šokac Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Kdo pravi, da ni bilo pira? Bil je bil, vsaj jaz sem ga pil..... :kva2: In to kar dva :naughty:! Sem dobro slišal ko si naročil. :P Jaz pa sem samo enega temnega dol potočil. Za šankom so mi ga pomešali z veliko ore. :angry2:
Lobo Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 In to kar dva :naughty:! Sem dobro slišal ko si naročil. :P Jaz pa sem samo enega temnega dol potočil. Za šankom so mi ga pomešali z veliko ore. :angry2: Ali nisi naročil pol litra ore z 0,3 temnega piva? :hmm:
50cent Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Jaz pa sem samo enega temnega dol potočil. Za šankom so mi ga pomešali z veliko ore. :angry2: Ja barva je bila res bolj švoh .) Boš naslednjič pač "čistega" ruknil. :D Lp :)
šokac Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Ali nisi naročil pol litra ore z 0,3 temnega piva? :hmm: Naročil sem 0,2 temnega, ostalo je bila ora. Zato pa je barva izgledala bolj švoh. Mogoče so pa brez moje vednosti dali samo 0,1 temnega piva. Vidiš, vidiš meni pa ni bilo nič jasno, da sem tako trezen prišel domov. :P
xr800 Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 In to kar dva :naughty:! Sem dobro slišal ko si naročil. :P Jaz pa sem samo enega temnega dol potočil. Za šankom so mi ga pomešali z veliko ore. :angry2: Če sn bil pa žaaaaaajn..... :kva2: :whistle:
dašenka Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 jaz bom tudi z vami...v mislih.... LP D
Furioso Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 jaz bom tudi z vami...v mislih.... LP D K tebi pa prideva jutri... .)
Lobo Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Možno, da se prikažem, če bo vzdržalo vreme.
greenninja Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 :grrr JAZ DANES NJET MARBURG. :grrr Prisrčno pa pozdravljam vse kelnarce tam pa vse kelnarje pa obiskovalce pa tiste, ki se bojo po ekranih danes podili na zeleni podlagi pa vse, ki bojo le-te gledali pa.. Hej, :hmm: tole pa je zvenelo kot oni ko kličejo na radio pa jih radijec po izraženi glasbeni želji vpraša, če koga pozdravijo... :slap: ) No, naj vam bo pir hladen pa usnje ne smrdi. .) GREENNINJA
dašenka Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 K tebi pa prideva jutri... .) kok sta vi2 fajn... :wub: LP D
šokac Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Danes, ne bo šlo! Polfinale...:hooray: Lp, vsem prisotnim!
stuhec Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Danes, ne bo šlo! Polfinale...:hooray: Lp, vsem prisotnim! saj pa tam je TV .)
šokac Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 (popravljeno) saj pa tam je TV .) :grrr Ne bi bilo fer, da pridem v družbo, potem pa gledam :eek: TV! In v primeru, da makaronarji zmagajo, lahko od "neobvladljive jeze :fight2: :fight1: razbijem oštarijo, vse prisotne motoriste, s kelneri in kelnercami vkup". :hmm: Kje bi se pa potem ob torkih zbirali? Popravljeno Julij 4, 2006. Popravil šokac
tom Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 In v primeru, da makaronarji zmagajo, lahko od "neobvladljive jeze :fight2: :fight1: razbijem oštarijo, vse prisotne motoriste, s kelneri in kelnercami vkup". uf šokac, mislim da si pametno naredil, da si ostal doma. verjetno je to v tem primeru bolj zdravo za vse obiskovalce mlade lipe .)
dr-big Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 :grrr Ne bi bilo fer, da pridem v družbo, potem pa gledam :eek: TV! In v primeru, da makaronarji zmagajo, lahko od "neobvladljive jeze :fight2: :fight1: razbijem oštarijo, vse prisotne motoriste, s kelneri in kelnercami vkup". :hmm: Kje bi se pa potem ob torkih zbirali? Hura Makaronari šli zasluženo naprej.... :devil: ... A.
elbarto Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Kurac zasluženo, celo prvenstvo se že šlepdienst igrajo...kdaj so resnično PREMAGALi nasprotnika, ne pa da so imeli kanček sreče več??? morali bi izpasti že v kvalifikacijah... Razen danes, ko jim je bog dal roko, pol pa sta 2 navalila na golmana... buuuuuuu...... LP, El B.
Ico Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Kaj res nimate kaj boljšega za počet, ko pa o fuzbalu razglablat :? Edina dobra stvar na vsem tem prvenstvu je, da so ceste prazne :P
šokac Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Kurac zasluženo, celo prvenstvo se že šlepdienst igrajo...kdaj so resnično PREMAGALi nasprotnika, ne pa da so imeli kanček sreče več??? morali bi izpasti že v kvalifikacijah... Razen danes, ko jim je bog dal roko, pol pa sta 2 navalila na golmana... buuuuuuu...... LP, El B. Točno tako, je kot praviš. Že leta in leta se šlepajo z enim golom. Sedaj se jim pa po dolgem času vsere in dajo dva gola. Jaka muda, da so si prav oni zaslužili igrati v finalu. :slap: :angry2: To je nepravda.
xr800 Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Družba, lepo se imejte preko poletja. Jaz sem gumo zamenjal, moped poservisiral, ga natankal. Jutri pa ....NA MORJE..... :kva2: (mesec dni :naughty: )...
šokac Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Družba, lepo se imejte preko poletja. Jaz sem gumo zamenjal, moped poservisiral, ga natankal. Jutri pa ....NA MORJE..... :kva2: (mesec dni :naughty: )... :o Kaj, meseccccccccccccccccc dni? Sem prav prebral? "Halo xr, odakle ti lova"? :P Se hecam! Lepo se imejte, ter varno in prijetno vožnjo vam želim. .) :yea1:
no limit Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 bog daj. (komaj) danes sem odkril to stran. Malo mi povejte, kje ,kdaj se zbirate.
no limit Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Hvala zaenkrat, čeprav se nekaj hlih nisi potrudo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se