozori Objavljeno November 2, 2010 Gnes je torek ! Bomo pri Aliji ? Če pride kdo, pol mijadva tudi prideva.
danci1973 Objavljeno November 2, 2010 Opozori Objavljeno November 2, 2010 Če pride kdo, pol mijadva tudi prideva. Ja ki te sta? Mijadva sma ze tu...
CVIČKAR1 Objavljeno November 2, 2010 Opozori Objavljeno November 2, 2010 To pa ni namen odškodnine Vem da ni,ampak nekak treba pridit do motorja,tito reko:"snađi se".
Marvin2 Objavljeno November 2, 2010 Opozori Objavljeno November 2, 2010 Ja ki te sta? Mijadva sma ze tu... Konec lekcij iz matematike, pa je že malo prepozno, sem se že opravičil! :surrender:
gody01 Objavljeno November 3, 2010 Opozori Objavljeno November 3, 2010 Konec lekcij iz matematike, pa je že malo prepozno, sem se že opravičil! :surrender: Do kolko te je AmišKazica naučila štet ? :evilgrin:
Marvin2 Objavljeno November 3, 2010 Opozori Objavljeno November 3, 2010 (popravljeno) Do kolko te je AmišKazica naučila štet ? :evilgrin: Obdelala sva negativna števila, pa neki znak zadaj, pravi da so to procenti. -10%, -20%, -30%, -40%, -50%, potem pa pride "akcija", ki baje ni število. Pomeni pa neko operacijo, ki se na mojem trr vidi kot odštevanje. Torej, če rečemo "akcija - 10%", se v bistvu na trr vidi brez postavke in se čudno nič ne odšteje, če pa se napiše "akcija - 50%", je to sigurno odštevanje in sicer min. - 120 eur. Prav za toliko se zmanjša saldo. Baje še bova ponavljala, tako nelogične stvare preidejo kar v navado in je tako potem vse ok. Danes nadaljujeva. (baje pa se težko učim) Popravljeno November 3, 2010. Popravil Marvin2 MowzancR, ataIBA, SkySam69 in 2 others 5
ataIBA Objavljeno November 3, 2010 Opozori Objavljeno November 3, 2010 ...................... Danes nadaljujeva. (baje pa se težko učim) Moja hoče met v ponedeljek 20 eurof, v torek 40, v sredo 50, v četrtek 60, v petek 70,... jaz ne dam niti enega :evilgrin: . (iščemmojekarticepress)
CVIČKAR1 Objavljeno November 3, 2010 Opozori Objavljeno November 3, 2010 E bom pa s kolesom pršu do vas će mi bojo doma pustil zarad poškodbe,ko ga bom kupil pozimi ko bo razprodaja,v torek ob osmih zvečer je blo vćas.Pa bom en mali izlet mel.
Ice Objavljeno November 5, 2010 Opozori Objavljeno November 5, 2010 no, za letos se lahko "pohvalim", da mi niti enkrat ni zneslo priti na krozek z motorjem. :surrender:
hilton Objavljeno November 5, 2010 Opozori Objavljeno November 5, 2010 no, za letos se lahko "pohvalim", da mi niti enkrat ni zneslo priti na krozek z motorjem. :surrender: ti pacek :closedeyes: Jozeee in ataIBA 1 1
Mohorko Objavljeno November 5, 2010 Opozori Objavljeno November 5, 2010 Neznano kam se je zatekla druščina, ki sliši na imena: Vanga, Beco, Šokac, BremzPenzl, Mutika, Vapotek, David, LadyMarmeljad, Furioso, Fakin, Vuk76, Barracudika, ... itd. Če jih kdo izsledi, naj jih privede nazaj na forum. brbranka, Barracuda, ataIBA in 3 others 5 1
Vanga Objavljeno November 6, 2010 Opozori Objavljeno November 6, 2010 Neznano kam se je zatekla druščina, ki sliši na imena: Vanga, Beco, Šokac, BremzPenzl, Mutika, Vapotek, David, LadyMarmeljad, Furioso, Fakin, Vuk76, Barracudika, ... itd. Če jih kdo izsledi, naj jih privede nazaj na forum. Evo me, sn že tu! ataIBA 1
Ice Objavljeno November 6, 2010 Opozori Objavljeno November 6, 2010 ti pacek :closedeyes: hmmmm....... to mi tudi lady vedno pravi.
