vuk76 Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 v glavnem, v torek je nekdo vedno tam, imate kaksen poseben kot ? Nimamo posebnega kota...smo večinoma v prednjem delu,edino če nas je več smo pa v party sobi. Če nas ne boš našel,vprašaj kelnerce za motoriste.
stuhec Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 Nimamo posebnega kota...smo večinoma v prednjem delu,edino če nas je več smo pa v party sobi. Če nas ne boš našel,vprašaj kelnerce za motoriste. zgučano .)
elbarto Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Dragi pizzojedci, a ste kaj razmišljali o veleslalomu, ki ga prirejajo TAM-ovci v soboto 11.02.2006 na snežnem stadionu pod Pohorjem ob 16.00 uri? :whistle :yea1: : jaz in barto greva ta dan novim izzivom naproti...DOLOMITI....... :yea1: LP D Maš prow, res greva, ampak xr je kozla vstrelil... LP, El B.
Teya Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 pride kdo jutri na Krale? klub študentov organizira bordercross...
xr800 Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Maš prow, res greva, ampak xr je kozla vstrelil... LP, El B. Nič ga nisem šicno :nono: , sem namerno še tu povprašal, ker niste nič sodelovali v "Dogodkih".....BTW, kam v Dolomite? Malo povejta, mam mogoče kak dober predlog...... :whistle: .
dašenka Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Nič ga nisem šicno :nono: , sem namerno še tu povprašal, ker niste nič sodelovali v "Dogodkih".....BTW, kam v Dolomite? Malo povejta, mam mogoče kak dober predlog...... :whistle: . Vsako leto preko smučarskega kluba Koper, zelo ugodno.... :OK: :OK: in vsakič :OK: :OK: CIVETA....je zakon.... LP D
xr800 Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Se strinjam..... samo če sta že tam, je samo skok do Arrabe, Falcade (Passo San Pelegrino), Alta Badie... Je pa res, da rabiš za to potem karto Superskidolomiti, ki pa je malo dražja......Vidiš pa še kaj drugega..... :OK: Lepo smučajta! :yea1:
pirrulz Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Vsako leto preko smučarskega kluba Koper, zelo ugodno.... :OK: :OK: in vsakič :OK: :OK: CIVETA....je zakon.... LP D AAAAAAAA Civetta je zakon. :yea2: Lani bil. Bjutiful spomini :doze: Evo ena fotka (pa nisem jaz na njej ampak moj prjatelj Caf+ spremljevalka :grim ):
elbarto Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Nič ga nisem šicno :nono: , sem namerno še tu povprašal, ker niste nič sodelovali v "Dogodkih".....BTW, kam v Dolomite? Malo povejta, mam mogoče kak dober predlog...... :whistle: . Zdaj si ga že drugič.... si sploh pogledal, kaj piše na sliki ki sem jo prilimal in kaj si sam napisal? A strelaš z topom al kaj? :lol1:
xr800 Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Glej, uradnega vabila na Motosvetu s strani Tamovcev ni bilo, pa smo se malo v staro temo razpisali. Če bi malo poste nazaj pregledal, bi vedel za kaj gre. Zadovoljen? :yea1:
dašenka Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 Se strinjam..... samo če sta že tam, je samo skok do Arrabe, Falcade (Passo San Pelegrino), Alta Badie... Je pa res, da rabiš za to potem karto Superskidolomiti, ki pa je malo dražja......Vidiš pa še kaj drugega..... :OK: Lepo smučajta! :yea1: Lani smo šli malo pogledat na Marmolado in če me spomin ne vara je bilo -27 ali nekaj takega, vglavnem MMRRRZZLOOOO, veter je pihal ko p******, svetloba taka, da nisi nič kaj dobro videl. Imeli smo se pa vseeno lepo. LP D
Furioso Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 Sicer je že nekaj časa znano, ni pa nove teme; se nadaljuje v stari... www.mcm.si
dašenka Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 Otroci glejte, da ne slišiva kaj slabega ko prideva z dopusta.....bova mislila na vas, ko bova na belih strminah... :yea1: :yea1: LP D & ElB
vuk76 Objavljeno Februar 11, 2006 Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 Otroci glejte, da ne slišiva kaj slabega ko prideva z dopusta.....bova mislila na vas, ko bova na belih strminah... :yea1: :yea1: LP D & ElB ja mama :D pa saj veš hals & bein bruch .) lp iz ML, vuk & dr-big
Lobo Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 Kako kaže za danes? A pride kdo? Mogoče kdo celo z mopijem?
šokac Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 "Ljubica Yamaha :whistle: ", ostane zaenkrat še doma v garaži! Pride, pa z menoj moja "šefica". :whistle:
stuhec Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 jaz sem mislil prit, sam me ne bo, saj ko bo se boljse vreme, boste vecer tud kaj tam, ali se samo pozimi srecate v tej g. ?
Lobo Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 jaz sem mislil prit, sam me ne bo, saj ko bo se boljse vreme, boste vecer tud kaj tam, ali se samo pozimi srecate v tej g. ? Čez celo leto so ob torkih zvečer srećanja MB MSovcev pri ML. Pozimi in ob slabem vremenu notri, poleti, ko je toplo pa na terasi.
danci1973 Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 Kako kaže za danes? A pride kdo? :yes: Mogoče kdo celo z mopijem? :hmm: D.
vuk76 Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 Pridem :grim ,ampak brez mopija... :( lp vuk
gec Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 Kupi ali povej naprej, prosim! motosvet oglasi lp Gregor = gec = grisha :OK:
pirrulz Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 Kupi ali povej naprej, prosim! motosvet oglasi lp Gregor = gec = grisha :OK: Kupim dekl od sklopke. :hmm: Jebiga če bi pa malo prej povedal bi ti pa mogoče še auspuhe. zdaj pa je tu lejt za to. :fredy:
dašenka Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 Kupi ali povej naprej, prosim! motosvet oglasi lp Gregor = gec = grisha :OK: jaz bi, jaz...... :kva2: :kva2: :kva2:
Alka Objavljeno Februar 22, 2006 Opozori Objavljeno Februar 22, 2006 jaz bi, jaz...... :kva2: :kva2: :kva2: Kupla? al naprej povedala??? :D Še sem živa in ko bo malo bolj toplo, vas pridem pokukat. Do takrat uživajte, potem ne boste več. :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se