Mohorko Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 Boš šou z onim na nafto ? Naj te kura brcne, ha ha ! KUK679, ataIBA in brbranka 3
Mohorko Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 Flance , OFF... .. še počakam kaki teden, da bo sprejet oni amandma o konopli, pol jih pa neham skrivat ! hilton, ataIBA in KUK679 3
Darko3g Objavljeno Junij 13, 2011 Opozori Objavljeno Junij 13, 2011 (popravljeno) Vidim, da je tema vedno bolj živahna. Ste res toliko na motorju? Ta teden imam v torek spet čas (in tako skoraj do jeseni) in se lahko dobimo v dežju na pijači. Pa ta vikend mam cajt za kako furo kratko furo (samo ne z vami divjaki :evilgrin:, se bom lepo počasi pelo vzadi) Vmes sem bil na Bledu (tri dni sonca, kljub slabi napovedi),včeraj pa me je na poti domov opralo med Breznom in Selnico (mi je fsaj spucalo mušice iz Nemčije in Avstrije). Sem pa na poti proti Dravogradu opazil gradbišče pred Radljami. Očitno so začeli graditi obvoznico. AtaIBa, do kdaj še lahko pridem pogledat vedno manj male termite (da me ne bodo zamenjali za obrok, press)? Popravljeno Junij 13, 2011. Popravil Darko3g Mutika 1
KUK679 Objavljeno Junij 13, 2011 Opozori Objavljeno Junij 13, 2011 .. še počakam kaki teden, da bo sprejet oni amandma o konopli, pol jih pa neham skrivat ! Ne pozabi jih zalit in pognojit, veš kaj bojo zadele Barracudika in anja37 1 1
ataIBA Objavljeno Junij 14, 2011 Opozori Objavljeno Junij 14, 2011 ..................... AtaIBa, do kdaj še lahko pridem pogledat vedno manj male termite (da me ne bodo zamenjali za obrok, press)? Kdaj hočeš. Trenutna sta še dva doma in čakata na novega gospodarja.....
Marvin2 Objavljeno Junij 14, 2011 Opozori Objavljeno Junij 14, 2011 Ki danes ? Ali ja Ali ne ? Ali ali Flugplac?
ataIBA Objavljeno Junij 14, 2011 Opozori Objavljeno Junij 14, 2011 Ali ali Flugplac? Če flugplac pridemo s 4 x 4 tace O:-) +
Marvin2 Objavljeno Junij 14, 2011 Opozori Objavljeno Junij 14, 2011 Če flugplac pridemo s 4 x 4 tace O:-) + Te pa na flugplaci! Če se Gody strinja
Darko3g Objavljeno Junij 16, 2011 Opozori Objavljeno Junij 16, 2011 haha Kdo mu je le bremze popravljal?
Mutika Objavljeno Junij 16, 2011 Opozori Objavljeno Junij 16, 2011 Alo fsi! Končno sem jo uspel prepričat Branko, da zamenja priimek :-) D. Tale slikica je tak ful simpatična!!! Kdaj bo možno videt še kake druge? I ja bi sine :beer1: ; ker sem tudi vesel povratka!!!! Planiran piknik jutri z maleki je zaradi napovedanega kurčevega vremena šel v franže . Ni ga lepšega kot pocartat male kepice. Juuuj, kaki carjeviči so. AtaIBA, mea culpa, še sploh nisem našla cajta (saj veš, eni se vsaj včasih res delamo, da fejst delamo), da bi uredila tisti kup fotk, ki sem jih poškljocala še en dan prej, preden so krzneni termiteki začeli odhajat od doma. Bom ... upam, da ne šele po festivalu. Vidim, da je tema vedno bolj živahna. Ste res toliko na motorju? Celi cajt ... ... jaz mam letos menda več km na pecilku ko na mopedu! Kar pa se torkov tiče, pa bo kmalu (čez dva tedna) spet en na vrsti, ko pa jaz pridem. (beri=častim).
Darko3g Objavljeno Junij 19, 2011 Opozori Objavljeno Junij 19, 2011 Celi cajt ... ... jaz mam letos menda več km na pecilku ko na mopedu! Kar pa se torkov tiče, pa bo kmalu (čez dva tedna) spet en na vrsti, ko pa jaz pridem. (beri=častim). Upam, da bomo do takrat že trezni od pijače, ki jo bo často Hilton, ko se vrne iz Jodlarije. hilton 1
hilton Objavljeno Junij 19, 2011 Opozori Objavljeno Junij 19, 2011 Upam, da bomo do takrat že trezni od pijače, ki jo bo často Hilton, ko se vrne iz Jodlarije. haha zaj si mene nasel ta torek flugplac........ dam za rundo ... anja37 in MowzancR 1 1
Darko3g Objavljeno Junij 19, 2011 Opozori Objavljeno Junij 19, 2011 dragi prijatelji nekomu sem se zelo vtisnil v srce in se je seveda odlocil da mi vsepovsod da minus, kar mu dam prav.. glede da se ne znam obnasat..:grrr no vsi ki pa me poznate pa se lahko potrudite pa mi ful + date da bo nekdo se vec dela imel .. :grim dam za pijaco se vracam po 7 mesecni sluzbeni avanturi z jodlarskih bregov lp vas hilton aja nekaj bomo spili ob prvem torku ki pride svecano obljubljam haha zaj si mene nasel ta torek flugplac........ dam za rundo ... Nekak si sem sam našo. Jaz sem to samo omenil hilton 1
vuk76 Objavljeno Junij 19, 2011 Opozori Objavljeno Junij 19, 2011 haha zaj si mene nasel ta torek flugplac........ dam za rundo ... To zdaj 100% velja...da si zacahnam na koledarju vratio se gastarbajter
hilton Objavljeno Junij 21, 2011 Opozori Objavljeno Junij 21, 2011 Bom tam! bomo v luftu raje reci :naughty: STAR in anja37 1 1
Marvin2 Objavljeno Junij 21, 2011 Opozori Objavljeno Junij 21, 2011 Bom tam! Kaj, bomo tam? Če ja, te pridem.
Darko3g Objavljeno Junij 22, 2011 Opozori Objavljeno Junij 22, 2011 Žal mi ni zneslo. Se je pojavila možnost, da eno položim in sem jo izkoristil (priložnost). Pa, ko sem ži enkrat navalo, sem kar nadaljeval in jih položo nekaj kvadratnih metrov. Končal ob desetih zvečer. Hilton - lepo te prosim, idi še za sedem mesecev v Jodlarijo, da lahko ponovimo vajo - obljubim, da bom takrat prišo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se