hilton Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 dragi prijatelji nekomu sem se zelo vtisnil v srce in se je seveda odlocil da mi vsepovsod da minus, kar mu dam prav.. glede da se ne znam obnasat..:grrr no vsi ki pa me poznate pa se lahko potrudite pa mi ful + date da bo nekdo se vec dela imel .. :grim dam za pijaco se vracam po 7 mesecni sluzbeni avanturi z jodlarskih bregov lp vas hilton aja nekaj bomo spili ob prvem torku ki pride svecano obljubljam mojamiska, Ice, ataIBA in 7 others 7 3
vuk76 Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 dragi prijatelji nekomu sem se zelo vtisnil v srce in se je seveda odlocil da mi vsepovsod da minus, kar mu dam prav.. glede da se ne znam obnasat..:grrr no vsi ki pa me poznate pa se lahko potrudite pa mi ful + date da bo nekdo se vec dela imel .. :grim dam za pijaco se vracam po 7 mesecni sluzbeni avanturi z jodlarskih bregov lp vas hilton aja nekaj bomo spili ob prvem torku ki pride svecano obljubljam Gastarbajterski kolega :beer1: bmw M3 in hilton 2
hilton Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 ej ves kak sem vesel, da se vracam Vuk76 dam za kolikor hoces pirov bmw M3, SCORPIONS, vuk76 in 1 other 3 1
vuk76 Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 ej ves kak sem vesel, da se vracam Vuk76 dam za kolikor hoces pirov he,he verjamem...delal en projekt v Lauterachu (ADEG)...to je tam pri tebi za ovinkim, par km iz Bregenza. hilton 1
hilton Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 he,he verjamem...delal en projekt v Lauterachu (ADEG)...to je tam pri tebi za ovinkim, par km iz Bregenza. hahahah sem tocno v lauterachu na harderstrase :naughty: tak da vem kje je to.. 300m vstran od mojega stanovanja ataIBA in bmw M3 2
ataIBA Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 ej ves kak sem vesel, da se vracam Vuk76 dam za kolikor hoces pirov I ja bi sine :beer1: ; ker sem tudi vesel povratka!!!! Planiran piknik jutri z maleki je zaradi napovedanega kurčevega vremena šel v franže . Ni ga lepšega kot pocartat male kepice. Mutika 1
hilton Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 vrati se sine gastarbiter i donese :beer1: za pijatelja braneta... aja priporocava se za ogled termitov... pridem v lepi druzbi..... next wikend mejbi? lp miha bmw M3 in ataIBA 2
Marvin2 Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 (popravljeno) I ja bi sine :beer1: ; ker sem tudi vesel povratka!!!! Planiran piknik jutri z maleki je zaradi napovedanega kurčevega vremena šel v franže . Ni ga lepšega kot pocartat male kepice. Kaj, nič s picnicom? :surrender: Vreeemeeee Popravljeno Junij 1, 2011. Popravil Marvin2 ataIBA 1
Ice Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 Če primerjaš mitinga, opaziš razliko, vztop je gori prost, le za bus se da 15€... Tega ''doma'' pa gledam iz vrta ob roštilju! kje kje kje?!?!?! pridem z rostilja dol jemat i tata bi sine. BTW ker sem povabljen na toti miting bom v MB na toti datum. tak da skrijte se.
