ataIBA Objavljeno Junij 22, 2011 Opozori Objavljeno Junij 22, 2011 Kaj, bomo tam? Če ja, te pridem. Ni šlo nikakor :wacko: . Sn ze vlego samo za 5 minut in nategno do 11 h...... Porodniška še kar traja....
hilton Objavljeno Junij 22, 2011 Opozori Objavljeno Junij 22, 2011 Žal mi ni zneslo. Se je pojavila možnost, da eno položim in sem jo izkoristil (priložnost). Pa, ko sem ži enkrat navalo, sem kar nadaljeval in jih položo nekaj kvadratnih metrov. Končal ob desetih zvečer. Hilton - lepo te prosim, idi še za sedem mesecev v Jodlarijo, da lahko ponovimo vajo - obljubim, da bom takrat prišo. cuj sem se naredo avstrijca pa nisem nic placal :closedeyes: tak da .... so m pol pluvali.... pac od 17 do 22 sem bil prisoten na flugplacu.. pa se mi pol res ni dala vec gori bit marvin hvala za sms Jozeee, Barracudika, Marvin2 in 6 others 2 7
Barracuda Objavljeno Junij 22, 2011 Opozori Objavljeno Junij 22, 2011 haha zaj si mene nasel ta torek flugplac........ dam za rundo ...
Marvin2 Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 cuj sem se naredo avstrijca pa nisem nic placal :closedeyes: tak da .... so m pol pluvali.... pac od 17 do 22 sem bil prisoten na flugplacu.. pa se mi pol res ni dala vec gori bit marvin hvala za sms Nema na čemu, i drugi put! Sem pa ti en minus prisolil, ker vem da te to jezi! :closedeyes:
ataIBA Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 ............ Sem pa ti en minus prisolil, ker vem da te to jezi! :closedeyes: He-he! Sem takoj popravil ... Jutri fura? Jozeee 1
Barracuda Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 Jutre ob nih 9ih v Houči na Tuovi pumpi... Jaz pa Danči grema ziher, če bo še pa kdo hcoj prišo pa ga ma tui sebi vzela... Destinacion DINKO, obvezne kopalke, in piđama. anja37 in ataIBA 2
vuk76 Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 Jutre ob nih 9ih v Houči na Tuovi pumpi... Jaz pa Danči grema ziher, če bo še pa kdo hcoj prišo pa ga ma tui sebi vzela... Destinacion DINKO, obvezne kopalke, in piđama. Kul...se vidimo pol doli. Mi2 štartava malce prej. Kopalke in piđama so že spakirane
ataIBA Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 ...Destinacion DINKO, obvezne kopalke, in piđama. Moje ne morem pustit same z dvema termitoma. Včeraj popoldan zaaran predzadnji, naslednji teden gre v Pekre, mali Nuk pa si je mene izbral za šefa O:-) . Tako je iz planirane ene babike ostal dečko. Bila pa je gužva: Barracuda, Barracudika in YuLady 3
Barracuda Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 Moje ne morem pustit same z dvema termitoma. Včeraj popoldan zaaran predzadnji, naslednji teden gre v Pekre, mali Nuk pa si je mene izbral za šefa O:-) . Tako je iz planirane ene babike ostal dečko. Bila pa je gužva: en + za kur*enje Če bi blo pr meni to vse nas hofu tui nebi več hodo od koče YuLady, Mohorko, Barracudika in 2 others 4 1
Barracudika Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 Moje ne morem pustit same z dvema termitoma. Včeraj popoldan zaaran predzadnji, naslednji teden gre v Pekre, mali Nuk pa si je mene izbral za šefa O:-) . Tako je iz planirane ene babike ostal dečko. Bila pa je gužva: tudi jaz ostala doma, da lahko žulim knjige Lepo mate doma! Najlepši sta spodnji dve sliki!
Mohorko Objavljeno Junij 26, 2011 Opozori Objavljeno Junij 26, 2011 tudi jaz ostala doma, da lahko žulim knjige Lepo mate doma! Najlepši sta spodnji dve sliki! Potolaži se, Barracudika ! Jaz sem Barracudeku prtisno en velki - za NE-kur*enje .. Upam, da ga bo izučilo ... anja37 in Jozeee 2
Darko3g Objavljeno Junij 28, 2011 Opozori Objavljeno Junij 28, 2011 Kaj ni danes spet torek? Lani smo se menda dobli na Lentu, ko je bil začetek Folkarta in so mimo plesali čudno oblečeni. Kakša ideja?
Motorist76 Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 Evo to pa je nekaj malega novih slikic z našega dvorišča in veselja ob cartanju:) Lp. B. & L.P. & D. hilton, ataIBA, MowzancR in 4 others 7
danci1973 Objavljeno Julij 4, 2011 Opozori Objavljeno Julij 4, 2011 Spremstvo / varovanje kolesarjev... Prijatelj, ki organizira RAP (dirka čez Pohorje) je vprašal, če poznam kakšne motoriste (skupaj bi jih rabil kakšnih 5), ki bi v nedeljo, 10.7. bili pripravljeni spremljati kolesarje (oblečeni v svetleče brezrokavnike) in ostale udeležence v prometu opozarjati na kolesarje, udeležence dirke pa na to, da so še vedno na javnih cestah in da se morajo voziti 'po predpisih'. Organizator bi pokril stroške goriva, voznike (in morebitne sopotnike) pa bi tudi nahranil in napojil na sami prireditvi. V kolikor je kdo zainteresiran, naj prosim kontaktira Roka na 041 609635 (nič pa ne škodi, če napiše še tu).... D.
