Marvin2 Objavljeno November 6, 2010 Opozori Objavljeno November 6, 2010 Bom prleto kaj, zdaj pozimi bo več časa. Bo k .... več časa, zaj se boš pa vadil na gtalico! :lol: ataIBA, mopedist5 in hilton 2 1
Vanga Objavljeno November 6, 2010 Opozori Objavljeno November 6, 2010 Bo k .... več časa, zaj se boš pa vadil na gtalico! :lol: Ne reči prehitro, ovo belo govno kao da čaka iza čoška da začne padat. mopedist5, MowzancR, ataIBA in 1 other 3 1
Mohorko Objavljeno November 7, 2010 Opozori Objavljeno November 7, 2010 (popravljeno) Ne reči prehitro, ovo belo govno kao da čaka iza čoška da začne padat. Pa naj kar začne padat ! Čim prej in čim več, tem boljše za mene ! Da mi ne bo več kazala s prstom po dvorišču, česa vse letos nisem naredil ! Sneg ipak marsikaj skrije ... Sicer pa, prase sem zaklal, vinček se je tudi že skoraj spucal, tak da nebo zime za eskime. Popravljeno November 7, 2010. Popravil Mohorko ataIBA, mopedist5 in hilton 2 1
Mohorko Objavljeno November 7, 2010 Opozori Objavljeno November 7, 2010 (popravljeno) Moja hoče met v ponedeljek 20 eurof, v torek 40, v sredo 50, v četrtek 60, v petek 70,... jaz ne dam niti enega :evilgrin: . (iščemmojekarticepress) Hm ... Daj ji v ponedeljek 20 ojrof, pa boš mel celi teden mir ! Kaj ne vidiš, da zahtevek vsaki dan narašča ? (takesosrednješolkepress) Popravljeno November 7, 2010. Popravil Mohorko hilton, ataIBA in mopedist5 2 1
hilton Objavljeno November 7, 2010 Opozori Objavljeno November 7, 2010 no tu nekje sem http://www.dornbirn.at/ 6 km od švicarske meje pa enih 8 km od nemške meje pa 30 do lihtenštajna ..... pir majo za k...... nesem naslednjič gajbo našega gor pa šnops, da vidijo jodlari kak še šnaps, ne pa to kaj majo toti tu :closedeyes: ataIBA, mopedist5 in Jozeee 1 2
Marvin2 Objavljeno November 7, 2010 Opozori Objavljeno November 7, 2010 no tu nekje sem http://www.dornbirn.at/ 6 km od švicarske meje pa enih 8 km od nemške meje pa 30 do lihtenštajna ..... pir majo za k...... nesem naslednjič gajbo našega gor pa šnops, da vidijo jodlari kak še šnaps, ne pa to kaj majo toti tu :closedeyes: In kaj lepega počneš v Dornbirnu? mopedist5 in hilton 1 1
hilton Objavljeno November 7, 2010 Opozori Objavljeno November 7, 2010 In kaj lepega počneš v Dornbirnu? delam do nadaljnega, sem se preselil malo da vidim če jodlari res tak fesjt delajo :naughty: pa so res psihopati kar se tiče službe.. pa saj ves da je treba slovenca zaposlit če hočejo da storilnost še naraste malo Jozeee in ataIBA 1 1
ataIBA Objavljeno November 7, 2010 Opozori Objavljeno November 7, 2010 delam do nadaljnega, sem se preselil malo da vidim če jodlari res tak fesjt delajo :naughty: pa so res psihopati kar se tiče službe.. pa saj ves da je treba slovenca zaposlit če hočejo da storilnost še naraste malo Čuj, da te neujo ki izkoriščali za kako čudno nočno delo :music3: ? Če se bo kira tak ponujala , ti kar pravilno odreagiraj , da bo mir. Aja še to! Pridno delaj, da nas neboš blamiral :evilgrin: . hilton 1
hilton Objavljeno November 7, 2010 Opozori Objavljeno November 7, 2010 Čuj, da te neujo ki izkoriščali za kako čudno nočno delo :music3: ? Če se bo kira tak ponujala , ti kar pravilno odreagiraj , da bo mir. Aja še to! Pridno delaj, da nas neboš blamiral :evilgrin: . normalno da sem priden v vseh pogledih .... aja nočnega dela ni samo do 17 .... pa hajdike se mi nikol niso dopadle prisegam kr lepo na mojo, ker je najboljša pomojem bojo jokali ko se bom rekel da je čas da se vrnem v našo prelepo slovenijo ataIBA in Jozeee 1 1
gody01 Objavljeno November 9, 2010 Opozori Objavljeno November 9, 2010 Kaj zaj ? Spet nobenega navdušenja nad torkom in Ali-jem ? Te bom pa spet sam tam čepel ...