Barracuda Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 I ja bi sine :beer1: ; ker sem tudi vesel povratka!!!! Planiran piknik jutri z maleki je zaradi napovedanega kurčevega vremena šel v franže . Ni ga lepšega kot pocartat male kepice. Vreme je lepo sami izgovori.... jaz pridem vseeno ataIBA 1
davidg Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 Vreme je lepo sami izgovori.... jaz pridem vseeno Jaz in moja žena tud :-). D. ataIBA 1
hilton Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 Jaz in moja žena tud :-). D. uuuu mater nas bo :closedeyes: ataIBA in bmw M3 2
davidg Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 uuuu mater nas bo :closedeyes: Pozabil napisat, da bo PikecQ tudi zraven . D. ataIBA in hilton 2
ataIBA Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 (popravljeno) Pozabil napisat, da bo PikecQ tudi zraven . D. He-he!!!! Take vas mam rad - improvizatori!!!!! Jaz sem tu, pravkar prišo od mesaroša, roštilj bo pravkar zakurjen. Po 16 uri (lahko tudi prej, kar pomeni TAKOJCI ZDAJCI gasaaa ) se začne ta veselo. Če bo dež, bomo pod teraso. Torej veselo na delo! P.S. Fsi ste dobli pluseka :grim Popravljeno Junij 2, 2011. Popravil ataIBA hilton in bmw M3 2
davidg Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 He-he!!!! Take vas mam rad - improvizatori!!!!! Jaz sem tu, pravkar prišo od mesaroša, roštilj bo pravkar zakurjen. Po 16 uri (lahko tudi prej, kar pomeni TAKOJCI ZDAJCI gasaaa ) se začne ta veselo. Če bo dež, bomo pod teraso. Torej veselo na delo! P.S. Fsi ste dobli pluseka :grim Ko je roštilj v igri ni heca :-). PikecQ ma trening, po treningu pa takoj vletimo :-). :music3: :beer1: D. ataIBA 1
ataIBA Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 Ko je roštilj v igri ni heca :-). PikecQ ma trening, po treningu pa takoj vletimo :-). :music3: :beer1: D. Mislim, da ga bosta Snežka in Delta vzeli v malo šolo ... hilton 1
Mohorko Objavljeno Junij 6, 2011 Opozori Objavljeno Junij 6, 2011 Vic dneva, 2.6.2011 navsezgodaj, ko je Barracudek s pogledom ošvrknil Kamikazin moped: Je rekel približno tako: Kamikazica, ti maš pa tolko predlanskih in lanskih muh na šajbici, da ti jih bojo vpisali v homologacijo ! tonek, davidg, Kamikazica in 6 others 8 1
Mutika Objavljeno Junij 6, 2011 Opozori Objavljeno Junij 6, 2011 Vic dneva, 2.6.2011 navsezgodaj, ko je Barracudek s pogledom ošvrknil Kamikazin moped: Je rekel približno tako: Kamikazica, ti maš pa tolko predlanskih in lanskih muh na šajbici, da ti jih bojo vpisali v homologacijo ! :lol: Barracudika in hilton 2
Barracuda Objavljeno Junij 6, 2011 Opozori Objavljeno Junij 6, 2011 (popravljeno) Vic dneva, 2.6.2011 navsezgodaj, ko je Barracudek s pogledom ošvrknil Kamikazin moped: Je rekel približno tako: Kamikazica, ti maš pa tolko predlanskih in lanskih muh na šajbici, da ti jih bojo vpisali v homologacijo ! Toti plusi bi mogli bit moji!!! Izvorni vic je pa: Kamikazica ma tolko mušic, da že mora met vpisane v homologacijo... Pa brezblačno pranje motornega kolesa sem ji ponudil... Ni se še odzvala... Popravljeno Junij 6, 2011. Popravil Barracuda Mohorko, MowzancR, hilton in 3 others 6
MowzancR Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 @Barracuda: evo, ta je pa tako dobra, da sta dobila oba plus
Mohorko Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 Kaj mogoče koga zanima tole: http://www.motosvet.com/tabla/topic/35196-maraton-franja-2011-motoristi-varujemo-kolesarje/page__pid__1849264#entry1849264 Jaz grem v nedeljo ( z mopedom, da nebo kake pomote ! )
STAR Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 Kam naj pridem po 21h na pivo? Naj mi nekdo sporoči z SMS na moj GSM. .
ataIBA Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 Kaj mogoče koga zanima tole: http://www.motosvet....64#entry1849264 Jaz grem v nedeljo ( z mopedom, da nebo kake pomote ! ) Boš šou z onim na nafto ? Grem sprehajat 4 x 4 tace....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se