Sam dePihlja Objavljeno Februar 22, 2006 Opozori Objavljeno Februar 22, 2006 (popravljeno) Kupla? al naprej povedala??? :D Še sem živa in ko bo malo bolj toplo, vas pridem pofukat. Do takrat uživajte, potem ne boste več. :naughty: :kva2: :hmm: Btw: iščem camping varianto-plinski gorilnik za za ene par dni na posojo. Če se kaka dobra duša najde, da bi ga v torek zraven prinesla? Popravljeno Februar 22, 2006. Popravil Sam dePihlja
Pervy Objavljeno Februar 22, 2006 Opozori Objavljeno Februar 22, 2006 Btw: iščem camping varianto-plinski gorilnik za za ene par dni na posojo. Če se kaka dobra duša najde, da bi ga v torek zraven prinesla? mam 2, samo reči .)
dave the wave Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Še sem živa in ko bo malo bolj toplo, vas pridem pofukat. Do takrat uživajte, potem ne boste več. :naughty: Ja to pa moram videt :photo: , pridem tudi jaz :)
Lobo Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Ja to pa moram videt :photo: , pridem tudi jaz :) A tudi sexat? Pol ne pridem.
Pervy Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 jutri bo kdo tam? sem moji obljubil da jo peljem v famozno Lipo na pico pa da združim z obiskom :beer2: :whistle:
dašenka Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 helo....vem, da sem rekla da pridem, vendar zaradi službe to ni bilo mogoče. Se vidimo naslednji teden... LP D
danci1973 Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 helo....vem, da sem rekla da pridem, vendar zaradi službe to ni bilo mogoče. Se vidimo naslednji teden... LP D Smola... :( D.
bauca Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 V torek bla z Crash-om pri lipi ... ni blo nobenga ... :cry: ... pa sma pojedla eno pico ;)
danci1973 Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 V torek bla z Crash-om pri lipi ... ni blo nobenga ... :cry: ... pa sma pojedla eno pico ;) Saj ne morem verjet - kako lahko mene (1,86m, 120+kg) sfalita!? :hmm: Razen, če sta se ustrašla... :D D.
Gregs Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 .... 120+kg) sfalita!? Čaki Danci... a si ti shujšal ali pa si se zlagal... :naughty: :whistle: O:-) Najbrž se že pripravljaš za Marof, da me boš prehitel... pa si malo kilc skinil dol... :naughty: :whistle: :lol1:
gody01 Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 Čaki Danci... a si ti shujšal ali pa si se zlagal... :naughty: :whistle: O:-) Najbrž se že pripravljaš za Marof, da me boš prehitel... pa si malo kilc skinil dol... :naughty: :whistle: :lol1: :lol1: Vsakodnevno lezenje na Pohorje se sicer nima pravih rezultatov. Ampak namen je pa ta ki si ga omenil :) Ne samo danci, tudi jaz se trudim priti v formo, da bi se ti priblizal :devil: lp gody
Gregs Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 Vsakodnevno lezenje na Pohorje se sicer nima pravih rezultatov. Ampak namen je pa ta ki si ga omenil Ne samo danci, tudi jaz se trudim priti v formo, da bi se ti priblizal UUUuuuu.... super! :yea2: Letos bo še bolj tekmovalno na Marofu... :naughty: .)
šokac Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 ...bo, ja... verjetno s snežnimi motornimi sankami... jaz se bom na mili glas razjokal... Sneg :slap: ,sneg :slap: ,sneg :slap: Verjetno bomo šenekaj časa tako: :zzz: :zzz:
bauca Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 danci1973 ... najbrž se ne poznamo zato smo se sfalili ... :)
vuk76 Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 Verjetno sta prej še dr-biga & mene sfalila...mi2 sva že par minut čez 20 uro bila prisotna.
Lobo Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 danci1973 ... najbrž se ne poznamo zato smo se sfalili ... :) Najbolje, da naslednjič vprašata kelnarce, če je kakšen motorist v gostilni. One poznajo vse.
dašenka Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Čas bi bil, da gremo puščat kri, kaj menite????? V torek 14.3.06??? LP D
Sam dePihlja Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 :grrr 14.03. sem v Bukarešti. Če mi ne bo Transilvanski grof D. krvi spusto :alien1: sem za teden12/06 (21.03.) :yes: ali pa počakamo (še kaki teden :ninja: ) na malo lepše vreme pa gremo na krvodajalko z mopedi :kva2:
dr-big Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Čas bi bil, da gremo puščat kri, kaj menite????? V torek 14.3.06??? LP D .... :whistle: ....me že več ni..
šokac Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Najbolje, da naslednjič vprašata kelnarce, če je kakšen motorist v gostilni. One poznajo vse. Tako so naučili tudi mene. Je ratalo... Če bi imel usta tako :xx: jih pri ML ne bi našel.
dašenka Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 :grrr 14.03. sem v Bukarešti. Če mi ne bo Transilvanski grof D. krvi spusto :alien1: sem za teden12/06 (21.03.) :yes: ali pa počakamo (še kaki teden :ninja: ) na malo lepše vreme pa gremo na krvodajalko z mopedi :kva2: veš, da tebe vedno počakamo...... .) .) LP D
šokac Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Čas bi bil, da gremo puščat kri, kaj menite????? V torek 14.3.06??? LP D Jaz bi bil zato, samo so mi puščali kri pred dvema mesecema Sedaj še ne bo šlo. Bi pa šlo malo pozneje. Takrat bi bilo bolj učinkovito. Topla pomlad in adrenalin na motorju bosta razširila žile in življenska tekočina bo hitreje tekla.
Lobo Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Čas bi bil, da gremo puščat kri, kaj menite????? V torek 14.3.06??? LP D Jaz lahko grem šele 11. aprila.
dašenka Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 bomo že našli skupen termin....samo upam, da na koncu ne bova zopet sama z bartekom jedla krajnske klobase.... lp D
Sam dePihlja Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Najboljše, da se zmenimo za termin, ki večini ustreza, da nas bo čimveč :OK: , ker se itak vedno eni(e) in isti(e) hodimo pikat :angry2: Upam, da se bo končno našel tudi kdo izmed šank-kurjačev :K in premagal strah pred IGLO :grim ZAČNIMO LETOŠNJO MOTORISTIČNO SEZONO KRVAVO :devil: !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se