Marvin2 Objavljeno Julij 4, 2011 Opozori Objavljeno Julij 4, 2011 (popravljeno) Spremstvo / varovanje kolesarjev... Prijatelj, ki organizira RAP (dirka čez Pohorje) je vprašal, če poznam kakšne motoriste (skupaj bi jih rabil kakšnih 5), ki bi v nedeljo, 10.7. bili pripravljeni spremljati kolesarje (oblečeni v svetleče brezrokavnike) in ostale udeležence v prometu opozarjati na kolesarje, udeležence dirke pa na to, da so še vedno na javnih cestah in da se morajo voziti 'po predpisih'. Organizator bi pokril stroške goriva, voznike (in morebitne sopotnike) pa bi tudi nahranil in napojil na sami prireditvi. V kolikor je kdo zainteresiran, naj prosim kontaktira Roka na 041 609635 (nič pa ne škodi, če napiše še tu).... D. Mogoče pa bi šel, samo če mi Gody posodi svetleči brezrokavnik! Se jutri dogovorimo, ko Hilton časti pijačo. :evilgrin: Popravljeno Julij 4, 2011. Popravil Marvin2 ataIBA 1
ataIBA Objavljeno Julij 5, 2011 Opozori Objavljeno Julij 5, 2011 Mogoče pa bi šel, samo če mi Gody posodi svetleči brezrokavnik! Se jutri dogovorimo, ko Hilton časti pijačo. :evilgrin: Pridemo brez izgovorof!!!! Flugplac?
Pervy Objavljeno Julij 5, 2011 Opozori Objavljeno Julij 5, 2011 alo prebivalci Kanglergrada, samo eno opozorilo. danes sem parkiral motor na kanglerjevem trgu nasproti večera, lepo pri štangah za kolesa, oviral nisem nikogar. no fasal sem 120€ kazni za parkiranje v peš coni. predvidevam da sedaj redarji enako delajo po celi peš coni. bravo!!! anja37, MowzancR, halls in 1 other 2 2
davidg Objavljeno Julij 5, 2011 Opozori Objavljeno Julij 5, 2011 alo prebivalci Kanglergrada, samo eno opozorilo. danes sem parkiral motor na kanglerjevem trgu nasproti večera, lepo pri štangah za kolesa, oviral nisem nikogar. no fasal sem 120€ kazni za parkiranje v peš coni. predvidevam da sedaj redarji enako delajo po celi peš coni. bravo!!! Še dobro, da so poskrbeli tudi za moped parkplace. Banda pokvarjena! D.
Marvin2 Objavljeno Julij 5, 2011 Opozori Objavljeno Julij 5, 2011 (popravljeno) alo prebivalci Kanglergrada, samo eno opozorilo. danes sem parkiral motor na kanglerjevem trgu nasproti večera, lepo pri štangah za kolesa, oviral nisem nikogar. no fasal sem 120€ kazni za parkiranje v peš coni. predvidevam da sedaj redarji enako delajo po celi peš coni. bravo!!! Napača. Moral bi ga peš pripeljati, gor nalimat fotografijo kak ga tišiš, pol pa ti ne bi dali. Toti redarji z dupleka so vsi mali pravniki, pravo pa velja sevedatudi na Kanglerplaci! Danes se bom prpelo na Flugplac po Kanglerrondoji v Dogošah, pa bom na oglasno desko med barvnimi učinki pustil pritožbo v tvojem imeni in se podpisal s pp pred podpisom, to pomeni, da s tvojem pooblastili. :closedeyes: Popravljeno Julij 5, 2011. Popravil Marvin2
Snečer Objavljeno Julij 5, 2011 Opozori Objavljeno Julij 5, 2011 Sedaj sicer imajo problem, ker je Kanglerjeva desna roka naredila samomor... Mogoče ti je pa olje kje kapljajo in se bojijo za kitajske tlakovce. Sicer pa, ali se je dovoljeno z motorjem voziti po trgu? domina 1
Marvin2 Objavljeno Julij 5, 2011 Opozori Objavljeno Julij 5, 2011 Pridemo brez izgovorof!!!! Flugplac? Ja! :naughty:
Marvin2 Objavljeno Julij 5, 2011 Opozori Objavljeno Julij 5, 2011 Sedaj sicer imajo problem, ker je Kanglerjeva desna roka naredila samomor... Mogoče ti je pa olje kje kapljajo in se bojijo za kitajske tlakovce. Sicer pa, ali se je dovoljeno z motorjem voziti po trgu? Olje mu ni kapljalo, ker nima Guzzija, sicer pa kot sem napisal, bi ga moral prigurati! Jebala te Bajstrca, v Kanglergradu je red in ordnung (avstrijščina).
Snečer Objavljeno Julij 5, 2011 Opozori Objavljeno Julij 5, 2011 Tvojemu Guzziju kljub kardanu kaplja? :evilgrin: domina 1
Marvin2 Objavljeno Julij 5, 2011 Opozori Objavljeno Julij 5, 2011 Tvojemu Guzziju kljub kardanu kaplja? :evilgrin: Kardan dihta, samo ko ima PMS, mu vse ostale dihtunge spustijo! (vsakih10000km press)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se