Barracuda Objavljeno Julij 5, 2011 Opozori Objavljeno Julij 5, 2011 (popravljeno) Ste še na flug placi? Popravljeno Julij 5, 2011. Popravil Barracuda
Pervy Objavljeno Julij 5, 2011 Opozori Objavljeno Julij 5, 2011 sicer pa kot sem napisal, bi ga moral prigurati! Jebala te Bajstrca, v Kanglergradu je red in ordnung (avstrijščina). guranje ne velja ker piše na kazni, da je tudi ustavljanje in parkiranje motornih vozil prepovedano. torej lahko tišiš samo rabiš kondicijo da se niti za trenutek ne ustaviš :evilgrin: komaj čakam da bo kaka fuzbal tekma pol bom pa nasprotnikove navijače našuntal naj grejo na trg in se tam z vijolami obmetavajo z tlakovci. sicer pa dobra ideja, drugič grem z piciklom po trgu, picikl mi bo pa puščal olje Barracudika in MowzancR 1 1
Rocky Objavljeno Julij 8, 2011 Opozori Objavljeno Julij 8, 2011 guranje ne velja ker piše na kazni, da je tudi ustavljanje in parkiranje motornih vozil prepovedano. torej lahko tišiš samo rabiš kondicijo da se niti za trenutek ne ustaviš :evilgrin: komaj čakam da bo kaka fuzbal tekma pol bom pa nasprotnikove navijače našuntal naj grejo na trg in se tam z vijolami obmetavajo z tlakovci. sicer pa dobra ideja, drugič grem z piciklom po trgu, picikl mi bo pa puščal olje Pervyju, pušća olje to vedno in povsod. Pa ne njegova Kawa ampak ta njegova teta v avatarju s mastnimi velikimi joški.
Barracuda Objavljeno Julij 9, 2011 Opozori Objavljeno Julij 9, 2011 (popravljeno) http://www.avt0.net/_AVTO/ad.asp?ID=4983821&show=1 prodajam nič zamenjaš s črko o Popravljeno Julij 9, 2011. Popravil Barracuda
Mutika Objavljeno Julij 11, 2011 Opozori Objavljeno Julij 11, 2011 Ojla, toteki! V torek, torej jutri, častim pijačo. Kje? Pojma nimam ... pravzaprav mi je vseeno, kje. Ima kdo kakšen predlog? Bo kar Flugplatzzz?
Barracuda Objavljeno Julij 11, 2011 Opozori Objavljeno Julij 11, 2011 flugplac je super, prdem tudi jaz in moja draga...
Pervy Objavljeno Julij 11, 2011 Opozori Objavljeno Julij 11, 2011 alo mariborčani - ena prošnja! če boste hodli kaj po mestu in naleteli na zaparkiran (z avti oz drugim kar ne sodi tja) parkplac za motorje a lahko vzamete ven telefon in slikate pa sliko tu nalepite ali mi jo pošljete na mail. no če se na sliki vidi da ni dobil kazni še toliko boljše. pripravljam "donkihotski" boj z MB upravo pa rabim čimveč materiala. no pa če se kdo spomni kje vse v MB razen pri prvi gim so kaki parkplaci za motorje tudi super. hvala!
