greenninja Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Pridi, ninja bo v "usnju". :D emmm... Fury... bljont pa res nisem..
pupa Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Mogoče, pa bi vas prišel lahko prvič pogledat..... tak da se malo spoznamo :naughty: :whistle: :hmm: no daj pridi... dve deklini bova že tam...... problem je le v tem, da jaz greennenje ne poznam, ona pa mene ne. Mah se bomo že našli. Jaz bom sicer z avtom, ampak če vidim kako deklico z motoristično opremo, bom kar do nje šla :blush: .) no, ali pa kakega tipa :blush:
Motorist76 Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 No, dajte se mel natipkat keri mate voljo malo tam riti parkirat, ker se mi bo čisto mogoče danes spravilo do tja. ker se pač dolgo nismo vidli.. sam sami se mi pa reees ne da tam sedet v usnju. :grrr Pisovka pa ravno danes ko moram v nočno... ma kurc gleda nočno bom prišo... lol ko bi blo tak lahko... o lep dan D.
johan Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 (popravljeno) no daj pridi... dve deklini bova že tam...... problem je le v tem, da jaz greennenje ne poznam, ona pa mene ne. Mah se bomo že našli. Jaz bom sicer z avtom, ampak če vidim kako deklico z motoristično opremo, bom kar do nje šla :blush: .) no, ali pa kakega tipa :blush: eh,te pa jaz tud morem prit.Ne smem tega zamudit. :OK: :DSamo jaz sem bolj sramežljiv.Upam,da še pride kaki predstavnik moškega spola. .) Popravljeno Junij 27, 2006. Popravil johan
johan Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Ob pol 8ih smo tam. .) A je usnje pogoj????
greenninja Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 A je usnje pogoj???? Ja pa smrad po švicu pa pir na mizi. :OK: :ninja:
Lobo Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 A je usnje pogoj???? Je pogoj. Samo zadostuje že usnjen pas na uri. Okidoki, ob pol osmih na terasi, če ne bo lilo ali snežilo.
johan Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Ja pa smrad po švicu pa pir na mizi. :OK: :ninja: To sem si vedno želel. :P
xr800 Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Če pa je tak, te pa pridem......dan nebojo pupike same..... :kva2: :whistle: Kje pa se dobite? verjetno zunaj? Pa res ob pol8? pa verjetno majo kako TV tud, sam tak da oko vržem?
pupa Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Če pa je tak, te pa pridem......dan nebojo pupike same..... :kva2: :whistle: Kje pa se dobite? verjetno zunaj? Pa res ob pol8? pa verjetno majo kako TV tud, sam tak da oko vržem? ja ja... obvezno zunaj! No, verjetno bo moj tudi do takrat že doma in ga bom prislilila, da se spravima na motor in pridema z motorjem. Se vidimo ob pol osmih (oz. do osmih sma zagotovo tam) :OK: nema TV-ja....... ob pogledu na brhke dekline se ti bodo oči tako rosile, da do ekrana videl ne boš :devil:
Lobo Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Če pa je tak, te pa pridem......dan nebojo pupike same..... :kva2: :whistle: Kje pa se dobite? verjetno zunaj? Pa res ob pol8? pa verjetno majo kako TV tud, sam tak da oko vržem? Ma majo TV, ni blema. V zgradbi. Ti samo poj gledat fuzbal. Tudi ostali frajeri lahko greste ga gledat. Bom tačas jaz pazil na pupike. :P
dašenka Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 če bi se dobili sedaj pri lipi, bi jaz smrdela po usnju...komej sem ga dala dol.... :kva2: :kva2: LP D
johan Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 ja ja... obvezno zunaj! nema TV-ja....... ob pogledu na brhke dekline se ti bodo oči tako rosile, da do ekrana videl ne boš :devil: Sanje se mi bojo uresničle :OK: :OK:
xr800 Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Se zgodi ja. Te si pa se bol moker, ker se matraš, vse se pa lepi po tebi......Pol pa je tak fajn..... :OK:
dašenka Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Se zgodi ja. Te si pa se bol moker, ker se matraš, vse se pa lepi po tebi......Pol pa je tak fajn..... :OK: ko si vlažen....
xr800 Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Pa se mal spomina na hladovino....... :kva2: Smo si hico mogli sami nardit... :lol1:
johan Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Ne pokvari zaj vsega z nekim snegom :? Bolj je vroče bolj so ........... :D
dašenka Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Ne pokvari zaj vsega z nekim snegom :? Bolj je vroče bolj so ........... :D vlažne???? slečene????
pupa Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 prešvicane??? smrdeče???? rdeče v obraz???? tečne??? :hmm: :whistle:
xr800 Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 ko si vlažen.... ....od tuša.... :grim Ne pokvari zaj vsega z nekim snegom :? Bolj je vroče bolj so ........... :D .....žgeče??..... :devil: :grim
johan Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 tečne??? :hmm: :whistle: Brez tega ne gre,ne????. :D :D :D
greenninja Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 PRAVA KURBARIJA RATALA S PIRA... :slap:
johan Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 PRAVA KURBARIJA RATALA S PIRA... :slap: kdo pa je omeno usnje??????? :? :blink: :D :D :D
xr800 Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 PRAVA KURBARIJA RATALA S PIRA... :slap: Pir+fuzbal+kurbarija=?? Ne morm več....je preveč vroče..... :wacko: :zzz:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se