Snečer Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 pred 3 minutami, Darko3g pravi: Planica se očitno spet bliža (vsaj po vremenu sodeč), zato je nujno, da uprizorimo en ritual za lepše vreme, ki vsebuje druženje, pogovor in pijačo, in sicer v četrtek 18.5. ob 19. uri pri Črnem Baronu. Valter že obvešča. Dobil SMS, tokrat me ne bo sem spremenil navade in ne hodim več po lokalih.
Darko3g Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 Pravkar, Snečer pravi: Dobil SMS, tokrat me ne bo sem spremenil navade in ne hodim več po lokalih. Hm, kdaj si pa bil ? Lahko pa javiš naslov in pridemo k tebi 😃
Snečer Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 pred 32 minutami, Darko3g pravi: Hm, kdaj si pa bil ? Lahko pa javiš naslov in pridemo k tebi 😃 enkrat pred leti mi ne sprejemamo, pri tebi pa sem že bil
Darko3g Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 (popravljeno) Če sem prav razumel, bi rad prišel, pa si ne upaš Čakali te bomo. Me spominja na tisto, ko pride punca k fantu vsa objokana: Moji mi ne dovolijo, da se poročim s tabo. On pa: Ne joči, saj bom našel drugo. Popravljeno Maj 14, 2023. Popravil Darko3g RobiRoberto 1
STAR Objavljeno Avgust 18, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2023 Ali še pečejo pice pri Črnem Baronu? Če še ...?
Darko3g Objavljeno Oktober 22, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2023 Kmalu bo noč čarovnic, zato bi lahko metle zamenjali za motorje in se peljali na koline. Enkrat konec meseca v Prekmurje (pon-tor). Več jutri (ali kasneje). Razmišljajte v tej smeri! STAR 1
Darko3g Objavljeno Oktober 23, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2023 Glede na vremensko napoved bo moto izlet na koline predvidoma v ponedeljek 30.10. Če bi se napoved hudi spremenila, lahko gremo tudi v torek. Ob 10. uri se dobimo v bifeju v Malečniku, popijemo kavico in krenemo proti Puconcem. Prijave na SMS Valterju (STAR), čimprej, da lahko javimo število. Jaz sem že prijavljen.
Darko3g Objavljeno December 22, 2023 Opozori Objavljeno December 22, 2023 V sredo 27. 12. ob 19. uri bomo pri Črnem Baronu v Malečniku proslavili daljšanje dneva, odgnali staro leto in se pripravili na novega, ki bo definitivno boljše. Vabljeni tudi z drugih govornih področij (Lenart, Slovenska Bistrica, Luzern, Sydney, ...). Lahko tudi z avtom. STAR in Darko3g Mavti in STAR 1 1
Darko3g Objavljeno Avgust 5 Opozori Objavljeno Avgust 5 (popravljeno) Tokrat že v torek (torej danes) ob 20. uri (še pri dnevu) se dobimo pri Črnem baronu, na čveku, pivu in pici. Vabljen tudi ti Popravljeno Avgust 5. Popravil Darko3g
Darko3g Objavljeno Oktober 30 Opozori Objavljeno Oktober 30 Spet je čas kolin in jutri se dobimo v Baru Malečnik ob 11. uri, popijemo kavico in krenemo v Puconce, kjer bomo v gostilni Kuhar Kosi pojedli koščke pujčeka. Prijave Valterju (Star). Vreme bo za motor corleone48 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se