Darko3g Objavljeno Julij 11, 2011 Opozori Objavljeno Julij 11, 2011 Ojla, toteki! V torek, torej jutri, častim pijačo. Kje? Pojma nimam ... pravzaprav mi je vseeno, kje. Ima kdo kakšen predlog? Bo kar Flugplatzzz? Krasno! Vreme bo, pa še treznit se ne rabimo od Hiltonove pijače :evilgrin: . Pridem fsekakor. Kaj še nisi začela s pripravami na Folkart? (samo še 355 dni press)
Snečer Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 alo mariborčani - ena prošnja! če boste hodli kaj po mestu in naleteli na zaparkiran (z avti oz drugim kar ne sodi tja) parkplac za motorje a lahko vzamete ven telefon in slikate pa sliko tu nalepite ali mi jo pošljete na mail. no če se na sliki vidi da ni dobil kazni še toliko boljše. pripravljam "donkihotski" boj z MB upravo pa rabim čimveč materiala. no pa če se kdo spomni kje vse v MB razen pri prvi gim so kaki parkplaci za motorje tudi super. hvala! Glede na to da si vozil in parkiral na "peš coni" so ugovori nesmisel. YuLady in domina 1 1
davidg Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 Ojla, toteki! V torek, torej jutri, častim pijačo. Kje? Pojma nimam ... pravzaprav mi je vseeno, kje. Ima kdo kakšen predlog? Bo kar Flugplatzzz? Ni mi ratalo :wacko:, upam da ste lepo zalili Mutikina leta . D. YuLady 1
Mutika Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 Oj, družbica! Hvala za fajn večer. Prav uživala sem! :notworthy: Barracudika in YuLady 2
Pervy Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 Glede na to da si vozil in parkiral na "peš coni" so ugovori nesmisel. saj ne mislim ugovarjat kazni, mogoče bom pa nekaj premaknil v smeri tega, da tudi v kanglergradu začnejo pucat avto dol iz parkirišč za motorje in mogoče naredijo še kakšno. v LJ je trajalo tri leta preden so kaj dosegli, me zanima koliko bo v MB. no jaz bom sprožil akcijo, kdor se bo pridružil se bo, komur pa je vseeno ali celo podpira pregon skuterjev in motorjev iz centra pa naj mu bo. jaz si ne bom razbijal zobe za maribor v katerega hodim samo občasno službeno in na kako pijačo. domina, Fakin, YuLady in 2 others 3 2
ataIBA Objavljeno Julij 16, 2011 Opozori Objavljeno Julij 16, 2011 Ej, družba! Včerajšnja planirana krožna fura čez Madžarsko - Srbijo - Črno Goro - BIH - Hrvaška in domov je zahtevala po prevoženih 300 km obrat nazaj domov. Kriv je bil cilinder sklopke, ki ga je vzel vrag. Ali, spustil je olje !!! Bogu iza nogu sem kupil DOT 4, nalil, entluftal in z 8 x stisnjeno sklopko - toliko je eno polnjenje držalo - pripičil domov. Cilinder je menjan, ker sem pred cajtom enega nabavil in sedaj po kavici kreneva samo za Velo Luko via ... pojma nimam. Torej, dragi lastniki KTM-ov 990, pri 50.000 km zamenjajte cilinder sklopke. Bomo videli, kako se bo "nahbau" obnesel. LP
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 16, 2011 Opozori Objavljeno Julij 16, 2011 (popravljeno) Lah sam rečem da mate toteki eno lepo punco v Mariboru.Oz več lepih sam ena mi je pa posebi. Popravljeno Julij 16, 2011. Popravil CVIČKAR1
Barracuda Objavljeno Julij 16, 2011 Opozori Objavljeno Julij 16, 2011 Lep pozdrav, baje Brane spet ni prišel daleč s tem jodlarom... Danes je obtičal v Karlovcu Zadenj čas da nabaviš japonca, grugače ti bo prej dopusta sfalilo ko boš prilezo v Velo Luko! ataIBA 1
Snečer Objavljeno Julij 16, 2011 Opozori Objavljeno Julij 16, 2011 Jodlar ima hidravlično sklopko? zanimivo. domina 1
gody01 Objavljeno Julij 16, 2011 Opozori Objavljeno Julij 16, 2011 Če je kdo zainteresiran za furo jutri, ob 08:30 izpred Radvanjske Tuš pumpe smer Avstrija ... lp
Barracuda Objavljeno Julij 17, 2011 Opozori Objavljeno Julij 17, 2011 (popravljeno) Če je kdo zainteresiran za furo jutri, ob 08:30 izpred Radvanjske Tuš pumpe smer Avstrija ... lp Popravljeno Julij 17, 2011. Popravil Barracuda
Kamikazica Objavljeno Julij 17, 2011 Opozori Objavljeno Julij 17, 2011 Če je kdo zainteresiran za furo jutri, ob 08:30 izpred Radvanjske Tuš pumpe smer Avstrija ... lp Prepozno sem prebrala. Škoda . Uživajte, kjerkoli se potikate.
gody01 Objavljeno Julij 18, 2011 Opozori Objavljeno Julij 18, 2011 (popravljeno) Prepozno sem prebrala. Škoda . Uživajte, kjerkoli se potikate. Totaj je pol bla ... Popravljeno Julij 18, 2011. Popravil gody01 ataIBA 1
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 18, 2011 Opozori Objavljeno Julij 18, 2011 (popravljeno) Dragi toteki,živi kdo bliz Groharjeve ulice?Ker tam mam eno prijateljico Popravljeno Julij 18, 2011. Popravil CVIČKAR1 Jozeee 1
vuk76 Objavljeno Julij 18, 2011 Opozori Objavljeno Julij 18, 2011 Totaj je pol bla ... Kako je kaj na Klippitztorlu?? So ze kaj zrihtali cesto?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se