Alka Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Saj sem vedla, da bom spet nekaj fajnega zamudla. :cry: Sam sva pa z mojo Krawo tak pozno prišli domov, da se mi pol ni blo še za Mb. Pa drugič! P.S. A še kdo pride tja z mopijem ???
Lobo Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 Saj sem vedla, da bom spet nekaj fajnega zamudla. :cry: Sam sva pa z mojo Krawo tak pozno prišli domov, da se mi pol ni blo še za Mb. Pa drugič! P.S. A še kdo pride tja z mopijem ??? ← Še nas je bilo nekaj "žgečih", ki se ne bojimo mraza.
Windsurf Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 Blo je nekaj žgečih in blo je nekaj prestrašenih... ampak blo nas pa je!!! LP Marko p.s.@alka: nič ni zamujeno, še se bomo dobli...
dašenka Objavljeno September 10, 2005 Opozori Objavljeno September 10, 2005 sem mogoče za, glede na to da že 6 let redno hodim .) :blink: :blink: :blink:
Teya Objavljeno September 10, 2005 Opozori Objavljeno September 10, 2005 Pride kdo na Ptuj (Hajdoše, karting steza), kjer je DP supermoto v nedeljo? Danes treningi, v nedeljo dirka... Jaz se že počasi odpravljam :OK:
Pervy Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 :blink: :blink: :blink: ← kaj ti ni jasno, salon se izmenjuje, eno leto milano, drugo leto munchen - in jaz že 6 let vedno grem tja :D
Lobo Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Uživajte pri ML :OK: . In se spomnite mene siromaka v službi :cry: .
Pervy Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Uživajte pri ML :OK: . In se spomnite mene siromaka v službi :cry: . ← evo sva že dva! :angry2: ah saj bo brezveze brez naju :whistle:
Lobo Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 evo sva že dva! :angry2: ah saj bo brezveze brez naju :whistle: ← Maš prav. Ko se bodo spomnili, da naju ni, bodo dobili cmok v grlo in bo pogovor zamrl. Beda. Najboljše, da nihče ne gre danes k ML.
Rocky Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Ura je 19:40 in jaz samevam pri lipi ter čakam, čakam, čakam...... Imam happy houer od vas pa ne duha ne sluha. Pozdrav izpod Pohorja! ROCKY
Ervina Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Prišli in odšli po suhem. :OK: O dežju samo sledi na tleh okoli Tepanj.
dave the wave Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Saj sem vedel, da woodoo pomaga pri vremenu; nismo bili mokri B) Pa lepo vas je bilo videt po dolgem času. lp DTW
premza Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Saj sem vedel, da woodoo pomaga pri vremenu; nismo bili mokri B) Kak voodoo, mene ste mel sabo. Glih upa me namočit... :grrr Fajn gostilna... :OK:
Lobo Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 In zaradi smotanega šihta sem zopet zamudil eno fajn srečanje :cry: . Za :SS . Nič. Upam, da bo drugič bolje in bom popoldan fraj.
dašenka Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 A gre mogoče kdo ju3 na pogreb????Jaz grem z motorjem, tako da bi bilo zaželjeno, če se mi kdo pridruži..... Alka ju3 te pokličem, da mi poveš kje se vi dobite.... LP D
Lobo Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Kako kaže za jutri? A pride kdo, kljub slabemu vremenu, k ML? Da se ne vozim skoraj 20 km zato, da bom sam sedel za mizo in zizal coca colo.
Pervy Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 če bo slabo vreme me ni, mi ni za z avtom se vozit, bomo počakali na vreme za motor <_<
dašenka Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Lobo mi2 najbrž prideva, tako kot vsak torek, za druge pa nimam pojma. LP D
pirrulz Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Mogoče mogoče se zna zgodit, da še jaz svoj fris gor pridem pokazat malo. Se mi lušta kakšen pir + ena TNT (samo pol bo pa zjutraj na sekretu spet veselica :kva2: ) bomo vidli, če se mi bo dalo. :hmm:
Alka Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Baje moram it v Maribor - in baje moram it k Lipi... <_<
gec Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Ce pridete vsi pol pa se moram jaz a komaj okoli 21.20! :yea1: Ce bo se kdo tam seveda in ne boste ze vsi :zzz: :zzz: :zzz: mejte se gec
Lobo Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 No, če vas bo pa toliko, pa ziher pridem.
matimilko Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 ..se vidimo ob 20h, ali par minut plusa... LPMM p.s.: prvi naj kar naroči pir, da pena pade, ko pridem.. :D
Lobo Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Včeraj bilo zopet fajn pri ML :OK: . Prijetna družba :yea2: . Skratka, splačalo se je priti. Vsem manjkajočim je lahko žal.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se