Mohorko Objavljeno November 6, 2010 Opozori Objavljeno November 6, 2010 Evo me, sn že tu! :notworthy: Pa ne hodi več fstran !
ataIBA Objavljeno November 6, 2010 Opozori Objavljeno November 6, 2010 :notworthy: Pa ne hodi več fstran ! Nekam sn rato pravi fizičar. Žagam drve, podiram dreve, .... Domača opravila mi vedno bolj ležijo . Vuni pa lepo vreme .
Furioso Objavljeno November 6, 2010 Opozori Objavljeno November 6, 2010 Neznano kam se je zatekla druščina, ki sliši na imena: Vanga, Beco, Šokac, BremzPenzl, Mutika, Vapotek, David, LadyMarmeljad, Furioso, Fakin, Vuk76, Barracudika, ... itd. Če jih kdo izsledi, naj jih privede nazaj na forum. Prisoten in nepriseben. Vse po starem, torej.
STAR Objavljeno November 6, 2010 Opozori Objavljeno November 6, 2010 :notworthy: Pa ne hodi več fstran ! Domov si ga nesi! ;-) -
Marvin2 Objavljeno November 6, 2010 Opozori Objavljeno November 6, 2010 (popravljeno) Nekam sn rato pravi fizičar. Žagam drve, podiram dreve, .... Domača opravila mi vedno bolj ležijo . Vuni pa lepo vreme . Nisi fizičar, v teh letih se reče smrčanju, da žagaš drve. Da podiraš dreve pomeni (pred leti so pač bili grmički ), če pa domača opravila ležijo, pa toliko bolje. (Samo vedi, da doma ne šteje, da se ne boš hvalil). Vuni pa je že nekaj časa lepo vreme, a tebe nigde! Sicer pa če se hvališ z vsem prej (žagam, podiram, vse ležijo ... ), pol ni čudno da te lepo vreme ne gane! Popravljeno November 6, 2010. Popravil Marvin2 Mohorko in ataIBA 2
Marvin2 Objavljeno November 6, 2010 Opozori Objavljeno November 6, 2010 Evo me, sn že tu! Vangec, pridi že kaj, ker sem edini kadilec! mopedist5, ataIBA in hilton 2 1
Vanga Objavljeno November 6, 2010 Opozori Objavljeno November 6, 2010 Vangec, pridi že kaj, ker sem edini kadilec! Bom prleto kaj, zdaj pozimi bo več časa. hilton in mopedist5 1 1
hilton Objavljeno November 6, 2010 Opozori Objavljeno November 6, 2010 dragi prijatelji me pogresate kaj :beer1: bom dal za pir ko se vrnem aja pa kaki + mi lahko za objavo date, ker se je en odločo da me bo zbombardiral z minusi ful se sekiram aja drugače pa ju3 se zbudim v belo jutro tak da vam pričaram kako lepo sliko z voradlberga pm prekleti bregi :wacko: njofra, Blond, riderrgirl in 8 others 7 4
Marvin2 Objavljeno November 6, 2010 Opozori Objavljeno November 6, 2010 dragi prijatelji me pogresate kaj :beer1: bom dal za pir ko se vrnem aja pa kaki + mi lahko za objavo date, ker se je en odločo da me bo zbombardiral z minusi ful se sekiram aja drugače pa ju3 se zbudim v belo jutro tak da vam pričaram kako lepo sliko z voradlberga pm prekleti bregi :wacko: Seos Triumfator! Sem ti dal plus Na pir ne bom pozabil, sicer pa za plus moreš nekaj napisati Ki te si v nekih bregih? :blink: hilton, mopedist5 in ataIBA 2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se