danci1973 Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 (popravljeno) Najboljše, da se zmenimo za termin, ki večini ustreza, da nas bo čimveč :OK: , ker se itak vedno eni(e) in isti(e) hodimo pikat :angry2: Upam, da se bo končno našel tudi kdo izmed šank-kurjačev :K in premagal strah pred IGLO :grim :nono: Če pa majo taaaaaaaaaaaaaaaaak vlke igle tam. :cry: D. PS: Bomo pa danes kljub temu malo 'kurli'... :whistle: Popravljeno Marec 7, 2006. Popravil danci1973
šokac Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 bomo že našli skupen termin....samo upam, da na koncu ne bova zopet sama z bartekom jedla krajnske klobase.... lp D ...če boš takole mežikala na spletu... boš klobase v bodoče jedla tudi brez, barteka... :lol1:
šokac Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 S "svetlobno" hitrostjo, se približuje svetovno prvenstvo v nogometu. Realen prikaz, kako bo v marsikaterem domu širom sveta, ko se bodo spremljale najbolj zanimive tekme. Whywomenhatesports1_1.wmv
dašenka Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 S "svetlobno" hitrostjo, se približuje svetovno prvenstvo v nogometu. Realen prikaz, kako bo v marsikaterem domu širom sveta, ko se bodo spremljale najbolj zanimive tekme. bojim se, da nikogar ne zanima nogomet, razen Rockyja.....in moje mame LP D
Pervy Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 bojim se, da nikogar ne zanima nogomet, razen Rockyja.....in moje mame LP D pervyja tudi .) ko je liga prvakov (GO BARCA!!!!!) in svetovno nisem dosegljiv :grim
Alka Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 A bo kdo dans tam okolovratil al se je že fuzbal začel ?! (me pač ne zanima (pre)več, razen kadar kiremu hlačke dol potegnejo... :whistle: :rolleyes: )
dašenka Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 A bo kdo dans tam okolovratil al se je že fuzbal začel ?! (me pač ne zanima (pre)več, razen kadar kiremu hlačke dol potegnejo... :whistle: :rolleyes: ) če nas bo doletela ta čast, da prideš ti v MB, mogoče pridem tudi jaz....sicer pa ne morem nič obljubiti.... LP D
šokac Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 bojim se, da nikogar ne zanima nogomet, razen Rockyja.....in moje mame LP D Bojazen, odveč... B)
stuhec Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 in kje se zdaj kaj v torek srecujete ?
Lobo Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 in kje se zdaj kaj v torek srecujete ? Še vedno pri Mladi lipi ob torkih po osmi uri zvečer.
dr-big Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 in kje se zdaj kaj v torek srecujete ? Včeri..pet komadov pri MLADI LIPI... :?
šokac Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Za vse člane MB krožek in ostale. Odprite stran - splošno in kliknite na novo temo: Če ne gre zaradi vremena, pa naj gre drugače. B) Lp, (Š)
vuk76 Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Za vse člane MB krožek in ostale. Odprite stran - splošno in kliknite na novo temo: Če ne gre zaradi vremena, pa naj gre drugače. B) Lp, (Š) Maš preveč prostega časa?? :D Lahko prideš k meni sneg iz enga na drugi kup prekladat :P lp vuk
šokac Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Maš preveč prostega časa?? :D Lahko prideš k meni sneg iz enga na drugi kup prekladat :P lp vuk In to mi praviš ti! hahahahaha. Danes, dne 17. 03. 06., ob 10.00. uri objavljeno pod rubriko: Zakaj sem zdele na motosvetu? Avtor, odgovora: Vuk76. Vuk 76 odgovarja O:-) : Ker sem v službi in ni gužve...tako, da imam čas, da se sprehajam po netu. Hahahahahaahaahahahahahahahahahahaha, počil bom od smeha. Pri ML, boš naslednjič plačal PIR. Boljše plačat PIR, vsem prisotnim pri ML kot, da ta prispevek pošljem k tvojemu delodajalcu. :P
vuk76 Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 In to mi praviš ti! hahahahaha. Danes, dne 17. 03. 06., ob 10.00. uri objavljeno pod rubriko: Zakaj sem zdele na motosvetu? Avtor, odgovora: Vuk76. Vuk 76 odgovarja O:-) : Ker sem v službi in ni gužve...tako, da imam čas, da se sprehajam po netu. Hahahahahaahaahahahahahahahahahahaha, počil bom od smeha. Pri ML, boš naslednjič plačal PIR. Boljše plačat PIR, vsem prisotnim pri ML kot, da ta prispevek pošljem k tvojemu delodajalcu. :P He,he,he...ti kar pošlji če želiš :D Če ni gužve pač ni gužve-nisem jaz kriv. Pir ti pa lahko vseeno plačam :D le prikazat se moraš pri ML. lp vuk
šokac Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 He,he,he...ti kar pošlji če želiš :D Če ni gužve pač ni gužve-nisem jaz kriv. Pir ti pa lahko vseeno plačam :D le prikazat se moraš pri ML. lp vuk Hahahaha... pomiri se, ne bom nikamor nič pošiljal. Pir, boš pa vseeno "plačal". B) Lep vikend
Rocky Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 pervyja tudi .) ko je liga prvakov (GO BARCA!!!!!) in svetovno nisem dosegljiv :grim Pervy, saj veš tisti stari svetovni rek; Kateri moški ne gleda ali ga ne zanima fuzbal ni ded! Kar se pa tiče Barce pa :worship: :OK: Pa vsaka čast ženskam katere spremljajo fuzbal. Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
vuk76 Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Hahahaha... pomiri se, ne bom nikamor nič pošiljal. Pir, boš pa vseeno "plačal". B) Lep vikend He,he...pir bom vsekakor plačal,saj sem obljubil,ti se samo prikaži. :D lp vuk
Lindau Objavljeno Marec 17, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Pervy, saj veš tisti stari svetovni rek; Kateri moški ne gleda ali ga ne zanima fuzbal ni ded! Rocky B) Aja, zanimivo! Sicer pa imam dokaz da sem ded :OK: , pa kile tudi :devil: :naughty: :whistle:
Gregs Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Aja, zanimivo! Sicer pa imam dokaz da sem ded Še malo, še malo... pa boš res... ;)...samo boš bolj ata kot ded... :whistle:
danci1973 Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 A bo 'stalna zasedba pri ML' mariborskega MS krožka jutri nardila kako furo? Vreme bo . :whistle: D.
šokac Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 A bo 'stalna zasedba pri ML' mariborskega MS krožka jutri nardila kako furo? Vreme bo . :whistle: D. Danči, brez tablice še ne bo šlo, v nasprotnem primeru rade volje. Lp, vsem skupaj in prijetno vožnjo, če se odpravite na potep. :yea1:
stuhec Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 jutri po vsej verjetnosti pridem mal do ML ob 20.00 ?
Rocky Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 A bo 'stalna zasedba pri ML' mariborskega MS krožka jutri nardila kako furo? Vreme bo . :whistle: D. Če ne pride do česa nujnega zagotovo. Namreč iz LJ v MB. :OK: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se