Marvin2 Objavljeno November 9, 2010 Opozori Objavljeno November 9, 2010 Kaj zaj ? Spet nobenega navdušenja nad torkom in Ali-jem ? Te bom pa spet sam tam čepel ... Jaz bi prišel, pa ne smem ! Me moja Malo še lahko šarim po interneteji, pa sem našel nekaj zanimivega. V bistvu promocija F1. Je pa zanimivo. Esempio 3 Esimerkiksi 4
Marvin2 Objavljeno November 9, 2010 Opozori Objavljeno November 9, 2010 Kaj zaj ? Spet nobenega navdušenja nad torkom in Ali-jem ? Te bom pa spet sam tam čepel ... Kot vidiš iščem neumnosti, nisem pa najdo neke variante za rezervacije in cenik prevoza motorjev po železnici. Mislim da si ti razlagal, da se to da iz avstriskega Beljaka. Ali imaš kakšen namig, še bolje pa link :yes: . Moram se odpeljati nekam daleč, da bom imel mir. ataIBA 1
STAR Objavljeno November 9, 2010 Opozori Objavljeno November 9, 2010 Kaj zaj ? Spet nobenega navdušenja nad torkom in Ali-jem ? Te bom pa spet sam tam čepel ... Mogoče pridem, okoli 21h. _
gody01 Objavljeno November 9, 2010 Opozori Objavljeno November 9, 2010 Jaz bi prišel, pa ne smem ! Me moja Od kdaj se pa tebe take stvari primejo ? Priji na pir pa bo mir ... Če se pa bo kaj bunla pa še njo pripelaj
maus Objavljeno November 9, 2010 Opozori Objavljeno November 9, 2010 Denes nea morem priti Dam pa za virtualno rundo .... ...
gody01 Objavljeno November 9, 2010 Opozori Objavljeno November 9, 2010 Kot vidiš iščem neumnosti, nisem pa najdo neke variante za rezervacije in cenik prevoza motorjev po železnici. Mislim da si ti razlagal, da se to da iz avstriskega Beljaka. Ali imaš kakšen namig, še bolje pa link :yes: . Moram se odpeljati nekam daleč, da bom imel mir. Ne s tem je pa full slabo. Pri nas ni nobenih resnih šans, ker bi moral motor sam dvignit na peronu na vlak v poštni vagon ?!? Za kako Španijo pa sem recimo iz Avstrije gledal, da bi moral preko Berlina ali nekaj takega, v glavnem brez veze. Je boljše v kombija naložit pa se pelat, tudi če kombija pol stran vržeš
Mohorko Objavljeno November 9, 2010 Opozori Objavljeno November 9, 2010 Kaj zaj ? Spet nobenega navdušenja nad torkom in Ali-jem ? Te bom pa spet sam tam čepel ... Krucifiks ! Jaz bi z veseljem prišo na en friški :beer1: , pa mi obveznosti spet ne dopuščajo. Taman sem pospravil pozno kosilo (=večerjo), zaj pa zvlečem froce na trening, jih počakam in okrog 9'00 domov, najbrž crkjen ko pes. Toto torki mi nekak niso najbolj pisani na kožo !
Mohorko Objavljeno November 9, 2010 Opozori Objavljeno November 9, 2010 Denes nea morem priti Dam pa za virtualno rundo .... ... He, he, take runde so še najboljše, ker lahko po njih brezskrbno voziš in po potrebi tudi pihaš ! maus in ataIBA 2
ataIBA Objavljeno November 9, 2010 Opozori Objavljeno November 9, 2010 Kot vidiš iščem neumnosti, nisem pa najdo neke variante za rezervacije in cenik prevoza motorjev po železnici. Mislim da si ti razlagal, da se to da iz avstriskega Beljaka. Ali imaš kakšen namig, še bolje pa link :yes: . Moram se odpeljati nekam daleč, da bom imel mir. jas tut, jas tut O:-) . Pa prikolico mam . Edino čas me malo jebe ...... Danes sem poln domačih obveznosti :xx: .... He, he, take runde so še najboljše, ker lahko po njih brezskrbno voziš in po potrebi tudi pihaš ! .. in niso neki strošek :evilgrin: ..
Mohorko Objavljeno November 11, 2010 Opozori Objavljeno November 11, 2010 Blagor vsem, ki imate pri hiši Martina. Jaz mam same goske ... he he ... Lep pozdrav vsem ! Marvin2, ataIBA, FrOGGY in 1 other 4
Barracuda Objavljeno November 13, 2010 Opozori Objavljeno November 13, 2010 Hi lep pozdrav iz šmirastega kanala... Danes so v akciji BMW-ji...
Barracuda Objavljeno November 13, 2010 Opozori Objavljeno November 13, 2010 Marf Če mi že ti ne prodaš tvoje motorke, me zanima kdaj greš z mano gledat to motorko?
ataIBA Objavljeno November 13, 2010 Opozori Objavljeno November 13, 2010 Blagor vsem, ki imate pri hiši Martina. Jaz mam same goske ... he he ... Lep pozdrav vsem ! Hvala, hvala,... če bi poštar (inkasant :wacko: ?) zrihtal še enega, bi mu dal ime Jožef ali Štefan :beer1: . Za tote praznike se da fino zrihtat .....O:-) ... Današnja v trenutku fkup zbincana fura je mnogo uspela. Začelo se je z razkladanjem v Hočah, nadaljevalo via Madžarska na Hrvaško in v Koprivnici najdena odlična gostilna. He-he Marvin! Moja me je skurcala, ker nisem prinesel sira iz Točka (pri Slunju). Te pa jutri zajtrk na Rastokah, sirarna in domu ...???
gody01 Objavljeno November 13, 2010 Opozori Objavljeno November 13, 2010 Tole je pa v glavnem bilo danes. Razen prečkanja Mure z brodom in potem malo off-roada do mosta pred Razkrižjem pa kakšen "zavoz" ... Skupaj cirka lepih 60km v dobri družbi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se